مشاهده نسخه کامل
: کمک==> سؤال در مورد Notepad <== کمک
KING iMAN
07-08-2008, 16:06
سلام.
الان ویندوزمو عوض کردم و یه ویندوز جدید نصب کردم.
بعضی از فایلهای نوت پدم که فارسی بودن الان به صورت یه سری علامتهای عجیب غریب نشون داده میشن.چکار کنم؟
persian365
07-08-2008, 16:18
iman_3250 معمولا نوت پد برایحروف فارسی نیست یعنی اصلا مناسب نیست
ورد پد برای فارسی هست
داخل ورد پد که فارسی می نویسید ابتدا خوب هست اما بعد از مدتی که دوباره باز میکنید . بهم ریخته و نا خوانا هست
mahdi7610
07-08-2008, 16:29
سلام
این مشکل به دلیل نصب نبودن یا درست نصب نشدن فارسی ساز ویندوز شما هست .
به قسمت Regional and Language Options برید و تمام گزینه های اون را Farsi یا Iran انتخاب کنید و در تب Language تیک گزینه اول را زده و بعد پنجره را ok کنید .
قبل از انجام این کار سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید . ممکن است برای این کار سیستم شما ریست شود .
به احتمال خیلی زیاد یکی از این گزینه ها روی Farsi یا Iran تنظیم نیست .
اگه درست نشد برنامه نوت پد را باز کنید و موقع save کردن در قسمت Encoding گزینه unicode را انتخاب کنید و سیو کنید .
موفق باشید .
تغییر فونت چی نمیشه
فونتی مثل Arial یا Tahoma
KING iMAN
07-08-2008, 21:50
دوستان عزیز :
1.ممنون از راهنماییهاتون.
اما
2.با این کارها درست نمیشه.این فایلهام زیرنویسهای فیلمهام بودن که تو نوت پد نوشته شدن و با پسوند srt ذخیره شدن.
3.دکمه ی پ روی کیبوردم جابجا شده و باید ژ رو بزنم تا پ تایپ بشه.
KING iMAN
07-08-2008, 21:51
دوستان لطف میکنین فونت F-trafic رو واسم بذارین؟
فکر کنم مشکلم از نبود این فونت باشه.
دوستان لطف میکنین فونت F-trafic رو واسم بذارین؟
فکر کنم مشکلم از نبود این فونت باشه.
فونت f_trafic رو می خوای یا f-trafic ؟؟؟ چون فونت f_trafic رو من دارم . خواستی بگو تا بذارمش ( مال نرم افزار مریم هستش )
KING iMAN
08-08-2008, 11:18
دوست عزیز لطفاً بذارش.شاید کارمو راه انداخت.
سلام
این مشکل چند وقت پیش برای دوست خوبمون Sid هم به وجود اومده بود که بعد از کلی بحث و روشهای مختلف
به نتیجه خاصی نرسیدم البته برای دوستمون Sid نوشته های Note Pad به صورت علامت سوال ؟؟؟؟ در اومده بود که این مشکل
به خاطر این هستش که موقع Save کردن اکثرا تو قسمت Encoding تغییری که باید انجام بشه رو انجام نمیدن , یعنی باید تو این قسمت
گزینه UTF-8 انتخاب بشه تا فونت های فارسی این مشکل براشون پیش نیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شما فایل های Srt رو اگر خودتون درست کردین و این کار رو انجام داده باشین احتمالا با نصب فونت
درست میشه و اگر هم زیرنویس ها رو که با پسوند Srt هستند اگر از سایتی گرفتید راحت ترین راه اینه که مجدد دانلود کنید
موفق باشید
دوستان عزیز :
1.ممنون از راهنماییهاتون.
اما
2.با این کارها درست نمیشه.این فایلهام زیرنویسهای فیلمهام بودن که تو نوت پد نوشته شدن و با پسوند srt ذخیره شدن.
3.دکمه ی پ روی کیبوردم جابجا شده و باید ژ رو بزنم تا پ تایپ بشه.
مورد 3 ایی که گفتید ، بیشتر مواقع همینطور هست یعنی توو ویندوز XP ژ میزنیم تا پ تایپ کنه (بعضی ویندوزها که دستکاری شده ورژن فارسی هستن ،پ همون پ تایپ میکنه)
king emperor
09-08-2008, 00:02
دوست عزيز
با دانلود TrayLayout درست ميشه
دوست عزیز لطفاً بذارش.شاید کارمو راه انداخت.
بیا دوست عزیز اینم فونت f_trafic :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.