PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل اساسی با مودم گیگا

بهنازی
09-08-2008, 20:19
با سلام
یه مودم گیگا خریدم و میخوام رو یه سیستم قدیمی نصب کنم ولی از روی اتوران که اینیستال درایور رو میزنم یه پنجره میاد پر میشه و میره و هیچ خبری از نصب هم نمیشه و مجبور میشم با کنترل پنل نصب کنم و با مکافات نصب میکنم ولی با نام pci softv92 56 نصب میشه ونه با اسم گیگا چرا ؟و اصلا هم کانکت نمیشه دیونم کرده شماره گیری میکنه ولی بعد از چک کردن صحت یوزر پسورد بلافاصله میگه unable to establish a conection
من قبلا رو سییستمم گیگا داشتم الان هم هست سرعتش هم عالیه و با اسم گیگا نصب میشه رو سیستم در ضمن کلا یکم از این بزرگتره فرقی دارن با هم ؟
خوب حالا چیکار باید بکنم ؟ممنون میشه هر چه سریعتر کمکم کنی چون م الان خیلی به اینترنت احتیاج دارم

با تشکر

zidane
09-08-2008, 20:49
مودمتو حتما باید با درایور خودش نصب کنی
اگه با سی دی نمیشه درایورشو دانلود کن با اون نصبش کن

Captain Nemo
11-08-2008, 05:49
سلام دوست عزیز
اشاره کرده بودی که روی سیستم قدیمیت. اگه ویندوزش 98 یا نسخه های قبل از اونه ممکنه دلیلش این باشه که این سی دی با ویندوز ایکس پی فقط کار میکنه. اگه هم ویندوزش xp هست باید یه سری به manual داخل cd مودم بزنی و دنبال چیزی با عنوان requirements بگردی و ببینی حداقل های مورد نیاز این مودم چیه. احتمال بعدی اینه که یه برنامه ی دیگه ای رو کامپیوترته که با این مودم conflict میکنه. پیدا کردن همچین برنامه ای یکم سخته و راه حل ساده ترش اینه که یه ویندوز عوض کنی. (گرچه این آخرین راهه)
احتمال آخر هم اینه که همون conflict ای که گفتم ناشی از یک Device دیگه ای باشه. مثلا یه کارت کپچر یا کارت صدا یا کارت شبکه. راه حل خلاص شدن از این راه حل هم اینه که قطعات غیر ضروری رو از رو مادر برد دراری و فقط مودم رو بزاری و تست رو انجام بدی.

Jalal
11-08-2008, 08:38
سلام
منتقل شد

موفق باشین