ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایران، رتبه آخر اینترنت در خاورمیانه و شمال آفریقا

Soso
16-12-2005, 19:47
اتحادیه بین‌المللی ارتباطات در گزارشی اعلام كرد که رتبه ایران در استفاده از شبكه اینترنت در خاورمیانه و شمال آفریقا آخر است.

در گزارش اتحادیه بین‌المللی ارتباطات، وضعیت استفاده از اینترنت در ایران "بسیار نامطلوب" ارزیابی و تاکید شده است: ایران چه از نظر كمی و چه از نظر كیفی یكی از عقب مانده‌ترین كشورهای خارومیانه و شمال آفریقا در استفاده از شبكه اینترنت می‌باشد.
در این گزارش، وضعیت شبكه اینترنت ایران از نظر كمی "اسف بار" ارزیابی شده و جمهوری اسلامی ایران را از نظر استفاده از این شبكه در میان 19 كشور خاورمیانه و شمال آفریقا در رتبه 19 قرار داده است.
امارات عربی متحده ، قطر و كویت سه كشور نخست منطقه از نظر میزان استفاده از اینترنت می‌باشند. در امارات از هر 10 هزار نفر 3185 نفر به اینترنت دسترسی دارند و این رقم برای قطر و كویت به ترتیب 2666 و 2312 نفر است.
بحرین، لبنان، تركیه، مراكش، اردن، تونس، عمان، عربستان، مصر ، سوریه، فلسطین، لیبی، سودان، الجزایر ، یمن و ایران در مرتبه های بعدی قرار دارند.
تعداد كاربران اینترنتی در ایران 79 نفر در هر 10 هزار نفر اعلام شده و این رقم برای تركیه، عربستان و سوریه نیز به ترتیب 1413 ، 637 و 439 نفر اعلام شده است.

منبع : آسیا نیوز

microdump
16-12-2005, 19:50
این آمار اشتباس

Hossein_Bahal
16-12-2005, 19:50
بيشترين علت استفاده كم از اينترنت در ايران به نظر من قيمت بالا ، كيفيت پايين ، بي محتوا و بدون كاربرد بودن ان هست .

Soso
16-12-2005, 19:56
این آمار اشتباس

دوست عزیز , براتون منبع نوشتم که چک کنید و درست بودن آمار رو درک کنید!

----------

حسین جان, به نظر من هم اگر این مشکلات رو حل کنند , مردم ایران از این امکانات به نحو احسنت بهره خواهند برد ! اما کی میخواد این مشکلات رو حل کنه ؟

babak-online
16-12-2005, 22:23
من هم فکر کنم اشتباه باشه.

Sinagood
16-12-2005, 22:25
خوب مشکل از اون کسی هست که آمار رو اعلام کرده
این آمار رو خودشون رد کردن و در آمار جدید ایران اگه اشتباه نکنم ۷م در خاور میانه شد

MaFia
17-12-2005, 00:30
دوستاني كه اين رو اشتباه مي دوننند پي سي خودشون رو زير ديش چسبونده و با سرعت 20 مگ S/r مي كنند حتما و يا رويايي به نت 4 كيلوبايت در ثانيه دل خوش كردن و يا نت دوبي و ... رو دست پايين گرفتند

microdump
17-12-2005, 00:36
دوست عزیز , براتون منبع نوشتم که چک کنید و درست بودن آمار رو درک کنید!

----------

حسین جان, به نظر من هم اگر این مشکلات رو حل کنند , مردم ایران از این امکانات به نحو احسنت بهره خواهند برد ! اما کی میخواد این مشکلات رو حل کنه ؟

منبع هم اشتباه نقل کرده :puke:
اصولآ نمی دونم چرا ما ایرانیا هی دوس داریم بد بختی خودمون رو به رخ هم بکشیم :evil: نمی دونم چرا :question:

babi
17-12-2005, 09:28
دوستان اشتباهست یعنی چه!! .. واقعا هم همینطور هست . Soso اشاره کردند هم از نظر کیفیی و هم از نظر کمی .
از نظر کمی میتونید در اطرفیان خودتون ببینید .
از نظر کیفی هم که مشخصه بیشتر ایرانیان متاسفانه از اینترنت ، فقط یاهو مسنجر رو خوب بلدند و راه دیگری برای استفاده از اینترنت بلد نیستند .

Sinagood
17-12-2005, 18:08
من فکر نمیکنم که ایران از عراق بدتر باشه تو اینترنت (البته با وجود اینکه توی اسکایپ که سرچ میکنی بنظر عراقیها بیشتر از ایرانی ها هستند)
فکر میکنید افرادی هستند که از تو سوریه به اینترنت وصل شوند؟
نظر من اینه که همونطوری که تو اخبار دوباره اومد که اشتباه شده بود واقعا اشباه شده

من نظر شما رو نفی نمیکنم اما این که در چه شرایطی قرار داریم هم خوب میدونم

mahdy2021
17-12-2005, 18:47
با عرض معذرت ولي 100% اين آمار اشتباه هست .

وقتي در خبر گفته ((تعداد كاربران اینترنتی در ایران 79 نفر در هر 10 هزار نفر اعلام شده )) يعني در 70 ميليون نفر فقط 553000 كاربر اينترنت وجود دارد كه اين خنده دار است . البته من نمي گم آمار مخابرات ايران درسته ولي طبق اين آمارها كاربران امسال به مرز 7 ميليون نفر رسيده اندكه اين اختلاف زياد دليل اشتباه بودن آمار است.

ولي موضوع مهمتر اينه كه ما فرض مي كنيم 7 ميليون كاربر اينترنت داريم با اين وضع چند درصد از اين كاربران واقعا از اينترنت استفاده مفيد مي كنند؟؟؟

microdump
18-12-2005, 18:30
کاملآ موافقم