مشاهده نسخه کامل
: کد php
با سلام و خسته نباشید
من یه سایتی ساختم که باید از چند کد php در اون استفاده کنم کدی برای عضو گیری و کدی برای جستجو و همچنین کدی برای ارسال ایمیل و اینو هم بگم که هیچی از php نمی دونم اگه بهم کمک کنید خیلی خیلی ممنون می شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
بابا یه کتاب بخون. چهار کد بنویس. بعد اگه مشکل داشتی بپرس. تو که کل اسکریپت رو سوال کردی
:20:
David.Jn
14-08-2008, 00:48
با سلام و خسته نباشید
من یه سایتی ساختم که باید از چند کد php در اون استفاده کنم کدی برای عضو گیری و کدی برای جستجو و همچنین کدی برای ارسال ایمیل و اینو هم بگم که هیچی از php نمی دونم اگه بهم کمک کنید خیلی خیلی ممنون می شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
منم با نظر دوستمون موافقم
کد ارسال ایمیل و عضو گیری تو همین انجمن هست هر چند که به گفته خودت هیچی ازش سر در نمیاری.
بهتره بری یاد بگیری بعد شروع کنی و از این کدها هم هر جایی که گیر کردی استفاده کنی.
Bill Gates
14-08-2008, 01:05
ولی بعید میدونم بتونی یهیو با اینکه چیزی نمیدونی برای سرش و اجرا رو به درستی صورت بدی
اگر عجله نداری میتونی از همینجا شروع کنی ( انجمن ) مسائل پایه رو یاد بگیر بعد بیا این کار رو با خیال راحت انجام بده :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.