ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هرانچه که یاد گرفتم وانچه که درپی یادگیریش هستم

P A R M I S
07-08-2008, 17:14
من می خوام پارسیکس رووری سیستمم نصب کنم
برای نصب پارسیکس ابتداباید با پارتیشن مجیک یک درایو با فضای دوبرابر رم وفرمت swap درست کنیم بدون هیچ برچسب ونامی
دوم یه پارتیشن حداقل 3گیگ وبا فرمت ext3 وبابرچسب /
پس با سی دی زنده پارسیکس بالامیایم وlog out می شیم وباریشه بالامیایم وگزینه installپارسیکس روازمنوی اپیلیکیشن انتخاب می کنیم وگزینه دوم این منو که نصب پارسیکس روانتخاب می کنیم مابقی مراحل انتخاب پارتیشن موردنظره که سیستم به طور خودکارپیداش می کنه معرفی یه نام کاربره وپس ورد ودوباره پس ورد ریشه سیستم نصب شده روی هارد وچند گزینه دیگه که زیاد سخت نیست اگه زبان انگلیسی تون یکم خوب باشه واگربلدنباشید می تونید ازکتاب با فرمت pdf همراه سی دی استفاده کنید
بعدازاین کارکه من انجام می دم پارسیکس نصب میشه ومنوی گراب هم نصب میشه
[grubیه بخشی از لینوکسه که می تونه انواع سیستم عاملهای روی سیستمتون رو تشخیص ودریه منو نمایش بده وهنگام بالااومدن سیستم شمامی تونید نوع سیستم عاملتون رو انتخاب کنید
سیستم من بعدازاین کار ویندوز روبالانمیاره درصورتی که سیستم عامل ویندوزم هیچ گونه صدمه ای ندیده ومن باید اون رو repair کنم
طریقه repair ویندوز به این حالته که سی دی ویندوزرو می زارید وبعدکه با سی دی بالااومد وگزینه repair windows راباگزینه r انتخاب می کنم وارد یه صفحه مشکی میشه وگزینه 1 رومیزنیم وبعد دستور fixmbr رومیزنیم ودرجواب سوال سیستم کلید y رومیزنیم وبه این طریق ویندوز دوباره برمی گرده
بااین کارمن منوی گراب ازبین میره وبرای برگردوندنش باید grub رودوباره نصب کنم
نصب دوباره گراب به این حالته که با سی دی زنده بالابیام وباریشه وارد ترمینال بشم وسپس دستورات زیر روبنویسم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tabبه این معنیست که کلید tab از روی کیبورد روبزنید و باان کار نام تمام پارتیشن ها وشماره ی انهارومی نویسه براتون
عدد پارتیشن ext3رو به جای tab میزاریم وبرای x عدد شماره هارد که اگه یک هارد دارید 0واگه دوهارد دارید1 والی اخر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا این کار گراب دوباره نصب میشه
وبازهم ویندوز من ازگزینه گراب بالانمیاد وباید بازویندوز رو repair کنم
من برای رفع این مشکل چه کارباید بکنم؟؟؟؟؟

Blossom
07-08-2008, 20:17
اندی صبر کنید، من دارم یه آموزش برای نصب پارسیکس می‌نوسم. گویا توی نصب شما از یه چیز‌هایی بی خبرین.

P A R M I S
07-08-2008, 21:25
اندی صبر کنید، من دارم یه آموزش برای نصب پارسیکس می‌نوسم. گویا توی نصب شما از یه چیز‌هایی بی خبرین.
حرف شما درست
ولی من باهمین بیخبریها امروز رودوتاسیستم دیگه پارسیکس رونصب کردم ودوتاسیستم عامل ویندوز وپارسیکس روشناخت
ومنتظر ومشتاق خوندن توضیحات شماهستم:40:

Blossom
07-08-2008, 21:40
حرف شما درست
ولی من باهمین بیخبریها امروز رودوتاسیستم دیگه پارسیکس رونصب کردم ودوتاسیستم عامل ویندوز وپارسیکس روشناخت
ومنتظر ومشتاق خوندن توضیحات شماهستم:40:

البته دلیل گفتن این حرف من بحث پارتیشن ماجیک بود. منظورم از بی‌خبری هم این بود که نیاز به پارتیشن ماجیک نیست. معادل اون توی پارسیکس به اسم gparted وجود داره.

taia
08-08-2008, 05:28
ببینیند با توجه به بحثی که تا الآن کردیم، و کارهایی که شما کرده اید، مشخص هست که سیستم شما مشکل داره! حالا این مشکل می تونه سحت افزاری باشه می تونه مربوط به یک مشکل در بایوس شما باشه.
من خودم تا یک مدتی هر کس می گفت مشکل دارم، اولین پیشنهادم آپدیت بایوس بود، به یاد سنت قدیم، شاید بد نباشه شما بایوس خودتون رو آپدیت کنید ( و البته این کار در ویندوز انجام بدید )
در ضمن شما قرار بود هاردتون رو ببرید یکجایی دیگر و امتحان کنید، چه شد؟

P A R M I S
08-08-2008, 07:22
ببینیند با توجه به بحثی که تا الآن کردیم، و کارهایی که شما کرده اید، مشخص هست که سیستم شما مشکل داره! حالا این مشکل می تونه سحت افزاری باشه می تونه مربوط به یک مشکل در بایوس شما باشه.
من خودم تا یک مدتی هر کس می گفت مشکل دارم، اولین پیشنهادم آپدیت بایوس بود، به یاد سنت قدیم، شاید بد نباشه شما بایوس خودتون رو آپدیت کنید ( و البته این کار در ویندوز انجام بدید )
در ضمن شما قرار بود هاردتون رو ببرید یکجایی دیگر و امتحان کنید، چه شد؟
انشالله شنبه
اون دوستی که جرئت دارم ب کیسش دست بزنم رفته مسافرت مابقی دوستانم روبایدروکیسشون خط قرمزکشید:41:
لینوکس همه چی داره ولی وصل شدن به اینترنتش خیلی سخته
میشه درمورد gparted بیشترتوضیح بدید
درمورد بایوس واپدیتش هم یه چیزایی توانجمن خوندم وکلی اشکال دارم
همینجابپرسم یابرم انجمن سخت افزار/؟؟؟
ممنون ازلطفتون

P A R M I S
08-08-2008, 09:35
به کمک یه دوست بایوس رو اپدیت کردم
این مشخصات سیستمم قبل از اپدیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واین مشخصات بعدازاپدیت شدن بایوسه
--------
اپدیت بایوس برای من یکم راحت بود
رفتم توسایت مادربردم ومشخصات مادربردم روتوسایت پیداکردم وجدیدترین بایوسش رودانلودکردم
ازروی سی دی مادبرد نرم افزار win flash رونصب کردم وگزینه اپدیت بایوس روزدم دوسه دقیقه طول کشید
بعد گزینه موفقیت امیز بودن روداد وریست کردن سیستم

sudotux
08-08-2008, 09:49
خوب حالا که بایوس رو آپدیت کردید , یکبار دیگه گراب رو از روی سی دی پارسیکس نصب کنید. اگر مشکل حل نشد , اون فایلی رو که بهتون دادم جایگزین فایل اصلی کنید. اگر مشکل از بایوس بوده پس ایندفعه باید ویندوزتون بوت بشه وگرنه احتمال مشکل سخت افزاری بیشتر میشه !

P A R M I S
08-08-2008, 09:54
سلام دوست عزیز
هیچ فرقی نکرد وبازهم سیستم ویندوزبالانیومد
کدوم فایل؟؟؟دقیق یادم میشه توضیح بیشتری بدید
فایلی که پسوندlst داشت؟
اون روقبلا جایگزین بخش لینوکس روی هاردم کردم

sudotux
08-08-2008, 10:29
من فایل menu.lst رو کمی تغییر دادم. لطفا فایل زیر رو دانلود و جایگزین فایل اصلی در boot/grub کنید.

P A R M I S
08-08-2008, 11:24
اول گراب رو با سی دی زنده نصب کردم بعد ریست کردم با روت بالااومدم ومتن شمارو جایگزین متن قبلی کردم ولی بازهم جواب نداد ومشکل سرجاش بود
بهتره هرچه زودترهاردروبایه سیستم دیگه تست کنم

P A R M I S
09-08-2008, 11:47
امروز هاردم رو بردم خونه دوستم اول ازهمه هاردبه هاردكردم وبا هاردخودم بالااومدم تا مطمئن بشم هاردم با سيستم دوستم مشكلي نداره كه خداروشكربالا اومد با هاردمندوم برگشتم خونه تمام هاردروفرمت كردمرفتم خونه دوستم مجدد ولي هركاري كردم ويندوز روي هاردنصب نشد كه نشد ومجبور به اين شدم كه اول پارسيكس رونصب كنمولي بعدش هم بازهم ويندوز باهيچ كدوم از سي دي هاي من وسي دي هاي دوستم نصب نشدكه نشدحدس مي زنم مشكل ا هاردمن باشه ولي براي اطمينان بعدازظهرميبرم يه جاي ديگه وتستش ميكنميك سوال فني:اگه شما جاي من بوديد چه كارميكرديد....يه هاردساتاي جديد مي گرفتيد ومودم روبه زور به لينوكس مي شناسونديد؟؟؟يااين كه يه مودم سازگاربالينوكس مي خريديد وبيخيال ويندوز و دوستي تون با بيل گيتس مي شديد؟؟؟

Blossom
09-08-2008, 12:51
امروز هاردم رو بردم خونه دوستم اول ازهمه هاردبه هاردكردم وبا هاردخودم بالااومدم تا مطمئن بشم هاردم با سيستم دوستم مشكلي نداره كه خداروشكربالا اومد با هاردمندوم برگشتم خونه تمام هاردروفرمت كردمرفتم خونه دوستم مجدد ولي هركاري كردم ويندوز روي هاردنصب نشد كه نشد ومجبور به اين شدم كه اول پارسيكس رونصب كنمولي بعدش هم بازهم ويندوز باهيچ كدوم از سي دي هاي من وسي دي هاي دوستم نصب نشدكه نشدحدس مي زنم مشكل ا هاردمن باشه ولي براي اطمينان بعدازظهرميبرم يه جاي ديگه وتستش ميكنميك سوال فني:اگه شما جاي من بوديد چه كارميكرديد....يه هاردساتاي جديد مي گرفتيد ومودم روبه زور به لينوكس مي شناسونديد؟؟؟يااين كه يه مودم سازگاربالينوكس مي خريديد وبيخيال ويندوز و دوستي تون با بيل گيتس مي شديد؟؟؟

خب پس مشکل پیدا شد. یک مودم اکسترنال 20 هزار تونه که بدون هیچ دردسری و به راحتی می‌تونید ازش استفاده کنید. مودم های اینترنال هم که ۱۰ هزار تومن هستن و البته من از مارک و مدل خبر ندارم. ولی قیمت هارد بالاتره.
اگه رم بالایی دارین، مثلا یک گیگا بایت یا حد اقل ۵۱۲ مگا بایت، می‌تونید نیاز های وین۲زیتون رو با ماشین مجازی و یا شبیه‌ساز های وین۲ز حل کنید. البته این رو هم بگم که من روی کامپیوتر خودم وین۲ز دارم (البته کپی‌رایتش رعایت شده) ولی عملا بیشتر از چند ماه هستش که روشنش نکردم. تازه من دانشجوی نرم‌افزار ام و متاسفانه به اجبار باید از نرم‌افزار های ویند۲ز استفاده کنم (که البته تا حالا من معادل براشون داشتم خدا رو شکر!)

Ceramic
09-08-2008, 13:06
صد در صد مودم اکسترنال !

سوای موضوع شناسایی آن در لینوکس ، اصولا مودم های اکسترنال سخت افزار بهتر و پایدارتری دارد و مشکلاتی که معمولا در اینترنال ها دیده می شود را ندارد .

ضمنا ، خرید مودم اکسترنال هم برای یک مدت طولانی است و قابلیت کار با آپدیت های سخت افزاری بعدی را هم خواهد داشت .

یک نکته ی دیگر :

این مسئله ی Geometry هارد رو من اولین بار در FreeBsd باهاش برخورد کردم و دیدم که روی هاردی که قبلا ویندوز نصب بود ، نتونستیم کاری بکنیم . منظورم اینه که صرف نصب قبلی یک سیستم عامل روی هارد ( خصوصا ویندوز ) دلیل سالم بودن هارد الزاما نیست .

Blossom
09-08-2008, 13:09
صد در صد مودم اکسترنال !

سوای موضوع شناسایی آن در لینوکس ، اصولا مودم های اکسترنال سخت افزار بهتر و پایدارتری دارد و مشکلاتی که معمولا در اینترنال ها دیده می شود را ندارد .

ضمنا ، خرید مودم اکسترنال هم برای یک مدت طولانی است و قابلیت کار با آپدیت های سخت افزاری بعدی را هم خواهد داشت .

البته در تکمیل گفته‌ی دوستمون بگم که مودم های اکسترنال بار اضافی به کامپیوتر وارد نمی‌کنن در صورتی که مودم های اینترنال نیمی سخت افزار هستن و نیمی نرم افزار
البته یادتون باشه که مودم سریال باشه و نه USB!

P A R M I S
09-08-2008, 14:07
ممنون ازراهنمايي تون
ولي يه چيزي
من ادمي هستم كه خيلي تابلوبه فروشنده ميفهمونم چيزي بلدنيستم واونهاهم بي انصافانه سرم كلاه ميزارند
لطف كنيدتمام مشخصات يه مودم اكسترنال كه باپارسيكس مشكلي نداشته باشه واگه قيمتش روهم مي دونيدبهم بگيد
من درسم تموم شده واين پايان نامه روتحويل بدم يه ليسانس مهندسي افتادم واصلانيازي به ويندوز ندارم وramمن 512 ddr هستش

sudotux
09-08-2008, 14:12

به نظر منم اولویت با مودم اکسترنال هست ! هاردتون رو حتما یکجای دیگه تست کنید تا مطمئن بشید ...

البته در تکمیل گفته‌ی دوستمون بگم که مودم های اکسترنال بار اضافی به کامپیوتر وارد نمی‌کنن در صورتی که مودم های اینترنال نیمی سخت افزار هستن و نیمی نرم افزار
البته یادتون باشه که مودم سریال باشه و نه USB!

فقط برای تاکید بیشتر یادتون نره , مودم اکسترنال با پورت سریال بگیرید !

taia
09-08-2008, 14:32
مشکل هارد هم دوست عزیز،‌ باید اون رو به یک متخصص سخت افزار نشون بدید،‌من ۶-۷ سال قبل یک هارد داشتم یک مشکل اساسی براش پیش اومد،‌و غیر از درایو C که ویندوز روش بود بقیه درایو هام که ۵۰ گیگ میشد همه مشکل داشت و در اسکن دیسک همه ی هارد رو بد سکتور میشناخت! بردم یکجایی و طرف گفت باید فرمت کنیم ( البته یک فرمت عجیب!‌چون هارد ۶۰ گیگ من رو یکروز و نیم داشت فرمت می کرد!‌) و بعد از اون درست شد!
پس غیر از خرید یک مودم اکسترنال سریال،‌هاردتون رو هم ببرید برای تعمیر،‌چون همین که ویندوز روش نصب نمیشه! یعنی یک مشکل!‌و شاید چند وقت دیگه کلا هیچی روش نصب نشد!
(راستی قیمت اون فرمت - سال ۱۳۸۳ - ۸۰۰۰ تومان بود )

Ceramic
09-08-2008, 15:03
( البته یک فرمت عجیب!‌چون هارد ۶۰ گیگ من رو یکروز و نیم داشت فرمت می کرد!‌) و بعد از اون درست شد!

عجیب نیست .

فرمت کامل کرده - ابتدا fat 16 و بعد fat 32 تا هر گونه ارور کاملا از بین برود .

P A R M I S
09-08-2008, 15:50
ويندوز روسيستم دوستم وباهاردمن نصب نمي شد
روسيستم خودم نصب شد

P A R M I S
11-08-2008, 20:58
ممنون از لطفتون كه به من سرميزنيد
دركل بايد لعنت بكنم كسي رو كه من ازش سيستم گرفتم به هزاردليل
اول اين كه حدود 40هزارتومن ازم براي اسمبل كردن گرفت واصلا بيمه نكرد اونم سال 84
كارت گرافيك 128 تقلبي روبه جاي اصل بهم انداخت
فن كارت گرافيكم يه ماه بعدش خراب شد وهزينه تعميرش رو ازم گرفت
رم 512 ddr2 خواستم برام بندازه ولي چون مادربرد قديمي تومغازه اش داشت 256 ddr1 برام گذاشت(البته پول 256روگرفت) اونم يه ماركي كه موقع فروشش حتي خودش نام شركت سازنده اش رونمي دونست
مودم زولتريكس مي خواستم بهم مودم شاتل بدردنخور انداخت
خواستم ازش كه هم سي دي رايتر وهم دي وي دي رايتر asus برام بذاره فقط سي دي رايتر benq برام گذاشت كه بعد از يك سال درش خراب شد ووقتي ازش خواستم تعميرش كنه گفت اين بنكيو ها همينه الانم تعميربشه دوهفته ديگه خرابه
قراربود سه تافن رو كيس بزاره 2تاگذاشت
قراربود روسيستمم همون زمان لينوكس نصب كنه البته نصب كرد وسي دي هاي فدوراشو براي من5 هزارتومن رايت كرد وبعداز خراب شدن فدورا دوباره خواستم فدورارو همون موقع دوباره نصب كنم نصب نشد سي دي هاروبردم پيشش گفت عصربهم زنگ بزن زنگ كه زدم گفت بدرايت شده والان اصلش روندارم وخودمم اصلش رو18هزارتومن خريدم گفتم بيخيال لينوكس ...بعداز2سال لينوكس شد پايان نامه ي من
كارت گرافيكم سوخت وبااين كه ضمانت داشت 16هزارتومن ازم گرفت براي تعميرش ودرعوض كارت تعميرشده يك هفته هم دوام نداشت
--------
عرض اين سه سال كل كيس رو اگه بالكل عوض مي كردم بهتر بود
يه دي وي رايترخريدم
يه رم 512
يه كارت گرافيك
وحالا يه مودم (تاجايي كه يادمه اون زمان فكركنم تونستم به اينترنت با فدورانصب بشم)
اگه فروشنده ايد عدالت رورعايت كنيد واگه خريدارفقط ازاشنا جنس بخريد كه به دليل اشنابودن سرتون كلاه نمي زاره

rootnt
11-08-2008, 21:45
واگه خريدارفقط ازاشنا جنس بخريد كه به دليل اشنابودن سرتون كلاه نمي زاره
خیلی بد شانسی
بعضی از موارد واقعا تابلوهه
آشنا بدتره
من از آشنا بیشتر ضرر دیدم تا غریبه
در کل آدم بهتره که به خودش و دانش خودش (در این زمینه)متکی باشه تا به دیگران، که امیدوار باشه که طرف چطوری بهش جنس بده
من شخصا هر موقع می خوام قطعه بخرم اول میام تو اینترنت ، مخصوصا همین سایت، مخصوصا انجمن سخت افزارش تحقیق می کنم و اطلاعات کامل (حتی قیمت) کسب می کنم و بعد ...
تا حالا هم هر موقع این کار رو کردم از خریدم راضی بودم
بگذریم
پاورهای قلابی و مزخرف شدیدا به هاردهای ساتا آسیب می زنن
من خودم یه هارد ساتا خریدم ، یه هفته بعدش بد سکتور گرفت
بعد طبق تحقیقاتی که کردم رفتم یه پاور استاندارد خریدم هم خیالم راحت شد و هم تا الان دیگه مشکلی پیدا نکردم
مشکل هارد شما هم احتمالا قابل حل باشه
هارد من بد سکتور گرفت درستش کردم
کل هارد رو low level format کردم درست شد (البته میگن اشتباهه ولی برای من که کار کرد)
مشکل شما هم حتما قابل حله
آخرش اینه که به یه متخصص واقعی این مورد نشون بده درستش می کنن

P A R M I S
11-08-2008, 21:47
خیلی بد شانسی
بعضی از موارد واقعا تابلوهه
آشنا بدتره
من از آشنا بیشتر ضرر دیدم تا غریبه
در کل آدم بهتره که به خودش و دانش خودش (در این زمینه)متکی باشه تا به دیگران، که امیدوار باشه که طرف چطوری بهش جنس بده
من شخصا هر موقع می خوام قطعه بخرم اول میام تو اینترنت ، مخصوصا همین سایت، مخصوصا انجمن سخت افزارش تحقیق می کنم و اطلاعات کامل (حتی قیمت) کسب می کنم و بعد ...
تا حالا هم هر موقع این کار رو کردم از خریدم راضی بودم
بگذریم
پاورهای قلابی و مزخرف شدیدا به هاردهای ساتا آسیب می زنن
من خودم یه هارد ساتا خریدم ، یه هفته بعدش بد سکتور گرفت
بعد طبق تحقیقاتی که کردم رفتم یه پاور استاندارد خریدم هم خیالم راحت شد و هم تا الان دیگه مشکلی پیدا نکردم
مشکل هارد شما هم احتمالا قابل حل باشه
هارد من بد سکتور گرفت درستش کردم
کل هارد رو low level format کردم درست شد (البته میگن اشتباهه ولی برای من که کار کرد)
مشکل شما هم حتما قابل حله
آخرش اینه که به یه متخصص واقعی این مورد نشون بده درستش می کنن
من هاردم معموليه
واون زمان دانشجوي ترم 2بودم وازهيچ چيز كامپيوترسردرنمي يوردم
هاردم اصلا بدسكتونگرفته باچندنوع مختلف ازنرم افزارها تستش كردم و هيچ كدوم هيچ بدسكتوري روگزارش نكرد

P A R M I S
11-08-2008, 22:03
ودرموردمتخصص واقعي توشهرما هيچ كس حرفه اي لينوكس روبلدنيستند به جز 2نفر كه من تونستم پيداشون كنم
و2نفرشون تا اخرمرداد رفتند تهران
واين يعني واقعا اخربدبختيه

P A R M I S
11-08-2008, 22:12
تواين سايت يه چيزايي درمورد نصب درايور وگرفتن درايور نوشته ولي هركاري مي كنم نمي تونم فايل ftp شو دانلودكنم مي تونيد راهنماييم كنيد كه چه طور دانلودش كنم؟؟

وبايه برنامه اسكن مودم توپارسيكس اين اطلاعات روپيداكردم
بدردمي خوره يانه؟
تا شنبه تلاشم رومي كنم وصل نشد ديگه ميندازمش كنار

taia
12-08-2008, 05:02
تواين سايت يه چيزايي درمورد نصب درايور وگرفتن درايور نوشته ولي هركاري مي كنم نمي تونم فايل ftp شو دانلودكنم مي تونيد راهنماييم كنيد كه چه طور دانلودش كنم؟؟
تا شنبه تلاشم رومي كنم وصل نشد ديگه ميندازمش كنار

اگر مشکل دارید، لینک دانلودش رو بگزارید + سایت دانلودی که باهاش مشکل ندارید، من شب بر گردم خونه براتون آپلود می کنم.

در مورد نصب مودم هم قطعا نصب میشه، ولی مشکلاتش زیاد خواهد بود، به دلیل وابستگی بیش از حد به نرم افزار در این مودم ها.

====
در مورد خرید کامپیوتر هم، دقیقا همونطور که rootnt گفت، تحقیق از کسانی که به نوعی در این کار هستند اولین اصل هست، وگرنه بی شک سر آدم کلاه می ره!

بعداز2سال لينوكس شد پايان نامه ي من
شما در چه موردیش پایان نامه دادید، تحقیقی بود یا نرم افزاری یا تغییری در خودش دادید؟( البته خواستید پیام خصوص بدید - اگر مایل بودید پاسخ بدید)

P A R M I S
12-08-2008, 07:17
اگر مشکل دارید، لینک دانلودش رو بگزارید + سایت دانلودی که باهاش مشکل ندارید، من شب بر گردم خونه براتون آپلود می کنم.

در مورد نصب مودم هم قطعا نصب میشه، ولی مشکلاتش زیاد خواهد بود، به دلیل وابستگی بیش از حد به نرم افزار در این مودم ها.

====
در مورد خرید کامپیوتر هم، دقیقا همونطور که rootnt گفت، تحقیق از کسانی که به نوعی در این کار هستند اولین اصل هست، وگرنه بی شک سر آدم کلاه می ره!

شما در چه موردیش پایان نامه دادید، تحقیقی بود یا نرم افزاری یا تغییری در خودش دادید؟( البته خواستید پیام خصوص بدید - اگر مایل بودید پاسخ بدید)
باحالت ftp هست ونميشه دانلودبشه با ريپيد شار مشكلي ندارم با پرشين گيگ وبا 2شارد و4شارد و... والبته شايد اصلا بدردنخوره چون قبلا اقاي rootnt جديدترين درايوررو لطف كردند و برام پيداكرده بودند ونتيجه ا ي نداشت

ftp://ftp.smlink.com/linux/unsupported/slmdm-2.7.10.tar.gz

من كلي تحقيق كردم وفهميدم فرق ddr با ddr2 چيه وچرا بايد زولتريكس بخرم ومي دونستم كه كارت گرافيكي 128 اصلي مشكلم رو براي نصب هرگونه نرم افزاري برطرف مي كنه
ولي نمي دونستم تفاوت ظاهري ايناباه چيه كه بعدها فهميدم كه ديرشده بودبراي تعويض واعتراض
---
پايان نامه ي من ودوستم سمانه خانم ساخت سي دي اموزش لينوكس هرنسخه اي باشه فرقي نمي كنه
ولي بايد از ابتداش باشه يعني تاريخچه نصب اوليه ونصب همراه ويندوز ونصب غيراتوماتيك
اشنايي با منوهاش كارباترمينال شناسايي مودم ابزارهاي اينترنت مثل بروزر ومسنجر ودانلودر شبكه بندي با سيستم عامل لينوكس بين دوياچندكامپيوتر اسكريپ نويسي چه باجاواچه با سي چه باپايلون وشبيه سازي ابزارهاي ويندوز رايت سي دي ودي وي دي ايميج گرفتن از سي دي ها واموزش خيلي مختصراز يه زبان برنامه نويسي مثل vb.net درلينوكس كه فكركنم گامباس باشه
شايد چيزي روازقلم انداخته باشم
لطفا اين خط بنفش رونقل قول نكنيد چون فردامي خوام پاكش كنم

taia
12-08-2008, 10:28
موفق باشید برای پایان نامه...
در مورد لینک دانلود برای slmdm
لینک دانلود برای ورژنی که خواسته بودید ( که خیلی قدیمی هست سال 2003 ! )

لینک دانلود ورژن 2.9.11 که همین امروز منتشر شده!

Ceramic
12-08-2008, 10:38
---
پايان نامه ي من ودوستم سمانه خانم ساخت سي دي اموزش لينوكس هرنسخه اي باشه فرقي نمي كنه
ولي بايد از ابتداش باشه يعني تاريخچه نصب اوليه ونصب همراه ويندوز ونصب غيراتوماتيك
اشنايي با منوهاش كارباترمينال شناسايي مودم ابزارهاي اينترنت مثل بروزر ومسنجر ودانلودر شبكه بندي با سيستم عامل لينوكس بين دوياچندكامپيوتر اسكريپ نويسي چه باجاواچه با سي چه باپايلون وشبيه سازي ابزارهاي ويندوز رايت سي دي ودي وي دي ايميج گرفتن از سي دي ها واموزش خيلي مختصراز يه زبان برنامه نويسي مثل vb.net درلينوكس كه فكركنم گامباس باشه

این حجمی که شما انتخاب کرده اید خیلی بیشتر از یک پایان نامه هست و علاوه بر آن پراکندگی زیادی به موضوعات می دهد که بعد هم جمع کردن کار را دشوار خواهد کرد و هم نتیجه گیری را .

پیشنهاد می کنم فقط گامباس را انتخاب کنید . خودش ده تا پایان نامه بیرون می دهد !!!

P A R M I S
12-08-2008, 11:41
این حجمی که شما انتخاب کرده اید خیلی بیشتر از یک پایان نامه هست و علاوه بر آن پراکندگی زیادی به موضوعات می دهد که بعد هم جمع کردن کار را دشوار خواهد کرد و هم نتیجه گیری را .

پیشنهاد می کنم فقط گامباس را انتخاب کنید . خودش ده تا پایان نامه بیرون می دهد !!!
اين روبياين به اين استادمون بگيد
ميگند هرچيزي كه يه تازه كار با لينوكس وحرفه اي با ويندوز بتونه نيازهاش روبرطرف كنه
ودرمورد بعضي برنامه ها گفتند درحد 10يا15دقيقه بيشترنباشه مثل همين گامباس ويا افيس لينوكس گفتند كلا 5دقيقه باشه مختصر ولي شبكه بنديش حرفه اي بايدباشه وحالا مامونديم حرفه اي براي ماكه مبتدي هستيم يعني چي؟؟
سي دي اموزشي لينوكس خريديم ببينيم درچه سطحي بايد باشيم ديديم هيچي تو سي دي اموزشي وجودنداره وهرچي كه تاالان يادگرفتم با استفاده ازاينترنت وكمك انجمن بوده ولي درمورد شبكه بندي چيزي تواينترنت كه مربوط به لينوكس باشه پيدانكرديم كتاب راهنماي جامع لينوكس ردهت نشرعلوم روهم داريم ولي موقعي كه نميتونيم يه شبكه ساده بين دوتاسيستم انجام بديم چه فايده داره مابقي شوبخونيم
درمورد نسخه ي انتخابي به بعضي دلايل اصلا فدوراروانتخاب نمي كنيم ودرموردمابقي نسخه ها بين پارسيكس و ابونتو مونديم

موفق باشید برای پایان نامه...
در مورد لینک دانلود برای slmdm
لینک دانلود برای ورژنی که خواسته بودید ( که خیلی قدیمی هست سال 2003 ! )

ممنون
حدس زدم قديمي باشه ولي ازروي كنجكاوي مي خواستم ببينم طريقه نصبش با اين جديده ككه اقاي روت ان تي زحمتش روكشيده بود خيلي فرق داره يانه؟؟

rootnt
12-08-2008, 12:17
خانم پارمیس
مبتدی ؟!!!!
ماشاالله شما مهندس کامپیوتر مملکت هستید
در مورد مودم من به پستتون توی تاپیک مودم جواب دادم
باید پیگیری کنید تا مشکلتون حل بشه (چه بهتر که توی همون تاپیک هم باشه)

P A R M I S
12-08-2008, 12:56
خانم پارمیس
مبتدی ؟!!!!
ماشاالله شما مهندس کامپیوتر مملکت هستید
در مورد مودم من به پستتون توی تاپیک مودم جواب دادم
باید پیگیری کنید تا مشکلتون حل بشه (چه بهتر که توی همون تاپیک هم باشه)
چشم وشرمنده:43:
واگه اينجاپرسيدم دليلش اين بود كه تودانلودش مشكل داشتم
قول مي دم هرسوالي كه تايپيك مشخص داره رو همونجا بپرسم

Ceramic
12-08-2008, 13:18
اين روبياين به اين استادمون بگيد
ميگند هرچيزي كه يه تازه كار با لينوكس وحرفه اي با ويندوز بتونه نيازهاش روبرطرف كنه
ودرمورد بعضي برنامه ها گفتند درحد 10يا15دقيقه بيشترنباشه مثل همين گامباس ويا افيس لينوكس گفتند كلا 5دقيقه باشه مختصر ولي شبكه بنديش حرفه اي بايدباشه وحالا مامونديم حرفه اي براي ماكه مبتدي هستيم يعني چي؟؟
سي دي اموزشي لينوكس خريديم ببينيم درچه سطحي بايد باشيم ديديم هيچي تو سي دي اموزشي وجودنداره وهرچي كه تاالان يادگرفتم با استفاده ازاينترنت وكمك انجمن بوده ولي درمورد شبكه بندي چيزي تواينترنت كه مربوط به لينوكس باشه پيدانكرديم كتاب راهنماي جامع لينوكس ردهت نشرعلوم روهم داريم ولي موقعي كه نميتونيم يه شبكه ساده بين دوتاسيستم انجام بديم چه فايده داره مابقي شوبخونيم
درمورد نسخه ي انتخابي به بعضي دلايل اصلا فدوراروانتخاب نمي كنيم ودرموردمابقي نسخه ها بين پارسيكس و ابونتو مونديم

ممنون
حدس زدم قديمي باشه ولي ازروي كنجكاوي مي خواستم ببينم طريقه نصبش با اين جديده ككه اقاي روت ان تي زحمتش روكشيده بود خيلي فرق داره يانه؟؟

خیلی خوب

بهترین گزینه برای شما پارسیکس هست به دلیل کتابش که فارسی است .

در همان کتاب رهنمایی های خوبی در باره ی کانفیگوریشن پارسیکس به عنوان کلاینت و سرور وجود داره .

شما کتاب پارسیکس رو کامل خوندین ؟

P A R M I S
12-08-2008, 13:41
خیلی خوب

بهترین گزینه برای شما پارسیکس هست به دلیل کتابش که فارسی است .

در همان کتاب رهنمایی های خوبی در باره ی کانفیگوریشن پارسیکس به عنوان کلاینت و سرور وجود داره .

شما کتاب پارسیکس رو کامل خوندین ؟
منظورتون همين كتاب اقاي باغوميان هست؟؟
دارم ميخونم هنوز فصل 2هستم
تازه شروع كردم

Ceramic
12-08-2008, 15:57
منظورتون همين كتاب اقاي باغوميان هست؟؟
دارم ميخونم هنوز فصل 2هستم
تازه شروع كردم

بله دقیقا همان کتاب مد نظر است .

بخش هایی برای استفاده به صورت سرور و کلاینت دارد .

موفق باشید

P A R M I S
16-08-2008, 15:36
امروز تونستم بالاخره با کمک اقای rootnt وصل اینترنت بشم
ازامروز ویندوز برای همیشه تعطیل
وازدوستان خواهش می کنم هرکس هرمنبعی چه دراینترنت چه کتاب چاپ شده ی فارسی که درمورد کلیات لینوکس وجزپیات پارسیکسه به من معرفی کنند بانام ناشر ونویسنده

Blossom
16-08-2008, 21:37
امروز تونستم بالاخره با کمک اقای rootnt وصل اینترنت بشم
ازامروز ویندوز برای همیشه تعطیل
وازدوستان خواهش می کنم هرکس هرمنبعی چه دراینترنت چه کتاب چاپ شده ی فارسی که درمورد کلیات لینوکس وجزپیات پارسیکسه به من معرفی کنند بانام ناشر ونویسنده

آفرین و تبریک.
شاید دسته اول تربن آموزش‌ها رو توی وبلاگ ها می‌تونید گیر بیارید. بعد فروم ها...
من گه گاه توی وبلاگم در مورد گنو/لینوکس می‌نویسم و تو لیست دوستانم یه قسمت به اسم گنو/لینوکسی‌ها کنار گذاشتم. آدرس وبلاگم رو می‌تونید از پروفایلم ببینید.

P A R M I S
27-08-2008, 12:10
نمی دونم چی شد که دیروز عصرکامپیوتر رو روشن کردم با کاربریم تو پارسیکس بالانیومد
باروت خواستم بالابیام نشد
دوباره گراب نصب کردم نشد
دوباره پارسیکس رو باسی دی زنده اپگرید کردم بازهم بالانیومدکه نیومد
دوباره پارسیکس روازبیخ وبن پاک کردم ودوباره نصب کردم بازهم بالانیومد
هاردرودوباره تست کردم هیچ بدسکتوری نداشت
اخرش دوباره ویندوز نصب کردم وبعد دوباره پارسیکس بازهم نشد که نشد
و این بار تومنوی گراب وقتی روی گزینه ویندوز کلیک کردم این خطارودادالبته ویندوزهای سی دی هاشون خش شده بود یه ویندوز جدید امروزخریدم شاید خطا ازویندوزجدید باشه
شاید این خطاباعث ایجاد مشکل درپارسیکس شده
کسی راجب این خطا اطلاعاتی داره؟؟؟

Ahmad-Ra
27-08-2008, 14:19
خود سی دی مشکل نداره ؟ رو یه کامپویتر دیگه هم تست میکردید

P A R M I S
27-08-2008, 15:01
شماازاول نخوندید مشکل منو
رو3تاکامئیوترمختلف امتحان شده
هرسه تا درست کارمیکنه

Ceramic
27-08-2008, 16:09
[quote=پارميس;2871395]نمی دونم چی شد که دیروز عصرکامپیوتر رو روشن کردم با کاربریم تو پارسیکس بالانیومد
باروت خواستم بالابیام نشد
دوباره گراب نصب کردم نشد ....
[/[quote

سلام

آیا هارد رو فرمت کردید ؟

آیا درایو های سی دی شما کارشان را به درستی انجام می دهند . من خودم با سی دی رامی که دیسک زنده ی پارسیکس را درست نمی خواند و موقع نصب یک سری از فایل ها را جا می انداخت کلی دردسر کشیدم .

P A R M I S
27-08-2008, 16:18
اصلا درست بود نصب بود وکارمیکرد
هم سی دی رام دارم وهم دی وی رام دارم یعنی هردوش خرابه؟؟؟؟
باشه
یه سی دی رام قرضی میارم تاببینم چی میشه

Ahmad-Ra
27-08-2008, 16:34
شما ویندوزت بدون هیچ مشکلی بالا میاد ؟؟

P A R M I S
27-08-2008, 18:21
احمد اقا مشکل من خیلی طولانیه باید تمام این ئست های این تایپیک روبخونی ولی خلاصه اش
بعدازنصب پارسیکس ویندوزم تو گراب هست ولی بالانمییومد ومیرفت به صفحه ی سیاه
ولی از دیروز
1-پارسیکس به هیچ وجه بالانمیاد مگربا سی دی زنده
2-ویندوز تازمانی که تعمیرش نکنم بالانمیاد
3-ولی قبلا میرفت به صفحه ی سیاه والان میره به یه صفحه واروربالارومیده
4-باید دوباره تعمیربشه ویندوز تابالابیاد وبعدش ویندوز درست بالامیاد

Ahmad-Ra
27-08-2008, 19:31
من حدسم روی این بود که اشکال ممکنه از رم باشه در صورت بالا نیامدن ویندوز.

اول اینکه من فهمیدم error که دریافت میکنی ربطی به اینکه لینوکس باشه نیست و حتی ممکنه در موقع نصب ویندوز هم اتفاق بیافته!

شما اینجا رو نگاه بنداز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینجا راه حل رفع مشکل بیان شده (البته باید ویندوز رو درستش کنی بعد)

------------------------------

اینجا رو هم پیدا کردم :
اینجا هم توضیح این error هست :

هر چی هست error مربوط میشه به یه چیزی که سخت افزاری هست مثل هارد.

P A R M I S
27-08-2008, 20:22
ممنون اززحمتتون وشرمنده احمداقا
من انگلیسیم صفر
چیززیادی ازاین صفحه هاسردرنیاوردم
اگه شمامیدونی چیه لطفا بهم بگو
هاردوقتی حتی یه بدسکتورهم نمیده ایابازهم اشکال داره؟؟؟؟؟؟؟؟

Ahmad-Ra
27-08-2008, 20:34
باشه یه نگاه میندازم میگم

P A R M I S
27-08-2008, 20:37
این نکته رویاداوری میکنم که:
وقتی این اررورومی ده که من پارسیکس رونصب میکنم و ازمنوی گراب میخوام ویندوزروانتخاب میکنم
زمانی که ویندوز روبدون پاک کردن پارسیکس وفقط باتعمیر ویندوزازطریقfixmbr بالا میادبدون هیچ اروری
مرسی ازلطفت
یه چیزایی درمورد اپدیت باییوس گفته بودکه من بایوسم رویه ماه پیش باراهنمایی یه عزیزی اپدیت کردم
وقبلش همین مشکل روداشتم فقط متن اررور رونمیتونستم ببینم ولی ازدیروزمیبینم

Ahmad-Ra
27-08-2008, 20:52
با توجه به اینکه شاید راه حل بی ربط به انجمن باشه تو پروفایل شما پارمیس راه حل رو نوشتم. چک کنید

Ahmad-Ra
27-08-2008, 20:54
خب اگر از بایوس باشه به روز کنید شاید مشکل حل بشه که بعید میدونم ازش باشه چون تا حالا که سالم کار میکرد مگر اینکه برنامه ای عجیب نصب کرده باشید قبلش!

rootnt
31-08-2008, 00:48
من در جریان نبودم بخاطر غیبتم
حالا الان ویندوز داری؟ پارسیکس داری؟ چی داری؟ وضعیت سیستمت چطوریه؟
هاردتو برای badsector با چی تست کردی؟
الان می تونی دوباره پارسیکس رو نصب کنی؟ اگر نه که مشکل چیه؟ اگر آره دوباره نصب کن دیگه، چاره چیه

P A R M I S
31-08-2008, 07:28
مرسی سرزدی
الان ویندوز دارم فقط وفقط
مشکل این طوری شروع شد
یهو سیستم تو پارسیکس قفل کرد مجبور شدم سینگ اوت بشم وخواستم باروت بالابیام نشد واصلا کارنکرد
20دقیقه رفتم دنبال کارای دیگه ام وقتی برگشتم دیدم هنوز بالانبومده ریست کردم دیگه اصلا با کاربر معمولی هم بالا نیومد
سی دی زنده روگذاشتم اسی دی زنده بالا اومد ولی لوگ اوت نشد وبازقفل کرد
ریست کردم (البته بادکمه ی کیس) ودوباره بازنده بالااومدم وباکاربرعادیش اپگرید کردم پارسیکس رو ولی بازهم بالا نیومد
منظورم از بالا نیومدن اینه که به صفحه درخواست نام کاربری و پس ورد می رسید این دوتا روازم می گرفت وبعد دیگه هیچ اتفاقی نمی افتاد
مجبورشدم هارد رو فرمت کنم ودوباره پارسیکس نصب کنم وجالب اینجابود که قبلا با سی دی زنده حتما باید باریشه اش بالامیومدم که نصب بشه ولی این بار بدون ریشه نصب شد
ولی بازهم همون مشکل وجود داشت کاربری وپس ورد رومیگرفت وبعد ش هیچی
چون دیگه هیچی نداشتم ویندوز نصب کردم البته ویندوزهای قبلیم بدلیل استفاده زیاد خش شده بود رفتم سی دی سرویس پک 3خریدم
ودوباره ویندوز بدون دردسرنصب شد
وبعد پارسیکس نصب کردم پارسیکس بالانیومد (مثل قبل ) ولی توگراب که ویندوز روانتخاب می کردم همون ارور صفحه ی قبل روداد
کد:
TRAP 00000006================EXCEPTION======= tr=0028 cr0=80000011 cr2=000000000 CR3=00039000gdt limit=03ff base=0003f000 idt limit=07FF base=0003F400 cs :eip=0008 :0040737f ss :esp=0010 :0005F95C errcode=0000flags=00010086 NoZrIntDis Down TrapDis eax=00008000 ebx=00008000 ecx=00000000 edx=00480001 ds=0010 es=0010edi=80507580 esi=00488000 ebp=0005f978 cr0=80000011 fs=0030 gs=0000

P A R M I S
31-08-2008, 07:32
البته 4شنبه هفته ی پیشم دوباره تست کردم
ولینک ارورش رو هم اقای احمد دادند به من که چون زیاد سردرنیاوردم خودشون برام ترجمه وراه حلش رو بهم گفتند که قراره امروز انجامش بدم
این هم جواب احمد اقاست که لطف کردند وتوپروفایلم نوشتند
توی لینک اول که مستقیم از مایکروسافت هست نوشته شده دلیل این پیغام ایراد در فایلی به نام NTLDR هست.
این کارایی که من میگفتم انجام بدید ببینید مشکل حل میشه، که امیدوارم حل بشه اگر یه وقتی نتیجه نداد دیگه بحث از حوزه لینوکس خارج میشه و باید در انجمن کامپیوتر و ویندوز مطرح کنید :

1. دیسک بوت رو داخل فلاپی درایو بگذارید(احتمالا داری). بوت دستگا رو روی فلاپی تنظیم کنید و وقتی با فلاپی دستگاه بوت شد در سر خط فرمان بنویس:
fdisk /mbr

و خارج شو.
2. با توجه به اینکه ویندوزت نصبه، حالا بوت دستگاه رو روی سی دی قرار بده و سی دی ویندوز رو بگذار تا بوت شه در صفحه باز شده setup همون دکمه R اگه اشتباه نکنم رو بزن تا حالت Recovery وارد بشه.
3. تو صفحه وارد شده دکمه C رو بزن تا با کنسول ریکاوری دستگاهت ریکاوری بشه.
4. بعد باید تعداد ویندوز عامل که میخوای تعمیر بشه رو بنویسی که اینجا 1 رو بزن.
5. این مرحله پسوورد ADMINISTRATOR میخواد که اگر قبلا چیزی واسش تعریف نکردی یه enter بزن.
6. در سر خط تایپ کن : chkdsk /r وبعد enter رو بزن.
7. تایپ کنید .. cd (فاصله رعایت بشه) و بعد enter.
8. سپس تایپ بشه : ren ntldr ntldr.old و بعد enter.
9. بعد بنویس : copy CD-ROMDrive:\i386\ntldr HardDisk:\ntldr . در اینجا cd-rom drive محل لینک دهی به درایو سی دی رام شما هست. مثلا برای من درایور سی دی رامم ممکنه H باشه. شما هم اگر واست H هم یا هر چیزی جای CD-ROM DRIVE بنویس. قسمت Hard disk هم محل قرار گیری ویندوزت هست که مثلا اگر در درایو C هست جای عبارت HardDisk بنویس C بعد enter بزن.
10. سر خط بنویس exit و بعد enter. تا دستگاه ریست بشه.

این راه حلی هست که من یه مقدار هم بهش اضافه کردم با توجه به لینک اصلی. این مراحل رو طی کن ایشالا مشکلت حل بشه.

P A R M I S
31-08-2008, 07:33
من حدسم روی این بود که اشکال ممکنه از رم باشه در صورت بالا نیامدن ویندوز.

اول اینکه من فهمیدم error که دریافت میکنی ربطی به اینکه لینوکس باشه نیست و حتی ممکنه در موقع نصب ویندوز هم اتفاق بیافته!

شما اینجا رو نگاه بنداز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینجا راه حل رفع مشکل بیان شده (البته باید ویندوز رو درستش کنی بعد)

------------------------------

اینجا رو هم پیدا کردم :
اینجا هم توضیح این error هست :

هر چی هست error مربوط میشه به یه چیزی که سخت افزاری هست مثل هارد.
البته من ویندوز نیازندارم فقط پارسیکس ونمی دونم چرا پارسیکس دیگه بالا نیماد:41::41::41:

rootnt
31-08-2008, 08:31
احتمال زیاد شما مشکل سخت افزاری داری (مطمئن نیستم)

هاردرو با استفاده از نرم افزار این سایت تست کردم وسی دی تستش روبراساس این نرم افزار 3هفته پیش ساختم

این صفحه باز نمی شه
ارور ۴۰۴
حالا کار ندارم تشخیص شما درست بوده یا نه
من نرم افزار استاندارد توی ویندوز رو برنامه hdtune برای این کار می دونم و توی لینوکس هم از badblocks -s /dev/hdxx
اگر ویندوز داری برنامه hdtune رو توی همین انجمن جستجو کنی پیدا می کنی
با دیسک زنده پارسیکس تا اونجا که یادمه می تونی برنامه (فرمان badblocks ) رو اجرا کنی
بعد جواب رو بزار
ایشالا مشکلت حل شه

P A R M I S
31-08-2008, 20:16
دستور badblocks تو پارسیکس شناسایی شد ولی با پسوند -s کارنکرد
پسوندهاش b , i وایناهابود ومن نمی دونستم باایناها چه کارکنم
واون برنامه رونتونستم پیداکنم دوسه جادانلودکردم ولی دانلودش اشتباه بود واجرانشد
فعلا که منتظر انجمن سخت افزارم

rootnt
31-08-2008, 21:11
پارمیس خانم فکر کنم دستور رو اشتباه اجرا کردید
آرگومان s- بلوکهایی که داره اسکن می شه رو نشون می ده و نباید مشکلی داشته باشه
دستوری رو که اجرا می کنید دقیقا اینجا بزارید
خروجی دستور fdisk -l رو هم بزارید

نرم افزار hdtune رو هم اگر خواستید می تونید از اینجا دانلود کنید(نسخه رایگان):

P A R M I S
31-08-2008, 22:10
سلام
دوباره انجامش میدم
ودرمورد لینک دانلودممنون
ولی باسرعت مافوق نور دانلودش تموم میشه وبعداجرانمیشه
فرداباید برم کافی نت دانلودش کنم
فعلا شب بخیر
شاید برگشتم
مرسی عزیز

P A R M I S
01-09-2008, 08:16
سلام
این خروجی های دستورات شما ودستورات مشابه که به جای xx من جایگزن کردم فکرکردم اونها ستاره شاید باشند شاید ماه صفر شده

rootnt
01-09-2008, 08:51
باسرعت مافوق نور دانلودش تموم میشه
از این سرعتا فقط تو ایران پیدا می شه lol
بگذریم
دستور درستی که شما باید اجرا کنید اینه:

اجرای این برنامه احتمالا مدت زیادی طول می کشه
پس وقتی با سیستم کار نداری این کارو انجام بده

P A R M I S
01-09-2008, 11:40
سلام
نیم ساعت بیشتر طول نکشید
این هم خروجیش
برنامه روهم دانلودکردم الان داره تست میکنه
دمای کیس 24درجه است

P A R M I S
01-09-2008, 12:21
تست هارداب نرم افزار hdtune 2.55 تست کردم وبازهم هیچ ارروی نداد این هم دوتا عکس از صفحات تستش
صفحه اینفوش جزئیات پارتیشن هابود وصفحه health هم پر ازاوکی
دمای کیس هم بین 22تا26درتغییربود

-------------

rootnt
01-09-2008, 12:56
خوب دیگه مطمئن شدیم
برنامه تست رم هم هست اگر خواستی بگو
من لیست پارتیشن ها رو یه بار دیگه نگاه کردم
شما پارتیشن اول و دوم (sda1 و sda3 ) رو کاملا پاک کن (delete) بعد توی sda1 پا فرمت ext3 پارسیکس رو نصب کن ببین دوباره مشکل داری یا نه
این کارهای پارتیشن بندی رو با برنامه gparted می تونی انجام بدی که دیگه احتمالا خودت وارد شدی
فکر کنم یه جایی یه اشتباهی می کنی که این مشکل که قبلا نداشتی بوجود اومده

P A R M I S
01-09-2008, 13:34
برنامه تست رم روهم اگه میشه بده
خیالم ازسخت افزارراحت بشه
چه اشتباهی؟؟؟؟
سیستم درست کارمی کرد فقط یهو قفلید ومنم مجبوربه ریست بادکمه ی کیس شدم وبعداین مشکلات پیش اومد
چشم وممنون
همین الان انجام میدم
مرسی

Ahmad-Ra
01-09-2008, 13:51
من خودم از memtest قبلا استفاده کردم که محیط متنی داره ولی خوبه:

تازه میتونی از تست مموری خود مایکروسافت هم استفاده کنی:

rootnt
01-09-2008, 14:02
آره منم همون memtest رو می خواستم بگم
با یه فلاپی می شه تست گرفت
فقط حواست باشه یه دور که تست کرد تمومه و بعد اینکه رفت رو دور دوم دیگه برنامه رو قطع کن

چه اشتباهی؟
فهمیدن همین سخته
شما حالا یه بار دیگه با دقت سعی کن همونطور که گفتم نصب کنی

P A R M I S
01-09-2008, 14:24
sda1درایو مخصوص ویندوزمه
اونهم باید پاک کنم ومجموع فضاش با 3 رو ext3 بسازم یانه؟
فقط دیلیت بشه بدون هیچ فرمتی همون جابه علت پریمری بودنش باقی بمونه؟

rootnt
01-09-2008, 14:43
دقیقا
من هم همینو می خوام که توی پارتیشن پریمری نصب کنی و بغلشم ویندوز نباشه

rootnt
01-09-2008, 14:52
دقیقا
من هم همینو می خوام که توی پارتیشن پریمری نصب کنی و بغلشم ویندوز نباشه

P A R M I S
01-09-2008, 16:06
ممنون
نصب شد
وبعد هم وارد شد
والان هم تو پارسیکس وصل اینترنت شدم
به قول مادرم انشالله دست به خاک بزنی طلابشه

P A R M I S
01-09-2008, 19:45

rootnt
01-09-2008, 19:57
کارت گرافیکت چیه؟

P A R M I S
01-09-2008, 20:03
یه غیرامبورد دارم به نام radeon9250 128mb 128bit
یه امبورد64 مگ روی خود مادربرد
که البته ازاولی استفاده میکنم

rootnt
01-09-2008, 20:08
خوب با اینکه این ارور رو می ده شما به محیط متنی دسترسی داری درسته؟ (بعد این ارور ها می ره تو محیط متنی)
انشاالله که بتونی با برنامه vi کار کنی
با برنامه vi فایل xorg.conf رو باز کنید:
su
vi /etc/X11/xorg.conf
بعد دنبال این خط بگردید:

بعد اون vesa رو به ati تغییر بدید

بعد با دستور reboot سیستم رو ریست کن ; بهتره

P A R M I S
01-09-2008, 20:13
اول باید دوباره پارسیکس نصب کنم چون برای نصب ویندوز اولین پارتیشن ناشناخته بودبرای ویندوز مجبوربه حذفش شدم
اخرش این هاردازدست من بدسکتورمیگیره:31:

P A R M I S
03-09-2008, 08:58
چند تاسوال فنی:
-فیلمبرداری روسیستم من درست شد ولی کیفیت فیلمبرداری صفر
ایا از کارت گرافیکمه؟؟؟
2-صفحه نمایشم بیش از حدلرزش داره باوجودیکه روی 85رزولیشنش تنظیمه
ولی همین که می رم مانیتور رو بهش معرفی می کنم اولا میگه باید تمام یوزرها افلاین بشن(منظورش ایا اینه که حساب کاربری غیر روت روحذف کنم؟؟؟؟؟؟/) دوما دوباره همون ارور بالایی رومیده بعداز خاموش کردن
چه کارش باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟

P A R M I S
03-09-2008, 09:01
اون خط روهم پیداکردم دوتا vesaداشت یکی جلوی درایور که تبدیلی به ati کردم وسیستم روریست کردم ولی بازهمون ارروروداد ودومین vesa نمی دونم جلوی چی بود اونوهم تبدیل به ati کردم باهم فایده نداشت
برای دسترسی به اینترنت اخرش دوباره پارسیکس نصب کرد م
چون سریعترازویندوز نصب میشه

rootnt
03-09-2008, 10:12
پس شما داری درایور کارت گرافیکتو نصب می کنی که این مشکل پیش میاد
حتما با راهنما این کارو انجام بده:

P A R M I S
03-09-2008, 13:17
سلام مجدد
تو راهنمای فارسی پارسیکس اینو برای نصب نوشته تقریبا شبیه همون انگلیسیه است
درسته انجامش بدم؟؟؟
گونه درایور کارتهای گرافیکی ATI را نصب کنم؟

برای نصب راه‌اندازهای از پیش کامپایل شده، دستورات زیر را اجرا کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید`

فایل /etc/X11/xorg.conf را ویرایش نمایید و در بخش Driver نام راه‌انداز را از "ati" یا "radeon" به "fglrx" تغییر دهید:

در بخش راه‌انداز هسته ATI را به طور خودکار بارگذاری نمایید:

سیستم خود را مجددا راه‌اندازی نمایید:

rootnt
03-09-2008, 13:20
خوب شما گفتی من کارت گرافیک ati دارم منم لینک اون راهنما رو دادم
اگر کارت گرافیک nvidia دارید درایور nvidia رو نصب کنید و اگر کارت گرافیک ati دارید ati

P A R M I S
01-10-2008, 07:53
سلام
لینوکس خودش, خودش رو ریبوت نمی کنه یعنی چی\/؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

P A R M I S
02-10-2008, 13:23
سلام
کسی نمیدونه؟؟
لطفا حداقل دوخط درموردش بگید:41:

m a j r i x
02-10-2008, 17:09
سلام
در این مورد بیشتر توضییح میدی برای من نامفهومه ؟؟
دلیل اینکه خود سیستم باید ریبوت بشه برای چیه ؟

P A R M I S
02-10-2008, 18:47
در این مورد بیشتر توضییح میدی برای من نامفهومه ؟؟
دلیل اینکه خود سیستم باید ریبوت بشه برای چیه ؟
والله مامیخوایم فصل اول پایان نامه مونو( باورکنید این پایان نامه برای شمامثل اب خوردنه برای ماخیلی سخته) شنبه تحویل استادمون بدیم و این جمله روتومتنی تواینترنت پیداکردیم که دلایل برتری لینوکس برویندوز بود توی فصل اول دلیل ومعنی تمام جمله های نوشته شده رومیدونیم به جز همین جمله
اصلا این جمله درسته؟؟
لینوکس خودش خودش رو ریست یاهمون ریبوت نمی کنه؟؟؟
اگر غلطه تا شنبه صبح خبرمون بدید تا حذفش کنیم

taia
02-10-2008, 19:42
والله مامیخوایم فصل اول پایان نامه مونو( باورکنید این پایان نامه برای شمامثل اب خوردنه برای ماخیلی سخته) شنبه تحویل استادمون بدیم و این جمله روتومتنی تواینترنت پیداکردیم که دلایل برتری لینوکس برویندوز بود توی فصل اول دلیل ومعنی تمام جمله های نوشته شده رومیدونیم به جز همین جمله
اصلا این جمله درسته؟؟
لینوکس خودش خودش رو ریست یاهمون ریبوت نمی کنه؟؟؟
اگر غلطه تا شنبه صبح خبرمون بدید تا حذفش کنیم

خوب اگر در همین حد توضیح هست شاید بهتر باشه این جمله رو حذف کنید!
شاید این جمله به مواردی چون هنگامی که ویندوز آپدیت میشه و خود به خود شروع می کنه خودش رو ریست می کنه اشاره داره!

P A R M I S
03-10-2008, 08:02
خوب اگر در همین حد توضیح هست شاید بهتر باشه این جمله رو حذف کنید!
شاید این جمله به مواردی چون هنگامی که ویندوز آپدیت میشه و خود به خود شروع می کنه خودش رو ریست می کنه اشاره داره!
نه!!!!
این که شماگفتی یه دلیل بربدی ویندوز وخوبی لینوکسه که برای اپدیت شدن هرقسمتی با دستور کاربر انجام میشه وریست تنها درزمان پایان یافتن تمامی اپیدته نه وسط اپدیت
بهتره حذفش کنیم
بهترتره
ممنون عزیز

P A R M I S
07-12-2008, 18:53
سلام
سی دوروز پیش کل پستهای قدیمیو مو مرورکردم
خاطرات روزهای اول برای من تازه شد
چقدر اوایل اذیت کردم شماهارو
اولش که 4نوع دی وی د وسی دی فدورای 4یا3 رواز3تاشهرمختلف خریدم وطبق نوشته ی رو سی دی ها فکرمیکردم فدورای 9 دارم
بعدش باکمک شمافهمیدم فدورای من قدیمیه ومشکلاتمم قدیمی
فدورای جدید ومشکلاتش وخرید کاملا اتفاقی پارسیکس اونم فقط ازروی بیکاری موس رو روی خرید پارسیکس کلیک کردم
یه مدت که باپارسیکس میخواستم فدورارودرست کنم بیخیال فدوراهم شدم ورفتم سراغ پارسیکس وچقدرشبیه اسمم بود وچه راحت بیخیال ویندوزشدم دوست قدیمیم شد ویکم جدایی
وسوالات پارسیکسیمون شروع شد وچقدر نصب مودم سخت بود
قرارگذاشته بودم که اگربعدازتاریخ مشخص درست نشه برم ومودم بخرم دقیقا دوساعت به تموم شدن مهلت درست شد وبه کمک rootnt به اینترنت وصل شدم یادم نمیره صدای مودم دراومد ساعت 3بعدازظهراونم زمانی که همه خواب بودند وصدای فریادهای من توخونه وبیدارشدن اعضای خانواده... هیچ وقت فکرنمیکردم شنیدن صدای مودم لذت بخش باشه
یهویه کاربر لینوکس کاریه مدت خیلی کوتاهی اینجاعضو شد یه دی وی دی پرازبسته های پارسیکس برامون تهیه کرد وفرستاد وشد پایه ی کارمون
ادامه دادیم واخرای کارمون بود ومامونده بودیم وداکیومنت به اقای باغومیان ایمیل زدیم وایشون متن ورد کتاب پارسیکس رودراختیارمون گذاشتندازتعجب وخوشحالی دوباره فریادم دراومد:18:اخه یکی ازهمکاران پروژه ی پارسیکس درجواب ایمیلمون گفت ندارند ورد کتاب رو وحتی اقای باغومیان هم ندارند واقعا کلی کارمون جلو افتاد
جالب ترین بخش این کارزمانی بودکه درداکیومنت اقای باغومیان برای یک مثال نیازبه پیش شماره تلفن یه شهرداشتند وایشون بین این همه شهر پیش شماره شهر ما رونوشته بودند وقتی خوندم تعجب کردم فکرکردم این روخودم ویرایش کردم دوباره که دقت کردم دیدم نه بابا من دست نزدم به این داکیومنت
یه ماه پیش هم هاردم بالاخره بدسکتورگرفت
دوباره ویندوز نصب کردم وشدم رفیق اقا بیل
دلم برای پارسیکسم تنگ شده
این پست روفقط برای یه چیزنوشتم
اخرپایان نامه است واگردانشگاه تعطیل نشه برای امتحانات اوایل دی تحویل میدیم
وباید ازخیلی ها تشکرکنم
ازهمه مهمتر rootnt عزیز ودوست داشتنی که اگرنبودند نمیدونم تاکی این پروژه ادامه داشت
بعدازاون خیلی دیگه ازدوستان من ودوستم روتنها نذاشتندمخصوصا این عزیزان
اقا blossom واقا طاها ،حسین عزیز وسرامیک دوست داشتنی .احمد اقا و...
اگراین مدت سوالی نمیپرسم فکرنکنید سوالاتم تموم شده نه اصلا !!!!
پره ازسواله این ذهن من ولی دیگه گنو/لینوکس ندارم واگربپرسم ونتونم عملی ببینم لذتی نداره برام
تواین تایپیک فقط من میام وسوال مینویسم ودیگران میان جواب میدند
این بارخواستم بیام بنویسم مرسی که تنهام نذاشتید:11:

taia
07-12-2008, 19:25
سلام به پارمیس عزیز:
ابتدا خوشحالم که پایان نامه ات داره تموم میشه ولی یک گله ی بزرگ هم دارم که لینوکس رو کنار گذاشتی در حالی که کسی که پایان نامه اش رو در این زمینه می ده لااقل باید خودش لینوکس استفاده کنه :دی
در مورد سوالات هم بارها گفته شده که ما اینجاییم که با هم تبادل اطلاعات کنیم شاید و نه شاید که قطعا خود من خیلی اوقات از همین سوالات و برای اینکه به جواب برسم در جستجوهام به مواردی خوردم که برای خودم خیلی مفیدتر از اون سوال بوده ولی اگر اون سوال نمی شد و من به دنبال جواب نمی رفتم هرگز به اون مسايل نمی رسیدم.
در کل امیدوارم باز هم سوال بپرسی ولی اینبار نه برای پایان نامه که برای مشکلات شخصیت و کوچت به لینوکس
موفق و پیروز باشی :گل

P A R M I S
07-12-2008, 19:31
سلام به پارمیس عزیز:
ابتدا خوشحالم که پایان نامه ات داره تموم میشه ولی یک گله ی بزرگ هم دارم که لینوکس رو کنار گذاشتی در حالی که کسی که پایان نامه اش رو در این زمینه می ده لااقل باید خودش لینوکس استفاده کنه :دی
در مورد سوالات هم بارها گفته شده که ما اینجاییم که با هم تبادل اطلاعات کنیم شاید و نه شاید که قطعا خود من خیلی اوقات از همین سوالات و برای اینکه به جواب برسم در جستجوهام به مواردی خوردم که برای خودم خیلی مفیدتر از اون سوال بوده ولی اگر اون سوال نمی شد و من به دنبال جواب نمی رفتم هرگز به اون مسايل نمی رسیدم.
در کل امیدوارم باز هم سوال بپرسی ولی اینبار نه برای پایان نامه که برای مشکلات شخصیت و کوچت به لینوکس
موفق و پیروز باشی :گل
کنارنذاشتم
همین امروز صبح حدود4نوع گنو لینوکس مختلف رو ازطریق اینترنت خریدم
اوبونتو کوبونتو سوزه وپارسیکس ویه دیسک هما
عمرالینوکس رو تنهابزارم فقط باید اول یه هارد بخرم ولی جرئت این که الان هاردم روبه سیستم وصل کنم ندارم. میترسم یهو این هاردقدیمی غات بزنه وهمه چیز ازبین بره
من قبل ازخرید کامپیوترعاشق لینوکس بودم به این سادگی ها ولش نمیکنم خیلی بامزه است
دوست داشتنیه وخیلی شیک وتمیز
بانمکه لینوکس و خیلی منظم
خیلی دوسش دارم
:40: