ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : transparent بودن عکس با پسوند jpg نمیشه ؟

Yall
05-08-2008, 19:45
درود ، من یکسری عکس با پسوند png که پشت زمینش هم transparent هست دارم که

به دلیل حجم بالاش

می خواستم به jpg تبدیل کنم ولی

چه با ACDSee عکس ها رو Convert کردم همگی backgroud شون ، سفید شد

و چه با فتوشاپ هم یکی یکی عکسا رو با فرمت JPG سیو می کنم backgroud شون سفید میشه ؟

چه گزینه ای رو باید تیک بزنم که همون پس زمینه transparent حفظ بشه

ممنون میشم یه راهی بفرمایید که این دسته عکسا رو رو بدون افت کیفیت کم حجم ترش کنم و

پس زمینش هم شفاف بمونه

مرسی :11:

A2D3D
05-08-2008, 22:50
سلام
تا اونجایی که من می دونم فکر نکنم بشه .
اما اگر GIF ذخیره کنی حالت TransParent کار می کنه .
حجم هم میاد پایین .

aram_nfs
06-08-2008, 13:36
ترنسپرنت در jpg امکان پذیر نیست از هم رنگ کردن با زمینه یا کمک گرفتن از فرمت gif استفاده کن

one_alone
06-08-2008, 23:32
معمولاً این فایل ها با رزولوشن بالا ذخیره می شوند، رزولوشن دلخواه خود را انتخاب کرده و برای ذخیره تصویر از منوی file گزینه ی save for web را انتخاب کنید و یا کلید های ترکیبی ctr+alt+shift+S را فشار دهید، و تنظیماتش را به png-24 یا png-8 تغییر دهید.
با این کار فایل شما با حداقل حجم ذخیره میشود و همانطور که از نام این قسمت معلوم هست مناسب برای تصاویری است که میخواهیم در وب به کار ببریم.
به سایر دوستان هم توصیه میکنم برای ذخیره فایل و آپلود آن برای وب(مخصوصاً پی سی ورلد خودمون) از این قسمت استفاده کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

one_alone
06-08-2008, 23:32
معمولاً این فایل ها با رزولوشن بالا ذخیره می شوند، رزولوشن دلخواه خود را انتخاب کرده و برای ذخیره تصویر از منوی file گزینه ی save for web را انتخاب کنید و یا کلید های ترکیبی ctr+alt+shift+S را فشار دهید، و تنظیماتش را به png-24 یا png-8 تغییر دهید.
با این کار فایل شما با حداقل حجم ذخیره میشود و همانطور که از نام این قسمت معلوم هست مناسب برای تصاویری است که میخواهیم در وب به کار ببریم.
به سایر دوستان هم توصیه میکنم برای ذخیره فایل و آپلود آن برای وب(مخصوصاً پی سی ورلد خودمون) از این قسمت استفاده کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]