مشاهده نسخه کامل
: امتاز دادن به بازی
سلام
ببخشید می خواستم بدونم که اگر یک مووی کلیپ درون یک مووی کلیپ دیگه باشه,و خود مووی اصلی روی time line اصلی باشه,چه طور می شه هر بار مووی داخلی اتفاق می افتد به امتاز اضافه کرد.
مثلا اگه با موس روی این سنجاب کلیک کنید وقتی به آجر می رسه, قارچ در می یاد که باید به امتیاز اضافه بشه!!!!(اما چه طور)مر سی.
مثل این فایل:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به!!!!!!:8:
چه قدر جواااااااااااااااااااب؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
یه زمانی آقای Elfin و آقای siver تمومه سوال ها رو جواب می دادند؟؟؟؟!!!
مسافرتند همه یعنی؟؟؟؟
flashman
06-08-2008, 08:02
سلام دوسته من
دوسته عزیز من برای شما توضیح دادم که یهکم وقت گیری فقط نه اینکه کسی نتونه جواب بده
موفق باشی
عزیزم من نگفتم که کسی نمی تونه جواب بده!!!اما p30 خیلی بی حال شده.اصلا مثل قبل نیست.
چند نفری که خیلی active بودند و واقعا کمک این سایت بودند نیستند...
نمی دونم چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی انگار همه ما رو خواب گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوباره!!!!:20:
بازی رو یه کاریش کردم!!!!!
حالا اگه تونستید یه سر اینجا برید ببینید.:46:
ممنون می شم مشکلاتش رو بهم بگید.:10:
قربان شما!!!!:40:
راستی اگه کسی تونست تو این بازی نفر اول شه؛یه ندا بده یه بستنی مهمون من!!!!!!!!!!!:31:
وای:45:
لینک یادم رفت بدم.شرمنده!!!!:11:
اینه:
:40::33:
Dolphin 7
07-08-2008, 22:05
سلام
ببخشید می خواستم بدونم که اگر یک مووی کلیپ درون یک مووی کلیپ دیگه باشه,و خود مووی اصلی روی time line اصلی باشه,چه طور می شه هر بار مووی داخلی اتفاق می افتد به امتاز اضافه کرد.
مثلا اگه با موس روی این سنجاب کلیک کنید وقتی به آجر می رسه, قارچ در می یاد که باید به امتیاز اضافه بشه!!!!(اما چه طور)مر سی.
مثل این فایل:
من فايلتو يه كم تغييرش دادم و كاري كردم كه موقعي كه مي خوره به ديوار اولي قارچه در بياد و يه دونه به امتيازا اضافه شه و موقعيم كه مي خوره به ديوار دومي يه امتياز ديگم به امتيازا اضافه شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نفميدم چرا سنجابه به ديوار كه مي خوره هم از ديوار رد مي شه هم اينكه به جاي جريمه شدن امتياز مي گيره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم بايد يه جور ديگه باشه مثلا اگه از رو ديوار تونس بپره يه امتياز بگيره نه وختي به ديوار مي خوره ولي به هر حال همون جور كه خواسه بوده اين امتيازه رو بش اضافه كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغييراتيم كه تو فايلت دادم ايناس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اكشناي
() if
رو تو مووي كليپ سنجاب تغييرش دادم
2- اون انيميشني
Time
و
Score
رو اسمشو گذاشتم
tmsc
3- تو آخرين فريم مووي كليپ
tmsc
يه
Text Box
اضافه كردم و
Variable
اونو گذاشتم
emtz
4- اسم اون ديوار آجريت كه ازش قارچ در ميومد رو گذاشتم
divar1
و اسم اون ديوار آجري كه ازش سكه در ميومدو گذاشتم
divar2
5- تو فريم 4 اون انيميشني كه مربوط به قارچ بود و تو فريم 8 اون انيميشني كه مربوط به سكه بود يه اكشن اضافه كردم
6- اسم خود فايلم به افتخار اون سنجاب ملوسه كه خيلي خوشم اومد ازش تغييرش دادم به
Sanjab
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فايلت هنوز خيلي جاي كار داره بايد بشيني باش كار كني ببيني كجاها مشكل داره بر طرفش كني مثلا يكي از مشكلاتش اينه كه هر كيليدي بزني سنجابه مي ره جلو ( در واقه مووي كليپ ديوار و و حوض و اينا مياد عقب ) كه نبايد اينجوري باشه بايد فقط موقعي كه كيليد جلو رو مي زني سنجاب حركت كنه يا مثلا تو پريدن مشكل داره حتي تو همين امتيازيم كه درس كردممشكل داره اين فايله رو فقط يه كم تغييرش دادم كه بدوني اگه بخواي مواقع خاصي امتياز بدي بايد كجاها چه اكشناييو به كار ببري و چيكار كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم فايل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزم.
واقعا ممنونم از راهنماییت.:40:
دارم فایل رو dl می کنم ببینم چی کار کردی.
اینکه می گی از رو دیوار باید بپره تا امتاز بده؛راستش من این رو شبیه بازی قارچ تو آتاری ساختم.اگه بازی کرده باشی می بینی یه آجر بالا هست که آدمک وقتی می پره یا قارچ می آد بیرون یا امتیاز می ده.البته من نتونستم آجر رو بالا ببرم چون تو یه تاپیک دیگه از بچه ها کمک خواستم در باره اینکه چه طور می شه فهمید دو تا مووی کلیپ به هم می رسند.واسه همین مجبور شدم اون آجر رو پایین بزارم و نسبت به roll over شنونده باشه تا وقتی سنجاب به آجر می رسه و با موس روی سنجاب کلیک می کنه،سنجاب به بالا می پره و در همون لحظه موس روی دیوار واقع شده پس قارچ هم در می یاد.
اما اینکه گفتی هر کلیدی رو بزنم حوض و مخلفاتش می ره جولو،آره راست می گی!!!این رو نتونتسم درست کنم.چون هم حوض مووی هست و هم سنجاب و هر دو تاش رو فلش اجازه نمی ده نسبت به کلید جلو شنونده باشند .واسه همین مجبور شدم یکی رو key down بزارم.:41:
و نکته پریدن سنجاب:
اگه با موس رو سنجاب کلیک کنی فقط در جا می زنه.اما واسه پریدن یه بار key up رو باید فشار بدی دنبالش دستت رو بزاری رو right key سنجاب پرش از مانع رو انجام می ده!!این پریدن ok هست مشکل نداره.نمی دونم چی رو گفتی؟؟؟؟
ولی تا همین جا هم مرسی.فدات شم.خیلی لطف کردی.می رم ببینم چی کار کردی!!!:10:
دو تا بستنی مهمونه منی:11:
بازم مرسی عزیزم:35:
سلام dolphin جان!!
عزیزم فایل fla برام باز نمی شه!!!!!
می گه unexpectet file format!!!
من فلش 8 دارم.مشکل کجاست؟؟؟
Dolphin 7
08-08-2008, 18:00
سلام عزیزم.
واقعا ممنونم از راهنماییت.:40:
دارم فایل رو dl می کنم ببینم چی کار کردی.
اینکه می گی از رو دیوار باید بپره تا امتاز بده؛راستش من این رو شبیه بازی قارچ تو آتاری ساختم.اگه بازی کرده باشی می بینی یه آجر بالا هست که آدمک وقتی می پره یا قارچ می آد بیرون یا امتیاز می ده.البته من نتونستم آجر رو بالا ببرم چون تو یه تاپیک دیگه از بچه ها کمک خواستم در باره اینکه چه طور می شه فهمید دو تا مووی کلیپ به هم می رسند.واسه همین مجبور شدم اون آجر رو پایین بزارم و نسبت به roll over شنونده باشه تا وقتی سنجاب به آجر می رسه و با موس روی سنجاب کلیک می کنه،سنجاب به بالا می پره و در همون لحظه موس روی دیوار واقع شده پس قارچ هم در می یاد.
اما اینکه گفتی هر کلیدی رو بزنم حوض و مخلفاتش می ره جولو،آره راست می گی!!!این رو نتونتسم درست کنم.چون هم حوض مووی هست و هم سنجاب و هر دو تاش رو فلش اجازه نمی ده نسبت به کلید جلو شنونده باشند .واسه همین مجبور شدم یکی رو key down بزارم.:41:
و نکته پریدن سنجاب:
اگه با موس رو سنجاب کلیک کنی فقط در جا می زنه.اما واسه پریدن یه بار key up رو باید فشار بدی دنبالش دستت رو بزاری رو right key سنجاب پرش از مانع رو انجام می ده!!این پریدن ok هست مشکل نداره.نمی دونم چی رو گفتی؟؟؟؟
ولی تا همین جا هم مرسی.فدات شم.خیلی لطف کردی.می رم ببینم چی کار کردی!!!:10:
دو تا بستنی مهمونه منی:11:
بازم مرسی عزیزم:35:
پس فك كنم من فايله رو يه كم اشتبا واست درس كردم :31:
نمي دونسم مي خواي موقعي كه رو سنجاب كليك مي كني و سنجاب مي پره بالا و موس روي ديواره قرار مي گيره بايد امتياز اضافه شه ، فك كردم مي خواي موقعي كه سنجاب به ديواره مي خوره قارچ در بياد و امتياز اضافه شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه قرار باشه موقعي كه موس مي ره رو ديواره قارچ در بياد و امتياز اضافه بشه ، كسي كه بازي مي كنه مي تونه مرتب موسو ببره رو ديوار و امتياز بگيره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه تست كردن برخورد دو تا مووي كليپم مي توني از
() hitTest
استفاده كني كه تو فايلتم استفاده كرده بودي منم يه كم تغييرش دادم
نفميدم چرا مجبور شدي از
keyDown
استفاده كني ولي در مورد اينكه گفتي فلش اجازه نمي ده دو تا مووي كليپ به قول خودت نسبت به كيليد جلو شنونده باشن به نظر من مشكلي نيس فك كنم به اين دليل با مشكل مواجه شدي كه آدرس دهي كليپت كامل نبوده يا درس نبوده البته نمي دونم روش آدرس دهيو بلدي يا نه اگه بلد نيسي بگو كه توضيح بدم ولي فك كنم مشكلت مال همين باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه عجله نداري يه سه چار روزي صب كن كه من رو فايلت كار كنم ببينم مشكلاش چيه و اگه تونسم بر طرفش كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اگه بتوني به جاي اون سكه و قارچم ، از گردو و بلوط استفاده كني خيلي جالب تره مخصوصا اينكه نقش اصلي بازيت سنجابه ، سنجابام تا جايي كه من يادمه يا گردو مي خورن يا بلوط البته قارچم بد نيس ولي بهتره يه سعي كني بازيت شبيه اون بازي سوپر ماريو نشه و يه بازي جديد باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام dolphin جان!!
عزیزم فایل fla برام باز نمی شه!!!!!
می گه unexpectet file format!!!
من فلش 8 دارم.مشکل کجاست؟؟؟
اون فايلي كه من لينكشو بت دادم فايل فشرده شده بود كه بايد اول از حالت فشرده خارجش مي كردي بعد استفاده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك كنم مستقيما فايلو وارد فلش كردي واسه همين اون ارورو داده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه اصلي اي كه مي توني باش اون فايله رو باز كني اسمش
WinRar
هس البته برنامه هاي ديگه ايم واسه اين كار هس ولي من پيشنهاد مي كنم همين برنامه رو بگيري اينم تاپيكي كه ورژناي مختلفشو واسه دانلود داره : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگرم نخواسي مي توني همون فايلي كه واست فشردش كرده بودمو به صورت غير فشرده بگيري اينم اون فايل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وختم خواسي يه فايلو وارد فلش كني پسوند فايلو نگا كن مثلا اون فايل قبلي كه فشرده بود پسوندش
RAR
بود ولي اين پسوندش
FLA
هس كه معنيش اينه كه اين فايل يه سورس فلشه مستقيما مي توني وارد فلشش كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسي يادم رف بگم تو فريم اول تايم لاينم يه اكشن اضافه كردم اونم ببين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی عسل!!!!!:40:
شرمنده کردی گلم.:10:
امامن win rar داشتم عزیزم.و اول از حالت فشرده در آوردم و بعد باز کردم اما بازی در آورد.:18:
بعد اینکه با هات موافقم.راست می گی!!!اینی که می گی گردو و ... بخوره جالب تره.ای ول.کارت درسته!!!:11:
دوباره dl کردم این لینک که فشرده نبود.اما بازم می گه unexpected file format:23::41:
Dolphin 7
08-08-2008, 19:20
مرسی عسل!!!!!:40:
شرمنده کردی گلم.:10:
امامن win rar داشتم عزیزم.و اول از حالت فشرده در آوردم و بعد باز کردم اما بازی در آورد.:18:
بعد اینکه با هات موافقم.راست می گی!!!اینی که می گی گردو و ... بخوره جالب تره.ای ول.کارت درسته!!!:11:
دوباره dl کردم این لینک که فشرده نبود.اما بازم می گه unexpected file format:23::41:
من همين فايلي كه آپلود كرده بودم دانلود كردم و اجرا شد و مشكلي نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فلشم
CS3
يا همون
9
هس ولي با فرمت فلش 8 ذخيرش كردم كه با فلش 8 بتوني بازش كني نمي دونم مشكلش كجاس شايد بهتر باشه يه نفر ديگم كه فلش 8 داره اينو دانلود كنه و اجرا كنه ببينه مشكلي داره يا نه شايد مشكل از فلشت باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسي فايلي كه دانلود كردي دقيقا حجمش چقدره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dolphin جان فکر کنم مشکل من همین روش آدرس دهی کردن و استفاده درست از hitTest هست.اگه واسم توضیح بدی که شرمندم می کنی!!
ببین فایل رو اون جوری که فکر کردم ok کردمش.
الان می خوام بدونم چه جوری می شه بفهمم سنجاب به گردو یا بلوط یا هر چی رسیده؟؟؟یعنی همون hitTest؟و بعد این اگه درست شد
حالا امتیاز هم اضافه کنم وقتی به اون ها بر خورد کرد.
مشکل اینکه با هر کلیدی حرکت می کرد رو درست کردم.فقط با کلید راست می ره جلو.اگه کلید بالا رو بزنی بعد راست رو بزنی می پره.
کلید پایین رو بزنی درجا می زنه.کلید چپ رو هم بزنی می ره عقب.یعنی همش با صفحه کلید هست.
اگه بهم توضیح بدی که چه طور بفهمم کی سنجاب به آجر می رسه،خیلی کارم راه می افته!!!مرسی عزیزم.:40:
مشکل آدرس دهی با insert target path درست شد.مرسی عزیزم.
Dolphin 7
11-08-2008, 10:50
اين فايله رو بگير اگه سوالي داشتي بپرس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
()hitTest
و امتياز دادنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايلتم هنوز روش كار نكردم ، تا فردا مي شينم يه كم روش كار مي كنم كه مشكلاشو بگيرم اگرم فايلتو تغييرش دادي و كامل ترش كردي و خواسي اونو آپ كن كه رو اون كار كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزم
آره
یه فایل جدید دارم
مرسی گلم up می کنم لینکش رو می دم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.