ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین mp3 player از نظر کیفیت پخش صدا کدوم ؟

nist engar2
07-08-2008, 18:30
سلام بچه ها میخواستم ببینم بهترین mp3 player از نظر کیفیت پخش کدوم و باقی فاکتور ها برام اهمیتی نداره البته تو بازارم موجود باشه و قیمتش هم اصلا مهم نیست :46:

aria irani
08-08-2008, 08:54
دوست گلم به اتاپیکهای مشابه مراجعه همین فوروم مراجعه کن فکر کنم اونجا سوال بپرسی هم سریعتر جواب میگیری وهم مطالب بقیه بچه ها رو هم میتونی بخونی.

موفق باشید

seymour
08-08-2008, 11:10
سلام بچه ها میخواستم ببینم بهترین mp3 player از نظر کیفیت پخش کدوم و باقی فاکتور ها برام اهمیتی نداره البته تو بازارم موجود باشه و قیمتش هم اصلا مهم نیست :46:
خب جواب این سوال ساده نیست ... " بهترین ماشین از نظر قدرت کدومه ؟" ... "بهترین موبایل از نظر آنتن دهی کدومه؟" ... همونطور که جواب این سوالها قطعی نیست ، جواب این سوال هم قطعی نیست ..

ولی میشه جواب رو محدود کرد به 2-3 گزینه ... احتمالا رقابت بین creative و cowon باشه ... یعنی دقیقا D2 از cowon ... یا i7 از cowon
و Zen vision:m از crerative ... درسته که کهنه کارتر از بقیه اس .. اما همیشه در زمینه کیفیت صدا ، جزو بهترین ها بوده ... اصلا میشه ادعا کرد که یه دوره ای توافق حاصل بود که بهترین کیفیت صدا رو داره

sastwhc
08-08-2008, 12:45
اینجوری که من متوجه شدم COWON D2 و Sansa E280 بهترین کیفیت پخش رو دارند.البته دومی تو ایران شاید پیدا نشه

aria irani
08-08-2008, 14:14
راستی d2 پایینترین قیمتی که دارید بچه ها چنده؟ من 190 از پایتخت دارم. کمترش رو سراغ دارد؟

seymour
09-08-2008, 14:59
اینجوری که من متوجه شدم COWON D2 و Sansa E280 بهترین کیفیت پخش رو دارند.البته دومی تو ایران شاید پیدا نشه
نه ... سانسا بصورت سنتی اصلا در حد رقابت با غول ها نیست ... ولی خب چون خودش حافظه اش رو می سازه ، از نظر قیمت وضع خیلی خوبی داره و رقابت می کنه ... میشه یه درجه پایین تر از سامسونگ ...

در نظر بگیر که این مدل برای رقابت با آپیاد نانو وارد بازار شد ... و خب ، آپیاد نانو هم خیلی ادعایی در زمینه اینکه " بهترین در کیفیت صدا" هستش نداشت ...

در مورد کیفیت e280 سانسا :

از پی.سی.ورلد

the e260 scored lower overall than any other flash-based player (in our test)

از سی.نت :

though picky listeners will notice some system noise.
...has decent sound quality ....

ضمن اینکه هدفون هاش هم برعکس هدفون های مارک های بهتر ، کیفیت خوبی نداره (بازم مثل آپیاد !)

راستی d2 پایینترین قیمتی که دارید بچه ها چنده؟ من 190 از پایتخت دارم. کمترش رو سراغ دارد؟
اینجا رو هم چک کن : 66414066 ... بازار رضاست .. احتمالا ارزونتر از پایتخت باشه

nist engar2
26-08-2008, 23:01
بچه ها بعد از یه تحقیق اساسی تو نت به این نتیجه رسیدم که هدفون نقش اساسی تری نسبت به player داره این رو توی یکی از سایت ها خوندم که نوشته بود اگه میخواید یه صدای خوب از player تون بگیرید باید لااقل 100 دلار برای ایر فون هزینه کنید یه چیزی تو مایه های سن هایزر یا بوز ولی نمی دونم این جور برند ها توی ایران هم گیر میاد یا نه کسی خبر داره ممنون میشم آمار بده
و این که همون طور که جناب سیمور گفتند بهترین از نظر صدا وجود نداره و mp3 player ها از لحاظ صدا به چند دسته تقسیم میشن و ممکن یه دستگاه تو نوع صدایی که تولید میکنه از بقیه بهتر باشه:8: مثلا صدای D2 cowon صدای سردی با جزییات بالاتر در عوض صدای sony گرم تر و با جزییات پایینتری هست و همینطور ممکن ویژگی صدای هر player متفاوت باشه مثلا ویژگی shine داشته باشه یعنی صدای شفاف با میدرنج بالا
و همچنین هر برند معتبری دارای یک sound signature هست:31:
که اون رو از سایرین مجزا میکنه و کسی که گوش های خیلی حساسی داره میتونه چشم بسته اون دستگاه رو تشخیص بده :21:

seymour
27-08-2008, 21:58
ممنون از نظر خوبت ... اما نه - اصلا نمیشه این رو بعنوان قاعده کلی قبول کرد که "هدفون نقش اساسی تری داره " ... کیفیت اون صدایی که دستگاه توی پورتش به هدفون تحویل میده شرطه ... اینکه Snr اش چقدره مثلا ...

بله - هر دستگاهی می تونه از نظر جزئیات صدا با دستگاه دیگه فرق کنه ؛ اما این مساله روی خوب/بد بودن کیفیت تاثیری نداره ... همونطور که شما ممکنه دو جور چلوکباب بخوری و خوشت بیاد اما باز هم می تونی طعم گوشت بی کیفیت رو از باکیفیت تشخیص بدی ..

ALt3rnA
30-08-2008, 13:13
چرا کسی به i7 اشاره ای نمیکنه ؟؟
60 ساعت صدا ...
کیفیت عالی
16 گیگ حافظه ی داخلی ...

seymour
30-08-2008, 17:48
چرا کسی به i7 اشاره ای نمیکنه ؟؟
60 ساعت صدا ...
کیفیت عالی
16 گیگ حافظه ی داخلی ...
پست اول من رو کاملا چک کردی ، دوست جان ؟ ... اینجاش :

احتمالا رقابت بین creative و cowon باشه ... یعنی دقیقا D2 از cowon ... یا i7 از cowon

osmaan
31-08-2008, 16:18
من D2 رو پیشنهاد میدم هم کیفیت توپی داره هم از خرید یه ارفون راحت میشی چون ارفونش واقعا خوبه