مشاهده نسخه کامل
: ::::::انجمن متفرقه::::::
soheilsmart
06-08-2008, 16:10
سلام
این اواخر متفرقه بد جوری افتضاح شده!
متاسفانه نمیدونم چی بگم!
اول در مورد گزارش تخلف یه تاپیک که بهش رسیدگی نمیشه !
حالا من قبول دارم که ممکنه مدیرا سرشون شلوغ باشه یا ....
به نظرم ریشه این مشکلات بازدارنده نبودن مجازات هست!
به طوری که الان هر کاربری جرئت توهین به دیگر کاربرا و مسائل دیگه رو میده!
و فوقش پستش پاک میشه !
اگه مجازات شدید تر لحاظ بشه ( حتی بن برای این افراد) فکر کنم اوضاع کمی بهتر بشه!
البته فکر کنم به خاطر اینکه بابک خان یه چند روزی محدودیت دسترسی به نت دارن ! یکم اوضاع بد شده!
ولی من کلی گفتم
حالا مدیرا اگه میشه توضیحاتی بدن راجه به این مسئله!
ممنون!
Mohammad Hosseyn
06-08-2008, 16:14
متفرقه هیچ وقت در طول تاریخ پی.سی.ورلد بهتر نشده ... همیشه هم بدتر شده ...
راه حلش هم یه چیزه ... بالا رفتن سطح فرهنگ کاربران ...
اگه کاربرا بفهمن که کجا هستن و باید چطور رفتار کنن هیچ کس مشکلی نخواهد داشت ...
موفق باشید ...
soheilsmart
06-08-2008, 16:18
با اینکه با نظرتون موافقم ولی این راه حل نیست!
kont_prince
06-08-2008, 16:21
اتفاقا 1 سال پيش متفرقه ي اينجا بهترين قسمتش بود...واقعا آدم مطالب جذابي ميديد اما با حضور موج جديدي از كاربران در
قسمت متفرقه ديگه اونجا حتي ارزش سر زدن هم نداره!! احتمال زياد هم ديگه درست بشو نيست!
Pxxxworld
06-08-2008, 16:24
خوب این که فکر کردن نداره باید مدیر تزریق بشه!!!
حداقل 2-3 نفر!
Mohammad Hosseyn
06-08-2008, 16:27
با اینکه با نظرتون موافقم ولی این راه حل نیست!
پس چیه ؟
اگه سطح کاربرای فروم بالا باشه و همه بدونن باید چی کار کنن مشکل کجاست ؟
اتفاقا 1 سال پيش متفرقه ي اينجا بهترين قسمتش بود...واقعا آدم مطالب جذابي ميديد اما با حضور موج جديدي از كاربران در
قسمت متفرقه ديگه اونجا حتي ارزش سر زدن هم نداره!! احتمال زياد هم ديگه درست بشو نيست!
دوست عزیز من که سه سال و نیمیه اینجام، همیشه این موج کاربری بوده و هست ...
تا مطلب خوب از نظر شما چی باشه ...
Hamid Reza
06-08-2008, 16:31
سلام
مدیر اون قسمت مافیای عزیز هستنید که مشغلشون زیاد شده و خیلی کم سر میزنند
به نظر من از بین کاربرای خوب و فعال انجمن متفرقه 2تا مدیر و یه همکار برای متفرقه بذارند وضعش عالی میشه
باید کسانی واسه این کار انتخاب بشند که بتونند روزی چند بار متفرقه را کنترل کنند
ممنون:11:
با چند تا كار شايد به ظاهر ساده ميشه درستش كرد.
Mohammad Hosseyn
06-08-2008, 16:45
سلام
به نظر من از بین کاربرای خوب و فعال انجمن متفرقه 2تا مدیر و یه همکار برای متفرقه بذارند وضعش عالی میشه
تمام مدیران ارشد سایت 90 درصد کارشون تو قسمت متفرقه انجام میشه ... چون در بقیه ی بخش ها کارها مربوط به مدیران اون قسمتهاست و فقط متفرقه میمونه ...
Bill Gates
06-08-2008, 16:50
متفرقه رو چند روز تعطیل کنند شاید همه چی سره جاش برگرده
mahdi7610
06-08-2008, 16:57
سلام
متفرقه جایی نیست که بشه از کاربران برای اونجا مدیر انتخاب کرد.
متفرقه نیاز به مدیران با تجربه داره .
انتخاب مدیر از بین کاربران کاری نشدنی هست .
™Enter_The_Love
06-08-2008, 16:58
جدا حال بهم زن شده ، من نمیدونم بعضی ها رو اجبار کردن که هرجا برن و هر حرفی بزنن ؟ با با اینهمه فروم برید دست از سر p30 بردارید
اين اواخر منظو يعني از زمستان پارساله كه ديگه اداغون شده!
Hamid Reza
06-08-2008, 20:27
جدا حال بهم زن شده ، من نمیدونم بعضی ها رو اجبار کردن که هرجا برن و هر حرفی بزنن ؟ با با اینهمه فروم برید دست از سر p30 بردارید
شدیدا تایید میشه
جدیدا هر کی هر عکس حال بهم زنی داره میاره میزاره متفرقه:2::2:
نه خوشم اومد ديگه عضو هاي جديدم داره از متفرقه بدشون مياد!!
یه جورایی شده سیاسی
هر کسی هر مطلبی علیه دولت داره(حالا کار به درست و غلط بودنش ندارم)میاره میزاره متفرقه و ملت همش فحش میدن و آخرش یه سری بن میشن.
بعضی وقتا هم میشه بحث برای کل کل مذهبی(که البته خود من هم همیشه جزو این افراد هستم)
بعضی ها هم یه تاپیک هایی میزنند که دور از شانشان است
سلام
ویرایش شد...........
hamid_kachal
06-08-2008, 22:11
متخلفان رو باید به اشد مجازات برسونید!
ostad reza
06-08-2008, 22:11
به نظر من اگه کاربرهای با فرهنگ فعالیتشونو اونجا بیشتر کنن مشکل حل میشه.تو کرمان شهر بازی شده بود جای ارازل واوباش.اومدن کارت تخفیف دادن به خانواده های فرهنگی و اونا رو کشوندن به شهربازی.بعد از چند وقت ارازل خودشون جمع کردن ورفتند.حالا اگه ما بیشتر به متفرقه سر بزنیم و با دیدن تخلف تذکر بدیم، حالا هر کی میخاد باشه. کم کم مشکل حل میشه.
با این حرف 10000000000% موافقم !
اصلا قبلا P30World اینطوری نبود .
خبری از بن شدن چند نفر توی یک روز نبود .
اگه به بقیه قسمت های انجمن هم نگاه کنید همه ی مطالب مفید مال سال 2006 یا 2007 هست .
درست بشو هست ولی با همکاری دوستان و مدیران .
مثلا اگه اونجا 2 تا مدیر و 2 تا همکار داشته باشه غیر ممکنه نظمش به هم بخوره .
چون هرکدوم هم اگه حداقل روزی 1 بار سر بزنند میشه 4 بار در یک روز .
که فکر کنم کافی باشه . تازه اگه یه روز یکی از اونا هم نباشه میشه 3 بار در یک روز که بازم کافیه .
در کل اگه مدیران ناراحت نمیشن باید بگم از کم کاری مدیران هست ...
ببخشیدا ولی باید میگفتم .
چرا کاری نشدنی هست ؟
اگه یکم توی انجمن بگردید بعضی کاربران همیشه در P30World هستند .
البته نمیخوام اسم بیارم ولی اینطور کاربرهایی هم کم نیست .
ولی اینکه متفرقه به مدیران با تجربه نیاز داره کاملا موافقم .
مخصوصا مدیران قدیمی کار که همه ی کاربرهای قدیمی رو بشناسند که اگه یه وقتی دعوایی چیزی شد اونا قربانی چند تا یوزر جدید نشن .
Ultimator
06-08-2008, 22:34
نتایج بحث تا اینجا :
همیشه مدیران مقصرند .. همیشه .. فقط اونها ..
کاربرا باید وقتی ببینند بهشون سخت گیری نمیشه بی نظمی راه بندازن .
کاربرای قدیمی میتونن دعوا کنن و بن نشن
اصلا مدیرا نباید بن کنند !
باید کاربرای فعلی متفرقه مدیر بشن
به نظر من اگه کاربرهای با فرهنگ فعالیتشونو اونجا بیشتر کنن مشکل حل میشه.تو کرمان شهر بازی شده بود جای ارازل واوباش.اومدن کارت تخفیف دادن به خانواده های فرهنگی و اونا رو کشوندن به شهربازی.بعد از چند وقت ارازل خودشون جمع کردن ورفتند.حالا اگه ما بیشتر به متفرقه سر بزنیم و با دیدن تخلف تذکر بدیم، حالا هر کی میخاد باشه. کم کم مشکل حل میشه.
با نظرتون موافقم
mamad6280
06-08-2008, 22:55
ببخشید ولی من نفهمیدم مشکل متفرقه چیه؟
یعنی صورت مساله برام مبهمه ولی همه راه حل میدن
مشکل نابسامانی وهرج ومرجی که هست یعنی هرکی هر کاری که دوست داره میکند
M.etallic.A
06-08-2008, 23:13
هر کسی رو نمیشه مدیر متفرقه کرد. مدیر متفرقه نه باید اونقدر شعاع دایره ش کوتاه باشه که هر تاپیکی رو ببنده و نه اونقدر شل بگیره که هر کی هر چی خواست بگه. بهتره از بین کاربرهای متفرقه که نشون دادن قوانین رو رعایت میکنن انتخاب بشه.
فکر نمیکنم مدیریت تو یک فروم همچین کار ماهرانه و سختی باشه که شما اینطوری میگید.
یادتون رفته که شما هم خودتون یه زمانی کاربر بودید.
.::. RoNikA .::.
06-08-2008, 23:22
کاملا موافقم
شاید به ظاهر یه عضو جدید باشم
اما خیلی وقته به این فروم سر می زنم
حدود 2 سالی می شه
متفرقه الان با متفرقه اون موقع زمین تا آسمو فرق کرده
اون موقع بهترین قسمت فروم متفرقه بود
کاربرای قدیمی به خوبی با هم کنار می اومدن
کسی بن نمی شد و...
شاید
اگر اون موقع مدیریت زیاد هم جدی عمل نمی کرد اتفاق خاصی پیش نمی اومد
اما حالا نیاز به نظارت و سخت گیری شبانه روزی داره
خیلی بد شده
M.etallic.A
06-08-2008, 23:28
بالا رفتن تعداد یوزرها همین مشکلات رو هم داره دیگه. بیشترشون که واسه فعالیت تخصصی نیومدن همینطوری یه سوالی چیزی داشتن ثبت نام کردن و بعد هم پاتوقشون شده متفرقه. خداییش یه سوال چند درصد از کاربرها قوانین فروم رو با دقت مطالعه کردن ؟
ali_ranger22
06-08-2008, 23:29
مشکل اینه که مدیرافک میکنن تنها راه حل بن کردنه ...به جایه اینکه اطلاع رسانی کافی درباره ی قانون ها بشه نه اینکه همینطوری ملتو بن کنن (حتی بعضی ها هم الکی بن شدن که حالا بماند )
یه قانون هست که میگه اگه احترام بزاری احترام میبینی! اگه رفتار مدیران طوری باشه که به همه احترام بزارن رفتار کاربران هم تغییر میکنه
capitan black
06-08-2008, 23:30
بیشتر مشکلاتی که توی متفرقه پیش میاد کاربرای جدید علتش هستند...یه مقدار سختگیری بیشتر نیازه توی متفرقه..
REGISTERED USER
06-08-2008, 23:34
در کل اگه مدیران ناراحت نمیشن باید بگم از کم کاری مدیران هست ...
واقعا آدم اینقدر فعال باشه و بعد بهش چی بگن !!! حرف جالبی نبود اصلا ... مدیران کم کار نیستند ... یه عده از کاربران خیلی روشون زیاده !
اصلا قبلا P30World اینطوری نبود .
خبری از بن شدن چند نفر توی یک روز نبود .
فکر میکنی سیاست کنترل جمعیت رو برای چی یک اجتماع اجرا می کنه ؟ که جلوی افزار اضافه رو بگیره
P30 هم داره روز به روز بزرگتر و تخصصی تر میشه ... پس نیازه کاربرای مزاحم و غیر مفید رو بریزند توی دله تا پاک سازی بشه
REGISTERED USER
06-08-2008, 23:50
نتایج بحث تا اینجا :
همیشه مدیران مقصرند .. همیشه .. فقط اونها ..
کاربرا باید وقتی ببینند بهشون سخت گیری نمیشه بی نظمی راه بندازن .
کاربرای قدیمی میتونن دعوا کنن و بن نشن
اصلا مدیرا نباید بن کنند !
باید کاربرای فعلی متفرقه مدیر بشن
حرفت واقعا جالب بود ... موافقتم :31: :10:
crazyfox
07-08-2008, 00:01
من اگه جای ادمین بودم یا از رو سورس کلا حذفش می کردم یا موقتی یا اجازه نمی دادم از هفت صفحه بره جلوتر !!!
فرومه تخصصی کامپیوتر ..انجمنه متفرقه 300 صفحهای می خواد چی کار
ولش کردن به امون خدا
یه عده که فوقه تخصصی کار می کنن می بینن که بغلشون همچین هتلیه خوب معلومه ول می کنن میرن
به همین راحتی
M.etallic.A
07-08-2008, 00:05
با حذف متفرقه 100% آمار بازدید از سایت افت قابل توجهی خواهد کرد و این اصلا برای ادمین جالب نیست.
M.etallic.A
07-08-2008, 00:11
ویرایش شد....
REGISTERED USER
07-08-2008, 00:28
دقیقا ... یادم رفت یک عده رو اضافه کنم ... تصحیح شد
بابت یادآوری ممنون
pedram_sad
07-08-2008, 00:52
متفرقه داره تبديل ميشه يه يك تفريح گاه
كه هر كاربري از هر جايي ميرسه يك تاپيك بي محتوي و اكثرا خلاف قوانين سايت ميزنه
چون اكثرا قوانين رو نه ميخونن نه بهش اهميت ميدن
و همين مساله باعث ايجاد تشويش و بحث و كل كل و هرج و مرج
و در نهايت هم BAN شدن يك سري از كاربر ها و رفتن تاپيك به TRASH ميشه
به نظر من علاوه بر همكاري خود كاربرا و اين كه سطح فرهنگ بالاتر بره
نياز به يك سري ناظر حالا ميخواد مدير باشه ميخواد همكار
كه وقت و حوصله كافي براي اداره اين حجم پست و تاپيك رو داشته باشه هست
چون واقعا اوضاع اونجا داره اسف بار ميشه
M A R S H A L L
07-08-2008, 01:13
راستش من اساساً با وجود يك بخش به نام متفرقه مخالف نيستم كه فكر مي كنم اكثر دوستان هم حرف منو تائيد كنن
اما
با هرج و مرج و حرمت شكني و از اين جور چيزا مخالفم.خوشبختانه خيلي از بحثاي خودموني و يا كم اهميت تر داره هدايت ميشه به پروفايلا كه اتفاقاً اگرم قراره همچين بحثايي باشه اصلاً جاش اونجاست و تدبير مديران هم بايد همين بوده باشه.بي انصافيه اگه بگيم مديرا و همكارا(فقط بخش متفرقه منظورمه) هيچ كاري نمي كنن اما قبول كنين متفرقه به نظارت بيشتري احتياج داره به كسي كه بيشتر آن بشه كه مطمئناً كميت اينجا مهمه چون به هر حال هيچ كدوم از سوپرمديرا نمي تونن 24 ساعته مراقب تمام پست ها باشن،حالا جداً مافياي عزيز ميتونه تمامي اين مسئوليت ها رو انجام بده؟
Ostad Reza حرف سنجيده و قشنگي زد به دليل كه كاربرا و به طور كلي مردم معمولاً خيلي تابع جريانين كه حاكم بر محيطه يعني يه جور مُد كه بقيه خيلي زود همراهش ميشن پس اگه موج و فضاي كلي متفرقه عوض بشه بقيه ناخواسته همراهي مي كنن.
در مورد تاپيكاي مربوط به روابط پسر و دختر هم بگم كه كساني همينجا ميان و راه حل پيشنهاد ميدن و اونجا انگار نه انگار خودشون اعضاي ثابت همين تاپيكان از خودشون شروع كنن كه حداقل باعث جلب توجه نشن.
زياد شد ببخشيد
MOHAMMAD2010
07-08-2008, 01:24
متفرقه به نظارت بيشتري احتياج داره به كسي كه بيشتر آن بشه كه مطمئناً كميت اينجا مهمه
دقیقا درسته
اگه متفرقه ناظر پیدا میکرد عالی میشد
مثل خیلی از سایت ها که ناظر دارن
هر چند که این حرفا زیاد زده شده ولی بی فایدس
Mohammad Hosseyn
07-08-2008, 01:42
دقیقا درسته
اگه متفرقه ناظر پیدا میکرد عالی میشد
مثل خیلی از سایت ها که ناظر دارن
هر چند که این حرفا زیاد زده شده ولی بی فایدس
دوستان عزیز چرا متوجه نیستید ؟ (البته منظورم کلیه نه شما Mohammad2010 جان . )
متفرقه ناظر به اندازه ی کافی داره ... تا اونجایی هم که میشه و شده حد قوانین از طرف مدیرا اجرا شده ... این کاربرا هستن که فرهنگ استفاده ندارن ...
مدیرا که همیشه دارن پاک میکنن و بن میکنن ... کاریم جز این نمی تونن بکنن و البته این کار رو هم عالی انجام میدن ... اگه شما چهارتا پست یا بیشتر میبینید که سیاسیه یا مذهبیه یا هر چیز دیگه فقط همون روز میبینید و فرداش نیست !
پس مشکل از مدیرا نست ... مشکل از خود کاربرا هست ... بازم میگم همه چی بستگی به سطح فرهنگ کاربرا داره ...
befermatooo
07-08-2008, 01:54
من به عنوان یک متفرقه نشین نظرم اینه که هر کسی هر تاپیکی در هر زمینه ای داره داره اونجا میزنه
میخواد لپتاپ بخره متفرقه . درسشو نمیخونه متفرقه . از خونش فرار میکنه متفرقه
خلاصه تو یک روز چند صفحه تاپیک زده میشه که 80 درصدشون بی معنی و پوچ هستن
منم که دیگه زیاد حس متفرقه رو ندارم . آخه بیجنبه بازی شده . یک چیزی میگی یکی میاد یک حرفی میزنه که نه میتونی جوابشو بدی نه از کنارش بگزری
خلاصه متفرقه بر فنا رفت
ای خدا خیر بده سازنده تاپیک رو ..
حرف دل من رو زدی ..
خداییش اردلان میدونه برید ازش بپرسید اصلا دورو بر متفرقه نمیرم چون که فقط و فقط شده چرت و پرت در صورتیکه متفرقهطبق نوشته ی زیر عنوانش " محلي براي بحث هايي كه انجمن خاصي برايشان راه اندازي نشده است! مطالب این بخش به عنوان نوشته های اعضا شمارش نخواهد شد " هست . این میتونه شامل خیلی موضوعاتی باشه که انجمنی براشون در نظر گرفته نشده ..
الان خیلی از موضوعات رو میشه پیدا کرد که انجمن خاصی ندارند و در متفرقه باید مطرح بشن ..
اما فقط شده پاتوق یک عده متفرقه باز که عده ی کمی هم نیستند ...
کاملا باید رسیدگی بشه ..
به نظر من 1 روز تعطلش کنند .. ادمین ها و مدیر ارشد ها بیان درستش کنند ...و بعد هم 2 تا مدیرو 2 تا همکار براش انتخاب کنند که رسیدگی کنند..
و با توجه به اوضاع روز قوانین رو گوشزد کنند ..
یه مدت هم که در اخطار ها و بن شدن ها سهتگیری کنند دیگه بقیه اون کارا رو تکرا نمیکنند ...
befermatooo
07-08-2008, 02:10
به نظر من 1 روز تعطلش کنند .. ادمین ها و مدیر ارشد ها بیان درستش کنند ...و بعد هم 2 تا مدیرو 2 تا همکار براش انتخاب کنند که رسیدگی کنند..
قبلا این کار رو کردن که منجر به رفتن چند نفر شده بود . و اینکه هر کسی نمیتونه مدیر یا همکار اونجا بشه
بهترین راه قطع دسترسی بعضی از کاربرا به اونجاست البته برای مدتی
چون اینطوری خود بخود کاربر متوجه کارش میشه و دیگه کارهای قبلیشو تکرار نمیکنه و از این میترسه که ممکنه دوباره دستریسیش به متفرقه ثطع بشه
بنظر من متفرقه باید متفرقه باشه
همینجوریش بهتره
چون متفره هست دیگه ، تخصصی که نیست عزیزان من.
MOHAMMAD2010
07-08-2008, 02:47
بهترین راه قطع دسترسی بعضی از کاربرا به اونجاست البته برای مدتی
چون اینطوری خود بخود کاربر متوجه کارش میشه و دیگه کارهای قبلیشو تکرار نمیکنه و از این میترسه که ممکنه دوباره دستریسیش به متفرقه ثطع بشه
نه اتفاقا این جوری بعضیا عقده ای بازی در میارن خودتونم که میدونین عواقبش چیه !
در جواب Mohammad Hosseyn عزیز هم بگم که بله درسته مدیرا وظیفشونو به خوبی انجام میدن حتی بهتر از خوب ولی یه مدیر نمیتونه 24 ساعت توی انجمن باشه که
پس بهترین راه همونه که این وظیفه ( نظارت ) بین چند نفر تقسیم بشه و اونا این کارو کنن
befermatooo
07-08-2008, 02:50
در جواب Mohammad Hosseyn عزیز هم بگم که بله درسته مدیرا وظیفشونو به خوبی انجام میدن حتی بهتر از خوب ولی یه مدیر نمیتونه 24 ساعت توی انجمن باشه که
پس بهترین راه همونه که این وظیفه ( نظارت ) بین چند نفر تقسیم بشه و اونا این کارو کنن
اینم یک حرفیه
kont_prince
07-08-2008, 02:59
دوست عزیز من که سه سال و نیمیه اینجام، همیشه این موج کاربری بوده و هست ...
تا مطلب خوب از نظر شما چی باشه ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از قديميهاشون خبري نيست...خودمم به پستهاي خودم سر زدم كه تاپيك هارو واستون پيدا كنم ولي تمام پستهام
تو آرشيو نبودن!!!
اينا ميدونيد تو صفحه هاي چند هستن؟ آخر،يكي مونده به آخر،دوتا مونده به آخر!!!
(قبول دارم بعضياشون تاريخ مصرف داره)ولي بعضياشونم ندارن!!!
Mohammad Hosseyn
07-08-2008, 03:16
ببین دوست من مدیرا رو من وضعشونو خبر دارم ... تقریبا کل روز رو پوشش میدن ... شاید گاهی اوقات مشکلاتی باشه نیان ... اما در حد نیاز انجمن هستن ... حالا چیزی که زیاد شده اسپمره ... زیاد شدن مدیریت یه بخش هم مشکلات خاص خودشو داره ...
از قديميهاشون خبري نيست...خودمم به پستهاي خودم سر زدم كه تاپيك هارو واستون پيدا كنم ولي تمام پستهام
تو آرشيو نبودن!!!
اينا ميدونيد تو صفحه هاي چند هستن؟ آخر،يكي مونده به آخر،دوتا مونده به آخر!!!
(قبول دارم بعضياشون تاريخ مصرف داره)ولي بعضياشونم ندارن!!!
نگفتم که اصلا خوب نیست ... میگم در طی زمان این تاپیکای خوب کم کم محو شده ... وگرنه خودم هم قبلا یادم میاد که انجمن خوبی داشت متفرقه ...
منظور من این بود که این روال ضعف از این یه ساله نیست ... از اول شروع شد تا الان ...
متفرقه رو چند روز تعطیل کنند شاید همه چی سره جاش برگرده
انجمن متفرقه مديريت اساسي ميخواد كه رو فرم باشه وگرنه ربطي نداره به ايني كه تو ميگي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](95).gif
چند تا بي جنبه ريختن توش باعث شدن اونايي هم كه ميخوان 4 تا مطلب درس حسابي بذارن يا 4 تا بحث مفيد راه بندازن پشيمون شن ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](127).gif
البته از مديرايي كه دسترسي دارن اعمال مديريت كنن انتظار بيشتري ميره ! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آدم اینقدر فعال باشه و بعد بهش چی بگن !!! حرف جالبی نبود اصلا ... مدیران کم کار نیستند ... یه عده از کاربران خیلی روشون زیاده !
من همه ی مدیران رو نگفتم |:
چون اكثرا قوانين رو نه ميخونن نه بهش اهميت ميدن
با این حرف هم خیلی موافقم .
کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ostad reza
07-08-2008, 09:25
به نظر من مجازات و بن کردن تاثیر میگزاره ولی راه حل اساسی نیست.اگه کاربری به خودش اجازه جسارت بده مطمئنا" بعد از اینکه بن شد دوباره این اجازه رو به خودش میده که با نام کاربری دیگری وارد بشه وبه اهدافش برسه.آخه چند نفر رو میشه بن کرد یا چند بار؟من میگم دلسوزاش وارد شن وشروع کنن به فعالیت.<مثلا" من امروز یک تایپیک ایجاد میکنم به عنوان پژوهشکده.> اگر خطایی دیدن، چند نفر بهش تذکر بدن.چند نفر از خودمون تا حالا تذکر دادیم؟؟؟.اگه کسی ببینه چند نفر باهاش مخالفند خوب کم میاره.اون وقت اگه جواب نداد با اطلاع رسانی افراد به مدیران مجازات میشه.
به نظر من مجازات و بن کردن تاثیر میگزاره ولی راه حل اساسی نیست.اگه کاربری به خودش اجازه جسارت بده مطمئنا" بعد از اینکه بن شد دوباره این اجازه رو به خودش میده که با نام کاربری دیگری وارد بشه وبه اهدافش برسه.آخه چند نفر رو میشه بن کرد یا چند بار؟من میگم دلسوزاش وارد شن وشروع کنن به فعالیت.<مثلا" من امروز یک تایپیک ایجاد میکنم به عنوان پژوهشکده.> اگر خطایی دیدن، چند نفر بهش تذکر بدن.چند نفر از خودمون تا حالا تذکر دادیم؟؟؟.اگه کسی ببینه چند نفر باهاش مخالفند خوب کم میاره.اون وقت اگه جواب نداد با اطلاع رسانی افراد به مدیران مجازات میشه.
منم با نظرتون موافقم ومیگم تا زمانیکه فکری به حال متفرقه کنیم بسته باشد نظر شما چی هست دوست عزیز
ostad reza
07-08-2008, 09:41
منم با نظرتون موافقم ومیگم تا زمانیکه فکری به حال متفرقه کنیم بسته باشد نظر شما چی هست دوست عزیز
بابا فکر نمیخاد.اتم که نمیخواهیم بشکافیم.من که از همین الآن دست به کار میشم.تا باشه از این امر به معروفا.تازه صوابم داره
بابا فکر نمیخاد.اتم که نمیخواهیم بشکافیم.من که از همین الآن دست به کار میشم.تا باشه از این امر به معروفا.تازه صوابم داره
تنهایی که نمیتونی منم کمکت میکنم این کار از کشف اتم هم سخت تر هست دوست عزیز میدونیکه چی میگم
REGISTERED USER
07-08-2008, 11:11
کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی میگی ؟ البته اینطور میگفتی بهتر بود :
تعداد کمی کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن
جالبه که به بیش از 70 درصد کاربرا وقتی صد بار تذکر بدی باز هم هر جوری که میلشون میکشه رفتار میکنند ...
اخطار بدی ؟ ناراحت میشن و بهشون بر میخوره !
پستشون رو پاک کنی ؟ توهین میکنند به مدیران و همکارا و اعتراض میکنند و بدتر رفتار میکنند
بن شون کنی ؟ بقیه میشن طرفدارشون
اینجا قوانین خیلی آزاده به نظرم و باید سخت گیری ها رو چند برابر کرد ... حیف این فروم نیست وقتی کسی داره بحث تخصصی یا جالبی ادامه میده یه عده کاربر بیان مسخره کنند و تیکه بندازند یا بحث رو منحرف کنند ؟ به نظرتون با این کاربرای باشعور به قول شما باید چی کارشون کرد ؟ حتما ازشون خواهش کرد !!! :2:
مسخره هست ها ...:41: و جای تاسف داره !
ostad reza
07-08-2008, 11:31
جدی میگی ؟ البته اینطور میگفتی بهتر بود :
تعداد کمی کاربرای P30WORLD نقدر باشعورند که نیازی به کنترل ندارند ... خودشون میدونن دارن چیکار میکن
جالبه که به بیش از 70 درصد کاربرا وقتی صد بار تذکر بدی باز هم هر جوری که میلشون میکشه رفتار میکنند ...
اخطار بدی ؟ ناراحت میشن و بهشون بر میخوره !
پستشون رو پاک کنی ؟ توهین میکنند به مدیران و همکارا و اعتراض میکنند و بدتر رفتار میکنند
بن شون کنی ؟ بقیه میشن طرفدارشون
اینجا قوانین خیلی آزاده به نظرم و باید سخت گیری ها رو چند برابر کرد ... حیف این فروم نیست وقتی کسی داره بحث تخصصی یا جالبی ادامه میده یه عده کاربر بیان مسخره کنند و تیکه بندازند یا بحث رو منحرف کنند ؟ به نظرتون با این کاربرای باشعور به قول شما باید چی کارشون کرد ؟ حتما ازشون خواهش کرد !!! :2:
مسخره هست ها ...:41: و جای تاسف داره !
بابا خودتو ناراحت نکن.تذکر داده شده اما تعداد تذکر دهنده ها کم بوده.اگر یک دفعه 10 نفر به یکی گیر بدن خو خوب میشه.در ضمن ما در حد توان وظیغه مونو انجام میدیم
DaRiOuShJh
07-08-2008, 13:18
تنها راهش یا بستنشه یا افزایشه فعالیت های مدیریت ها و همکارها و همینطور برخورده شدیدتر با کاربرانه خاطی!
البته گفتنی نیست ولی از وقتی من رفتم همچین شد متفرقه ها!
بالاخره تکلیف روشن شد دیگه هرکس مسئول است که به افراد متخلف تذکر بده .....................درسته؟
*Necromancer
08-08-2008, 13:06
البته گفتنی نیست ولی از وقتی من رفتم همچین شد متفرقه ها!
بلی منم همینو می گم
یکی مافیا جاش خالیه یکی شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.