مشاهده نسخه کامل
: کلوپ W760
Nabakhshoode
08-08-2008, 13:36
جای کلوپ این گوشی شیک رو تو فروم خالی دیدم...
این گوشی چند ماهی هست وارد بازار جهانی شده... خبراییم از ورودش به ایران شنیده میشه...
مشخصات اصلی :
سایز : 15*48*103
وزن : 103 گرم
دوربین 3 مگا پیکسل ( بدون اتو فکوس و فلش + فیلمبرداری Qvga )
ال سی دی 2.2 اینچ با رزلوشن 320*240
اولین گوشی سونی با GPS داخلی
واکمن ورژن 3
پلتفرم جاوا ( ورژن A200 )
باطری 930 میلی آمپری با استند بای 400 ساعت و تاک تایم 9 ساعت ( طبق گفته ی موبایل رویو 2.5-3 روز با استفاده ی معمولی دووم میاره )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nabakhshoode
08-08-2008, 13:44
اینم رویوی جی اس ام آرنا در مورد این گوشی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو Gsmaria .com هم میتونین ترجمه ی این رویو رو پیدا کنید... ( اول لینک ترجمشو گذاشته بودم که پی سی ورد یو آر ال سایت جی اس ام آریا رو "ف ی ل ت ر" میکنه ! حالا چرا ؟ خدا داند ! )
ضمن اینکه سایت پلمیکس قیمت این گوشی رو 329 دلار اعلام کرده !
گوشیه خیلی خیلی شیکی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعآ طراحی جلوش بینظیره !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما پشتش خیلی زشته !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش رو کسی تو ایران دراه !! اصلآ کسی دیدتش ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیدمش ی جا یا گارانتی کامتل 480 می داد راستی توی جعبش هم هنسفری بلوتوس هم داره
ولی طبقات بالا ی جا داشت پرسیدم بدون گارانتی 300 خورده ای می گفت با لوازم کامل
-----------
تنها ی این گوشی یک قابلیت رو نداره که اگه داشت کامل کامل می شد دوربین دوم مکالمه تصویری (هر چند تو ایران کاربرد نداره ولی بازم)
Nabakhshoode
08-08-2008, 15:27
اینم عکسایه Live از رنگ مشکی این گوشی :
برای دیدن عکسایه بیشتر یه سری به اینجا بزنین :
Nabakhshoode
08-08-2008, 15:45
من دیدمش ی جا یا گارانتی کامتل 480 می داد راستی توی جعبش هم هنسفری بلوتوس هم داره
ولی طبقات بالا ی جا داشت پرسیدم بدون گارانتی 300 خورده ای می گفت با لوازم کامل
-----------
تنها ی این گوشی یک قابلیت رو نداره که اگه داشت کامل کامل می شد دوربین دوم مکالمه تصویری (هر چند تو ایران کاربرد نداره ولی بازم)
سیصد و خورده یی که واسه ورودش عالیه...! چه رنگی بود ؟
فکر میکنم یه مقدار که جا باز کنه تو بازار به حدود 300-320 برسه...
ضمنا ممنون بابت اطلاعاتت...
واقعآ طراحی جلوش بینظیره !!
اما پشتش خیلی زشته !!
هر دو رو موافقم ( همونطور که جلوش اگه نگیم بهترین دست کم یکی از بهترین طراحی های سونیه پشتش برعکس اکثر گوشی های سری W ظاهر خیلی جذابی نداره ) ... سایز و وزن متعادل و جالب توجهیم داره ( نه ازین گوشی های خیلی ضخیمه نه ازیناس که به ضخامت کاغذن و آدم هر لحظه میترسه بشکنن ! ) کلا گوشی استایلیشی محسوب میشه...!
اصولا 1 گیگ مموری M2 باید همراهش باشه حالا تو ایران به همین صورته یا نه خدا داند...!
کلا من ازین پلتفرم جاوای سونی نسخه ی A200 خیلی بیشتر از سری A100 خوشم میاد... امکاناتش کاملتر شده مدیا سنتر بهش اضافه شده ویدئو پلیرش بهتر و کاملتر شده ( این یکی رو مطمئن نیستم ولی فکر میکنم امکان سیو کردن و دسته بندی کردن اس ام اسا بهش اضافه شده ( مثه گوشی های جاوا و سیمبین نوکیا ) ؟! ) و کلا تغییرات جالب توجهی داشته...!
یکی دیگه که اضافه شده اینه که میتونی پنجره بلوتوس رو مینیمایز کنی !!! این خیلی عالیه !!!
مولتی تسکینگش هم خیلی عالی شده !!
+
پشتش یه جوریه !! مخصوصآ مشکیش که زرد هست !!
من شنیدم اون آرم دبلیو پشتش با آهنگ روشن خاموش میشه !!
Nabakhshoode
10-08-2008, 09:53
نمونه عکسایه جدیدتر ازین گوشی ( همونطور که تو عکس دوم میبینید تغییراتی تو رنگ صفحه کلیدایه گوشی بوجود اومده ( نسبت به عکسایی که بالا گذاشتم و مربوط به نسخه ی بتای گوشی بود ) و خوب این در ادامه ی سیاست های سونیه که بعد دادن نسخه ی بتا تغییرات گاها قابل توجهی رو تو گوشی میده )
Nabakhshoode
10-08-2008, 10:00
عکسایه گرفته شده با دوربین گوشی ( برای دیدن عکسای بیشتر و در سایز کامل به منبعی که آخر پست گذاشتم برید ) :
( باز در اینجا هم تغییرات بین نسخه ی بتا و نهایی مشخصه کافیه عکسایی که در جی اس ام آرنا بود ( که کیفیت واقعا پایینی داشت ) رو با عکسایی که در سایت زیر هست مقایسه کنید ! در کل عکسایه متوسط و قابل قبولی میگیره که راضی کنندست! به هر حال با یه موزیک فون سرو کار داریم نه یه کمرا فون...)
Original Titan
10-08-2008, 14:27
قیمت تو یزد
340
تو دست بگیرید اصلا یه حالی میشید!!!
خیلی گوشی خوش دستیه
آقا یعنی الان اینای که تو بازار هست نسخه ی بتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟یا نسخه ی اصلی؟؟؟؟؟
Original Titan
11-08-2008, 08:23
داداش من وقتي مياد تو بازار يعني نسخه اصليه ديگه!
کسی گوشی رو نخریده ؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا قدرت حسگراش به W910 , K850 می رسه؟
گوشی با هندزفری بلوتوس 350 تمن می ارزه بگیرم یا برم W890 یا w910 بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
w890 هم گوشی خیلی خوبی
ميارزه !!بگير
890 چنده مگه ؟؟
hamed1297
18-08-2008, 22:12
من هم میگم همین 760 بهتره.
گوشی خوشکلی هست.
امروز دیدم ولی یادم رفت قیمت کنم.
Nabakhshoode
18-08-2008, 22:16
گوشی با هندزفری بلوتوس 350 تمن می ارزه بگیرم یا برم W890 یا w910 بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
w890 هم گوشی خیلی خوبی
ميارزه !!بگير
890 چنده مگه ؟؟
w890 تا جایی که میدونم حدود 300 ه بهراد جان...
و با توجه به داشتن هندزفری بلوتوث فکر میکنم بیرزه ولی خوب به هر حال تازه اومده هنوز جای ارزون شدن داره تو سایت پلمیکس قیمت این دوتا گوشی هر دو تقریبا یکی بود...( فکر میکنم هر دو کمی بالاتر از 300 دلار بودن )
و در مورد w910 که قطعا این بهتره هم دوربینش هم GPS داره هم نسخه واکمنش جدیدتره...
در مورد W890 امکاناتشون فرق خیلی فوق العاده یی نداره ( غیر از GPS و... ) فکر میکنم بر میگرده به سلیقت انتخاب بین این دوتا...!
به نظر من 760 اینقدر نمی ارزه چون چیزی از 910 بیشتر نداره به جز دوربینش از اون طرف هم 910 صفحه 2.4 اینچی داره
و 760 جی پی اس داره 910 مکالمه تصویری داره (که ماسفانه هیچ کدام در ایران قابل استفاده نیستن)
من آخه هندزفری بلوتوس هم داشته باشم استفاده نمی کنه به نظر شما اگه بگیرم بعد ببرم بفروشم می خرن ازام؟؟؟؟؟؟(چنده اگه بری از مغازه خودت بخری) یا به یارو بگم ببینم خودش ی چیزی کسر می کنه؟؟؟!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.