PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بيش از 17 ميليون سايت در سال 2005 به اينترنت اضافه شدند



Babak_King
15-12-2005, 09:10
طي ده ماه نخست سال 2005 نزديک به 17.5 ميليون سايت به شبکه اينترنت اضافه شدند و در دو ماه پاياني همين سال 30 هزار سايت با اينترنت خداحافظي کردند.




تعداد کل سايت‌ها از آگوست 1995 تا دسامبر 2005 (شامل همه دامين‌ها)
روي تصوير کليک کنيد
به گزارش سرويس خبر سايت ماهنامه شبکه از سايت Netcarft ، طي ده ماه نخست سال 2005 حدود 17.5 ميليون سايت وب به شبکه اينترنت اضافه شدند.

بر اساس اين گزارش، تعداد سايت‌هاي وب شمارش شده توسط نت کرافت در شبکه اينترنت به بيش از 74 ميليون مي‌رسد.

اين گزارش نشان مي‌دهد که در ماه دسامبر نزديک به 220 هزار سايت به اينترنت افزوده شده‌اند که نسبت به روند ابتدا سال ميلادي جاري نشان دهنده کاهش رشد اينترنت از اين نظر است. اما طي دو ماه نوامبر و دسامبر (تاکنون) نزديک به 30 هزار سايت وب اينترنت را ترک کردند.

علت خاتمه فعاليت اين تعداد از سايت‌ها در پايان سال مي‌تواند به پايان يافتن دوره آبونمان يکساله سايت‌ها روي تعدادي از ميزبانان وب (Web Hosting) و عدم تمايل صاحبان اين سايت‌ها به تمديد آن براي يک دوره ديگر مربوط باشد.


گزارش نت کرافت نشان مي‌دهد که ماه دسامبر شاهد کاهش نسبي شديد سرورهاي آپاچي نسبت به IIS‌ بوده است.
بنابر اين گزارش، طي اين ماه سهم مايکروسافت از بازار وب سرور افزايش يافته و 463 هزار سايت به تعداد کل سايت‌هايي که از اين نرم افزار استفاده مي‌کنند اضافه شده است که 300 هزار سايت از اين تعداد از طريق شرکت ميزباني آلماني Intergenia روي اينترنت قرارگرفته‌اند. در مقابل تعداد سايت‌هاي مبتني بر آپاچي بيش از 900 هزار مورد کاهش يافته که عمده آن مربوط به ناکامي شرکت Zipa بوده است.


گزارش نت کرافت همچنين نشان مي‌دهد که نرم‌افزار IIS مايکروسافت از نظر رشد تعداد سايت‌هاي فعال براي سومين ماه متوالي نسبت به آپاچي پيش افتاده، به گونه‌اي که سهم IIS از سايت‌هاي فعال با 4.1 درصد رشد به 24.4 درصد رسيده‌است.



با اين وجود بنا بر آمار نت کرافت آپاچي با بيش از 52 ميليون سايت (70 درصد بازار) همچنان پيشتاز است و پس از آن IIS مايکروسافت با حدود 15 ميليون سايت (20 درصد بازار)، انواع نرم‌افزارهاي وب سرور سان با نزديک به دو ميليون سايت ( 2.5 درصد) و زئوس با 580 هزار سايت ( کمتر از يک درصد) در رديف محبوب‌ترين نرم‌افزارهاي وب سرور قراردارند. همين گزارش نشان مي‌دهد که آپاچي با بيش از 23 ميليون سايت فعال (70 درصد) در رتبه نخست و IIS‌ با بيش از 8 ميليون سايت فعال (24 درصد) در مکان بعدي قرار دارد. آمارها نشان مي‌دهد که تعداد سايت‌هاي فعال مبتني بر زئوس از تعداد سايت‌هاي فعال مبتني بر سيستم‌هاي سان اندکي بيشتر است ولي هردو شرکت حدود 200 هزار سايت فعال (شش دهم درصد) را از آن خود کرده‌اند.