ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلوگيري از كاهش كيفيت عكس در فلش

NARAFIGH2
05-08-2008, 19:03
ببخشيد
مي خواستم چجوري ميشه ازكاهش كيفيت عكس جلوگيري كرد ممنون
:46:

flashman
06-08-2008, 07:55
سلام دوسته من

دوسته عزیز شما عکستون با چه پسوندی وارد فلش می کنید ؟ من تمامی عکش ها رو ابتدا به Png تبدیل می کنم و تا حالا هم از کیفیتشون کم نشده .

موفق باشی

NARAFIGH2
07-08-2008, 00:09
در ابتدا ممنون از پاسخگويي شما دوست عزيز....
من عكس ها رو با فرمت psdوارد مي كنم كه فرمت استاندارد فتو شاب هستش چون ديگه لازم نيست قسمت هاي اضافي شو پاك كنم.
در ضمن منظور من از كاهش كيفيت عكس در هنگام تغيير اندازه ويا چرخش اون بود نه بلافاصله بعد از وارد كردن اون

اگه رهي داري بگو
ممنون

Dolphin 7
07-08-2008, 11:15
ببخشيد
مي خواستم چجوري ميشه ازكاهش كيفيت عكس جلوگيري كرد ممنون
:46:

اول اين مسيرو برو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File > Publish Settings
بعد برو تو تب
Flash
بعد برو تو قسمت
JPEG quality
حالا هر عدديو خواسي انتخاب كن ولي يادت باشه هر چقد اين عدد بزرگتر باشه يعني كيفيت عكسات بيشتره و در نتيجه حجم فايلتم بيشتر مي شه و بر عكس ، هر چقد اين عددو كمتر انتخاب كني كيفيت عكسات كمتر مي شه و حجم فايلتم مياد پايين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نكته : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر مياد اين كار كيفيت هر عكسيو نمي تونه زياد تغيير بده مثلا اگه عدد 0 رو واسه كيفيت عكسايي با پسوند
JPEG
PNG
يا
GIF
انتخاب كني تفاوت محسوسي با موقعي كه كيفيت 100 رو واسه اين عكسا انتخاب كني نداره ولي مثلا اگه عدد 0 رو واسه كيفيت عكسايي با پسوند
BMP
يا
PSD
انتخاب كني كاملا تفاوتش با موقعي كه عدد 100 رو واسه كيفيت اين عكسا انتخاب كني معلومه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NARAFIGH2
07-08-2008, 23:21
ممنون كه جواب داديد .
من اين روش رو بلد بودم ولي متا سفانه كارايي نداره .
فكر نكنم روشي پيدا بشه .

TemplateMonster
09-08-2008, 00:01
منم همچين مشکلي دارم و تنها راهي که پيدا کردم، استفاده از چندين تصوير مختلف در اندازه‌هاي مختلف بود. خصوصا Pngهاي شفاف، وقتي توي اندازه اصلي‌شون نباشن افت کيفيت شديدي پيدا مي‌کنن.