مشاهده نسخه کامل
: مركز دانلود جوملا - قالب ، كامپوننت ،ماژول ،مامبوت ،هسته جوملا و فارسي ساز ها * * راه اندازي شد * *
سلام
من پلاگین بخش موسیقی میخواستم ،ممنون میشم راهنمایی کنید.
آموزش جومولا در دسترس نیست<<<<<لطفا بارگزاری کنید<<<<
SAJAD DP
05-07-2011, 19:10
در دایرکتوری مرکزی جوملا سرچ کنید حتما چند نمونه پیدا می کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alil1369
13-07-2011, 13:05
کسی بلده تو دروپال منو با ساب منو درست کنه !! همون منوهایی که تا موس رو روش نگه میداری باز میشه !
SAJAD DP
16-07-2011, 12:09
کسی بلده تو دروپال منو با ساب منو درست کنه !! همون منوهایی که تا موس رو روش نگه میداری باز میشه !
این الان ربطش به جوملا چیه؟ :d
چجوری میشه هدر و لوگو و.... یه قالب آماده رو عوض کرد؟؟
دوستان چنتا قالب فروشگاهی فارسی میخام ، کسی داره ؟
a6543210
11-02-2012, 19:11
سلام دوستان
یه فایل zip دارم که توش یه فایل های مختلفی مثل xml و پوشه و اینا هست!این فایل زیپ کامپوننت گالری عکسه.(از اینترنت دانلود کردم) واسه سایتمون می خوام گالری تصاویر درست کنم.سایت جوملایه.
حالا چطور باید این کامپوننتو رو سایتم راه بندازمو توش عکس بزارم و ...ممنون می شم اگه آموزشی چیزی باشه
اگه که توی خود تنظیمات تمپلیت چیزی برای عوض کردن لوگو وجود نداشته باشه باید برید به داخل فولدر template هاتون و بعد داخل folder images اون template بگردید دنبال اون عکسی که الان لوگو هست و اندازه ی اونو به خاطر بسپارید حالا اون عکسی که می خواید جایگزین کنید رو تقریبا به همون اندازه ها در بیارید و به جای فایل قبلی جایگزین کنید داخل فلدر.
teddy.team
04-08-2012, 07:34
با راست کلیک روی تصویر مورد نظر و پیدا کردن نامش به پوشه تصاویر قالبتون برید و تصویر رو تغییر بدید یا تصویر موردنظر رو جاش بزارید
فقط ترجیجا سعی کنید تصویر جدید هم اندازه قبلی باشه که قالبتون به هم نخوره... اگه هم اندازه نبودن باید دیگه به فایل سی اس اس یا ایندکس قالب برید و یکمی دستکاری کنید که با توجه به تصویر میتونه شرایط فرق کنه...
درباره لوگو. باید دید آیا برای نمایش اون لوگو بصورت پیشفرض توی قالب قرار داره یا اینکه از یه ماژول استفاده شده و تصویر دلخواه توی موقعیتی از قالب به نمایش در اومده... بعضی از قالبها هم توی بخش تنظیمات قالب امکان درج لوگو دارن(اکثر قالبهای تجاری...)
teddy.team
04-08-2012, 07:36
سلام دوستان
یه فایل zip دارم که توش یه فایل های مختلفی مثل xml و پوشه و اینا هست!این فایل زیپ کامپوننت گالری عکسه.(از اینترنت دانلود کردم) واسه سایتمون می خوام گالری تصاویر درست کنم.سایت جوملایه.
حالا چطور باید این کامپوننتو رو سایتم راه بندازمو توش عکس بزارم و ...ممنون می شم اگه آموزشی چیزی باشه
سلام
دوست عزیز شما باید از یه کامپوننت گالری تصویر جوملا استفاده کنی و نمیتونی هر اسکریپتی رو به جوملا اضافه کنی... گالری تصویر مخصوص جوملا زیاد هست...
اگه بخوای از اسکریپت استفاده کنی از سیستم سایت جوملاییت مجزا هست...
amir6873
30-08-2012, 22:44
قالب های زیبای هستند ولی همشون هم پولی تشریف دارند
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
bulk sms ارسال انبوه پیامک با ما فقط با یک تماس مشتری ما شوید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09125389415 - - 02166402262
Molibden
10-09-2012, 13:31
برای املاک چه قالبی سراغ دارید؟
shooshooo
01-06-2013, 13:25
سلام
جوملا چه ویژگی هایی نسبت به سیستم های دیگه داره؟
دوستان قالبهای فارسی واسه جوملا از کجا دانلود کنم؟
و این قالبهائی که پکیج هستن همراه جوملا چجوری میشه قالبهارو از اونجا کشید بیرون... اینکارو کردم ولی تو جوملا آپلود نمیشه...
سلام برای طراحی سایت بهتر هست نرم افزارهای سایت ساز بخریم یا بدیم طراح بسازه واسمون ؟
pashangparsi6
05-11-2014, 20:26
دوستان گرامی بنده یک قالب رایگان نیاز داشتم که به خوبی بشه به درگاه های بانک های گوناگون ایرانی شتاب وصل بشه و خریدارن خرید کنند و ... (قطعات الکترونیک و .. که در مغازه هست در سایت هم باشه و...)
آیا بسته ی نصبی فراگیری که فروشگاه باشه وجود داره؟ لطفا اگر می شه پیوند (لینک) دانلود رو هم بدین
با سپاس فراوان
سلام
هرچند چند سال گذشته، ولی خب، قالب فارسی املاک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%88%D8%AF
و...
دوستان قالبهای فارسی واسه جوملا از کجا دانلود کنم؟
و این قالبهائی که پکیج هستن همراه جوملا چجوری میشه قالبهارو از اونجا کشید بیرون... اینکارو کردم ولی تو جوملا آپلود نمیشه...
سایت های خیلی زیادی هستن، شما قالب با چه موضوعی میخواید؟
منظور شما بسته ی نصبی (Quick start) هست؟ Quick start نیازی به نصب جوملا نداره
سلام برای طراحی سایت بهتر هست نرم افزارهای سایت ساز بخریم یا بدیم طراح بسازه واسمون ؟
توصیه ی من سپردن به یه طراح هست، چون طراح صفر تا صد رو براتون انجام میده، اما نرم افزار نه !
دوستان گرامی بنده یک قالب رایگان نیاز داشتم که به خوبی بشه به درگاه های بانک های گوناگون ایرانی شتاب وصل بشه و خریدارن خرید کنند و ... (قطعات الکترونیک و .. که در مغازه هست در سایت هم باشه و...)
آیا بسته ی نصبی فراگیری که فروشگاه باشه وجود داره؟ لطفا اگر می شه پیوند (لینک) دانلود رو هم بدین
با سپاس فراوان
درگاه پرداخت آنلاین یه افزونه هست، شما قالب مورنظرتون رو انتخاب کنید، سایتتون رو بسازید، بعد از اون درگاه پرداخت رو روی سایت قرار بدید.
با تشکر مهران...
pashangparsi6
05-11-2014, 22:35
سلام
درگاه پرداخت آنلاین یه افزونه هست، شما قالب مورنظرتون رو انتخاب کنید، سایتتون رو بسازید، بعد از اون درگاه پرداخت رو روی سایت قرار بدید.
با تشکر مهران...
دوست گرامی من بسته ی رایگان قاصدک رو نصب کردم. حالا می خواستم اگر می شه بگین مرحله به مرحله باید دیگه چه کارهایی انجام بدم.
چون اون بالا تبلیغات هست و نوشته شده فروشگاه ساز قاصدک و کار مشترک و ... و به جای عنوان تارنما (سایت) که در آغاز نصب نوشتم، نوشته شده به فروشگاه ساز قاصدک خوش آمدید و ...
اینها رو چجوری باید برداشت؟ پس از این مرحله باید چه کار کرد؟
نشانی تارنما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد
آها من کلا یه برداشت دیگه ای داشتم از حرف شما !
پس شما الان بسته ی نصبی این فروشگاه ساز رو نصب کردین و میخوایم اون رو "سفارشی سازی" کنید.
تو قسمت محتوا و ماژول ها میتونید موارد مورد نظرتون رو جایگزین کنید.
پوزیشن ماژول ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران...
pashangparsi6
08-11-2014, 14:09
دوستان من بسته ی نصبی فراگیر قاصدک رو نصب کردم
سه تا پرسش خدمتتون داشتم
1- از اونجایی که خیلی گزینه های فراوان هستند (در بخش گردانندگی یا پیشخوان) آیا جایی هست که فیلم یا نوشتاری آموزشی درباره ی بخش مدیریت این افزونه (قاصدک) داشته باشه تا بخونیم/
2- برای اینکه کاربران بتونند به درگاه های بانکی متصل بشن نیاز به افزونه هست درسته؟ لطفا چند افزونه ی رایگان معرفی کنید که بتونه بانک های عضو شتاب رو پشتیبانی کنه
3- نام تارنما همچنان "فروشگاه ساز قاصدک" مونده. من چجوری می تونم اون سربرگ رو بردارم و سربرگ خودم رو بزارم و نام تارنما (سایت) هم به نام فروشگاه که خودم می دم تغییر کنه؟
با سپاس
نشانی تارنما (سایت) فروشگاهی که با این بسته راه اندازی کردم:
.:: به فروشگاه ساز قاصدکـــــ خوش آمدید ::. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
1- من با این فروشگاه ساز کار نکردم، اما قطعا راهنمایی چیزی باید داشته باشه، ضمن اینکه چون فارسی هست میتونید تغییرات مد نظر رو اعمال کنید.
2- بله ولی الان بانک ها به راحتی اکانت به شما نمیدن، احتیاج هست به سند منزل یا کسب و کار (تو یه تاپیک راجع به این موضوع صحبت شده)
3- درست یادم نیست ولی فکر میکنم از تنظیمات اصلی سایت باید برید و عوضش کنید، لوگو هم در این آدرس قرار داده شده:
وارد cPanel یا Direct Admin بشید، به آدرس بالا مراجعه کنید و عکس مورد نظر رو دقیقا "با همین نام" (logo1.png) آپلود کید.
با تشکر مهران...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.