ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از كدام برنامه فشرده سازي استفاده مي كنيد؟

AK1
05-08-2008, 20:58
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فشرده سازي اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A7%D8%B2%D9%8A)

انتخاب بهترین برنامه فشرده سازي از نظر شما

لطفا در نظرسنجی شرکت کنید

توجه : این نظر سنجی صرفا شخصی بوده تا معلوم بشه پر استفاده ترین نرمافزار در میان کاربران کدوم هست .

موفق باشین

[ali]
14-09-2008, 00:08
WinRar
========
ایا نرم افزاری هست که قدرت فشرده سازیش بیشتر از وین رار باشه؟
ببین بعضی فرمت ها رو فرمت rar خوب فشرده نمی کنه مثلا فرمت 7-zip یا jar بهتره من از UltimateZip استفاده می کنم چون همزمان می تونم به دلخواه هر فرمتی رو که خواستم فشرده کنم

حکمت متعالی
03-01-2009, 13:00
برنامه هفت زیب بد نیست

برنامه وین زیب بهتر از وینرار نیست

برنامه وینرار با دقت فشرده می کند تا فایل آسیب نبیند

بقیه احتمال فشرده کردنشان زیاد است ولی بی کیفیت

بعضی ها هم پس از فشرده کردن استراکت نمی شود بعلت خراب شدن

نتیجه

winrar is good

Farjameh
09-04-2010, 10:37
نرم افزار 7-Zip [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه فابلیت منحصر به فرد داره که از فایل های مشترک و تکراری فاکتور میگیره.
نرم افزار WinRAR [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارای این قابلیت منحصر به فرد هست که محیط زیبا و با گرافیک تری ایجاد میکنه.

اگر شما برنامه نویسی بدونین، نرم افزار 7-Zip بهترین و قدرتمند ترین نرم افزار برای فشرده سازیه ولی برای کاربر های معمولی نرم افزار WinRAR بهترین برنامه هستش.

zelda64
08-06-2010, 02:51
7zip برای فشرده سازی
Winrar برای باز کردن آرشیوهای فشرده شده

اگر 7zip می‌توانست فایلها را در حالت SFX قطعه قطعه کند و فایلهای JPG و WAV را به خوبی Winrar فشرده کند آنگاه دیگر هیچ کاربر حرفه‌ای از Winrar برای فشرده سازی فایلها استفاده نمی‌کرد.

wordist
08-02-2011, 09:34
سلام

تاپيك پاكسازي شد

دوستان خواهشا قبل از زدن هرگونه پست قوانين اين بخش رو مطالعه و رعايت كنن

قوانین بخش نظر سنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درصورت عدم رعايت قوانين، كاربر مربوطه اخطار خواهد گرفت