مشاهده نسخه کامل
: ایا دمای سی پی یوی من طبیعی هست؟
سلام
دوستان راستش من امروز یه سی پی یوی core 2 duo e8400 گرفتم و روی مین بورد نصبش کردم.
خودش یه فن باهاش بود همون رو گذاشتم روش.
دما در حالت معمولی وقتی که هیچ کاری با سیستم انجام نمی دم 40 درجه هست و توی بازی هم از 55 درجه بالاتر نمیره.در حال حاضر از ویندوز ویستا استفاده می کنم.
خوب حالا ایا به نظر شما ایا این دما طبیعی هست؟
در ضمن سی پی یوی قبلی من 6550 بود و دمای معمولی اون در حالتی که هیچ کاری انجام نمی دادم 34 درجه بود و توی بازی از 55 بالاتر نمی رفت.
این هم مشخصات سیستم هست:
main:gigabyte p35
ram:2 gb/bus:800
vga:8800gt
power:550 w real coolermaster
در ضمن یه سوالی هم داشتم می خواستم بدونم ایا پاور مناسب هست یا نه.
MicroSystem
10-08-2008, 16:16
فن E8400 ضعيفتر از 6550 هست بنابراين دما طبيعيه
پاور هم مناسبه
خیلی ممنونم از جواب شما
پس من الان فن 6550 رو بزارم روش بهتره یا همون فن خودش روش بمونه؟
ایا با فن خودش ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟
ممنون میشم یکی از دوستان جواب پست بالایی من رو بده.
javadshahvand
11-08-2008, 10:26
خیلی ممنونم از جواب شما
پس من الان فن 6550 رو بزارم روش بهتره یا همون فن خودش روش بمونه؟
ایا با فن خودش ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟
مشکلی نیست
MicroSystem
11-08-2008, 13:25
نه با فن خودش مشكلي نيست دمات خيلي هم خوبه منتها شما فن 6550 رو بزار روش يه امتحاني هم بكن
ببین مشکی نداره
الان دمای پردازنده ات طبیعیه
اگه زیاد هم پایین بیاری خوب نیست.
اگر فن 6550 رو روش بزاری فکر کنم اورکلاک کنی خوب بشه.
اما در کل تا 100 درجه پردازنده هیچ صدمه ای نمیبینه
البته من یه جا 120 درجه دیده بودم.
اما اون دیگه مرزشه.
MicroSystem
11-08-2008, 19:25
ببین مشکی نداره
الان دمای پردازنده ات طبیعیه
اگه زیاد هم پایین بیاری خوب نیست.
اگر فن 6550 رو روش بزاری فکر کنم اورکلاک کنی خوب بشه.
اما در کل تا 100 درجه پردازنده هیچ صدمه ای نمیبینه
البته من یه جا 120 درجه دیده بودم.
اما اون دیگه مرزشه.
نه 100 درجه مال لپ تاپ هست
واسه دسكتاپ 85 درجه بيشتر سيستم ريست ميشه
تا 85 ميتونه تحمل كنه ولي بالاي 60 درجه عمرش ميياد پايين
زير 60 درجه كاملا مطمئن هست.
نه 100 درجه مال لپ تاپ هست
واسه دسكتاپ 85 درجه بيشتر سيستم ريست ميشه
تا 85 ميتونه تحمل كنه ولي بالاي 60 درجه عمرش ميياد پايين
زير 60 درجه كاملا مطمئن هست.
آقا برای لپتاپ دل 6400 1.7 دوال کور زده 120 درجه.
بسته به نوع پردازنده متغیر هست.
amirpers
13-08-2008, 02:08
دوست عزیز ، من هم سی پی یوی E8400 دارم . این سی پی یو 45 نانومتری و قطعا باید دمای کمتری نسبت به 6550 داشته باشه .
شما بهتره بگید که دمای اتاقتون چقدره که سی پی یوی شما 40 درجه دما داره ؟
راستش مال من وقتی که دمای اتاق در حال حاضر(تابستون) عادیه ، یعنی نه خیلی گرمه و نه خیلی خنک ، 35 درجه است و وقتی که یک کم خنک بشه حتی به 28 درجه هم رسیده .
در هنگام فعالیت هم مثل بازی دمای اون حداکثر تا 48 رسیده . جالبه که در این دما هم سرعت فن بالاتر از 2800 نمیره .
شما باید چند تا چیز رو چک کنی . یکی اینکه فن رو خوب متصل کرده باشی . دیگری اینکه از خمیر سیلیکون استفاده کنی . مورد بعدی اینکه اگه تونستی تهویه خوبی برای کیس به وجود بیار .
با این حال دمای سی پی یوی شما خیلی زیاد نیست اما می تونه کمتر باشه .
خیلی ممنونم از کمک شما ولی من از خمیر سیلیکون هیچ اطلاعاتی ندارم که کجا باید بزنم و اصلا کاربردش چیه.
در ضمن فنی که خودش باهاش بود رو وقتی روش گذاشتم زیر فن یه پودر توسی به صورت سه خطی وجود داشت که وقتی گذاشتم روی سی پی یو روی سی پی یو پخش شد درضمن فن یه خورده کوچیک تر از فن 6550 بود و قطعا باید ضعیفتر از فن 6550 باشه.
اگر تونستم یه فن توپ می خرم و می زارم روش به نظر شما چه فنی بخرم که خوب باشه؟
اتاق من هم خنک هست و کولر هم 24 ساعته روشنه.روی کیسم دو تا فن گذاشتم که یکیش هوا رو از داخل کیس میده بیرون و اون یکی هم هوا رو از بیرون میده تو به نظر شما فن دومی رو برعکس کنم بهتره؟
دمای اتاق هم بین 28 تا 30 درجه هست.
amirpers
13-08-2008, 13:22
به نظر میرسه در دمای 28 تا 30 درجه اتاق دمای سی پی یوی شما خوبه .
ببین دوست عزیز فن اورجینال سی پی یو هر چه قدر هم که ضعیف باشه نسبت به فن سی پی یوهای دیگه اما چیزیه که به صورت اورجینال روشه و قطعا با اون سی پی یو جواب میده .
اگه شما قصد داری برای فن پول خرج کنی ، باید یه فن آبی یا فنهای حرفه ای بگیری مثل فنهای Asus یا گیگا بایت یا ...
ولی به نظر من این کار رو نکن . بهتر اینه که همونطور که گفتم روی کیست در کنار سی پی یو یه فن بذاری که هوا رو به بیرون بده .
من این کار رو زمانی که یه سی پی یوی 3.2 داشتم که 90 نانومتری بود و دماش بسیار بالا انجام دادم و تونستم دمای اون را تا 5 درجه کاهش بدم .
در مورد خمیر سیلیکون هم اون خمیری که طوسی رنگ بود همونه .شما می تونی این خمیر رو از بازار تهیه کنی (مغازه هایی که لوازم جانبی کامپیوتر دارند) و هر چند مدت مثلا چند بار که فن رو باز کردی و بستی به قطر یک می لیمتر روی سی پی یو بمالی و بعد فن رو سوار کنی . قطعا تاثیر داره و دما رو تا چند ردجه پایین میاره .
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.