ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال هایی در مورد سیم کارت

S A M
04-08-2008, 19:20
سلام چندین سوال داشتم
1 _ اینترنت ایرانسل چیجوریه ؟
2 _ هر kb رو چقدر پولش میشه در چه روز هایی گرون تره و ایا 12 شب به بعد ارزون تر میشه یعن چقدر ؟
3 _ هزینه 1 دقیقه مکالمه با ایرنسل و همراه اول چنده ؟ هر کودوم چقدر ؟
4 _ ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟
5 _ میشه سایت هایی معرفی کنید که خارجی باشه و فوق العاده کم حجم باشه و بازی های جاوا و کلیپ و عکس و فیلم داشته باشه مثل سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

shahshahani
05-08-2008, 07:47
سلام چندین سوال داشتم
1 _ اینترنت ایرانسل چیجوریه ؟
2 _ هر kb رو چقدر پولش میشه در چه روز هایی گرون تره و ایا 12 شب به بعد ارزون تر میشه یعن چقدر ؟
3 _ هزینه 1 دقیقه مکالمه با ایرنسل و همراه اول چنده ؟ هر کودوم چقدر ؟
4 _ ایرانسل بهتره یا همراه اول ؟
5 _ میشه سایت هایی معرفی کنید که خارجی باشه و فوق العاده کم حجم باشه و بازی های جاوا و کلیپ و عکس و فیلم داشته باشه مثل سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

سلام
1- خوبه بد نیست.در حد اینکه با موبایل بخوای باهاش وصل شی خوبه و کارت راه میافته.:27:
2- هر دفعه نرخ هاش بالا پایین میشه.ولی فکر کنم الان هر کیلوبایت 1 ریال باشه.از مهدی واثقی بپرسی بهت قیمت آنلاین رو میگه.
3- ایرانسل شونصد تا طرح رنگ و وارنگ داره که قیمت هاش با هم فرق میکنه.... ر.ک. به مورد 2
4- این دیگه از اون سوالا بودا......... چه تاپیک های مفصلی که در این رابطه اومدن و رفتن..... من چجوری تو یه خط برات توضیح بدم؟:19:
5- از فروم های خارجی استفاده کن.مثل فروم impart ........ولی همینجا همه چی پیدا میشه.شما فقط درخواست بده.الانم که همه بخش ها تفکیک شده خیلی راحت میتونی هر چی خواستی پیدا کنی.:8:

موفق باشی.:10:

S A M
05-08-2008, 09:39
داشی من که هیچی نفهمیدم دیشب با ایرانسل وصل بودم 3 ساعت از 1 تا 4 داشتم دانلود میکردم هیچی پول نیفتاد بعدش یه دقعه دی سی شدم دوباره وصل شدم از اون موقع به بعد پول افتاد موجودیم ساعت 5 صبح 3900 بود ولی ساعت 12 که بیدار شدم !! ( تا 12 کار نکردم ) 200 تومان کم شده بود
چرا اینجوریه ؟

shahshahani
05-08-2008, 19:30
برای بعضی ها پول نمیافته.البته الان دارن جلوشو میگیرن.منظورم مسئولین ایرانسل بود.شما یه نگاه به قسمت اپراتورهای تلفن همراه بزنی پر از این تاپیک های مربوط به استفاده رایگان از اینترنت ایرانسل هست.اونا رو بخونی خودت متوجه همه چی میشی.
ولی بازم اگه متوجه نشدی بپرس در خدمتتم.
موفق باشی.

S A M
05-08-2008, 19:34
من یه سوال دارم ؟
پنج شنبه جمعه اینترنت ایرانسل رایگانه ؟
میشه این طرح های رنگارنگ رو هم بگی ؟ ایرانسل طرحی داره که مثلا بهشون 5 تومان بده 1 ماه به اینترنت به صورت رایگان وصل باشه ؟

shahshahani
05-08-2008, 19:50
والا نمیدونم . فکر نمیکنم.قدیما آخر هفته رایگان بود الان نمیدونم هست یا نه.... آخه هر دفعه جشنواره جدید میزارن و نرخ ها بالا پایین میشه.
الان هم فکر کنم طرح های قرمز و آبی و طلایی و طلایی * و طلایی ** اومده و از این جور مسخره بازی ها....
مهدی واثقی رو میشناسی؟ کاربر همین فرومه. اصلا برو تو سایت خود ایرانسل اونجا نوشته.
موفق باشی.

persian365
05-08-2008, 19:52
نه الان ديگه رايگان نيست . يك مدت ( چند ماه پيش) يك طرح بود كه پنجشنبه . جمعه رايگان بود . ولي الان نه .

S A M
06-08-2008, 11:27
پس چرا وقتی من شبها وصل میشم رایگانه؟

shahshahani
06-08-2008, 12:16
مطمئنی؟؟؟؟:18:
فقط شبها برات رایگانه؟؟؟:18:
ایشالا ایرانسل واسه شما رو هم پولی میکنه.:27: ... اوخ چرا میزنی؟:13: خب ایشالا صد سال مفت و مجانی استفاده کنی حالشو ببری.:46:
موفق باشی.:10:

osmaan
06-08-2008, 14:24
من یه سوال دارم ؟
میشه این طرح های رنگارنگ رو هم بگی ؟ ایرانسل طرحی داره که مثلا بهشون 5 تومان بده 1 ماه به اینترنت به صورت رایگان وصل باشه ؟

تو این طرح های تابستون حتی یه لحظه هم اینترنت رایگان نیشت
ولی پنجشنبه تا خمعه مکالمه رایگانه
اون طرحی هم که میگی رو می خواستن اجرا کنن ولی نکردن

S A M
06-08-2008, 16:09
فقط شب رایگانه ... واقعا نمیدونم چرا . روز هم کم نکردن

shahshahani
07-08-2008, 15:25
خوشا به حالت ای روستایی :31:

S A M
07-08-2008, 18:19
هان ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای نامردا پولیش کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

osmaan
07-08-2008, 22:32
آخ جون چقدر حال کرد مال من که از همون اول هم پولی نبود.دی!