ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعداد خطوط کد

sanam.b
11-08-2008, 00:40
با درود به همه دوستان

آیا #cگزینه ای داره که مشخص کنه تعداد خطوط کد نوشته شده چند تا است؟ یا باید خودمون بشمریم؟

_H2_
11-08-2008, 10:34
سلام
من که تا حالا چیزی ندیده ام، و بعید میدانم همچین امکانی به ذات وجود داشته باشد،
ولی اگر کسی راهی بلد است، من هم خوشحال میشویم یادبگیرم و بدانیم.

البته بدیهی است که میتوان یک برنامه ساخت که این کار را انجام دهد، از روی نام های موجود در xml فایل csproj یا vbproj نام فایلها را در آورد و با توجه به enter های (کد 13 اسکی) تعداد خطوط را شمارش کند.

someone
11-08-2008, 12:35
سلام.

Line Of Code یا LOC , ابزاری هست که با Visual Studio Team System یکپارچه شده و در نسخه 2008 هم
باید موجود باشه که به اون Code Metric هم گفته میشه.
اما خوشبختانه این ابزار بصورت جداگانه هم قابل دریافت هست که هم بصورت standalone و هم به صورت
add-in قابل استفاده هست. LOCCounter رو از لینک زیر میتونین دانلود کنین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار با اون ساده هست. اما اگه نیاز بود در موردش صحبت میکنیم. البته باید اضافه کنم که Component های
دیگه ای هم در رابطه با LOC وجود داره که کافیه در موردش جستجو بشه.

موفق باشین.

bibi_gol
11-08-2008, 16:57
toosl/options/text editor/c#/general آخرين گزينرو كليك كن سمت راست چند تا checkbox كه يكيش مربوط به line

_H2_
11-08-2008, 18:52
سلام

toosl/options/text editor/c#/general آخرين گزينرو كليك كن سمت راست چند تا checkbox كه يكيش مربوط به line
عزیز جان، ندیده میدونم منظورتان چی است.
اون فقط یک option است که شماره خط را نشان میدهد. و عملاً در شمارش خطوط کاربرد ندارد، چون

اولاً بدون روشن کردن آن با رفتن به آخرین خط (مثلاً با Ctrl+End) در نوار وضعیت پایین، شماره خط نمایش داده میشود که اگر در آخرین خط باشیم معرف کل enter ها می باشد. و شاید مشکل خطوط یک صفحه را حل کند.
(با حسایب اینکه 5 بار enter و فاصله خالی بزنید، پنج خط حساب میبشود.)

دوماً یک پروژه میتواند شامل زیر پوشه های متععد و فایلهای متعدد شود که مشکل همین شمارش تک تک صفحات است نه شمارش خطوط یک صفحه.

البته روشن بودن گزینه فوق بد نیست و دید بهتری از خطوط کد و محل خطاها میدهد.

بهرحال ممنون.