مشاهده نسخه کامل
: سوال:پهنه راه شیری
Antonio Andolini
10-08-2008, 00:26
سلام!
می خواستم بدونم که پهنه ی راه شیری همون قسمتی از آسمان هست که حالتی مثل ابر داره و به صورت کمربندی از حدودای جنوب غرب به شمال شرق کشیده شده است و در مرکز آن ستاره های بسیار زیادی یافت می شود؟
یه سوال دیگه: این ابرهایی که می بینیم سحابی هستند یا چیز دیگه ای اند؟
ممنونم
مرتضی nvcd
10-08-2008, 01:09
سلام دوست عزیز
کهکشان راه شیری همون پهنه اسمونیه که بصورت مه الومد و پر از ستاره است اما سمت و جهتش هر ماه با هم فرق می کنه ... فقط می شه گفت از کدوم صورت ها رد می شه ... من سعی می کنم یه عکس برات گیر بیارم تا منظورم رو خوب برسونم
سوال دومت ور متوجه نشدم ! ... کدوم ابر ها ؟... کجای اسمون؟
مرتضی nvcd
10-08-2008, 01:13
اینم عکس 360 درجه از کل کهکشان راه شیری با صورت هایی که توش قرار داره :
پانورمای کهکشان راه شیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Antonio Andolini
10-08-2008, 01:34
سلام
پنج شنبه شب همین هفته داشتم می دیدم.
منظورم همون ابرهایی هست که توی اون کمربند می بینیم .... وقتی اومدم خونه یه چک کردم اون ابرها داخل استاری نایت هم بودند .... در مورد موقعیتش هم همون طور که گفتم پنج شنبه همین هفته بود .. حدودای نیمه شب و تقریبا داشتیم وارد جمعه می شدیم .. این کمربند از دم عقرب{همون دوتا ستاره ی کنار هم} شروع می شد و به طرف دیگر آسمان کشیده می شد حدودای شمال شرق {به شمال نزدیک تر} که تقریبا در مرکز{متمایل به جنوب} یک تجمع خیره کننده از ستارگان رو داشتیم.
{وقتی رسیدم بالای کوه به اندازه ی یه عمر حسرت خوردم که چرا لپ تاپ دوستم رو قرض نگرفتم تا همه ی ستاره ها رو شناسایی کنم!}
مرتضی nvcd
10-08-2008, 01:41
با چشم غیر مسلح نمی شه به این سادگی سحابی رو به صورت گسترده دید ... احتمالا شما هاله ای ستارگان رو که بصورم مه الود و ابر گونه تشخیص دادید ...
ولی اگه بالای کوه بوده ... چون معمولا حد قدر اونجا ها بالا تره ... شایدم تونسته باشید سحابی های گسترده کهکشان که خیلی کمنور هستن رو هم تشخیص داده باشید
Antonio Andolini
10-08-2008, 01:48
ممنونم
این عکسی است از همون ابرهایی که گفتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته به اون طرف آسمون ادامه داشت.
مرتضی nvcd
10-08-2008, 02:09
این عکسی است از همون ابرهایی که گفتم
درسته ... همون هاله ای از ستارگان کهکشانه ...
در اصل گرد غبار بین ستاره ای و نور خود ستارگان ... یه حالت کم نور و ابر مانندی رو تشکیل می ده که اینجوری می شه ... البته سحابی خاصی نیست ....
تو کوه ها اینجوری تصاویر زیاد دیده می شه ... کاش خودتون هم دوربین همراه داشتین و عکس می گرفتین
Antonio Andolini
10-08-2008, 10:51
.. کاش خودتون هم دوربین همراه داشتین و عکس می گرفتین
با دوربین های معمولی؟ ...... قبلا با دوربین های دیجیتال معمولی تلاش کرده بودم که از مقارنه ی زهره و ماه عکس بگیرم ولی نتیجه ی خوبی نداشت.
با دوربین های معمولی؟ ...... قبلا با دوربین های دیجیتال معمولی تلاش کرده بودم که از مقارنه ی زهره و ماه عکس بگیرم ولی نتیجه ی خوبی نداشت.
آخه با دوربین های معمولی ، فکر کنم نوردهی باید روی 10-20 دقیقه باشه تا اونجا که من فهمدیم ... که امکانش معمولا نیست ... (اگه بود ، دیگه اون دوربین ، معمولی نبود!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.