مشاهده نسخه کامل
: در مورد Apacer 4GB AU581
Mojtababorazjani
07-08-2008, 06:54
با سلام
آيا Apacer 4GB AU581 قابليت ضبط مناسبي داره ؟
کلا apacer مارکی نیست که خیلی مطرح باشه ؛ محصولاتش در دامنه متوسط ارزیابی میشن ... شما بودجه ات چقدره ؟ ... شاید بشه مدل بهتری پیشنهاد داد ..
Mojtababorazjani
07-08-2008, 14:13
کلا apacer مارکی نیست که خیلی مطرح باشه ؛ محصولاتش در دامنه متوسط ارزیابی میشن ... شما بودجه ات چقدره ؟ ... شاید بشه مدل بهتری پیشنهاد داد ..
از توجه ات ممنونم .
بودجه ام مابين 50 تا80 تومان است.
آيا ميشه چيزي پيدا كرد كه علاوه بر داشتن راديو ضبط خوبي هم داشته باشه .
با سلام
آيا Apacer 4GB AU581 قابليت ضبط مناسبي داره ؟
واقعا بهتره فراموشش کنی.کیفیت ضبط بدی دارد.
یه مشکلی هم در فریم ویرش هست که در نمایش زمان دچار اشکال میشود.مثلا گاهی Rewind میکنم LCDنشون میده مثلا 12:15 ولی غلطه ،خلاصه جوری بهم میریزه که گاهی آوردن یه زمان خاص از یه فایل به این سادگی ها ممکن نمیشه
موفق باشی
aria irani
08-08-2008, 09:08
با 50 تا 80 تومن میتونی کریتیو تصویری بخری 70 تومن مثلا zen v plus یا zen neeon یا Iriver t60 بخری .کریتیو zen هم رو پایه 90 هست. دیگه خودت می دونی چون من هیچ کدوم از این مدلها رو نداشتم
موفق باشید
aria irani
08-08-2008, 09:13
و مدلهای دیگه کریتیو مثلا کریتیو wave ,...... ,و برندهای دیگه مثلا سامسونگ u3 و.....
بهتره قبلش خوب بررسی کنی.
از توجه ات ممنونم .
بودجه ام مابين 50 تا80 تومان است.
آيا ميشه چيزي پيدا كرد كه علاوه بر داشتن راديو ضبط خوبي هم داشته باشه .
شما اگه تهران هستی می تونی بری سراغ iriver ... مدل T60 اش 2 گیگ 80 تومن و 1 گیگ 60 تومنه ... هم ضبط مناسبی داره و هم رادیو ... پاساژ ایران روبروی پله برقی ..
گزینه مرسوم تر دیگه creative هستش ... zen nano plus که 1 گیگش باید حدود 55 تومن باشه ... کیفیت مناسبی داره ... zen stone plus : کوچکتره ؛ اسپیکر داره ... 2 گیگ 75 تومن ... zen v plus 2 گیگ 80 تومن حدودا ؛ تصویری هستش و البته نیاز به نرم افزار داره ...
Mojtababorazjani
09-08-2008, 10:52
ممنون از راهنمايي .
Mojtababorazjani
09-08-2008, 10:54
با سلام
ممنون از راهنمايي .
براي من كه برازجان زندگي مي كنم پيدا كردن مارك هايي كه گقتيد مشكل چون يا بايد برم بوشهر كه قيمت هاش چند برابر
يا برم شيراز . به نظرتان خريد از سايت "رايانه " مناسبه ؟
حق با توئه ... پیدا کردن اینا توی شهرستان سخته .. اگه بری بوشهر شاید بتونی creative رو پیدا کنی ...
استفاده از سایت های آنلاین هم بد نیست ... ولی بهرحال داری قطعات الکترونیکی می خری و من نمی دونم چقدر توی این پروسه حمل و نقل و پست ، مواظب جنس های ملت هستن ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.