مشاهده نسخه کامل
: مشكل از كارت گرافيكه يا رم؟!!
hamid 3a
06-08-2008, 10:15
سلام و خسته نباشيد به همه كاربران اين سايت. من بازي Ghost Recon2 رو نصب كردم. بازي بدون هيچ پرشي رو اناليز 16 و رزوليشن 1027 در 768 اجرا ميشه، اما وسط بازي يك دفعه صفحه گير ميكنه! انگار تصوير ديگه رندر نميشه! اما صدا هست يعني كامپيوتر قفل نكرده. صدا به حالت عادي هست حتي وقتي تير شليك ميكنم هم صداي شليك شدن تير مياد و حتي راه رفتن افراد!، ولي صفحه رو يه تصوير از بازي قفل كرده! تازه كه ويندور ريخته بودم اين اتفاق دير تر مي افتاد ولي الان كه نرم افزار هاي متعددي رو سيستم نصب كردم زود تر اين اتفاق ميفته. گاهي هم اين مشكل به صورت اين كه يك دفعه تصوير به يك تصوير ديگه كه فكر ميكنم پشت زمينه بازي باشه تبديل ميشه(چون شبيه ابر هاي اسمونه)، بروز ميكنه. ميخوام بدونم اين مشكل از چي ميتونه باشه؟! مشخصات گرافيك و رم و cpu اينه:
VGA: GeForce 8500GT 512 real
Ram: 1GB Geil bus 800
Cpu: 3.2 2MB Cache
دوست من اولین پیشنهاد من به تو اینه که اخرین ورژن درایور کارت گرافیک و اخرین ورژن دایرکت ایکس رو نصب کنی و موقع اجرا کردن بازی هم همه ی برنامه های اظافی رو ببندی.اگر مشکل حل نشد کارت گرافیک و رم رو روی یه سیستم دیگه تست کن ببین کودومش مشکل داره.
hamid 3a
06-08-2008, 10:46
برنامه ها همه بسته اند! دايركت ايكس 9 ورژن هاي مختلفي داره؟! سيستم ديگه نميتونم جور كنم :(
hamid 3a
06-08-2008, 11:16
رفتم توي سايت كارت گرافيكم جايي براي اپديت كارت گرافيكم گير نيووردم.
سايتش اينه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ميشه براي اپديتش راهنماييم كنيد..
اخرين نسخه دايركت ايكس رو از كجا بيارم؟!
يعني حتما مشكل از كارت گرافيكه؟
سلام
فریز تصویر = کارت گرافیک!
مشکل داره احتمالا خیلی گرم کار میکنه نباید آنتی آلیلژ بالا بذاری کشش نداره!
Mahdi_Moosavi
06-08-2008, 14:35
آخرین ورژن Directx
DirectX Redistributable 9.0c June 2008 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین ورژن درایور برای کارت گرافیک شما هم در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در صفحه اول ، لینک داده شده .
hamid 3a
06-08-2008, 16:55
ايول بابا دمتون گرم. سرعتم ديال اپه نميتونم داريركت ايكس رو دانلود كنم ولي تا 3 روز ديگه Adsl مياد خونه. امتحانش ميكنم. كارت گرافيك من كودومشونه؟! D: اينا كه نوشته يعني چي؟! كودومو بايد دانلود كنم؟!
hamid 3a
06-08-2008, 17:02
درسته كارت گرافيكم گرم كار ميكنه چون فن نداره! البته يه فن 8 كه پشت كيس ميبندن خودم روش بستم! توي سي دي كارت گرافيك عكس دو نوع فن كه مال اين كارت گرافيك هست رو زده و همچينين نحوه وصل كردنشون. خبر داريد كه اين كارت گرافيك به صورت فابرييك فن داره يا نه؟! يا فنشو برداشتن؟! كجا ميتونم فن كارت گرافيكم رو گير بيارم؟! اصلا چجوري گرافيكمو خنك كنم چون اين فنه كم مياره و كارت گرافيك گرم ميشه!
bastakboys
06-08-2008, 17:26
رفتم توي سايت كارت گرافيكم جايي براي اپديت كارت گرافيكم گير نيووردم.
سايتش اينه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ميشه براي اپديتش راهنماييم كنيد..
اخرين نسخه دايركت ايكس رو از كجا بيارم؟!
يعني حتما مشكل از كارت گرافيكه؟
شما باید اول یک کد که کد محصول شماست را در این سایت وارد کنید و ایمیلتون تا ایمیل شما رجستر شود وخود سایت لینک درایور رو در اختیارتون قرار بده
راستی اون کد رو می تونی از روی کارتون یا برد گرافیکت ببینی
اگه سوالی بود در خدمتم
hamid 3a
06-08-2008, 18:04
يه چيز جالب كه صلا بهش توجه نكرده بودم!
من 7 مرحله از اين بازي رو قبلا رفتم و اصلا اين مشكل رو نداشتم! تازه اين مشكل اومده سراغم!
hamid 3a
06-08-2008, 19:59
كسي نبود جواب منو بده؟!
yasser1680
07-08-2008, 01:41
مدل پاور رو هم بزار.
فقط داخل بازیها این مشکل هست؟آیا از قبل این مشکل وجود داشت؟
به احتمال زیاد داغ کردن کارتتان مشکل اصلی باشه.
hamid 3a
07-08-2008, 10:51
Logic model:500v-12f
مشكل از گرم شدن گرافيك نيست چون من قبلا 7 مرحله از اين بازي رو بدون مشكل بازي كردم!
yasser1680
07-08-2008, 23:40
مشكل از گرم شدن گرافيك نيست چون من قبلا 7 مرحله از اين بازي رو بدون مشكل بازي كردم!
بازم امکانش هست.عین همین مشکل برای یکی از دوستان که 8400 سایلنت داشت (بعد از 2 ماه کار کردن سیستم)بوجود آمد.با تعویض سیستم عامل و درایور تغییری نکرد.یک چیزه جالب هم اینکه روی یک مادربرد دیگه امتحان کردیم بدون مشکل بازیها تا 2 روز اجرا میکرد.کارت دیگه 8400 با برند دیگه رو هم روی مادربرد همین سیستم(8400 خراب) امتحان کردیم کارت بخوبی انجام وظیفه میکرد.مثل اینکه بین این برند و مادربرد مشکلی وجود داشت.الان هم درست نشده.
hamid 3a
08-08-2008, 09:06
حالا چي كار كنم من؟!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.