مشاهده نسخه کامل
: Ipod Nano 2g_________؟؟؟
rozy_1500
09-08-2008, 01:53
سلام
من آیپاد نانو نسل دوم میخواستم
راستش الان که آیپاد نانو نسل سوم اومده خبری از آیپاد نانو نسل دوم نیست
به نظرتون میتونم پیدا کنم با چه قیمتی؟
آخه آیپاد نانو 2g خیلی خوشکله و خوشکل تر از بقیست برا همین اینو میخوام
لطفا کمکم کنید
اتفاقا هنوز هم نسل دوم رو میشه پیدا کرد ... پاساژ پایتخت رو چک کن ... و پاساژ ایران ...
قیمت هم حدودا 160 تومن واسه دو گیگ ... 180 تومن واسه 4 گیگ و 210 تومن واسه 8 گیگ باید باشه ..
بله – بسیار شیک و خوشدسته ... ما هم یکی خونه داریم ...
rozy_1500
10-08-2008, 20:11
سیمور جان خیلی ممنونم
ولی به نظر تو گرون نیست؟ به نظر من نمی ارزه
با این پول فکر کنم بشه چیزای بهتری گرفت مثلا p2
نظر تو چیه؟
خوشحالم که تو هم این عقیده رو داری
به نظر من ؟ ... چرا می ارزه ... درسته - کارایی مثل p2 از سامسونگ ، یا کارای creative دارای امکانات بیشتر - قیمت مناسب تری هستند و حتی از نظر کیفیت هم شاید بالاتر از ipod باشن یه مقدار .. مساله اینه که شما داری بیشتر پول میدی بخاطر یه چیز دیگه : بخاطر راحتی کار - بخاطر طراحی دستگاه - ظرافت - بخاطر دکمه های عالی - بخاطر رابط کاربری خوب ..
طبیعتا اگه این موارد واسه ات اولویت ندارن (یعنی مثلا تنوع امکانات واسه ات مهمتهر) - یا از نظر بودجه محدودیت داری ، می تونی به فکر انتخاب دیگه باشی .. من خودم همینطور بودم ...
ضمنا نانو از خیلی از مدلهای سطح بالای بازار گرونتر نیست و قیمتش متعادله ..
rozy_1500
17-09-2008, 03:20
ببخشید دوباره سوال میکنم
خواستم ببینم قیمتش تو این چند وقت کم نشده
راستی قیمت های آیپاد ویدعو یا کلاسیک(دقیقا نمیدونم اسمش کدوم یکیه اینو حتما بگین) چقدرن؟
اون هم 2g و 3g و... داره؟
یعنی مثلا از یه ماه پیش تا الان کم شده باشه ؟ ... نه - تغییر خاصی نکرده ...
آیپاد ویدئو به نوعی نسل قبلی محسوب میشه (نسل 5) و اونی که الان جاش هست آپیاد کلاسیکه (نسل 6) ...
نه - اون آیپاد فقط مدلهای هارد دار ظرفیت بالا داره .. شما باید همون نانو رو بگیری ، اگه می خوای حدود 200 هزینه کنی ..
سلام ... من تازگی یکی از همینا رو خریدم .. فقط عصابمو خورد کرده هر کاری میکنم نه میتونم آهنگ بریزم نه چیزه دیگه ...
یکی بیاد بگه چه جوری باید آهنگ بریزم .... کلا یه توضیحی راجع به امکاناتش بده ...؟ من میخوام بازی هم دنلود کنم .و روش بریزم..ممنون
سلام ... من تازگی یکی از همینا رو خریدم .. فقط عصابمو خورد کرده هر کاری میکنم نه میتونم آهنگ بریزم نه چیزه دیگه ...
یکی بیاد بگه چه جوری باید آهنگ بریزم .... کلا یه توضیحی راجع به امکاناتش بده ...؟ من میخوام بازی هم دنلود کنم .و روش بریزم..ممنون
برنامه itunes رو باید نصب کنی ... اصولا آپیادها دنگ و فنگ بیشتری دارن نسبت به مدلهای دیگه که اصطلاحا ums هستن و همینطوری می تونی آهنگ و عکس و اینا رو کپی کنی توش ؛ اما به همون نسبت مدیریت فایل قوی تر دارن ...
خبری از بازی نیست در آپیاد نانو نسل های دوم و اول .. نسل سوم می تونه بصورت اینترنتی بازی واسه اش خریداری بشه ..
سلام ... ممنون
مشکل انتقال آهنگ با همون itunes حل شد فقط ببین عکس هم میتونیم توش بریزیم؟(آخه توش یه فولدر داره بنامه photo) ... یه سوال دیگه هم اینکه آیا باش میشه صدا رو هم ضبط کرد یا نه ؟ ... تو ایران قیمتش چقدره ..
ببخشید انقدر سوال پرسیدم ... منتظر جواب هستم
بله - به همون شکل load میشه ..
نخیر - ipod ها کلا قابلیت ضبط ندارن ... البته با اتصال لوازم جانبی این قابلیت فراهم میشه ... ولی خوب نه توی ایران گیر میاد و نه اصلا از نظر هزینه به صرف به نظر میاد ..
توی ایران قیمت ipod nano نسل دوم ، اومده دور و بر 160 تومن تا 200 تومن (حافظه های مختلفش از 4 گیگ به بالا) ... نسل سوم که از نظر زیبایی شاید به قشنگی نسل دوم نباشه (اما در عوض ویدئو پخش می کنه) هم حدود 160 باید باشه (2 گیگ)
rozy_1500
07-10-2008, 21:45
ایول سیمور جان چقدر تاپیک پیشرفت داشته
راستی آیپاد ها دکمه ناوی لمسی دارن درسته؟ کدوم مدل هاشون؟
یه سوال هم داشتم اونم اینه که من یه آیپاد دیدم که خیلی کوچیک و خوشکل بود
اسمش شافل بود(اگه درست گفته باشم)
قیمت اینا تو چه رنجیه؟و این که اینم نسل اول و دوم و... داره
کلا یه کم دربارشون توضیج بده
ایول سیمور جان چقدر تاپیک پیشرفت داشته
راستی آیپاد ها دکمه ناوی لمسی دارن درسته؟ کدوم مدل هاشون؟
یه سوال هم داشتم اونم اینه که من یه آیپاد دیدم که خیلی کوچیک و خوشکل بود
اسمش شافل بود(اگه درست گفته باشم)
قیمت اینا تو چه رنجیه؟و این که اینم نسل اول و دوم و... داره
کلا یه کم دربارشون توضیج بده
اساسا دکمه لمسی (click wheel) جزو علائم مشخه ipod هستش و همه اونایی که از طرح سنتی آپیاد پیروی می کنن این قابلیت رو دارن ... طبیعتا بجز تاچ و همین شافل
شافل توی رده مدلهای ارزون قیمت هست ... بزرگترین نقطه ضعفش اینه که صفحه نمایش نداره .. در نتیجه فقط واسه اینه که آهنگ ها رو همونطور که از اسمش برمیاد بصورت شافل پخش کنی .. قیمتش زیر 70 تومنه ... البته بهترین انتخاب نیست و مدلهایی مثل zen stone plus که به قصد رقابت با این مدل ساخته شدن ، به این برتری دارن ...
در مورد مدلهای بدون صفحه این تاپیک رو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gallardo
25-11-2008, 22:12
میشه لیست قیمت ipod nano رو بزاین ؟ اصلا قیمتش نسبت به این هایی که تو تاپیک گزاشتین تفاوتی کرده ؟
الان دو (و شاید سه نسل) از نانو در بازار جهانی موجوده ... من نمی دونم جدیدترین نسل (4) در ایران هست یا نه ... ولی نسل سوم باید زیر 200 باشه ... با اون حساب نسل چهارم باید روی 200 باشه و کمی بالاتر ... (برحسب مقدار حافظه)
ادیت روز بعد : نانو نسل چهارم ظرفیت 4 گیگ : 160 تومن (پاساژ ایران - ظرفیت دیگه ای هم نداشت!)
Anubis1984
27-11-2008, 22:17
الان دو (و شاید سه نسل) از نانو در بازار جهانی موجوده ... من نمی دونم جدیدترین نسل (4) در ایران هست یا نه ... ولی نسل سوم باید زیر 200 باشه ... با اون حساب نسل چهارم باید روی 200 باشه و کمی بالاتر ... (برحسب مقدار حافظه)
ادیت روز بعد : نانو نسل چهارم ظرفیت 4 گیگ : 160 تومن (پاساژ ایران - ظرفیت دیگه ای هم نداشت)
نانو نسل چهارم اگه اشتباه نکنم فقط با ظرفیت های 8 و 16 تولید میشه این چه جوریاست؟؟:18:
نانو نسل چهارم اگه اشتباه نکنم فقط با ظرفیت های 8 و 16 تولید میشه این چه جوریاست؟؟:18:
در ظرفیت 4 گیگ هم بصورت محدود موجوده ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مطالعه و عکسای بیشتر بخوانید :
فروش در سایت معروف آلمانی :
و هلندی :
شایعه بسیار قوی که با عقل هم جور میاد اینه که اپل اول اصلا برنامه ای واسه 16 گیگ نداشته و 4 و 8 در دستور کارش بوده ، بعدش که zune رو با ظرفیت 16 اعلام کرده ان ، اینا اومدن و بی خیال 4 شدن و 16 رو گذاشتن توی دستورکار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.