PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد چیپست

elyartab
10-08-2008, 13:06
سلام
من میخوام سیستم خودم رو ارتقا بدم و سی پی یو هم حول و حوش AMD Athlon 64 x2 5000
میخرم و رم حدود 4 گیگابایت میخوام ببینم برای انجام کارهای گرافیکی سنگین و کارهای ویدئویی با این سیستم چیپست nForce430 بهتره یا باید یه چیپست بالاتر بخرم؟ مثلا رنج 5 یا 6 ؟

shahab_blaster
10-08-2008, 16:28
سلام
من میخوام سیستم خودم رو ارتقا بدم و سی پی یو هم حول و حوش AMD Athlon 64 x2 5000
میخرم و رم حدود 4 گیگابایت میخوام ببینم برای انجام کارهای گرافیکی سنگین و کارهای ویدئویی با این سیستم چیپست nForce430 بهتره یا باید یه چیپست بالاتر بخرم؟ مثلا رنج 5 یا 6 ؟
يه چيپ بالاتر بگيري فكر مي كنم بهتر باشه برو سراغ چيپ AMD770 كه براي كاراي گرافيكي و گيم طراحي شده

elyartab
10-08-2008, 21:02
يه چيپ بالاتر بگيري فكر مي كنم بهتر باشه برو سراغ چيپ AMD770 كه براي كاراي گرافيكي و گيم طراحي شده

asus m3a چطوره؟

چیپست ای ام دی داره

shahab_blaster
10-08-2008, 21:10
asus m3a چطوره؟

چیپست ای ام دی داره
lمادربورد خوبي هست ولي دوستان فروم ميگفتن مشكل داره بازم انتخاب با خود شماست
با اين چيپ مادربورد گيگا هم هست كه گرونتره
من خودم الان مين m2n-e دارم ازش راضيم چيپشم nforce 570 ultra هست قيمتشم با اون m3a برابري ميكنه

سعيد مشكي
03-09-2008, 09:27
دوست گرامی سلام.
منظور شما از کار گرافیکی چیه ؟
شما میخوای گیم بازی کنی یا کارای 3d انجام میدی. یا مثلا منظور شما از کار گرافیکی کار با فتو شاپ است.
اما در کل بستگی زیادی به سطح نیاز شما و همچنین میزان مبلغی که میخوای خرج کنی داره.
ولی بهترین گزینه به نظر من برای شما که توی همه کارها خیالت راحت باشه مادر بوردهای با چیپ ست nforce 570 هستش که هم قیمت و هم کارآیی خیلی عالی داره. البته چیپ های جدید تری مثل 590 و 630 هم هستند اما قیمت فوق العاده گرونی دارند. تقریبا از رنج 150.000 تومان به بالا که فکر نمیکنم با نیازهای کاربرهای غیر حرفه ای خیلی مناسب باشه.در رابطه با مادربورد هم از یکی از این گزینه ها استفاده کن ولاغیر
asus
msi
abit
dfi
soyo
و به هیچ وجه سراغ گیگا بایت نرو که اول و آخرش پشیمون میشی

سعيد مشكي
03-09-2008, 09:30
در ضمن فراموش کردم بگم که چیپ ست های زیر 550 رو نگیری . برای اینکه برای کارهای حرفه ای طراحی نشده اند . مثلا 520 با اینکه از 570 جدید تره اما به این دلیل وارد بازار شد که بتونه کاربرهای سطح متوسط و سطح پایین رو هدف قرار بده. و چیپ ست 430 که دیگه مشخصه.
موفق باشید

shahab_blaster
03-09-2008, 09:56
دوست گرامی سلام.
منظور شما از کار گرافیکی چیه ؟
شما میخوای گیم بازی کنی یا کارای 3d انجام میدی. یا مثلا منظور شما از کار گرافیکی کار با فتو شاپ است.
اما در کل بستگی زیادی به سطح نیاز شما و همچنین میزان مبلغی که میخوای خرج کنی داره.
ولی بهترین گزینه به نظر من برای شما که توی همه کارها خیالت راحت باشه مادر بوردهای با چیپ ست nforce 570 هستش که هم قیمت و هم کارآیی خیلی عالی داره. البته چیپ های جدید تری مثل 590 و 630 هم هستند اما قیمت فوق العاده گرونی دارند. تقریبا از رنج 150.000 تومان به بالا که فکر نمیکنم با نیازهای کاربرهای غیر حرفه ای خیلی مناسب باشه.در رابطه با مادربورد هم از یکی از این گزینه ها استفاده کن ولاغیر
asus
msi
abit
dfi
soyo
و به هیچ وجه سراغ گیگا بایت نرو که اول و آخرش پشیمون میشی
حالا چرا گيگا نخره ؟ دليل درست و حسابي بيار
2 اينكه ABIT رسما از توليد مادربورد خدا حافظي كرد