مشاهده نسخه کامل
: date in sql
سلام دوستان:
من می خوام توی بانک sql تاریخ فعلی سیستمو ذخیره کنم (ترجیحا به صورت شمسی) لطفا راهنمای کنید مرسی
سلام
منطقی آن است که تاریخ را در smalldatetime و datetime بریزید.
اینطور امکانات مقایسه و سورت و استفاده از توابع خاص SQLServer و محکم کاری و عدم اشتباه و... را با هم خواهید داشت.
هر کجا خواستید بیشک و به راحتی میتوانید فقط برای نمایش به کاربر، به شمسی تبدیل کنید.
سلام
ضمن تشکر از h2 جان در مورد کامپوننت تقویم میلادی به شمسی و میلادی به هجری می خواستم بگم این کامپوننت خود .net داره تا اگر بقیه بچه ها خواستن , زییاد نگردند .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اطلاعات بانکو به وسیله dataGridview نمایش میدم .می خوام بدونم راهی هست که هنگام نمایش بتونم تاریخو تبدیل کنم؟؟؟؟
سلام
forum.p30world.com/showthread.php?p=2673970#post2673970
می بخشی من نتونستم این dll رو add کنم یا کد اونو ببینم تا بتونم از اون استفاده کنم:45:
سلام
... یا کد اونو ببینم ... یعنی چی؟ VB دارید؟
پروژه نمونه که کار میکرد؟
1- بهتر است، dll را به شاخه bin پروژه خودتان کپی کنید.
2- در پروژه خودتان با فرمان زیر dll را اضافه کنید.
Project->Add Reference->Browse
3- به خصوصیت Columns مربوط به DataGridView تان مراجعه کنید و ستون ها را دستی اضافه کنید.
در زمان اضافه کردن یا بعد از اضافه کردن ستوان ها، در لیست بازشو خصوصیت ColumnType ستون مورد نظر، نام DataGridViewIrDateColumn حتماً اضافه شده است، آنرا انتخاب کنید تا نوع ستون، شمسی شود.
اگر DataGridViewIrDateColumn را ندیدید، یک بار پروژه را کامپایل کنید Solution->Rebuild Solution باید به لیست مورد نظر اضافه شده باشد.
البته، در صد سال آینده، احتمال دارد به ستون مورد نظر یک کنترلر گرافیکی popup هم اضافه کنم.!
سلام مجدد
اصلی ترین خصوصیت های ستون مورد نظر اینها هستند:
----------
MaxDate حداکثر تاریخ قابل انتخاب توسط کاربر
MinDate حداقل تاریخ قابل انتخاب توسط کاربر
IsSqlServerSmallDateTime حداکثر و حداقل متانظر گنجایش نوع فیلد smalldatetime در SQLServer شوند.
Format
که فرمت نحوه نمایش را مشخص میکند و از قواعد حاکم بر Date.ToString میلادی دات نت پیروی میکند. مثلاً در دات نت MMMM در رشته فرمت نشانگر نام ماه است، در این خصویت هم همین طور است ولی با نام و معیارهای شمسی.
و نشان دادن و تبدیل طبق رشته فرمت به درستی و کاملی کار میکند مثل:
(مثلاً اگر تاریخ 24 فرودین 1387 بود)
yyyy/MM/dd -> 1387/01/24 (پیش فرض)
yyyy/M/d -> 1387/1/24
yy/MM/dd -> 87/01/24
yyyy-MM-dd -> 1387-01-24
ddddd dd MMMM yyyy -> شنبه 24 فروردین 1387
,...
,...
etc
(یک سری فرمت ها که فاصله دارند در حالت RightToleft و LeftToRight شاید یک چرخش برعکس در نمایش پیدا کنند.)
اما وقت نکرده ام تبدیل برعکسش را کامل کنم، مثلاً نمیتواند "24 فروردین 1387" را به معادل میلادیش تبدیل کند، در نتیجه از فرمت هایی که شامل کاراکترهای غیر عددی هستند فقط باید در DGV های ReadOnly (مثلاً میخواهید گزارشی را نشان دهید) استفاده کنید.
برای DGV های قابل ویرایش فقط باید از فرمت های عددی ساده و استاندارد استفاده کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.