ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا من نمیتون در بخشه "اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش" تاپیک جدید ایجاد کنم؟ ?!؟

DaRiOuShJh
05-08-2008, 15:23
خسته نباشید
نمیدونم دسترسیم محدود شده یا ... در هر صورت نمیتونم تاپیکی در اینجا به آدرسه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایجاد کنم و پیغامه زیر رو میده

لطفا رسیدگی کنید

DaRiOuShJh, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد

befermatooo
05-08-2008, 15:44
befermatooo, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد

منم نمیتونم

DaRiOuShJh
05-08-2008, 21:43
کسی رسیدگی نمیکنه؟
موضع حیاتیه

یه بارم میخوایم از این فروم یه استفاده ای ببریم به جای اینکه استفاده برسونیم اینطوریه!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eAmin
05-08-2008, 22:10
سلام داش جان.:10:

این شتری هست که در خونه ی من هم نشسته!!!

الان که امتحان می کنم، می بینم که واسه منم اینجوری هست!!!

چه می شه کرد، فروم که به یارای قدیمش وفا نکنه دیگه چی از این دنیا باید انتظار داشته باشیم:31::18:

Stream
05-08-2008, 23:51
سلام

بخش اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در حال حاضر Reply Only است و دسترسی ایجاد تاپیک جدید برای هیچ کس وجود ندارد.

مشاوره کلی برای خرید سیستم در P30world ممنوع شده، شما می تونید از تاپیک های مهم همان بخش برای مطرح کردن جداگانه سوالات درباره هر قطعه استفاده کنید.

DaRiOuShJh
05-08-2008, 23:55
سلام داش جان.:10:

این شتری هست که در خونه ی من هم نشسته!!!

الان که امتحان می کنم، می بینم که واسه منم اینجوری هست!!!

چه می شه کرد، فروم که به یارای قدیمش وفا نکنه دیگه چی از این دنیا باید انتظار داشته باشیم:31::18:

:40::11:

سلام

بخش اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در حال حاضر Reply Only است و دسترسی ایجاد تاپیک جدید برای هیچ کس وجود ندارد.

مشاوره کلی برای خرید سیستم در P30world ممنوع شده، شما می تونید از تاپیک های مهم همان بخش برای مطرح کردن جداگانه سوالات درباره هر قطعه استفاده کنید.

مرسی
آخه چرا؟
یکی از دوستان زحمت کشیدن تاپیک زدن
سیستم کلیه نمیشه که تک تک تو هر قسمت قیمت گرفت:46:

Stream
06-08-2008, 00:08
دلیلش توی تاپیک های مهم بخش توضیح داده شده و این تصمیم هم بعد از تبادل نظر با کاربران گرفته شده.

در ( مشاوره و پيشنهاد سيستم ) دقت كنيد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصمیم نهایی در ارتباط با مسئله پیشنهاد سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهم - لطفا همه دقت کنن ( در مورد مسئله پیشنهاد سیستم ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHAMMAD2010
06-08-2008, 00:28
:40::11:

آخه چرا؟
یکی از دوستان زحمت کشیدن تاپیک زدن
سیستم کلیه نمیشه که تک تک تو هر قسمت قیمت گرفت:46:

چاره ای نیست داریوش جان
شما بهتره قیمت هر قطعه رو محاسبه کنین و تو تاپیک هایی که مربوط به هر قطعه هست مطرح کنین

DaRiOuShJh
06-08-2008, 00:29
مرسی
حتما مشکلاته زیادی بوده که این کار رو کردید
ولی میتونستید به جای اینکه کلا ایجاد تاپیک رو ببندید موضوعاتی که مربوط به این چیزا رو محدود کنید
اگر کسی فقط با بسنده کردن به این حرفا بخواد بره سیستم بگیره که معلومه وضعش چیه! مشکل از خودشه

معمولا فروم ها برای مشورتن نه کارهای قطعی

--------------------------------------

چاره ای نیست داریوش جان
شما بهتره قیمت هر قطعه رو محاسبه کنین و تو تاپیک هایی که مربوط به هر قطعه هست مطرح کنین

مرسی محمد جان
فعلا که تاپیک زده شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همونجا ادامه میدم اگه به جایی نرسید تو تاپیک های هر کدوم هم میزارم

ممنون میشم اگر مدیرها این تاپیک رو ببندن

تو همون ادامه میدم