ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر رنگ یک عکس

ma4nafar
10-08-2008, 23:57
دوستان چطور میتونم این تصویر هما را رنگ سبز کنم یکی قبلا مشکی کرده اما راهش را یاد نداده اگه ممکنه آموزش این کار اگر جایی هست لینک بدید یا اگر نیست آموزش اون را ...

لطف و سپاس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

huti_421
11-08-2008, 02:52
با زدن کلید های ترکیبی Ctrl +u و تغییر اهرم مربوط به Hue میتونی رنگ رو تغییر بدی ...

یا با Ctrl + B میتونی به صورت دستی شش رنگ مربوط به عکس رو تغییر بدی ...

ma4nafar
11-08-2008, 14:32
دوست عزیز ممنون از شما

اما من میخواهم به جای اون رنگ مشکی از اون رنگ سبز که مثل سنگ مرمر است و دارای شکل خاصی است استفاده کنم یا فرض کن من میخواهم تصویر یک شهر را روی تصویر هما بیاندازم یعنی جایگزین رنگ مشکی کنم ..

در این صورت احتمالا باید مرحله دیگری را طی کنم که من اون روش را میخواهم یعنی انداختن بکراند یا یک عکس دیگه بر روی تصویر اصلی هما ...

با سپاس

huti_421
11-08-2008, 14:37
دوست عزیز ممنون از شما

اما من میخواهم به جای اون رنگ مشکی از اون رنگ سبز که مثل سنگ مرمر است و دارای شکل خاصی است استفاده کنم یا فرض کن من میخواهم تصویر یک شهر را روی تصویر هما بیاندازم یعنی جایگزین رنگ مشکی کنم ..

در این صورت احتمالا باید مرحله دیگری را طی کنم که من اون روش را میخواهم یعنی انداختن بکراند یا یک عکس دیگه بر روی تصویر اصلی هما ...

با سپاس

اون مرحله هم کافیه عکس هما رو انتخاب کنید .... محل انتخاب عکس رو به عکس بعدی منتقل کنید ... یه کپی بگیرید از قسمتی که می خواید و بعد اون قسمتی که کپی کردین رو به عکس هما برگردونید ...