مشاهده نسخه کامل
: چه جوری تو Ipod video میشه فیلم و بازی ریختش؟؟؟
می تونم فیلم بریزم ولی صدا نداره؟!
ولی ریختن بازی رو بلد نیستم.
در ضمن از کجا می تونم باز یهای مجانی واسش پیدا کنم؟
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
در مورد فیلم : فیلمی که میریزی چه فرمتی داره ؟ ... باید از پروفایل (فرمت + مشخصات فنی ویدئو) موردنظر آپیاد تبعیت کنه ...
در مورد بازی : چندین بار بحث شده - یه سرچ بکن همین بخش رو ...
وقتی فیلم میریزم.
تو قسمت ویدیوی iTunes میره صدا هم داره(mpeg).
چون تو اون قسمت میره پس آی پاد 100% ساپورتش میکنه.
ولی تو ویدیوی آی پاد نمیره.(نمیدونم چرا؟؟؟)
باید تبدیلش کنه خود iTunes.(با راست کیلیک کردن روی فایل و زدن گزینه ی convert selection for ipod/iphone).
بعد از اینکه تبدیلش کرد.(که 1000 سال طول میکشه).
تازه میشه فرستادش تو ویدیوی آی پاد که صدا نداره.
در ضمن وقتی تبدیلش میکنه.
یه فایل با فرمت (Quick movie) میادش...
با همون زمان و اندازه...
زیر همون فایل mpeg...
که این فایل(Quick movie) صدا داره ولی تو آی پاد نمیره.
بدبخت فایل mpeg صدا نداره ولی میره(قبل از تبدیل صدا داره تو iTunes ولی بعدش نداره)
به کمکت خیلی زیاد وحشتناک احتیاج دارم.
بی صبرانه منتظر جوابت هستم.
ممنون.
alil1369
11-08-2008, 22:17
بیشتر فرمت ویدیو هایی که توسط iTunes تبدیل میشه بیصدا میشن !!
نمیدونم چرا ولی یه برنامه بهت معرفی میکنم با استفاده از اون کارت خیلی بهتر راه میوفته
در مورد بازی هم بگم جز خرید از سایت اپل راه دیگه ای نیست (البته هست ولی خیلی پردردسر و ریسکی هست)
این برنامه رو دانلود کن دارای اکستنشن مخصوص iPod Video هست و دارای تنظیمات مختلفی هست !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر وقت دانلود کردی بگو من اموزش رو برات بزارم البته اگه خودت نتونستی باهاش کار کنی !!
اینم یه اموزش سریع :
1- فایل هایی که میخوای تبدیل کنی اضافه کن (Add کن)
2- از منوی اکستشن به ترتیب زیر برو و اپل ایپاد رو انتخاب کن !
Extension >>>> Digital Media Player >>>> Apple iPod
بعد تنظیمات ت رو انتخاب کن ولی بهتره تنظیمات پیش فرض باشه !
برای مشاهده ویدیو قبل از تبدیل از Preview و برای تبدیل از Start استفاده کن
فایل ساخته شده رو با iTunes بریز تو ایپادت
حالا برو حالشو ببر
آی پاد gif پخش میکنه؟؟؟
یا فقط gif رو به jpg تبدیل میکنه و بعدش پخش!؟
ممنون.
ipod توانایی پخش gif نداره (90 درصد Mp3 player ها همینطور هستن و ipod هم استثنا نیست) ... باید تبدیل بشه .. حالا اگه عکس ساده باشه به gif و اگه انیمیشن باشه به mpeg4 ...
من شنیدم اهنگ ها و عکس هایی رو که رو ایپاد میذارن رو نمیشه پاکشون کرد یا از روشون کپی برداشت!درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم اهنگ ها و عکس هایی رو که رو ایپاد میذارن رو نمیشه پاکشون کرد یا از روشون کپی برداشت!درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا اینطور نیست ...اگه نمیشد آهنگ ها و عکس ها رو از روش پاک کرد که خب میشد یه چیز یه بار مصرف !!! ... ولی از طرف دیگه این درسته که به راحتی نمیشه از آپیاد به PC منتقلشون کرد ... بخاطر همین بحث کپی رایت ... (یعنی فرض اینه که شما اهنگ رو به شکل قانونی تهیه کردی - بنابراین یه نسخه ازش داری روی PC یا یه دیسک - بنابراین نیازی نداری که از آیپاد روی کامپیوتر کپی اش کنی)
البته به نظر میاد همیشه راه دور زدن وجود داره که البته باید تجربی تست بشه ... نرم افزارهایی مثل این :
یا مثلا : (فولدر اهنگها رو که در آپیاد مخفی شده کپی می کنه)
مرسی!من می خوام یه ایپاد ویدیو بگیرم!به نظر شما دسگاه خوبیه؟؟؟میشه لطفا چند مدل mp4 دیگه با همین قابلیت هایی که ایپاد ویذیو 8 گیگ داره با همین رنج قیمت بهم معرفی کنین تا بتونم از بینشون انتخاب کنم؟؟؟؟:)
مرسی!من می خوام یه ایپاد ویدیو بگیرم!به نظر شما دسگاه خوبیه؟؟؟میشه لطفا چند مدل mp4 دیگه با همین قابلیت هایی که ایپاد ویذیو 8 گیگ داره با همین رنج قیمت بهم معرفی کنین تا بتونم از بینشون انتخاب کنم؟؟؟؟:)
دستگاه خیلی خوبیه ... (منظورت 80 گیگ هستش دیگه ؛ ها؟)
مدلهای رقیب توی دامنه PMP ها (دستگاه هایی با حافظه بالا که اساسا واسه نمایش ویدئو ساخته شدن) زیاد نیستن : بهترینش zen vision:m از creative هستش که به نظر میاد یه ذره بهتر از این باشه ... البته در زمینه هایی مثل شیکی و ظرافت باز هم اپیاد برنده اس ... اما از نظر کیفیت و حمایت از فرمت ها zvm می بره .. W7 از iriver البته حافظه اش خیلی کمتره (زیر 10 گیگ) اما بسیار عالیه (285 تومن) .... و البته کارای cowon بخصوص A3 که حدود 400 تومنه و تقریبا همه رقبا رو شکست میده ... البته سایزش هم از همه بزرگتره ...
بله منظورم همین 80 گیگ بود!!به احتمال زیاد همین ایپاد کلسیک رو میگیرم از کمکتو ممنونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.