مشاهده نسخه کامل
: ساخت منو مانند SIde bar در vb.net 2008
masih_300
10-08-2008, 08:04
با سلام به دوستان من مي خواستم بدونم منوي مثل زير را چجوري توي vb .net 2008 بسازم. و چه جوري خصوصياتشو عوض كنم و كد بهش بدم . با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masih_300
10-08-2008, 14:21
يه مسلمون جواب منو بده ......!!
سلام
..يه مسلمون جواب منو بده ...
صبر داشته باشید، اینجا که چت روم نیست! شاید کمی طول بکشد تا دوستان وقت کنند و به سایت سر بزنند.
----------
کاری نداره عزیز جان.
کار را راحت بگیرد تا راحت شود!
راه های مختلف دارد.
شاید راحت ترین راه که خودتان به سرعت انجام دهید و نیازی هم به دانلود کامپونت و کنترلرهایی از وب نباشد، این باشد:
هر تیتر عنوان را یک Label کنید با AutoSize خاموش و Dock تنظیم شده روی Top یا Bottom
زیر هر کدام هم یک کنترلر Panel قرار دهید. با Dock تنظیم شده روی Fill و Visible تنظیم شده روی False
محتویات نمایشی هر بخش را در این Panel ها بسته به نیازتان درست کنید.
با هر بار کلیک هر سرتیتر، کنترلر Panel مربوطه را مرئی کنید و کنترلرهای panel دیگر را نامرئی کنید.
با استفاده هندلر رویدادها به یک متد واحد، به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید.
masih_300
11-08-2008, 07:06
با سلام خدمت دوست عزيزم آقاي حاجي شريفي (h2) يا همون مسلون ......!
بابت جواب به سوال بنده ممنون . اگر مي شود براي اين بنده حقير قدري روان تر و ابتدايي تر اين مسئله را بيان كنيد تا اينجانب بعد از 5 سال دو باره برنامه نويسي را شروع كنم و چون شما يي پاسخ گويي سوالات ديگران باشم .
با تشكر
سلام
...اينجانب بعد از 5 سال دو باره برنامه نويسي را شروع كنم ...
مبارک باشه!
اگر فرصت داشته باشید و کمی اجازه دهید، شاید بتوان در وقت خالی مناسبی یک نمونه کد فوق العاده ساده تهیه کنم.
البته یک نمونه کنترلرهم برای خودم قدیم ها داشتم تهیه میکردم، که دیگر نیازم مرتفع شد و ناقص ماند.
موفق و پیروز و سربلند باشید.
masih_300
12-08-2008, 06:57
H2 جان دستت درد نه كنه خدا شما از فروم ما نگيره . راستي يه حالي هم به سايتت بده .
سلام
من یک نمونه خیلی خیلی ساده طبق موازین OOP درست کردم.
یک کنترلر اصلی است با نام PopupPanel که میتوانید هر کجا که خواستید، استفاده اش کنید.
هر برگه اطلاعات در این کنترلر، خود یک کنترلر با نام PopupPanelPage است.
یعنی شما هر کجا و در هر فرمی که خواستید، PopupPanel را قرار میدهید و روی PopupPanel به تعداد مورد نیاز PopupPanelPage را میگذارید.
کد داخلی PopupPanel در runtime دکمه های عنوان را جهت کنترلر و کلیک شدن میسازد، تا هر بار که خواستید مجبور به کارهای تکراری و Copy و Paste نشوید.
(یعنی در کل یک ظرف به نام PopupPanel دارید و به اضای هر برگه یک PopupPanelPage و یک Button خواهید داشت که Button را خود کد میسازد)
باید توجه داشته باشید که کد فوق را سریع تهیه کرده ام و شامل حداقل کد مورد نیاز برای انجام اینکار به صورت کنترلر مشخص و با موازین OOP است، در نتیجه برای امکانات کاملتر شما باید خودتان تکمیلش کنید.
این یک بستر اولیه است و باید کامل شود.
البته من برای خودم یک نمونه را جداگانه طراحی کرده ام که متاسفانه ناقص مانده، و گرنه میتوانستم آنرا هم بدهم، چون بسیار بسیار کامل تر و جامع تر است و به راحتی کنترلر TabControl میتوان با آن کار کرد و در زمان طراحی هم سر تیترهایش به کلیک جواب میدهند و نیز سرتیتر برگه ها خود، کنترلر نیست و با رسم مستقیم +GDI نمایش داده میشوند، یعنی دیگر کنترلر اضافه Button را ندارد و در نتیجه سبک تر است و منابع سیستم عامل را کمتر مصرف میکند.
ولی چه فایده؟؟؟!!! یه 10% کدش مانده تا تکمیل شود. (مثل همیشه، زدگی مون هم ناقصه!)
البته میتوانید نمونه های آماده و کامل را با کرک و... از اینترنت هم پیدا کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي يه حالي هم به سايتت بده
تا الآن بیش از یک ساله دارم سعی میکنم، ولی اونطوری که باید وقت نشده روش کار کنم.
در برنامه 50 سال سوم توسعه، (در حد نوه و نتیجه و نبیره و ندیده و اینها!) قصد راه اندازی یک سایت با نامی بسیار مناسب تر و سرویس های مختلف برای کاربران، یک تالار گفتگو هم باشد با یک محفل انس با دات نت! (چه قدر فانتزی)
ولی متاسفانه میخواهم کامل طراحی خودم باشد و کاملاً انعطاف پذیر، در حدی که کلیه کدهای سایت به جای انکه در صفحات aspx باشند، در جداول SQLServer ذخیره میشوند تا حداکثر قدرت و انعطاف پذیری را به صفحات Administrator ای ارائه دهد.
ولی این هم مثل بقیه چیزهایی که متعلق به خودم است، ناقص است و وقت تکمیلش را ندارم.
احتمالاً یا در 90 سالگی تکمیلش میکنم یا آرزویش را با خودم به ... !
موفق و پیروز و سربلند باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.