مشاهده نسخه کامل
: بن شدن بدون اطلاع قبلی!
چرا ؟:18:
شما می گید یه قانون هست که نباید تبلیغ بکنیم. من نمیدونستم. تا این که خارج از فروم از یکی از همکاران شنیدم (Mojataba N87) همون لحظه تبلیغ رو برداشتم از توی امضام و درخواست کردم که تاپیک رو حذف کنند. بعد شب که اومدم توی فروم دیدم بن شدم. نه اخطاری نه خبری همین جوری رو هوا ؟ جناب alex_pk واقعا ... چی بگم. حداقل یه اخطاری می دادید. من خیلی ناراحت شدم. بر می گردم به P30 فقط به خاطر دوستانی که اینجا دارم.(:10:) امیدوارم هرچه زودتر زمان بن ما تموم بشه. (:19:)
ولی بدونید این کارتون خیلی زشت بود (:13:) و از مدیریت چنین انجمن قدرتمندی واقعا بعید بود.:41::41::41:
آیدی بن شده : SAN206
amirtoty
05-08-2008, 22:29
واقعا که !!
جناب alex_pk واقعا ...
یه زمانی بود که . . .
یه زمانی بود که . . .
منظورتون چی بود ؟
V A H I D
05-08-2008, 22:48
می گم دفعه ی بعد برات نامه بنویسن بعد بنت کنن !! :دی
Hadi King
05-08-2008, 22:51
چرا ؟:18:
شما می گید یه قانون هست که نباید تبلیغ بکنیم. من نمیدونستم. تا این که خارج از فروم از یکی از همکاران شنیدم (Mojataba N87) همون لحظه تبلیغ رو برداشتم از توی امضام و درخواست کردم که تاپیک رو حذف کنند. بعد شب که اومدم توی فروم دیدم بن شدم. نه اخطاری نه خبری همین جوری رو هوا ؟ جناب alex_pk واقعا ... چی بگم. حداقل یه اخطاری می دادید. من خیلی ناراحت شدم. بر می گردم به P30 فقط به خاطر دوستانی که اینجا دارم.(:10:) امیدوارم هرچه زودتر زمان بن ما تموم بشه. (:19:)
ولی بدونید این کارتون خیلی زشت بود (:13:) و از مدیریت چنین انجمن قدرتمندی واقعا بعید بود.:41::41::41:
آیدی بن شده : SAN206
دوست من بيشتر پست هاي من اگه نگاه كني تو قسمت موبايل بوده هيچ وقت alex_pk يعني ميثم خانــــ عزيز الكي كسي رو بنــــ كرده باشنـــــ يه دليلي داشته دوست منـــــــــ
:11:مني كه كاربر فعالم بهم به خاطر اين مسئله اخطار دادن ببين تو پروفايلمــــــ:11:
موفق باشيد!:40:
من می گم باید یه اخطار می دادن بعد یه کاربر پروفشنال که چندین و چند ساله تو فرومه بن می کردن. تازه کلی بعد از این که من تبلیغ ها رو برداشتم بن شدم. یعنی چی ؟
من می گم باید یه اخطار می دادن بعد یه کاربر پروفشنال که چندین و چند ساله تو فرومه بن می کردن. تازه کلی بعد از این که من تبلیغ ها رو برداشتم بن شدم. یعنی چی ؟
شما مطمعن هستی که سامان نیستی ؟
Aminzikzak
05-08-2008, 23:17
این آیدیت که قشنگتره ...
این آیدیت که قشنگتره ...
کاملا درسته ولی کلی سابقه و پیام های خصوصی و ... چی میشه!
شما مطمعن هستی که سامان نیستی ؟
سامان ؟؟؟
نه بابا من سان هستم San
Hadi King
05-08-2008, 23:22
دوست من ببين مديران اونجا الكي به كسي بنــــ نميكننــــــ يه كاري كرديـــــ به خاطر تبليغ نيستــــ الان ميخواي تو امضام تبليغ بزارم به خاطر شما يه اخطار بگيرمــــــ :11:
به خاطر تبليغ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميكننـــــ :11:
من تو این فروم دست از پا خطا نکردم. توی صفحه اخراجم نوشتن که به خاطر تبلیغ بن شدم!
سامان ؟؟؟
نه بابا من سان هستم San
آهان ببخشید .
من شما رو با یه بن شده دیگه اشتباه گرفتم =))
دوست من ببين مديران اونجا الكي به كسي بنــــ نميكننــــــ يه كاري كرديـــــ به خاطر تبليغ نيستــــ الان ميخواي تو امضام تبليغ بزارم به خاطر شما يه اخطار بگيرمــــــ :11:
به خاطر تبليغ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميكننـــــ :11:
البته به نوع و شیوه تبلیغ هم بستگی داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر مهران ...
نه موقتی ! تا 09-04-2008, 10:00 Pm
ما که نفمیدیم تا کی ؟ تا چهارم ماه نهم ؟؟
نه موقتی ! تا 09-04-2008, 10:00 Pm
ما که نفمیدیم تا کی ؟ تا چهارم ماه نهم ؟؟
یعنی تا 4 سپتامبر بن شدین .
وی فکر میکنم مدیریت بخاطر دوباره آی دی درست کردن شما باهاتون برخورد کنه
سلام
من بن کردم .
موقت
یه قانون هست که نباید تبلیغ بکنیم. من نمیدونستم
قوانين در ديد هستند . ندونستنشون بي توجهي شماست .
جذب مدير و کاربر براي انجمن ها نتيجه اش اينه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.