ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال از اکثر کاربرانی که دارن فعالیت میکنن !!!

CG Art
09-08-2008, 15:16
با سلام ...
شرمنده من جسارت کردم و پا پیش گذاشتم ... دوستان میخواستم از شمایی که داری الان اینو می خونی سوال کنم که دکمه تشکر رو واسه چی گذاشتن ؟!
یکی از مواردی که به خاطر اون, این دکمه گذاشته میشه اینه که از اسپم در تاپیک ها جلوگیری بشه و بحث در تاپیک هایی که محتوای مفید دارن منحرف نشه ...
چرا با اینکه این امکان به انجمن اضافه شده بازهم شاهد اسپم سواری بعضی ها باید باشیم ؟! چرا بعضی ها از دکمه تشکر استفاده نمیکنن ؟!
در تاپیک هایی که کاربری میاد و نمونه کارش رو میذاره ... لازم نیست از جملاتی مثه خیلی توپه ...بابا کفمون برید ... چیکار کردی پسر ... ترکوندی که ...استفاده کنیم !
کاربری که میاد نمونه کار میذاره یا اصلا کلی بگم کسی که میاد عضو میشه و در قسمت سه بعدی فعالیت میکنه و میاد نمونه کارش رو میذاره منتظر تشویق بقیه نیست ! چرا تا قبل از اینکه این دکمه باشه اینطوری بود ولی الان به نظر شما اینطوریه ؟!
اون کاربر بیشتر دوست داره تا از کارش انتقاد بشه البته منطقی تا در کارهای بعدیش بتونه پیشرفت کنه. ما واسه کل کل و پوز زنی اینجا جمع نشدیم. ما اینجا اومدیم تا از توانایی ها و استعدادهامون در کنار هم نهایت استفاده رو ببریم.
ببخشید زیاد حرف زدم. شاید اصلا مربوط به من نمیشد.
شرمنده :11: روی همتون رو میبوشم ( آقایونا !!! خانما پرو نشن :دی ):10:

hrgh2
09-08-2008, 15:22
آره نکته خوبی هست

اینطوری تاپیک ها به هم نمیریزند و کاملا منظم میشن

b3dnet
09-08-2008, 15:45
منم موافقم
به نظر من اگه ایراد ها همراه با قشنگی های کار گفته بشه بهتره...اینطوری نباشه که فقط ایراد های کارو بگن...

hadi665
09-08-2008, 15:46
خوب قبلا برای اینا تاپیک داشتیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ما واسه کل کل و پوز زنی اینجا جمع نشدیم.

100 در 100 اما بعضی وقتا کاربرانی یکمی قوانینو رعایت نمیکنند
به هر حال بهتره این بحثا توی انجمن خودش مطرح بشه

ممنون عادل

Aminzikzak
09-08-2008, 19:08
دوستان یادتونه همون روز اول من تاپیک زدم و توضیح دادم ؟
خیلیا گفتن دلت میاد ، ما چه طور حسمون رو برسونیم ...

حالا ...

alibitaraf
09-08-2008, 19:25
دمت گرم ...
یاداوری خوبی بود...
برا من یکی که خیلی خوب بود چون خیلی به این مسله توجه نمی کردم.
ممنون..

b3dnet
09-08-2008, 19:47
به نظر من نمیشه از یه کار با یه دکمه تشکر گذشت ...
در حین اینکه داریم احساسات خودمو مطرح میکنیم باید انتقاد هم بشه...هم خوب و هم بد...

CG Art
10-08-2008, 00:58
حرف همه دوستان 100% درسته ممنون که توجه کردین.