مشاهده نسخه کامل
: در sql میشه برای db خودم user و pass بذارم؟
سلام
وقتی sql رو طوری تنظیم می کنیم که user و pass داشته باشه فقط موقع ورود به query analyser,یوزر و پسورد رو می خواد..
پس برای امنیت db باید چیکار کنم؟
هر کسی راحت می تونه به db دسترسی داشته باشه...:exclamati
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام
اول یک چیز را باید بدانید...
امنیت SQLServer بسیار متکی است به امنیت سروری که روی آن نصب است،
یعنی منظورم ان است، که در تنظیمات SQLServer هر چقدر هم که محکم کاری کنید، اگر فرد مطلعی به سرور اصلی دسترسی داشته باشد، معمولاً راه نفوذ و اعمال مقاصد خود را دارد.
در عوض امنیت بسیار محکمی و غیرقابل نفوذی برای کلاینت های شبکه دارد، کامپیوترهایی که به کامپیوتر اصلی وصل هستند را میتوان هر جور خواستید محدود کنید.
بحرحال چه برای خود سرور و چه کلاینت ها، فرقی ندارد، شما باید Login تعریف کنید.
یعنی اگر از نرم افزار SQL Server Management Studio استفاده میکنید.
Root->Security->Logins->RightClick->NewLogin
در دیالوگ مربوطه.
سپس خط مشی امنیتی SQLServer را انتخاب میکنید و password را میزنید.
سپس در User Mapping نقش امنیتی کلی این Login را نسبت به دیتابیس مربوطه ست میکنید.
سپس میتوانید با این Login و Password جدید که مختص آن دیتابیس تعریف شده، ورودی ها دیگران را محدود کنید و این LoginName و Password را در اختیار آنها قرار دهید یا در ConnectionString برنامه شان از آن استفاده کنید.
طبیعی است که برای امنیت کامل شما باید Login های دیگر را هم که کاربران میتوانند با ان کانکت شوند، بدون Password بگذارید.
برای اطلاعات کاملتر، پیشنهاد میکنم به SQL Server Books Online یا MSDN مراجعه کنید تا با مفاهیم Login و Role و Schema آشنا تر شوید. تا بتوانید در صورت نیاز از حداکثز قدرت امنیتی SQLServer بهره مند شوید.
ممنون از توضیحات خوبتون.
من از راهی که شما فرمودین user و password گذاشتم اما خطا میده:
Login failed for user 'sa'. Reason: Not associated with a trusted SQL Server connection
search که کردم متوجه شدم شاید به این خاطر باشه که sql server 2000 من service pack نیست..آیا درست فکر می کنم؟
سلام
عزیز جان،
مطالبی که من گفتم، کلاً بر اساس SQLServer2005 بود، گرچه با پس و پیش در 2000 هم کار میکند.
والبته میتوان تمام این فرامین منویی را با فرامین مستقیم SQL هم انجام داد، ولی باز هم شاید اختلافات جزئی بین 2000 و 2005 باشد.
اگر در 2005 به همچیمن مشکلی بر میخوردید
جواب این بود،
1- آیا رمز برای sa گذاشته اید؟
2- مراحل کار را یکبار دیگر چک کنید و مطمئن شوید مجوزهای لازم را برای sa حذف نکرده اید.
3- در Management روی ریشه سرویس راست کلیک کرده و...
Root->RightClick->Properties->Security و مطمئن شوید که گزینه SQL Server and Windows Authentication mode فعال است.
ضمناً باید یادآوری کنم که SQLServer2005Express خودکار با VS نصب میشود و میتوانید تمام کارهایتان را در این نسخه هم انجام دهید و اگر مایل بودید و برای راحنتی و سرعت بیشتر تنظیمات، میتوانید Management آنرا هم رایگان به حجم حدود 43 مگ از سایت مایکروسافت دانلود کنید و به نوعی استارتی برای سوییچ به 2005 بزنید.
نسخه SQLServer2008 هم کم و بیش آمده و دارد می آید، برای همین فکر کنم سوییچ به 2005 بد نباشد.
azad5162
07-08-2008, 18:46
سلام
مرسی از جوابتون
iis رانه
ولی من نمیدونم Root کجاست Management هم پیدا نمیکنم
من توی vs در قسمت server دو تا Management دارم یکی Management classes و دیگری Management events که properties هیچکدام فعال نیست
من 1 سوال دیگه هم دارم
من وقتی از منوی Data/new database را انتخاب میکنم وبعد new connection برای انتخاب نوع database
3 تا انتخاب از sQL دارم
1-Microsoft sql server
2- Microsoft sql server database file
3-Microsoft sql server mobile edition
من نمی دانم کدام را انتخاب کنم، در ضمن 2 گزینه اول 2 mode زیر را دارد که فقط اجازه ی انتخاب یکی را می دهد:
1-use windows authentication
2-use sql server authentication
سلام
نرم افزار Microsoft SQL Server Management Studio یک نرم افزار کاملاً مستقل است.
لینک دانلود Express-SP2:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مجدداً تاکید میکنم، کلیه اعمالی که گفتم با دستورات SQL هم قابل اجراست، مثلاً برای لوگین جدید میتوان از دستور SQL زیر استفاده کرد.
معمولاً استفاده از طرح امنیتی use windows authentication برای یک رایانه که سرور و کلاینتش خودش است، ساده است و شما میتوانید بدون User و Pass با یک ConnectionString ساده کانکت شوید.
ولی برای شبکه بجز امنیتش، روی سیستم عاملهای مختلف دردسر ساز میشود.
در عوض use sql server authentication هم ایمن تر است و هم روی شبکه راحت تر جواب میدهد.
azad5162
08-08-2008, 15:10
مرسی
من می خوام از sql2005 داخل vs2005 استفاده کنم
راهنمایی می کنید چگونه پایگاه داده ی با password بسارم
سلام
اول به run و regedit.exe بروید.
مسیر زیر را پیدا کرده
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQLServer
و LoginMode را 2 قرار دهید.
طرویس SQL Server را از SQL Server Configuration Manager ریست کنید.
سپس با اجرای دستورات زیر یک لوگین با نام LoginName و اختیارات مالکیتی کامل برای DatabaseName ساخته میشود.
VS->Server Explorer->Right Click->New Query تایپ و اجرا با دکمه (!).
موفق باشید.
azad5162
09-08-2008, 00:28
سلام
Right click روی چی
هر چی میگردم پیداش نمی کنم
کنار Execute(!) هم نیست
سلام
azad5162
09-08-2008, 15:17
سلام
مرسی
من نمی دونم [master] و'db_owner' رو چی قرار دهم
چرا قبل از نام login ،حرف قرار می دهید؟
یه بار دیگه سطر چهارم و آخر کد رو چک می کنید
این query من و خطای sql :
azad5162
09-08-2008, 15:21
SQl Execution Error.
Executed SQL statement:USE[master];CREATE LOGIN AZAD5162 WITH PASSWORD=
N'1234567', DEFAULT_DATABASE=lili;USE lili;CREATE USER AZAD5162 FOR LOGIN
AZAD5162;USE lili;EXEC sp_addrolemember N'db_owner', N'AZAD5162'
Error Source:.Net SqlClient Data Provider
Error Message:Could not locate entry ir sysdatabases for database 'lili'.no entry found
with that name.Make sure that the name is enterd correctly.
سلام
من نمی دونم [master] و'db_owner' رو چی قرار دهم
چیزی نباید جایشان بگذارید، همین ها صحیح هستند.
شما باید DatabaseName و LoginName و Password را عوض کنید.
اما در مورد خطا،
من حدس میزنم که شما بدون attach کردن دیتابیس، دستورات فوق را اجرا کرده اید.
این خیلی شفاف و بدیهی است، کلیه امکانات حجمی و امنیتی SQLServer فقط در چارچوب تئوری attach دیتابیس ها صورت میگرد.
فقط و فقط نسخه sqlserverexpress امکان استفاده از دیتابیس ها غیر attach شده را دارد
(در اصل آن هم attach است، ولی یک attach در runtime و به صورت موقت)
یعنی شما در نسخه های کامل تر sqlserver اصلاً همچین امکانی ندارید.
این قابلیت غیر attach هم فقط برای برنامه های کوچک و غیر شبکه ای جواب میدهد و برای بهره گیری از قدرت توزیع و امنیت و... باید دیتابیس را attach کرد.
در نسخه express هم امکان attach دائم را دارید.
دستور زیر را فقط یک بار اجرا کنید:
ولی پشنهاد میکنم،
که اول تمام Connection ها به دیتابیس را قطع کنید، میتوانید ارتباط VS-ServerExplorer را هم delete کنید.
و بعد هم اگر قصد جابه جایی فایل های دیتابیس را دارید، اۀان فرصت خوبی است و آنها را در محل مناسب قرار دهید، بعد از attach اگر بخواهید محل فایلها را عوض کنید، باید detach کنید و بعد جا به جایی و بعد مجدداً attach کنید.
بعد از این attach باید Connection در VS-ServerExplorer را هم مجدداً add یا ویرایش کنید.
پارامتر ها چنین تنظیم کنید:
سپس میتوانید اقدام به ساخت لوگین کنید.
البته برای امنیت کامل باید جلوی لوگین های دیگر ار هم بدون رمز بگیرید.
حالا فعلاً دو عمل فوق را با موفقیت انجام دهید، تا لوگین های دیگر...
مجدداً تاکید میکنم که با نرم افزار SQL Server Management Studio بسیار راحت تر و با چند کلیک ساده میتوان تغییرات فوق را اعمال کرد، بسیار ساده و راحت.
با تغییرات فوق شما باید ConnectionString برنامه تان را با توجه بهشرایط جدید attach و user و pass و... جدید اصلاح کنید.
در همین راستا، یک سری هم به تاپیک زیر بزنید بد نیست
forum.p30world.com/showthread.php?t=244429
azad5162
11-08-2008, 16:44
من هیچ جا attach database پیدا نمی کنم
Rigth click روی data connection فقط add new connection دارد
Rigth click روی Connection name هم فقط deatach database داریم
در نوشتن query هم هر جور master می نویسم error زیر می گیرد:
The USE [master] Sql construct or statement is not supported
سلام
من هیچ جا attach database پیدا نمی کنم
یا من بد توضیح دادم یا شما بد متوجه شدید، همچین دستوری در VS وجود ندارد.
برای انجام attach databse باید آن کدهای VB را یک بار اجرا میکردید:
در نسخه express هم امکان attach دائم را دارید. دستور زیر را فقط یک بار اجرا کنید:
....
Uisng ....
....
پیشنهاد قبل از اجرای دستور vb برای انجام attach:
که اول تمام Connection ها به دیتابیس را قطع کنید، میتوانید ارتباط VS-ServerExplorer را هم delete کنید.
و بعد هم اگر قصد جابه جایی فایل های دیتابیس را دارید، اۀان فرصت خوبی است و آنها را در محل مناسب قرار دهید، بعد از attach اگر بخواهید محل فایلها را عوض کنید، باید detach کنید و بعد جا به جایی و بعد مجدداً attach کنید.
در نوشتن query هم هر جور master می نویسم error زیر می گیرد:
احتمالاً به خاطر همان موفق نشدن شما در attach است، کد VB را اجرا کنید و مراحل را انجام دهید، احتمالاً مشکل فوق حل میشود.
azad5162
12-08-2008, 17:10
سلام
مرسی از همراهیتون
اگه اشتباه نکنم using مربوط به #c باید باشه ولی من با VB کار می کنم
بعد این دستورات را باید در کد اولین فرم قرار دهم؟ یا باید یک database بسازم و این دستورات را به عنوان query اجرا کنم؟
سلام
اگه اشتباه نکنم using مربوط به #c باید باشه ولی من با VB کار می کنم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیشنهاد میکنم، چه C#.Net و چه VB.Net و چه VC++.Net و چه هر زبان دیگری که کار میکنید، حتماً در اولین قدم ها سعی کنید، لیست تمام کلمات کلیدی را استخراج کنید و به مرور همه را یاد بگیرید.
چون توابع و کلاسها، هیچگاه اهمیت لغات کلیدی را ندارند، VB.Net حدود 160 تا 170 کلمه کلیدی دارد.
بعد این دستورات را باید در کد اولین فرم قرار دهم؟ یا باید یک database بسازم و این دستورات را به عنوان query اجرا کنم؟
(!!!!!) به توان یه عدد بزرگ! :31:
اما واقعاً، انصافاً، خداییش(!) دستور زیر معلوم نیست که VB.Net است یا T-SQL ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی این دو اینقدر شبیه هم هستند؟؟؟؟؟ مطمئن هستید دات نت کار میکنید؟؟؟؟؟ :31::11::46::10:
دستورات فوق را یک بار، فقط و فقط و مطلقاً و اجباراً، یکبار در Form_Load نوشته و برنامه تان را با F5 اجرا کنید.
Connection ها را قبلش از ServerExplorer حذف کنید.
شما باید به جای C:\DatabaseName_Data.mdf و C:\DatabaseName_log.ldf ف مسیر فیزیکی روی هارد بانک خودتان، با نام بانک خودتان را قرار دهید.
موفق باشید.
azad5162
13-08-2008, 18:22
سلام
اینقدر ازم ایراد نگیر من فقط با ورژن 2003 کار کردم بیشتر هم با Wizard ،(اینم برای اطمینان نوشتم)
به هر جهت ممنون
من attach کردم اگه درست باشه(چون در اجرای بعدی گفت وجود داره)
یه چیز دیگه...
در sql2005 وقتی database می سازی فایل databasename_Data.mdf ساخته نمی شه بلکه بجای اون databasename.mdf ساخته می شه ،
من تو کدم هم از همین استفاده کردم چون با databasename_Data.mdf جواب نداد ...
ولی بازم query من اجرا نشد اصلا از use اول رد نمیشه میگه support نمی کنه
اگه ممکنه این query را روی یک پروژه جدید اجرا کنید و اگه اجرا شد برام بفرستید
بازم یه دنیا ممنون
سلام
..ورژن 2003 ...
آخه چرا عزیز دل بابا؟ اگر برنامه تان پروژه دانشگاهی و آخر ترم و... نیست، پیشنهد میکنم حتماً نسخه 2008 را تهیه کنید، در ضمینه تهیه هم اگر مشکل دارید، شاید بتوانم کمک کنم.
... این query را ...
کدام ؟
اصلاً اگر قرار نیست برنامه شما در شبکه و چند کامپیوتر مجزا، اجرا شود. میتوانید بدون user و pass هم کارتان را راه بیاندازید.
معمولاً برای موارد ساده و مواردی که خطر امنیتی قابل توجه نیست، برنامه نویسان بیخیال user و pass میشوند.
یعنی حتماً به قابلیت امنیتی و user و pass نیاز دارید؟
اگر مایل بودید، میتوانید دیتابیس به هماره یک پروژه نمونه و مشکل پروژه آپلود کنید و آدرس را برایم pm کنید.
مشکل شما بدون شک مسئله بزرگی نیست، ولی یک کم باید بهتر مشکلات را انتقال دهید تا حداقل متوجه محل اشتباه بشوم.
وگرنه نه که یک کم بیشتر توضیح دهید؟
کدام مراحلی را که کفتم انجام دادید؟
کجا به خطا خوردید؟
چه کدی اجرا میکنید؟
ConnectionString چه بوده؟
متن خطا چه بود؟
azad5162
14-08-2008, 09:59
سلام
اولا عزیز دل بابا خودتی !بچه تیراهنی !
ثانیا من سرعت اینترنتم ضعیف نمی تونم چیزی دانلود کنم!مگه همین چشه!می خوام با همین یاد بگیرم بعد حتما می خوام تو شبکه باشه اون جوریش خودمم بلدم
من هنوز اول کارم!باید اول connectionstring درست شه من بعد ادامه بدم(اگه شما یه پروژه بسازید که یه connection داشته باشه
که تو شبکه کار کنه مشکل من حل می شه)(azad5162@yahoo.com )
البته اگه کمکم کنید خودمم درستش کنم خیلی ممنون می شم
من این کار ها رو کردم...(Database name=lili)
1-این database را به پروژه attach کردم
2-connection با این خصوصیات هم ساختم
VS->Server Explorer->Data Connections->Right Click->Add Connection
Data Source:
Microsoft SQL Server (SqlClient)
Server Name:
.\SQLExpress
Windows Authentication
Data Basename:
lili
3-یه شئ connection با" connectionstring="Data source=.\sqlexpress;initial catalog=lili;integrated security=true ساختم
که کار می کند و در یک جدول insert می کند.(این connectionstring را از properties خود connection گرفتم)
مشکل ...
این connectionstring تو شبکه کار نمی کنه باید user,pass داشته باشه
فرمودید با این query باید login کنم
USE [master];
CREATE LOGIN [LoginName] WITH PASSWORD=N'Password', DEFAULT_DATABASE=[DatabaseName];
USE [DatabaseName];
CREATE USER [LoginName] FOR LOGIN [LoginName];
USE [DatabaseName];
EXEC sp_addrolemember N'db_owner', N'LoginName';
این خطا رو می کیرد
بعدشم این
azad5162
14-08-2008, 10:01
--------------------------------------------------------------------------------
SQl Execution Error.
Executed SQL statement:USE[master];CREATE LOGIN AZAD5162 WITH PASSWORD=
N'1234567', DEFAULT_DATABASE=lili;USE lili;CREATE USER AZAD5162 FOR LOGIN
AZAD5162;USE lili;EXEC sp_addrolemember N'db_owner', N'AZAD5162'
Error Source:.Net SqlClient Data Provider
Error Message:Could not locate entry ir sysdatabases for database 'lili'.no entry found
with that name.Make sure that the name is enterd correctly.
سلام
...اولا عزیز دل بابا خودتی ...
خوب چرا میزنی حالا عزیز دل برادر! :11: مظلوم گیر آوردی.
...من سرعت اینترنتم ضعیف نمی تونم چیزی دانلود کنم..
نترس ماهم VS چند گیگی را دانلود نمیکنیم.!
SQl Execution Error.
این خطا میگه که مدخل نام دیتابیس را در پایگاه پیدا نمیکند.
برای نمونه باید کمی منتظر بمانید، تا وقت خالی پیدا کنم.
ولی نمونه هم بالاخره باید عملیات attach را در رایانه شما انجام دهد.
راستی اون گزینه رجیستری را هم که در پست 8 گفته بودم انجام دادید دیگه؟ انشا ا...
azad5162
14-08-2008, 15:54
سلام
مرسی،من کتک نمی زنم شما دعوا نکنید
حداقل یه بار query رو برام اجرا کن ببین error زیر رو میده ؟
منتظر نمونه هستم یه چند روزی مسافرت می خوام برم.تا من برگشتم برام بذار
یه پروژه می خوام که این Query یه باراجرا شده باشه
اگر نیاز باشه من دوباره attach کنم اون موقع دوباره query هم اجرا می کنم
من فکر می کنم query مشکل داره
azad5162
14-08-2008, 16:52
این query را به شکل زیر اجرا کردم و اجرا شد
cmd=new sqlcommand(USE[master];CREATE LOGIN AZAD5162 WITH PASSWORD=N'1234567', DEFAULT_DATABASE=lili;USE lili;CREATE USER AZAD5162 FOR LOGIN
AZAD5162;USE lili;EXEC sp_addrolemember N'db_owner', N'AZAD5162',con)
con.open
cmd.executenone query
con.close
ولی بازم از connection زیر error می گیرد:
Data Source=192.168.0.1;Initial Catalog=ClicknetPortal;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=babak
اجازه remote connect را نمی دهد
سلام
یک نمونه خیلی ساده برایتان حاضر کردم، من خودم تست کردم و جواب داد، باید آن را مستقیماً در سرور اجرا کنید.
متن دستورات SQL را به صورت مجتمع در زیر میتوانید ببینید:
Project->ProjectName Properties->Resources
(ارتفاع سطرها را با ماوس بزرگ کنید، تا دستورات واضح تر دیده شوند.)
دیتابیس نمونه را در ریشه درایو D کپی کنید و اول دکمه Attach و بعد هم CreateLogin و در آخر TestConnectionWithLogin را کلیک کنید.
مجدداً امیدوارم اون تنظیم رجیستر را هم فراموش نکرده باشید.
موفق باشید.
azad5162
03-09-2008, 08:27
سلام دوست عزیز
با تشکر فراوان
با 2005 نوشتید؟
خود برنامه رو نتونستم بیارم بالا میگه Microsoft.Visual Basic.target هدف نیست
اخه با برنامه های خودم هم یه کم فرق داره برنامه های خودم وقتی پوشه اسم برنامه رو باز می کنی یه فایل داره و یه پوشه به اسم برنامه
فایله آرم برنامه داره که کل پروژه رو بالا میاره که برنامه شما اینو نداره پوشه هم کل اطلاعات برنامه است(کل چیزی که شما فرستادید فقط این پوشه دومی است یه بار دیگه چک کنید برنامه رو کامل فرستادید)
وقتی فایل اجرایی رو هم باز می کنم فقط attach می کنه Createlogin رو انجام نمی ده دوباره از master و databasename ایراد می گیره
azad5162
03-09-2008, 08:53
Create login ایراد می گیره ولی...
test connection with login موفقیت امیزه
فقط اگه ممکنه برنامه رو کامل بفرستید
سلام
برنامه با VS2008 نوشته شده.
... یه فایل داره و یه پوشه به اسم برنامه فایله آرم برنامه داره که کل پروژه رو بالا میاره ...
اون فایلی که شما میگید sln است، که فقط یک shortcut مانندی به فایل اصلی پروژه با نام vbproj یا csproj است.
در این سورس شما باید برای باز کردن برنامه فایل SqlDatabaseInstall.vbproj را دبل کلیک کنید.
که البته در نهایت در VS2005 باز نخواهد شد.
ولی چون اصول کد فرقی ندارد. - شما میتوانید در VS2005 خودتان NewProject بزنید و از کدها استفاده کنید.
فعلاً این را تست کنید:
- خط Option Infer On را از فایل SSDB.vb حذف کنید
- فایل SqlDatabaseInstall.vbproj را با نرم افزار Notepad باز کنید، در خط دوم میبینید که یکجایی نوشته ToolsVersion=3.5 فقط و فقط این عبارت را حذف کنید و نتیجه را Save کنید و بعد روی همین فایل دبل کلیک، احتمالاً نسخه VS2005 بدون مشکل بازش میکند.
... رو انجام نمی ده دوباره ...
من حدس میزنم، شما همچنان ان تنظیم رجیستری را انجام نداده اید!
یک بار کامل تر آن تنظیم را یا اوری میکنم.
فرمان زیر را اجرا کنید تا دیالوگی باز شود.
حالا مقدار Instance ID را ببنید باید MSSQL.x باشد و معمولاً MSSQL.1
سپس در run نام regedit.exe را تایپ و اینتر کنید
مسیر زیر را پیدا کرده
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server\MSSQL.x\MSSQLServer
یکبار رایانه را ریست کنید.
نمیتونید اون نرم افزار management را که گفتم یکجور دانلود یا تهیه کنید؟
azad5162
07-09-2008, 22:07
سلام عزیز
vs2008 را گیر آوردم البته هنوز نصبش نکردم
ولی server management را که دانلود کردم نصب نمی شه
وقتی می خوام نصب کنم آدرس یه سایت دیگه می ده ،از آن سایت هم که دانلود می کنم باز همینو میگه
اگه می تونی برنامه خودتو به mail ام attach کن
azad5162@yahoo.com
سلام
ولی server management را که دانلود کردم نصب نمی شه
چه خطایی میده؟ اگر ویندوزتان بالای XP-Sp2 باشد، بهتر است.
وقتی می خوام نصب کنم آدرس یه سایت دیگه می ده ،از آن سایت هم که دانلود می کنم باز همینو میگه
چه سایتی؟ این نرم افزار برای مایکروسافت است، شما مطمئن هستید همان را که گفتم دانلود کردید؟ از خود سایت مایکروسافت؟
اگه می تونی برنامه خودتو به mail ام attach کن
این برنامه بیش از 40MB است!! به این راحتی نمیتوان attach کرد، در جای دیگر هم اپلود کنم، بی ثمر است.
الآن من نسخه Full2008 را دارم، ولی بارها، حتی تا همین یک هفته پیش روی رایانه خودم نسخه Express2005-SP2 نصب بود که از لینک زیر دانلود کرده بودم.
یعنی من بخواهم برایتان به هر نحوی بفرستم، باید همین را آپلود کنم، یکم چرخدان لقمه دور سر است!
یعنی من از Microsoft دانلود کنم و بعد در مثلاً rapid آپلود کنم و بعد شما از rapid دانلود کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
azad5162
08-09-2008, 23:36
سلام
منم از همین جا دانلود کردم اونی که 43.1mb است درسته؟
سلام
منم از همین جا دانلود کردم اونی که 43.1mb است درسته؟
بله درسته!
ویندوزتان چیست؟ متن خطا چه بوده؟ (شاید بشه چیزی فهمید)
خیلی بد شد.
اون CreateLogin تان و راه حل پست 28 چه شد؟ آن انجام شد یا اینکه باز هم نشد ؟؟؟؟؟؟؟
azad5162
09-09-2008, 02:24
الان رو کامپیوتر دوستمم مسافرم نمی دونم رو کامپیوتر خودم انجام بشه یا نه فردا امتحانش می کنم
برا اونم می خوام Vs2008 نصب کنم
azad5162
09-09-2008, 09:03
سلام
این error رو میده
میکه
setup is missing prerequisites
go to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از این سایت هم که دانلود می کنم باز همین error رو میده
اگر میگم شما برام بزارید چون فکر می کنم اون موقع که شما دانلود کردید درست بوده ولی الان لینکش خراب شده
سلام
setup is missing prerequisites
sqlserver برای اینکه نصب شود به installer3.1 و framework2 نیاز دارد.
شما احتمالاً یکی از اینها را نصب نکرده اید.
دو فایل مذکور را میتوانید در CD و DVD های VCS2005,2008 هم پیدا کنید و نیازی به دانلود نیست.
اولی با نام WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe است (در سی.دی KB893803 یا Installer را سرچ کنید.) و دومی معمولاً با نام dotnetfx.exe است.
یعنی من فکر کردم، اینها را میدانید، در همان صفحه دانلود SSMS هم گفته که باید Framework2 نصب باشد، لینک هم داده، Framework2 هم برای آنکه نصب شود باید آپگراید Installer3.1 برای XP نصب شده باشد.
احتمال خیلی زیاد مشکل از همین بوده که با نصب آپگراید و پک فوق مشکل رفع خواهد شد.
...کنم اون موقع که شما دانلود کردید درست بوده ولی الان لینکش خراب شده
این جمله تان را که خوادم خنده ام گرفت!
این مطلب در مورد سایت معتبری مثل microsoft.com امکان ندارد.
هر اصلاحیه و تغییر فایلی در یک واحد جدا انجام میشود.
یعنی الآن که لینک SSMS-Express-SP2 را به شما دادم، هنوز لینک نسخه اولیه SSMS-Express که خودم من چندین سال قبل دانلود کرده بودم، سر جایش است!
یعنی این یک رسم قدیمی در سایتشان است، مایکروسافت نمی آید فایل را آپگراید کند، بلکه فایل جدید میدهد با مسیر دانلود جدید، فوقش فایل قبلی خیلی قدیمی شود، کلاً حذفش میکند ولی تغییر نمیدهد.
در آخر
اگر قصد برنامه نویسی را دارید ...
و به همین خاطر هم میخواهید VS2008 را نصب کنید ...
و هنوز هیچ چیز نصب نکرده اید ..
و اگر بتوانید (اگر بارون شد!!!) ...
بهتر است SqlServer2008 نسخه کاملش را خریداری کنید و اول نصب کنید و بعد VS2008 را نصب کنید.
azad5162
10-09-2008, 16:03
سلام
میگم sqlServer 2008 همراه vs2008 نیست؟
امیدوارم این اخرین چیز باشه
سعی می کنم همشو نصب کنم
با همه مشکلات ازت خیلی ممنونم
اگه بگم برات جبران می کنم اشتباهه ولی برات آرزو می کنم هیچ وقت مشکلی نداشته باشی که نیاز به جبران کسی باشه
سلام
میگم sqlServer 2008 همراه vs2008 نیست؟
VS2008 در اوایل 2008 امد در حالی که SQLServer2008 شاید یک ماه بشود که امده و من خودم هم یک یا دو هفته است نصبش کردم.
امیدوارم این اخرین چیز باشه
نمیدانم منظورتان Installer3.1 و Framework2 است یا sqlserver2008؟
بحرحال sqlserver2008 فقط یک پیشنهاد است که اگر میخواهید در رایانه شخصی خودتان نصب کنید تا با امکانات این نسخه آشنا شوید و دستتان بیایید.
یعنی اون مشکل نصبتان حل شد؟
موفق باشید.
azad5162
11-09-2008, 06:43
سلام
server management نصب کردم
هر چند Root رو پیدا نکردم زیاد وقت نکردم باهاش کار کنم
من در گیر پایان نامه ام هستم sql2008 نمی تونی برام attach کنی یا لینک download .
سلام
هر چند Root رو پیدا نکردم زیاد وقت نکردم باهاش کار کنم
دقیق منظورتان را متوجه نشدم.
اگر شما sqlserver را نصب داشته باشید باید بتوانیم وصل شوید مثلاً با یک نقطه یا SQLEXPRESS\. و...
حالا نمیدانم اگر مشکلات قبلیتان وجود دارد (؟) و یا الآن هم مشکلی دارید من در خدمت هستم.
من در گیر پایان نامه ام هستم sql2008 نمی تونی برام attach کنی یا لینک download
sqlserver2008 را برای کار طولانی مدت و حرفه ای گفتم که نسخه جدید را یاد بگیرد و با اطلاعات خود را بر اساس آن توسعه دهید.
اگر فقط برای پایان نامه و یک کار موقت میخواهید، نیازی نیست، sqlserver2005 هم زیاد است.!
azad5162
12-09-2008, 15:56
سلام
من sql2005 ندارم اون قبلی که داشتم همراه خود VS نصب شده بود من گفتم من که باید SQL پیدا کنم بذار 2008 باشه
اگه لینک داری برام بذار
سلام
اگه لینک داری برام بذار
نسخه کامل این نرم افزار حدود دو CD حجم دارد و برای نصب نیاز به VS2008-SP1 و Framework3.5-SP1 هم دارد.
برخی لینک های مفید را میتوانید از تاپیک زیر پیدا کنید.
forum.p30world.com/showthread.php?t=251273
البته پک AdvancedTools هم برای sqlserver2008 کمی بعد از تاپیک فوق منتشر شد.
azad5162
13-09-2008, 04:28
سلام
sql شما حجمش چقدره
من هر چی پیدا می کنم حجمش زیاده بعدشم هیچ کدومش برا کامپیوتر های 32 بیتی نیست
سلام
sql شما حجمش چقدره
DVD من حدود 3G است البته 32 و 64 بیتی را با هم دارد.
دیگر اگر خیلی خیلی چلانده شود و فقط 32 بیتی شود با Framework3.5-SP1 و Update-VS2008SP1 به حدود 1.2G میرسد (یک و دو دهم گیگ)
البته طبیعتاً نسخه express حجم کمتری دارد ولی همچنان به Framework3.5-SP1 و Update-VS2008SP1 نیاز دارد.
من هر چی پیدا می کنم حجمش زیاده بعدشم هیچ کدومش برا کامپیوتر های 32 بیتی نیست
نمیدانم لینک های کجا را دیده اید
ولی تمام لینک های ارائه شده از طرف مایکروسافت که در همان تاپیکی که ادرس دادم درج شده، شامل دانلود x86 و x64 هستند.
البته پک AdvancedTools هم برای sqlserver2008 کمی بعد از تاپیک فوق منتشر شد
لینک ها به تاپیک قبلی اضافه شد.
azad5162
22-09-2008, 23:13
سلام عزيز
چند تا سوال
1-وقتي ما توي server management پايگاه داده مي سازيم چه نيازي به sql داريم؟يه كم در مورد ارتباط sql ،managementو vs برام بگو؟
2- به نظرت vs2008+sql2000 نصب كنم بهتره يا vs2005
سلام
وقتي ما توي server management پايگاه داده مي سازيم چه نيازي به sql داريم؟
نمیدانم منظورتان از sql چه بوده؟ آیا sqlserver منظورتان بوده یا
sql به عوان نیمچه زبان برنامه نویسی پایگاه بانکها رابطه ای؟
اگر مورد اول منظورتان بوده:
نسبت SqlServer به SQLServerManagementStudio مثل برق است به یک وسیله برقی.
من اگر برق داشته باشم و تلویزیون نداشته باشم، فقط تلویزیون ندارد ولی میتوانم رادیو و لامپ و یخچال و... را روشن کنم و استفاده کنم
ولی اگر برق نداشته باشم، هیچ وسیله برقی کار نخواهد کرد.
اگر منظورتان زبان SQL بوده:
باید توجه داشته باشید که فرامین SQLServerManagementStudio خود توسط SQL کار میکنند و اگر شما بخواهید بدون نرم افزار فوق در در داخل کدهاتان کاری را انجام دهید، نیاز مند SQL خواهید بود، مثلاً فقط به عنوان مثال: "برنامه ای که در زمان نصب خودش دیتابیسش را attach میکنید و نیازی ندارد تا کاربرش چیزی بلد باشد و حتماً به داخل SQLServerManagementStudio برود و تنظیمات را انجام دهد. !"
يه كم در مورد ارتباط sql ،managementو vs برام بگو؟
- SqlServer بانک اطلاعات اصلی عرضه شده توسط مایکروسافت است که توانایی نگه داری اطلاعاتی با حجم بیش از 500000TB بایت را به همراه امکانات مدیریت تراکنش های شبکه با بازدهی بالا دارد.
- SQL زبان برنامه نویسی بانک های اطلاعاتی است که اجازه اعمال تغییرات و پرسوجوهای پیچیده را از اطلاعات جداول مختلف و به صورت حجمی میدهد.
- SQLServerManagementStudio یک برنامه است که از SQLServer استفاده میکند و یک سری امکانات مدیریتی خوب و مناسب را برای کار سریع و تنظیم SqlServer میدهد.
- VS هم اصلی ترین محیط برنامه نویسی Visual عرضه شده از طرف مایکروسافت جهت برنامه نویسی تحت ویندوز است.
این برنمه امکانات جانبی بسیاری هم دارد، از جمله ServerExplorer که یک SQLServerManagementStudio بسیار بسیار بسیار کوچک شده است.
به نظرت vs2008+sql2000 نصب كنم بهتره يا vs2005
SqlServer2000 را به هیچ وجه به شما توصیه نمیکنم.، اصلاً و ابداً
خود VS2008 در زمان نصب SqlServer20005Express را هم نصب میکنید که برای اغلب کارها تستی برنامه نویسان و پروژه های کوچک مناسب است.
البته من خودم از SqlServer2008 و VS2008-SP1 استفاده میکنم و طبیعتاً همین را هم توصیه میکنم
و دیگر فوقش SqlServer2005-Express و VS2008 را توصیه میکنم.
azad5162
06-10-2008, 12:24
سلام
وقتی با Server management می خوام new login کنم Error زیر رو میده
azad5162
06-10-2008, 12:33
TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio Express
------------------------------
Create failed for Login 'leila65'. (Microsoft.SqlServer.Express.Smo)
For help, click: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nTemplates.FailedOperationExceptionText&EvtID=Create+Login&LinkId=20476
ADDITIONAL INFORMATION:
An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.Express.ConnectionInfo)
The MUST_CHANGE option is not supported by this version of Microsoft Windows. (Microsoft SQL Server, Error: 15195)
For help, click: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BUTTONS:
OK
از ادرس های خودش جواب نگرفتم
سلام
در SSMS و روی گره ریشه و اصلی شاخه درخت سمت چپ راست کلیک کنید و مطمئن شوید دکمه رادویی زیر را فعال کرده اید و سپس سرویس را ریست کنید.
azad5162
07-10-2008, 10:57
این کارا رو کردم ولی اصلا میگه
MUST-CHANGE option is not supported by this version of microsoft windows
ممکنه از windows هم باشه؟
سلام
خوب پس اون دو دستور پست 48 را بدون خطا انجام دادید ولی در ساخت لوگین جدید این پیغام را داد؟؟؟
نگران نباشید، در زمان ساخت لوگین دو تنظیم با نام زیر (یا چیزی شبیه این) وجود دارد، هر دو را خاموش و غیر فعال کنید:
Enforce password expiration
User must change password at next login
azad5162
07-10-2008, 22:37
سلام
مرسي از همكاريتون
كارم درست شد الان database رو داخل ssms ، ا Attach مي كنم Login مي سازم و كانكشن هايم رو با اين user,pass تنظيم مي كنم.حالا چند تا سوال دارم:
1-موقع attach كردن database در SSMS حتما بايد database را در يكي از درايو ها قرار دهم برام امكان ندارد از mydocument
attach كنم چون دوست دارم database داخل پروژه باشد نه جاي ديگر،
2-من نمي دونم حالا اگر از برنامم setup بگيرم و جاي ديگه نصب كنم چطور ميشه كه همه client ها database رو از server ببينند
مثلا من اگر 2 تا text box بذارم و user,pass رو از ورودي بگيرم بازم هيچ سودي نداره چون كانكشن هاي clientها هم با همين user,pass كار مي كنم راحت بگم نمي دونم ip سرور يا نام سرور رو كجاي كانكشنم قرار دهم ،اگر Data Source=Servername\SQLExpress قرار دهم جواب ميده مي خواستم ببينم اين كافيه كه تنها نام Server را از ورودي بگيرم يا نه يا اين هم نياز نيست ،مي خوام را هنماييم كنيد چگونه در installsheild از database و بر نامه setup بگيرم و چگونه مي شود كه همه clientهااز database سرور استفاده كنند و هر client بايد چه چيزي را به عنوان ورودي وارد كند
3 -ssms براي برنامه هاي socket هم استفاده مي شود؟
سلام
1)
مهم آن است که مسیر برای دستری sqlserver آزاد باشد.
MyDocument و Desktop و... از نقاط خاص و سفارشی مخصوص هر کاربر و اکانت ویندوز است و اگر دقت کرده باشید از اکانات های دیگر و غیر admin ویندوز اصلاً نمیتوانید وارد این پوشه های یک کاربر دیگر شوید...
ویندوز همین ممانعت ها را در قبال اکانت شما و اکانت sqlserver انجام میدهد.
راه حل هایی دارد ولی کاربر اکانت admin ویندوز خودش باید شخصاً (بدون کد نویسی!) تنظیمات و پزینه و اختیارات مورد نیاز را اعتا کند که ان هم نوعی ضعف امنیتی محسوب میشود...
از این مسیرهای خصوصی استفاده نکنید، مشکلی پیش نمی آید.
البته میتوانید از سیستم غیر attach نسخه express هم استفاده کنید ولی برای یک برنامه بزرگ چندان جالب توجه نیست و قابلیت شبکه هم ندارد.
2)
اگر بخواهیم حداقل را در نظر بگیریم، شما میتوانید user و password را در برنامه فیکس کنید و همواره ثابت باشد و فقط هم خودتان و برنامه از آن مطلع باشید و فقط یک گزینه در پنجره options برنامه تان مستقر کنید تا نام یا ip سرور را بگیرد.
بخش DataSource داخل ConnectionString را بسته به شرایط میتوانید از موارد زیر بگذارید.
اگر خواستید میتوانید بقیه پارامترهای ConnectionString را هم دینامیک کنید و کاربر بتواند آنها را هم وارد کند... این دیگر به تصمیم و نظر شما بستگی دارد.
در آخر سری هم به لینک زیر بزنید:
forum.p30world.com/showthread.php?p=2730692#post2730692
البته باید توجه داشته باشید که اگر قصد استفاده از نسخه express را در شبکه داشته باشید باید تنظیمات زیر را هم انجام دهید.
forum.p30world.com/showthread.php?t=256769
(به جای Database Engine باید روی SQL Express تنظیمات را ست کنید.)
در مورد installsheild متاسفانه اطلاعاتم کامل نیست.
(از زمان هخامنشیان میخواستم installsheild را یاد بگیرم، آخر هم نه وقت شد و نه نیاز !)
3)
متوجه نشدم !!!
SSMS برنامه مدریت SqlServer است و حتی اگر مجوز داشته باشید میتوانید روی سرورهای آن سوی کره زمین هم ویرایش انجام دهید ولی برنامه های socket ؟؟؟؟
مثلاً SSMS با یک برنامه چت همکاری کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azad5162
09-10-2008, 12:30
سلام و متشكر
من يه مشكلي كه دارم اينه كه برنامه رو از درايو G به داخل ssms
attach مي كنم ولي برنامه اجازه بهم نمي ده كه فايل هاي database رو از پوشه برنامه حذف كنم .برنامه هنوز database رو از همون جايي كه ساخته شده مي خونه
گذشته بر اين من مي خوام يه datagrid بذارم و به جدول bind كنم تا اطلاعات اون جدول رو بهم نشون بده ولي اون جور كه مي خوام database رو پيدا نمي كنم كه به ويژگي datasource و data member اختصاص دهم حتي با اون كدي كه گفته بوديد database رو attach كردم بازم مشكلم حل نشد اگه ممكنه اينو برام امتحان كنيد و تنظيمات database هم برام بنويسيد
اگه امكان داره شيوه setup گرفتن خودتون هم برام بنويسيد
azad5162
09-10-2008, 13:42
سلام و متشكر
attach مي كنم ولي برنامه اجازه بهم نمي ده كه فايل هاي database رو از پوشه برنامه حذف كنم .برنامه هنوز database رو از همون جايي كه ساخته شده مي خونه
گذشته بر اين من مي خوام يه datagrid بذارم و به جدول bind كنم تا اطلاعات اون جدول رو بهم نشون بده ولي اون جور كه مي خوام database رو پيدا نمي كنم كه به ويژگي datasource و data member اختصاص دهم حتي با اون كدي كه گفته بوديد database رو attach كردم بازم مشكلم حل نشد اگه ممكنه اينو برام امتحان كنيد و تنظيمات datagrid هم برام بنويسيدچون تو 2008 چيزايي كه مي خوام پيدا نمي كنم
اگه امكان داره شيوه setup گرفتن خودتون هم برام بنويسيد[/quote]
سلام
یک کم متوجه نشدم ولی باید اول database را detach کنید و بعد جابه جا کنید و بعد مجدداً attach کنید.
گذشته بر اين من مي خوام يه datagrid بذارم و به جدول bind كنم تا اطلاعات اون جدول رو بهم نشون بده ولي اون جور كه مي خوام database رو پيدا نمي كنم كه به ويژگي datasource و data member اختصاص دهم حتي با اون كدي كه گفته بوديد database رو attach كردم بازم مشكلم حل نشد اگه ممكنه اينو برام امتحان كنيد و تنظيمات datagrid هم برام بنويسيدچون تو 2008 چيزايي كه مي خوام پيدا نمي كنم
من درست متوجه نشدم مشکلتان کجا است
احساس میکنم شما اطلاعات کمی در مورد ADO.NET و مفاهیمی مثل Connection و Command و DataAdapter و DataSet و... دارید.
اگر اینطور استف پیشنهاد میکنم یک pdf یا کتابی در خصوص ADO.Net تهیه و مطالعه کنید.
اگه امكان داره شيوه setup گرفتن خودتون هم برام بنويسيد
اگر بتوانید همان Installshield را یاد بگیرد بهتر است ولی من چندان نیاز نداشتم.
بهرحال روش من ا میتوانید در زیر مطالعه کنید:
forum.p30world.com/showthread.php?p=1282316#post1282316
forum.p30world.com/showthread.php?p=1321023#post1321023
azad5162
10-10-2008, 13:44
سلام
می دونی مشکل کجاست؟
من می خوام یه جوری datagrid رو bind کنم که فعال باشه و خود به خود update بشه
مثلا من یه دکمه تو صفحه دارم که تو همون جدول که به dg وصل است insert می کنه می خوام همزمان که insert شد داخل dg نشون بده
اینو برام توضیح بدین؟
سلام
شما میتوانید insert را جدا انجام دهید و بعد جداگانه به DataTable هم اضافه کنید و یا اینکه مجدداً DataTable را به وسیله DataAdapter پر کنید.
یک مثالی چند روز پیش برای یکی از دوستان و اعضای همین سایت اصلاح کردم که دقیقاً همین مطلب را شامل میشده.
اگر نمونه کد ساده چند خطی را پیدا کنم و البته با اجازه این دوست عزیز در این تاپیک خواهم گذاشت.
azad5162
10-10-2008, 19:59
سلام
اینکه دوباره dataAdaptor را پر کنم باعث میشه اطلاعت جدول به طور کامل یه بار دیگه به dg اضافه بشه نه فقط همون سطر ولی...
اینکه میگین جداگانه insert کن و جداگانه به dataTable اضافه کن منظورتان را نفهمیدم
سلام
این نمونه ساده و آموزشی را که در اصل متعلق به یکی از اعضای همین سایت است و من فقط کمی را اصلاحش کردم و چون ارزش خاصی ندارد، گمانم آپلودش ایراد نداشته باشد....
rapidshare.com/files/153057465/test.zip
rz_assar
15-10-2008, 03:37
جدي اگه كار كنه ممنونت ميشم
راستي جناب آقاي H2 لطفا اين sign وحشتناكو بردار آدم حالش گرفته ميشه
سلام
راستي جناب آقاي H2 لطفا اين sign وحشتناكو بردار آدم حالش گرفته ميشه
بچه حرف گوش کنی هستم :31::11:
کی میدونه، شاید هم پیرمرد حرف گوش کنی باشم! ولی بدون شک پیرزن حرف گوش کنی نیستم!
azad5162
22-10-2008, 22:10
مرسي از همكاريتون
كارتون عالييه
يه سوال ديگه
چطور مي-تونم وقتي با Windows application كار كنم از كنترل هاي web استفاده كنم
هر كاري مي كنم نمي تونم System.web . ui .controls را Import كنم
azad5162
24-10-2008, 11:30
سلام
هرچند سوال قبلی رو جواب ندادین ولی میخوام با پر روحی یه سوال دیگه از database بپرسم
من میخوام با Crystall report گزارش تهیه کنم ولی هر کاری میکنم نمیتونم database رو به گزارشاضافه کنم نمی دونم چون پسورد داره اینجوری میشه یا مشکل دیگه داره
با Crystall خود Vs2008 کار میکنم یه لطف میکنید اینو برام امتحان کنید
سلام
چطور مي-تونم وقتي با Windows application كار كنم از كنترل هاي web استفاده كنم
هر كاري مي كنم نمي تونم System.web . ui .controls را Import كنم
کنترلرهای وبی و ویندوزی در حالت معمول به جای هم قابل استفاده نیستند و این خیلی واضح و بدیهی است.
چون کنترلرهای ویندوزی به رنگ تک تک پیکسل ها رندر میشوند تا در کارت گرافیکی برای نمایش قابل درک باشد.
در حالی که کنترلرهای وبی به متون String با فرمت بندی html رندر میشوند تا توسط مرورگرهای وب قابل درک باشند.
شما باید نیازهایتان را از بخش های مربوطه تامین کنید.
البته این به معنی وجود نداشتن هیچ راحی نیست و همیشه راهی وجود دارد، برای استفاده کنترلرهای ویندوزی در وب از ActiveX ها استفاده میشود و برای استفاده کنترلرهای وبی در ویندوز میتوانید از کنترلر WebBrowse استفاده کنید.
با webbrowse میتوانید یک متن html را در رنامه تان به راحتی نشان دهید ولی اگر بخواهید اگر کنترلرهای اصلی Asp.net مثل DataGrid استفاده کنید و خودتان html را تولید نکنید باید در زمان اجرای برنامه ویندوزی یک دامنه وب مجازی را در پوشه ای از برنامه تان راه اندازی کنید و از آنجا صفحات aspx تان را در Webbrowse در خواست دهید.
برای این راه اندازی وب موضعی و موقت هم dll هایی وجود دارد.
ولی تاکید میکنم که روش مرسومی نیست و در اولین بار اجرایش هم بسیار کند است ولی بی شک قابل انجام است.
من میخوام با Crystall report گزارش تهیه کنم ولی هر کاری میکنم نمیتونم database رو به گزارشاضافه کنم نمی دونم چون پسورد داره اینجوری میشه یا مشکل دیگه داره
با Crystall خود Vs2008 کار میکنم یه لطف میکنید اینو برام امتحان کنید
نمونه مثال ساده زیر را دانلود کنید و ببینید، شاید مشکلتان را رفع کند.
azad5162
24-10-2008, 18:33
سلام دوست عزیز
برای سوال اول اگر ممکنه زیر دیپلم حرف بزنید دامنه مجازی چیه و چه جور تولید میشه
بعدشم من که نمیخوام یه صفحه aspx بردارم من فقط می خوام از کنترل ها استفاده کنم مثلا می خوام یه Dropdownlist بیارم
azad5162
24-10-2008, 20:00
سلام
در مورد crystall ، این برنامه database هاش xml و access است .برنامه من هم با این پایگاه داده ها مشکلی نداره
مشکل من با پایگاه داده ها ی sql است که user و pass هم داشته باشد
سلام
بعدشم من که نمیخوام یه صفحه aspx بردارم من فقط می خوام از کنترل ها استفاده کنم مثلا می خوام یه Dropdownlist بیارم
خوب عزیز دل بابا چرا از ComboBox استفاده نمیکنید؟ اکثر کنترلرها معادل های خوبی دارند.!
گزاشتن یک ComboBox سخت تر است؟
اما جواب ...
اگر هم بنابر استفاده html در برنامه باشد، باز بهتر است تا حد امکان از کنترلرهای وبی استفاده نکنید مثلاً کد زیر یک combobox در داخل webbrowse نمایش میدهد (همان DropdownList شما!)
همانطور که گفتم در واقع تمام کنترلرهای وبی asp.net به کدها و کنترلرهای html رندر میشوند.
ولی اگر بخواهید از کنترلرهای اصلی وبی asp.net استفاده کنید ...
همانطور که کنترلرهای عادی دسکتاپی-ویندوزی تا وقتی در نهایت روی یک Form قرار نگیرند (وراثتی از System.Windows.Forms.Form) این کنترلرها قابل نمایش نیستند.
کنترلرهای وبی asp.net هم تا وقتی در نهایت روی یک Page قرار نگیرند (وراثتی از System.Web.UI.Page) این کنترلرها هم قابل نمایش نیستند. (یا حداقل به راحتی رندر نمیشوند!)
در مثال ساده و بارز آن صفحات aspx وراثت هایی هستند از System.Web.UI.Page!
در نهایت شما به این سادگی ها نمیتوانید یک کنترلر وبی System.Web.UI.WebControls.DropDownList را بدون System.Web.UI.Page استفاده کنید.
همچنان پیشنهاد میکنم از این امر استفاده نکنید، مگر اینکه کاربرد گسترده ای در برنامه شما داشته باشد و بخواهید قسمت های اعظم برنامه را با قدرت علمی خود در Asp.net طراحی کنید و یا بخواهید برنامه وبی asp.net را که قبلاً نوشته اید با کمترین تغییر تحت دستکتاپ ویندوز کنید.
در این صورت میتوانم dll ای با چند خط کد معرفی کنم.
==============
مشکل من با پایگاه داده ها ی sql است که user و pass هم داشته باشد
فرقی ندارد، همان کد نمونه را که مشاهده کردید، بدون هیچ تغییری فقط و فقط کافی است دو خط (2 خط!) از آن تغییر کند تا تحت sqlserver شود (با/بدون password)
خط اول کد ساخت آداپتر موجود در متد CreateNewDataSet است کهنوع آداپتر از کلاسس System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter تعریف شده و به جایش باید از کلاسس System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter استفاده شود.
خط دو هم تعریف CONNECTIONSTRING در اول کدها است.
در یک رایانه که خودش میزبان sqlserver هم است بدون password باید چنین اصلاح شود:
در یک رایانه که خودش میزبان sqlserver هم است با password باید چنین اصلاح شود:
azad5162
25-10-2008, 16:46
سلم
من نمیدونم شما چرا از connection string صحبت میکنید من کاننکشنم برقراره ،کار میکنه
من می خوام گزارش تهیه کنم database به پروژه attach نیست میدونی چیه من پایگاه داده تو درایو g است
توی ssm از همین جا اونا رو attach کردم و از همین جا به پروژه.
ولی با connction string با userpass عملیات فقط روی database درssm انجام میشه
حالا این برام مهم نیست چون من عملیات انجام می دم ودر ssm میبینم
ولی حالا برای اینکه گزارش بنویسم و از database استفاده کنم باید از قسمت Database file درون گزارش اونا رو بیارم هر کاری می کنم نمی تونم فایل mdf را به گزارش اضافه کنم
azad5162
25-10-2008, 16:51
ولی در مورد استفاده از کنترلهای وب فقط همین یه مورد نیست
نیاز زیادم استفاده از کنترلها validation هست کنترل mask جوابگوی کار من نیست مگر اینکه با برنامه نویسی اعتبار بذارم حالا اگر dll خاصی داری برام بفرست و توضیح بده
راستی چه جور dll می سازین؟
سلام
من نمیدونم شما چرا از connection string صحبت میکنید من کاننکشنم برقراره
مهم ترین مطلب Connectionstring است و اگر connection شما open میشود پس مطلقاً نباید مشکلی داشته باشید مگر انگه الگوریتم و کدهایتان ایراد داشته باشد.
ولی حالا برای اینکه گزارش بنویسم و از database استفاده کنم باید از قسمت Database file درون گزارش اونا رو بیارم هر کاری می کنم نمی تونم فایل mdf را به گزارش اضافه کنم
میخشید ولی درست متوجه شدم.
من کاری با connection های دیگر شما به جاهای دیگر و دیتابیس های دیگر ندارم، دات نت هم کاری ندارد.
این آقای mdf نهایی که شما میخواهید از آن اطلاعات را بخوانید، قرار است کجا باشد؟ و آیا همین فایل mdf را attach کرده اید؟
در کل شما باید:
فایل mdf را attach کنید و میتوانید از user و password هم استفاده کنید.
و یا
فایل را attach نکنید و بدون user و password و به کمک فقط نسخه sqlserverexpress به فایل وصل شوید.
به جز دو روش فوق راه دیگری برای خواندن mdf ها بلد نیستم.
اگر در استفاده از یکی از دو روش فوق مشکل داشته اید لطفاً connectionstring و کد بارگذاری اطلاعات را اینجا بگذارید، شاید ایرادش پیدا شود.
نیاز زیادم استفاده از کنترلها validation هست کنترل mask جوابگوی کار من نیست مگر اینکه با برنامه نویسی اعتبار بذارم
شما نیازی به انجام این کار ندارید... مشکل آنجا است که شما مطلبی را در برنامه نویسی ویندوزی-دسکتاپی بلد نیستید و به جای آنکه در فکر پیدا کردن جواب آن باشید، صورت مسئله را پاک کنید و میگویید از Asp.net استفاده میکنم!!!
این راهش نیست.
برای validation های عاید که گمانم مشکلی نداشته باشید و اگر هم مشکلی باشد با regex خواهد بود.
با همان قدرت asp.net شما میتوانید از کلاسس regex استفاده کنید و در رویداد TextChange ورودی ها آنها را با regex مورد نظر مچ کنید و در صورت نیاز اخطار مناسب را نمایش دهید (این اخطار میتوانید visible کردن یک کنترلر و ... باشد.)
توضیح regex
forum.p30world.com/showthread.php?t=104385
حالا اگر dll خاصی داری برام بفرست و توضیح بده
میبخشید، برای سمپل (و طریقه استفاده از dll) باید مدت کمی صبر کنید تا وقت خالی کافی ای پیدا کنم.
راستی چه جور dll می سازین؟
File->NewProject->Class library
azad5162
26-10-2008, 18:16
سلام عزیز دل بابا
میگم اصلا net . تعطیل
من crystal Report 2008 نصب کردم تا گزارش بنویسم می خوام database رو به این گزارش اضافه کنم
اصلا خودش داره Expert date file داره که باید database رو اضافه کنیم ولی نمی دونم چرا mdf رو قبول نمی کنه
اگه امکان داره اینو برام امکان داره
اگر crystal report2008 دمه دست نداری می تونی تو vs هم یه فایل rpt اضافه کنی و همین کارا رو انجام بدی
من نمی دونم ولی باید database جداگانه به گزارش اضافه بشه ، جدا بر بودن آن در پروژه
سلام
دیتابیس های sqlserver برای این نقل و انتقالات طراحی نشده اند.
طراحان sqlserver به این فکر میکردند که چگونه یک دیتابیس بزگ چندصد ترابایتی را در بهینه ترین حالت مدیریت کنند.
این دیتابیس ها برای ورجه وورجه و انتقالات مداوم مناسب نیستند!!!
-اگر گزارش شما نیاز به یک mdf ثابت و از قبل مشخص داشته باشد، آیا پرینت خروجی آن همواره ثابت نخواهد بود؟؟
اگر اینطور است، آیا بهتر نیست به جای کریستال از یک تصویر A4 ثابت برای چاپ استفاده کنید.
-بانک mdf را فقط با نسخه sqlserverexpress میتوان بدون attach استفاده کرد.
-برای این قبیل موارد دیتای ثابت و پرجابه جا (!) شاید بهتر باشد از بانکهای mdb نرم افزار access استفاده کنید.
در مقصد نیاز به نصب خاصی ندارید و به راحتی هم قابل استفاده است، شما هم که نمیخواهید استفاده سنگینی کنید و اگر درست متوجه شده باشم فقط قرار است کریستال از آن استفاده کند.
(به نظر من شما نیازی به mdf ندارید، حداقل برای این نوع چاپ های عجیب خود در کریستال!)
azad5162
28-10-2008, 11:07
سلام
منظورتان از تصویر A4 چیه ؟ پرینت رو کاغذ
توی access ما چقدر می تونیم داده ذخیره کنیم؟
اینی که میگم با sql2000 و crystall پایین تر دیدم
اینی که میگم با sql2000 و crystall پایین تر دیدم
مجدداً تاکید میکنم بانکهای mdf یا باید attach شوند و یا توسط sqlserverexpress به صورت مسیری استفاده شوند (نوعی attach موقت)
اگر فایل mdf شما مربوط به نرم افزار sqlserver شرکت مایکروسافت باشد، من شخصاً راه دیگری بلد نیستم و سوادم به بیش از این قد نمیدهد.
چیزی که مشخص است آن است که شما به راحتی میتوانید با استفاده از نسخه sqlserverexpress و بدون attach به دیتابیس های کمتر از 4G وصل شوید و بعید میدانم یک دیتابیس عادی و روزمره به مرز 1G و 4G هم برسد.
=====
متاسفانه یکم سرم شلوغ بود و نتوانستم زودتر جواب دهم، حتماً سعی میکنم تا فردا شب که پنجشنبه باشد اون مثال راه اندازی وب در برنامه ویندوزی را هم برایتان با یک کد نمونه حاضر کنم.
سلام
یک نمونه کد ساده برای تلفیق برنامه نویسی وب و ویندوز برایتان حاضر کردم.
دو دیتای نمونه هم از برنامه ویندوزی به برنامه وبی فرستاده و نمایش داده ام که حجم اصلی کد نویسی مربوط به همین فرستادن و گرفتن این دو دیتای نمونه بوده و گرنه کدها به شدت کمتر میشد.
نمونه exe را هم میتوانید یک راست دیده و تست کنید
همانطور که اول هم گفتم راه اندازی وب چند ثانیه ای طول میکشد ولی بعدش برنامه روند سرعتی عادی را طی میکند.
ضمناً برنامه را همینطوری با یک run و یا f5 ساده نمیتوانید اجرا کنید!!!
اگر بخش ویندوزی را دستکاری و تغییر دادید مهم نیست و میتوانید به صورت معمول پروژه را اجرا کنید ولی ...
اگر بخش وبی را تغییر داید باید آن را به محل bin\Debug\Web یا bin\Release\Web پروزه ویندوزی Publish کنید تا پروژه ویندوزی بتواند نمونه نهایی وبی را پیدا کند.
توضیحات دقیق تر در فایل متنی Compile.info.txt موجود است.
سلام
فایل مربوط یک ایراد کوچک داشت، مجدداً آپلودش کردم.
به نظر میرسد در این فاصله چند نفر فایل را دانلود کرده اند، به دوستان پیشنهاد میکنم فایل را مجدداً دانلود کنند.
azad5162
31-10-2008, 18:02
سلام
در مورد اضافه كردن database به گزارش ياد گرفتم
براي اينكه بتونيم هر database با هر پسوندي را راحت اضافه كنيم اول يه dataset اضافه مي كنيم بعد جدولهاي مورد نياز رو به اين dataset اضافه مي كنيم سپس dataset رو به گزارش مي افزاييم
سلام
در مورد اضافه كردن database به گزارش ياد گرفتم
براي اينكه بتونيم هر database با هر پسوندي را راحت اضافه كنيم اول يه dataset اضافه مي كنيم بعد جدولهاي مورد نياز رو به اين dataset اضافه مي كنيم سپس dataset رو به گزارش مي افزاييم
خوشحالم هستم که مشکلتان حل شد ولی من گمان نمیکردم که بدون DataSet و DataTable دارید از کریستال استفاده میکنید!
azad5162
01-11-2008, 22:52
سلام
ميدونين الان مشكلم چيه؟
اينه كه بلد نيستم چگونه datatable رو پر كنم كه هميشه به جدول وصل باشد
من يه dataset باز كردم و يه datatable بهش اضافه كردم و تو صفحه ي dataset1.vb يه تابع نوشتم كه با استفاده از dataadapter از جدولم مي خونم تو datatabla مي گذارم ولي حالا
اين تابع رو كجا صدا بزنم كه وقتي datatable رو تو گزارش ميگذارم datatable هميشه به جدول وصل باشه
البته اين تابع رو هر جا صدا زدم باز تو گزارشم هيچي نديدم:41:
سلام
شما با دستوری شبیه این میتوانید یک datatable را پر کنید:
=====
و با دستور زیر هم میتوانید dataset یا datatable را تحویل شی گزارش کریستال بدهید.
پیشنهاد میکنم یکبار دیگر به نمونه کدی که پست 64 معرفی کرده بودم هم نگاه کنید و ببینید چطور شی مربوطه ساخته شده و datatable با دستور SetDataSource به آن تحویل شده و شی گزارش نمایش داده شده.
azad5162
23-12-2008, 10:02
سلام
2 تا سوال داشتم
1- dllی که برای تقویم فارسی فرستاده بودین (HNet.dll ) فقط خواندنی است .حتی وقتی ازش Properties می گیرم خاصیت Readonly=false است ولی نمی تونم از طریق کد چیزی داخلش بنویسم.
2- اندازه ی صفحه ی Crystal report رو نمی تونم تغییر بدم تعداد فیلد ها بیشتر از صفحه می شه
بلد نیستم چگونه کد بنویسم که توی فرمی که Crystalreport viewer گذاشتم یه dropdownlist بذارم که فیلدهای مورد نیازش رو انتخاب کنه یعنی بلدم این کارو بکنم ولی تو صفحهی گزارشم بلد نیستم به جای فیلد های database فیلد special formla بذارم و برا ش کد بنویسم که فیلد های database چاپ بشه
سلام
1)
از طریق کد میتوانید با خواص Value و IrValue مقادیر جاری کنترلر را بخوالنید و تغییر دهید.
مثلاً
برای نمونه مثال به همراه آخرین نسخه، میتوانید لینک زیر را دانلود کنید:
h02.ir/Download.aspx?File=IrDateTimePicker.zip
2)
- صفحه را Landscape کنید.
- میتوانید فیلدهایی را بالا و پایین هم مستقر کنید!
مثلاً
(خط تیره را نادیده بگیرید)
-----------------------تاریخ تولد---------------------------تلفن منزل-------------
کدپرسنلی---نام-------------------شماره شناسنامه---------------------------
--------------------تاریخ ثبت نام--------------------------تلفن موبایل-----------
(یعنی سعی کنید برخی اطلاعات را در بالا و پایین هم درج کنید تا به جای عرض بیشتر، ارتفاع را مصرف کند.
- برای تغییر سایز کاغد در جای خالی راست کلیک کنید و RightClick->Design->Printer Setup->Size
3)
متاسفانه درست متوجه نشدم!
azad5162
31-12-2008, 19:53
سلام
متشكرم از جوابتون
هر چهnetframwork 3.5 براي برنامم download مي كنم يا براي نصبش بايد ب internet وصل باشه يا امل نيست يه framwork 3.5 كامل كه جدا از .net باشه دارين؟
بهم ياد ميدين چگونه وقتي setup مي سازم كاري كنم كه برنامه هاي مورد نيازش هم (مثل framwork )
باهاش نصب بشن.
سلام
هر چهnetframwork 3.5 براي برنامم download مي كنم يا براي نصبش بايد ب internet وصل باشه يا امل نيست يه framwork 3.5 كامل كه جدا از .net باشه دارين؟
دانلود مستقیم:
البته این setup را میتوانید در DVD و CD های VS هم پیدا کنید.
بهم ياد ميدين چگونه وقتي setup مي سازم كاري كنم كه برنامه هاي مورد نيازش هم (مثل framwork )
forum.p30world.com/showthread.php?p=1321023#post1321023
azad5162
01-01-2009, 16:06
سلام
همه جوره متشكرم
1 سوال ديگه داشتم
برنامه بايد رو شبكه محلي كار كنه
من database رو با استفاده از sql server mqnqgement در درايو G خودم ساختم و در برنامه با استفاده از user pass بهش وصل مي شم و ازش استفاده مي كنم و در ابتداي برنامه هم 2 تا فيلد گذاشتم كه وقتي برنامه نصب مي شود بايد نام سرور و نام database را كاربر وارد كند ولي...
حالا وقتي Setup مي سازم اصلا نه اين database باهاش نصب ميشه ونه اگر بخوام دستي database ر و روي سيستم جديد بذارم و اونو Server كنم ميدونم كجا بذارم.
سلام
حالا وقتي Setup مي سازم اصلا نه اين database باهاش نصب ميشه ونه اگر بخوام دستي database ر و روي سيستم جديد بذارم و اونو Server كنم ميدونم كجا بذارم.
اگر بخواهید این کار را دستی انجام دهید ساده ترین راه همان SSMS است که اگر خواستید توضیح میدهم و برای کدنویسی در خصوص انجام اینکار هم قبلاً و در همین تاپیک در حدود صفحه سه بحث شده، مثلاً پست 25:
forum.p30world.com/showthread.php?p=2815469#post2815469
متاسفانه کار داشتم نتوانستم زدتر جواب دهم.میبخشید و موفق باشید.
azad5162
05-01-2009, 13:48
سلام
اگر براتون ممکنه ssms رو توضیح دهید
البته من فکر می کنم با روش کد نویسی هم باید database رو دستی تو یه درایو کپی کرد و سپس عملیات Attach کردن و login رو انجام داد.
سلام
اگر براتون ممکنه ssms رو توضیح دهید
منظورم از SSMS برنامه SQL Server Management Studio بوده.
نمیدانم متوجه این اختصار شده اید یا نه.
در SSMS برای Attach کافی است پس از اجرا و لوگین به برنامه در پالت (معمولاً سمت راست) ObjectExplorer روی شاخه Databases راست کلیک کنید و گزینه Attach را کلیک کنید، در دیالوگ مربوطه با دکمه add فایلهای mdf و ldf را بدهید و سپس OK کنید.
تمام!
azad5162
11-01-2009, 22:19
سلام
در SSMS اين كارا رو مي كنم و ازش هم تو برنامه استفاده مي كنم ولي حالا كه مي خوام Setup بگيرم نمي دونم چه جور فايل هاي database رو تو پروز setup بيارم
معمولي كه setup مي گيرم برنامه رو كامپيوتر ديگه كار نمي كنه من بهش حق مي دم چون من يه كانكشن با login ساختم كه وقتي setp مي گيرم نه database و نه login اش تو پروزه setp نمي يان
سلام
معمولي كه setup مي گيرم برنامه رو كامپيوتر ديگه كار نمي كنه من بهش حق مي دم چون من يه كانكشن با login ساختم كه وقتي setp مي گيرم نه database و نه login اش تو پروزه setp نمي يان
دیتابیس را که میتوانید به صورت معمول به پروزه setup اضافه کنید و در هر زیر پوشه ای از محل نصب نهایی که خواستید کپی اش کنید تا کلاً وظیفه کپی آن را به عهده برنامه نصاب دیتابیس قرار دهید.
1) طبق مطالب پست 84 همین تاپیک میتوانید یک پروزه setup درست کنید تا ملزوماتتان را نصب کند.
2) طبق مطالب پست 25 همین تاپیک میتوانید یک برنامه exe دستی درست کنید که با/بدون دیالوگ دیتابیس را نصب کند. (که در واقع بشود همان نصاب و راه انداز دیتابیس)
3)
نتیجتاً اگر شما بتوانید exe برای نصب دیتابیس با/بدون دیاللوگ درست کنید و آنرا از داخل setup اجرا کنید کار تمام میشود.
پس همین مطلب آخری را توضیح میدهم...
- وارد پروژه setup شوید.
- مطمئن شوید که Solution Explorer را در صفحه دارید (معمولاً در راست و بالا قرار دارد) اگر نبود با فرمان View->SolutionExplorer بیاوریدش.
- اگر روی نام پروژه کلیک کنید، در بالای Solution Explorer یک سری آیکون ریز وجود دارد.
- سومین آیکون از سمت راست با نام File System Editor را کلیک کنید.
- روی شاخه Application Folder راست کلیک و گزینه Add>File را بزنید.
- فایل exe مورد نظر را که ساخته اید و آماده است و وظیفه نصب و attach و کلیه کارهای دلخواه شما بعد از نصب کامل برنامه را بر عهده دارد، انتخاب کنید و تحویلش دهید.
- دمین آیکون از سمت راست نامش و کارش Custom Actions Editor است. آنرا کلیک کنید.
- حال باید یک صفحه با حالت درختی و چهار زیرشاخه باز شود.
- شما میتوانید یک عمل مشخص را برای شاخه Install تایین کنید...
- مثلاً در مبنای ساده ان میتوان یک اسکریپ و یا یک exe را اجرا کنید، کافی است روی آیکون Install راست کلیک کنید و گزینه AddCustomAction را کلیک کنید و exe مورد نظر را انتخاب کنید.
- تمام.!
این یک راه ساده و آسان بود که در واقع Exe ای را پس از نصب اجرا میکند تا عملیات های دلخواه شما با کد مورد نظر دات نتی خودتان را انجام دهد.
شاید بهتر باشد از exe اصلی خود برنامه استفاده کنید و انرا با پارامتر خط فرمانی مخصوصی در Custom Action رفاخانی کنید که کد داخل همان exe عملیات اجباری نصب و attach دیتابیس را انجام دهد.
البته راه های دیگری هم دارد که فعلاً به علت کمی وقت فاکتور میگیرم، ضمن اینکه راه فوق هم خوب و کارآمد است و ایرادی ندارد.
موفق باشید.
azad5162
15-01-2009, 22:18
سلام
مرسی از جوابتون ولی من من رو گزینه 2 مشکل دارم اون نموته ای که برای login به database برا من فرستادید کار login رو با کد انجام می ده ولی من می خوام برا login از ssms استفاده می کنم ولی چون ssms یک برنامه جداست با setup معمولی database وlogin ش به setup اضافه نمی شوند
تا استفاده از ssms را هنماییم کنید.
سلام
مرسی از جوابتون ولی من من رو گزینه 2 مشکل دارم اون نموته ای که برای login به database برا من فرستادید کار login رو با کد انجام می ده ولی من می خوام برا login از ssms استفاده می کنم ولی چون ssms یک برنامه جداست با setup معمولی database وlogin ش به setup اضافه نمی شوند
تا استفاده از ssms را هنماییم کنید.
میبخشید و لی جملات شما متناقض هم هستند...
مثل این است که من بگویم
"میخواهم یک ماشین بخرم تا راحت به سرکارم برسم ولی من میخواهم پیاده روی کنم"!!!
شما از یک طرف گفته اید که میخواهید این عمل در setup به صورت خودکار انجام شود، یعنی بدون دخالت کاربر، خود برنامه این کار را انجام دهد؟ درتس متوجه شدم؟
از طرف دیگر میگویید که میخواهید این کار را با SSMS انجام دهید که برنامه ای کاملاً مجزا است و حتماً باید خود کاربر کار با SSMS را بلد باشد و وارد آن شود و دیتابیس را انتخاب کند و عمل مورد نظر را انجام دهد؟ همین را میگویید دیگر؟
به نظر شما این دو درخواست متناقض هم نیستند؟ شما یا میخواهید این کار خودکار باشد یا نمیخواهید؟
موفق باشید.
azad5162
16-01-2009, 18:43
سلام
مرسی حالا فهمیدم
azad5162
18-01-2009, 00:02
سلام
من براي اينكه برنامم رو نصب كنم بايد غير از ssms ،
sqlserver2005 جدا هم نصب كنم؟ اگر بايد نصب كنم آدرس دانلودش رو بدين
چون وقتي ssmsرو نصب مي كنم نمي تونم به server ،
connect شوم
azad5162
19-01-2009, 18:08
سلام
من تونستم کار attach و login رو با کد انجام بدم
ولی یه مشکل بزرگ دارم کار attach و login رو برنامم انجام میده و database هر جا باشه کاربر می تواند آن را attach کند و با هر loginی که دوست دارد به database وصل شودولی...
یرنامه فقط روی این ویندوز جواب میده میبرمش رو یه ویندوز دومی! حتی نام server رو هم ویندوز دوم قرار می دم بازم نمی تونه attach کنه و میگه مشکل از تنظیمات Sql است.
azad5162
19-01-2009, 20:59
سلام
مشل بالا حل شد حالا يه مشكل ديگه برام پيش اومده
نام database رو كه وارد مي كنم ميگه
The database 'databasename' does not exist.Supply a valid database name. To see available database,use sys.database.
azad5162
19-01-2009, 23:47
سلام
تمامی مشکلات بالا برام حل شد حالا یه مشکل دیگه برام پیش اومده
کار attach و loginرو انجام می ده ولی connection رو کامپیوتر دیگه کار نمی کنه میگه
Login failed foruser 'username'. The user is not associated with a trusted sql Server connection
حتی همزمان با کد چون ssms نصب بود login ها اونجا هم می رفتند من اونجا permission ها رو هم تنظیم کردم باز هم مشکلم حل نشد.
یه سوال دیگه
من باید با کد permission ها رو تنظیم کنم ؟ اگر کد آماده داری برام بذاری ممنون میشم
سلام
نام database رو كه وارد مي كنم ميگه
The database 'databasename' does not exist.Supply a valid database name. To see available database,use sys.database
نگفتید در حین اجرای چه دستوری خطا را دریافت میکنید. کجا و به چه منظور نام را وارد میکنید و خطا میگیرد؟
دیتابیس را attach کردید؟ الآن دیتابیس مطمئناً وصل است و در SSMS میتوانید نام ان را مشاهده کنید؟
azad5162
20-01-2009, 00:48
سوالم حل شد ولی چون تاپیکهای زیادی در همین رمینه نصفه کاره رها شده بود سوال و جواب را کامل توضیح می دهم
دلایل error زیر در visual studio
Login failed foruser 'username'. The user is not associated with a trusted sql Server connection
اگر در خود برنامه ای که در حال ساختن آن هستید این error را مشاهده کردید تنظیمات sql مشکل دارد
مثلا
1-ننظیمات زیر را در regedit انجام دهید(برای باز کردن regedit کلمه ی regedit را در مسیر start/run تایپ کنید)
Hkey_local_machine\software\microsoft\microsoft sql server\mssql.1\mssql server
مقدار loginmode را به 2 تبدیل کنید
2-مطمئن شوید که database را attach کرده اید و برای همین database
login ساخته اید(شیوه ی attach کردن و login ساختن با مثال در شماره های قبل همین تاپیک آقای _H2_ عزیز زحمت کشیده اند)
اگر بعد از ساختن برنامه و اینکه برنامه را روی کامپیوتر دیگری نصب کردید با این مشکل برخورد کردید بر گردید و اگر در connectionString عبارت هایی مانند عبارت های زیر دارید آنها را حذف کنید.
Integrated Security = SSPI (یا هر چیز دیگر به جای ُSSPI)
Persist Security Info=True
azad5162
23-01-2009, 17:24
سلام
2 تا مشكل برام پيش اومده اگر مممكنه زود بهم جواب بدين
1 -نمي تونم فيلد هاي گزارشم رو راست نويس كنم
2- مي خوام يه گزارش رو 2 تكه كنم مشكل دارم اگر كدي باشه كه بتونم Crystall Report viewer رو هر بار reset كنم مشكلم حل ميشه
مثلا كدي باشه كه وقتي يه button ميزنم كه Crystall Report viewer رو پر كنه بتونه اول كامل خاليش كنه بعد پرش كنه بخاطر اينكه وقتي 2 بار اين button كليك ميشه اطلاعات قبليش رو پاك كنه
azad5162
23-01-2009, 18:49
اگه اشكال نداره يه سوال ديگه هم در مورد setup مي خوام بپرسم
وقتي مي خوام برنامه هاي ديگه هم با Setup نصب بشند با همون روشي كه قبلا گفته بوديد انجام مي دم يه
پوشه داخل پوشه setup مياد كه همون برنامه مورد نظر است
مشكل اينه...
كه بايد اين برنامه رو جدا نصب كني ولي من مي خوام وقتي icon برنامه اصلي رو مي زنه تمامي برنامه هايي كه مي خوام نصب بشند يعني در عمل كاربر يه برنامه رو setup مي كنه مثل خود برنامه visual studio كه وقتي مي خاي نصبش كني خودش بقيه برنامه هاي مورد نيازش هم نصب مي كنه
با تشكر
سلام
...كه بايد اين برنامه رو جدا نصب كني...
این جمله شما دور جور میتوانم تعبیر کنم و به دو مشکل متفاوت برسم.
اول انکه عملیاتی را که توضیح دادم به درستی انجام نداده اید و exe مورد نظر اصلاً اجرا نشده و مجبور میشودی خودتان روی exe دوم هم کلیک کنید...
اگر اینطور است همان مراحل قبلی را با دقت بیشتری انجام دهید.
ولی گمان میکنم مشکل شما این است که exe دوم اجرا میشود ولی دیالوگ و پنجره های مخصوص خودش را می اورد و نشان میدهد و کاربر شما باید یکبار دیگر دکمه های Next را کلیک کرده و برنامه را نصب کند.
اگر مشکل شما این است (احتمالاً منظورتان همین بوده) رفع این مشکل به آن برنامه دوم که باید نصب شود خیلی مربوط و وابسته است.
در بهترین حالت این است که شما به جای یک exe یا msi یک فایل msm برای setup برنامه پیدا کنید (یا از سایت شرکت یا از CD یا از ...) این فایلهای msm فایلهای merge module هستند که میتوانند با msi نهایی شما یکپارچه شوند و در داخل msi نصب و لغو نصب شوند
(در پروزه setup میتوانید با فرمان Project->Add->Merge Module آنها را اضافه کنید.)
اگر فایل merge module برای برنامه مورد نظری که میخواهید نصب کنید پیدا نکردید، تنها امیدتان میتواند این باشد که فایل exe برنامه از طریق خط فرمان گزینه هایی برای نصب و لغو نصب خاموش داشته باشد.
یعنی exe مورد نظر شما پارامتری در خط فرمان بگیرد که به خاطر آن دیگر در زمان نصب دیالگو مجزا و جدیدی نشان ندهد و فرآیند نصب را خودکار و بدون دیالگو انجام دهد.
برای اطلاعات کامل باید به سایت شرکت سازنده مراجعه کنید و برای اطلاعات سریع و جزئی میتوانید فایل exe مورد نظر را خودتان دستی با پارامتر ?/ اجرا کنید تا شاید دیالگو اطلاعاتی در مورد خط فرمان نشانتان دهد.
برنامه میتوانید پارامترهای دیگر یبرای دیگر تنظیمات داشتاه باشد، مثلاً شاید با یک پارامتر مسیر نصب را از شما بگیرد و یا یک فایل ini حاوی اطلاعات مورد نیاز برای نصب خاموش را از شما تحویل بگیرد.
در کل اگر msm ای پیدا نکنید، همانطور که گفتم بخش exe خیلی مربوط به برنامه و شرکت سازنده میشود که چه امکاناتی برای نصب خاموش و بدون دیالگو در نظر گرفته باشند.
=====
البته برنامه های کمکی setup سلز دیگری هم وجود دارد ولی این بحث اجرای exe نصب یک برنامه دیگر در داخل فرآیند نصب خودتان همچنان تنها راهش خسه های مشابه merge module ها و امکانات خط فرمانی پیش بینی شده در خود exe است.
موفق باشید.
azad5162
26-01-2009, 11:57
من باید msm رو از کجا پیدا کرد
از کدوم شرکت
کدوم cd
چگونه باید از پارامتر ?/ استفاده کنم؟
سلام
من باید msm رو از کجا پیدا کرد
از کدوم شرکت
کدوم cd
شما مثلاً میخواهید برنامه x از شرکت y را همراه برنامه خودتان نصب کنید.
باید به cd برنامه x و یا شرکت y مراجعه کنید و ببینید که برای setup محصولشان فایل msm داده اند یا نه؟
معمولاً فایل msm را فقط شرکتهایی میدهند که محصولات توصعه نرم افزاری تولید میکنند، مثل برنامه های گزارش گیری و نمودار و... و شاید این فایل را مجانی هم ندهند چون دیگر میداندد که استفاده کنندگان msm فقط شرکت ها و برنامه نویسان هستند که قصد فروش محصولی را دارند و خوب نباید سر آنها بیکلاه بماند!
چگونه باید از پارامتر ?/ استفاده کنم؟
فایل setup برنامه x تان را که دارید؟ یک exe است.
با کمک برنامه cmd یک ?/ به انتهای نام آن اضافه و اجرایش کنید یا یک shortcut از آن بسازید و در property فایل shortcut یک ?/ به انتهای نام فایل و پس از اتمام گیومه هها اضافه کنید.
با این کار معمولاً اگر برنامه گزینه های خط فرمانی داشته باشد، آن را در لیستی در محیط کنسول و یا یک messagebox نمایش میدهد.
(
البته نرم افزارهای بهتری هم برای setup سازی است ولی این بحث در انها هم فرقی چندانی ندارد، چون شما میخواهید یک setup مجزا را در آنها اجرا کنید.
)
برنامه ای که میخواهد الآن نصبش کنید چیست؟
azad5162
27-01-2009, 01:28
سلام
مرسي از همراهيتون
من چها تا برنامه بايد قبل از برنامم نصب بشه
1-windows installer
2- framwork3.5
3- sql express
4- crystall Report
سلام
1-windows installer
2- framwork3.5
3- sql express
4-crystall Report
بابا اینها که همشون برنامه های معمول و متعارف هستند!!!
من گفتم حتماً میخواهید Photoshop و 3DMax و Ofiice و چندتا ویندوز با برنامه تان نصب کنید!:31:
من فکر کنم شما لینکی را که در پست 84 همین تاپیک داده بودم درست مطالعه نکردید:
اگر از VS2008 استفاده کنید، تمام موارد فوق که خواسته اید در لیست پیش فرض خود setup ساز وجود دارد و فقط کافی است یک تیک بزنید.
موفق باشید.
azad5162
02-02-2009, 20:04
سلمهمون طوری که گفته بودید Setup گرفتمحالا مشکلم اینه که وقتی Sqlexpress رو نصب می کنه چون با حالت پیش فرض نصب می کنه در حالت Windows نصب میشه و برنامه کار نمی کنه ولی من می خوام در حالت mixed windows and SQl نصب کند. چکار کنم که هنگام نصب در این حالت نصب شود.همچنین چکار کنم که برایclient فقط قسمت Sql naive نصب شود.
سلام
من می خوام در حالت mixed windows and SQl نصب کند
همانطور که در پست 8 همین تاپیک گفتم این کار را به سادگی با یک تغییر رجیستری میتوانید انجام دهید...
مسیر زیر را پیدا کرده
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQLServer
آیا با تغییر رجیستری مشکل دارید؟
چکار کنم که هنگام نصب در این حالت نصب شود.همچنین چکار کنم که برایclient فقط قسمت Sql naive نصب شود
تا جایی که من میدانم نسخه express دیگر همه سروته اش را زده اند و یا دیگر نمیشود بیش از این کوچکش کرد و یا اگر بشود هم نیاز نیست!
azad5162
04-02-2009, 19:01
سلام
یعنی شما میگین رو هر سیستمی که باید نصب بشه باید این کار انجام بشه
نمیشه این تغییر رو هم داخل کد وارد کنم تا کاربر راحت تر باشه
سلام
یعنی شما میگین رو هر سیستمی که باید نصب بشه باید این کار انجام بشه
!!!!!!!!
آیا با تغییر رجیستری مشکل دارید؟منظورم با کدنویسی یا در برنامه setup بود نه با regedit!!!
شما به راحتی این تنظیم رجیستری را میتوانید در برنامه setup انجام دهید.
اصولاً وظیفه setup همین است که کلیه این کارها را انجام دهد تا برنامه پس از اجرای setup بدون مشکل کار کند!!!
در پروژه Setp و در بالای SolutionExplorer روی دکمه RegisteryEditor کلیک کنید و سپس تک تک کلیدهای مسیر را به ریشه HKEY_LOCAL_MACHINE اضافه کنید.
(کافی است روی کلید یا گره مربوطه راست کلیک کنید و گزینه New Key را انتخاب کنید.
در نهایت و پس از ساخت کلید آخر به نام MSSQLServer روی آن راست کلیک و گزینه NEW->DWORD Value را بزنید و مقدار LoginMode با عدد 2 را هم اضافه کنید.
موفق باشید.
azad5162
15-02-2009, 21:13
سلام
با یه مشکل برخورد کردم هر کاری می کنم درست نمیشه
نمی دونم چطوری یه TextBox رو راست نویس کنم این مشکل رو هم داخل VB و هم داخل Crystall Report دارم.
Right-to-left رو هم True میکنم درست نمیشه
سلام
نمی دونم چطوری یه TextBox رو راست نویس کنم این مشکل رو هم داخل VB و هم داخل Crystall Report دارم.
Right-to-left رو هم True میکنم درست نمیشه
RTL کنترلرهای عادی که در همان پنجره properties ممکن است و در کریستال هم باید ...
Control->RightClick->Paragraph->Reading order
و اگر اعمال فوق را انجام داده اید ولی اثری نداشته احتمالاً برنامه شما اصلا کامپایل نشده، یا به علت خطای سینتکسی در جایی از کد و یا یک ایراد کوچمک در VS ...
فرمان Project->Rebuild Solution را اجرا کنید تا پروژه صراحتاً کامپایل شود.
azad5162
05-04-2009, 23:32
سلام
1- این کارا رو کردم ولی مشلم حل نشد خصوصا در کریستال
Rebiuld که می کنم با موفقیت انجام می شود ولی این مشکلش حل نمیشه
2 - یه سوال دیگه هم در مورد کریستال داشتم
چگونه یه خط یا یه box رو کج کنم (به اندازه ی 45 درجه)
گزارشام بزرگه میخوام داخل هر ستون چند فیلد بزارم
3- شرمنده progressbar.dll ندارین
چون با progressbar خود vs مشکل دارم.حرکت نداره
سلام
این کارا رو کردم ولی مشلم حل نشد خصوصا در کریستال
Rebiuld که می کنم با موفقیت انجام می شود ولی این مشکلش حل نمیشه
اگر آن مشکل RightToleft را میگویید، باید خودتان جایی را اشتباه کرده باشید و چیزی به ذهنم نمیرسد، اگر نمونه ای آپلود کنید، میتوانم علت را پیدا کنم.
چگونه یه خط یا یه box رو کج کنم (به اندازه ی 45 درجه)
گزارشام بزرگه میخوام داخل هر ستون چند فیلد بزارم
تاجایی که من از نسخه 2008 کریستال میدانم، کریستال فقط چرخشهای ضریب 90 در جه را دارد 90 و 180 و 270 و این چرخش 45 را ساپورت نمیکند.
ولی اگر این چرخش 45 را برای label های ثابت نیاز دارید، میتوانید تصویر متن چرخیده ای در photoshop درست کنید و تصویر را در کریستال استفاده کنید.
شرمنده progressbar.dll ندارین
چون با progressbar خود vs مشکل دارم.حرکت نداره
progressbar خود vs کارتان را راه نمی اندازد؟ درصد پردازش را ندارید؟
نکند از این progressbar ها میخواهید که فقط یک انیمیشن حرکتی هستند و ربطی هم به درصد پیشرفت ندارند؟؟؟!!!
اینها در واقع progressbar نیستند! و نیازی به progressbar و کنترلر خاص و dll ندارد !!!
ساده فکر کنید، چه نیاز است، همیشه همه چیز را بپیچانیم؟ شما به راحتی میتوانید از یک تصویر متحرک gif برای منظور خود استفاده کنید.
azad5162
07-04-2009, 16:15
سلام
براتون امکان داره درباره گزارش پویا بهم بگین که کاربر خودش فیلد های مورد نظرش رو انتخاب کنه
با فیلدهای database مشکل دارم نمی دونم چه جوری توی گزارش بذارمشون که بعد با Selected formola داده ها رو بفرستم
سلامم
براتون امکان داره درباره گزارش پویا بهم بگین که کاربر خودش فیلد های مورد نظرش رو انتخاب کنه
اصولاً نرم افزار Stimul بسیار ساده تر و پیشرفته تر از کریستال است.
مخصوصاً در ضمینه ساخت گزارش پویا، پیشنهاد میکنم کریستال را بیخیال شوید و با Stimul کار کنید.
azad5162
09-04-2009, 02:58
سلام
از همراهیتون ممنون
ولی احساس میکنم همون مشکل را با این نرم افزار هم دارم تا جایی که من خوندم فقط یاد گرفتم dataset رو به صورت runtime به گزارش اضافه کنم
که این کارو من با کریستال هم انجام میدم ولی...
من می خوام فیلد ها در زمان اجرا عوض بشوند یعنی اگر کاربر 5 تا فیلد اول رو انتخاب کرد گزارشم 5 تا فیلد اول رو نشون بده و اگر 5 تا فیلد آخر، گزارش 5 تا فیلد آخر رو نشون بده.
header هاشون رو میشه منظم کرد ولی فیلد های datasetرو نمی تونم در زمان اجرا عوض شوند.
یه مشکله دیگه هم با شبکه دارم برنامه روی یک سیستم کار میکنه یعنی من server رو خود همون سیستم می زارم و برنامه جواب میده ولی...
حالا روی سیستم 2 تا ویندوز دارم یکی ویندوز اصلی و یکی داخل VMware این 2 تا ویندوز شبکه هستند برنامه رو روی هر کدام نصب می کنم جواب میده ولی وقتی روی یکی، Server رو دیگری می گذارم جواب نمیده.
از این گذشته برنامه ای که خودتون فرستادین رو نمیتونم به شبکه ببرم یعنی روی هر سیستم که نصب کنم متعلق به همان سیستم است و نمی دانم یک سیستم دیگر باید چگونه از database سیستم اول استفاده کند
سلام
Stimu امکاناتی دارد که خود کاربر میتواند گزارش مورد نظر خود را بسازد و فیلدها را هم چیدمان کند، ضمناً فارسی را هم ساپورت میکند.
Server رو دیگری می گذارم جواب نمیده
از این گذشته برنامه ای که خودتون فرستادین رو نمیتونم به شبکه ببرم یعنی روی هر سیستم که نصب کنم متعلق به همان سیستم است و نمی دانم یک سیستم دیگر باید چگونه از database سیستم اول استفاده کند
بدون شک شما در stup برنامه مشکل دارید...
شما باید تمام پیشنیاز ها را نصب کنید.
Installer3.1
Framework2~3.5
Crystall
Sql Server
و...
بعد از اتمان نصب پیشنیازها باید فایلهی مورد نیاز را به محل مناسب کپی کنید که این شامل کپی کردن فایلهای دیتابیس هم میشود، همان دو فایل mdf و ldf ...
بعد باید ارتباط فایلها را با sqlserverبرقرار کنید و connectionstring مطلوب را برای برنامه تهیه کنید.
یا باید بانکک mdf را attach کنید و یا اگر برنامه تان کوچک و مختصر است (در حد دفترچه تلفن) میتوانید از sqlserver express و قابلیت attach موقت در زمان اجرا و با دادن مسیر mdf استفاده کنید.
همه مراحل فوق را میتواند در یک بسته setup گنجاند.
شما باید بهتر بدانید برنامه تان برای اجرا نیاز به چه شرایطی دارد !
موفق باشید.
azad5162
10-04-2009, 19:07
سلام
من نمي خوام كاربر اجازه داشته بشه گزارش بسازه
هر چي هست بايد خودم از طريق كد به صورت runtime اضافه كنم
يعني ميخوام كاربر داخل برنامه تيك بزنه بعد بر طبق كاري كه كاربر ميخواد با كد اضافه بشه
من فقط مي خوام ياد بگيرم چگونه فيلدهاي database رو در زمان اجرا به Report اضافه كنم كه از اين طريق بتوانم فيلد هاي دلخواه را اضافه كنم
اين در stimul هست دنبالش بگردم؟
سلام
يعني ميخوام كاربر داخل برنامه تيك بزنه بعد بر طبق كاري كه كاربر ميخواد با كد اضافه بشه
بحرحال اگر اینکار را هم بخواهید در کریستال نمیتوانم کمکتان کنم.
(
یعنی میشود کارهایی کرد ولی چندان خوش آیند و منطقی نیست!!!
یعنی باید فیلدهایی از قبل روی فرمتان مستقر کنید و در runtime این فیلدها را بدست اورده و caption شان را اصلاح کنید و در صورت اینکه تعداد فیلها هم میتوانید متغییر باشد، محل و موقعیت انها را در runtime چیدمان کنید و برخی را با قرار دادن ابعاد صفر نامرئی کنید ...
و...
کدی کاملاً غیر حرفه ای و صددرصد غیر قابل نگه داری و ترمیم.
اصلاً کار زیبا و اصولی نیست، این میتواند یک فاجعه کدنویسی باشد، با کریستال ارزشش را ندارد ...
این کار مورد نظر شما در کریستال زجرآور است و آدم را از برنامه نویسی شدن پشیمان میکند!
)
موفق باشید.
azad5162
05-05-2009, 21:14
سلام
باز من اومدم
باز من 2 تا سوال دارم شايد 3 تا
1- نمي تونم فيلد هاي database رو فارسي كنم Right-to- left رو فعال مي كنم فايده نداره
بهم ميگين چگونه از طريق كد Right-to- left رو براي يه Object فعال كنم شايد موثر باشه (با Crystall توضيح بدين)
2- و قتي ميخوام مثلا "7 كارتن" رو داخل Database ذخيره كنم هر كاري مي كنم "كارتن 7 " ذخيره ميشه چيكار كنم
3- با multi media builder كار كردين مي خوام برا نصبش اول يه صفحه بياد كه چندين آيكن داشته باشه(راهنماي نصب ، نصب ، خروج و...) ميتونيد بهم كمك كنيد.
سلام
1-
دیتابیس فرمت و RightToLeft و LeftToRight و Font و Color و Align و... را نمیفهمد، یعنی یکم نفهم است!!!
وظیفه دیتابیس فقط و فقط ذخیره و بازیابی مدیریت دیتا است و وظیفه ای در قبال طریقه استفاده و نمایش بر عهده ندارد.
اگر میخواهید متنتان RTL باشد، باید در جایی که کمتن را مصرف میکنید، این خصیصه را پیاده سازی کنید.
یک مصرف میتوانید در یک TextBox ساده باشد یا در داخل کریستال ...
در خصوص کریستال شما باید هر فیلد نمایشی را جداگانه RTL کنید.
برای طریقه کار هم به پست 112 صفحه قبل مراجعه کنید.
2-
بدون کمترین شک و تردید کدنویس شما ایرزاد دارد.
please code !!!
3-
متاسفم، نرم افزار مرورد نظر را نمیشناسم و از توضیح شما هم چیزی متوجه نشدم.
موفق باشید.
azad5162
06-05-2009, 14:55
سلام
برنامه من اینگونه است که کاربر اعداد را داخل یک textbox می نویسد و کارتن یا سبد را از داخل Checkboxهایی که براش گذاشتم تیک می زند حالا می خوام این دو فسمت با هم داخل database ذخیره بشوند
برای این کار یه String معرفی کردم. هر دو کد زیر مشکل داره و به یه طریق کار می کنه. و "7 کارتن " رو به صورت "کارتن 7" در می آورند
dim s as string
s=textbox1.text
if checkbox1.checked=true then
"سبد"=+s
else
"کارتن"=+s
end if
یا
dim s as string
if checkbox1.checked=true then
"سبد"=s
else
"کارتن"=s
end if
s+=textbox1.text
سلام
منظورم از بند 2 چیز دیگری بود!
=====
و قتي ميخوام مثلا "7 كارتن" رو داخل Database ذخيره كنم هر كاري مي كنم "كارتن 7 " ذخيره ميشه چيكار كنم
اگر جمع String شما صحیح و به ترتیب باشد، یعنی اول "V" اضافه شود و بعد " کارتن"، پس ایراد از همان RTL است!
(البته برای جمع های اینتیپی string میتوانید از متد String.Format هم استفاده کنید که شفافیت و خوانایی کد را افزایش داده و ان را منعطف تر میکند.)
همانطور که گفتم شما باید در محل نمایش گزینه RightToLeft را فعال کنید.
- اگر فرمی ویندوزی دارید که این اطلاعات روی آن نمایش داده میشود، فرم اصلی را select کنید و در پنجره properties خصیصه RightToLeft را یافته و Yes کنید.
- اگر صفحه ای وبی دارید، باید خصیصه dir یک تگ بالارتبه را rtl کنید و یا کل تگ body را ...
- اگر هم گزارشی در کریستال دارید، مراحل پست 112 را دنبال کنید.
موفق باشید.
azad5162
25-05-2009, 09:14
سلام گزارشام رو ساختم تنها مشکلش RTL است یه نگاش می کنید ببینم درست میشه؟ (می خوام فیلد های Database فارسی بشه)
سلام
من کلیه فیلدهای شما را rtl و align-right کردم.
نکته ای که قابل توجه است، استفاده شما از فیلدهای nchar و char است.
باید توجه کنید که این فیلدها جای بیشتری میگیرند و در عوض سریعتر هستند و طول دیتای نهایی همواره ثابت است.
بدین معنی که بقیه فضای کاراکتری کلمه شما تا برسد به حد نهایی با فصله پر میشود.
یعنی در (nchar(20 همواره خروجی 20 حرفی است که سمت راست آن با فصله پرمیشود...نتیجتاً align-left منجر میشود اول فاصله دیده شود و اگر جایی ماند حروف هم نمایش داده شود!
فعلاً این را تست کنید:
rapidshare.com/files/236954267/RRR2.zip
nabegheye432
29-07-2012, 10:40
سلام
من یک مشکل دارم. یک کلاینت تحت دومین دارم که میخوام روی آن sql نصب کنم. sql کاملا موفق نصب میشود اما بعد از نصب هیچکس را اجازه نمیدهد لوگین کند حتی ادمین دومین. فقط میشه با ادمین کلاینت لوگین کرد و در نهایت باید uninstall کنم. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ حتی با sql desktop engine هم همینطور است.
ممنون میشم اگر کسی مشکل را میدونه!
سلام
چون کمی از زمان سوالتان گذشته به اختصار توضیح میدهم در صورتیکه همچنان مشکلتان پابرجاست میتوانیم گفتگو را پیگیری کنیم...
با حساب کاربری که میتوانید لوگین کنید وارد شوید و در برنامه SSMS بخش Security و Login با راست کلیک فرمان Add New Login بدهید و ویزارد را برای پیگیری مجوز دلخواه و اکانت دلخواه پیگیری کنید.
برای دسترسی از رایانه دیگر هم باید پروتوکل TCPIP و MixedMode را فعال کرده و Firewall را برای اجازه دسترسی پیکربندی کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.