dogtag
09-08-2008, 23:32
سلام
شاید سوالم تکراری یا مبتدیانه باشه ولی لطفاً جواب بدید چون دارم دیوانه می شم.
من دارم با CS3 و action script 3 یه چیز بزرگ می نویسم که اولش موندم :دی
همین رو با 3 - 4 تا زبون سنگین تر هم نوشتم ولی به این سختی نبود.
من دارم با کلاس کار می کنم. (هم با کلاس و هم با class) یعنی 1 فایل as دارم که تو Document Class می نوسمش.
حالا مشکلم با اصل ماجراست که چجوری 1 فرم درست کنم.
یه فرم که user & Pass رو بگیره و بعد از کلیک روی 1 دکمه، نتیجه اش رو تو یه Static Text نشون بده.
اصلاً نمی دونم باید از components ها استفاده کنم یا باید با action script کتابخونه اش رو import کنم و بعد بسازمش.
در کل تعطیلم!!!
اگه میشه 1 خییر پیدا بشه و 1 اسکریپت ساده با class بنویسه که این کار رو انجام بده.
نکته : اگر class نباشه و همینجوری باشه، با addEventListener می تونم 1 کارهایی بکنم (البته رو button نمی ذونم بشه یا نه). ولی همین که Document Class رو می نوسم، برنامه دچار بحران شخصیت میشه و پشت سر هم شکل عوض می کنه!
مرسی که کمک می کنید.
شاید سوالم تکراری یا مبتدیانه باشه ولی لطفاً جواب بدید چون دارم دیوانه می شم.
من دارم با CS3 و action script 3 یه چیز بزرگ می نویسم که اولش موندم :دی
همین رو با 3 - 4 تا زبون سنگین تر هم نوشتم ولی به این سختی نبود.
من دارم با کلاس کار می کنم. (هم با کلاس و هم با class) یعنی 1 فایل as دارم که تو Document Class می نوسمش.
حالا مشکلم با اصل ماجراست که چجوری 1 فرم درست کنم.
یه فرم که user & Pass رو بگیره و بعد از کلیک روی 1 دکمه، نتیجه اش رو تو یه Static Text نشون بده.
اصلاً نمی دونم باید از components ها استفاده کنم یا باید با action script کتابخونه اش رو import کنم و بعد بسازمش.
در کل تعطیلم!!!
اگه میشه 1 خییر پیدا بشه و 1 اسکریپت ساده با class بنویسه که این کار رو انجام بده.
نکته : اگر class نباشه و همینجوری باشه، با addEventListener می تونم 1 کارهایی بکنم (البته رو button نمی ذونم بشه یا نه). ولی همین که Document Class رو می نوسم، برنامه دچار بحران شخصیت میشه و پشت سر هم شکل عوض می کنه!
مرسی که کمک می کنید.