ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پخش ماشین ؟

tsjaleb
04-08-2008, 09:48
سلام دوستان .من یه پخش ماشین دارم که این سیم های بانداش به هم وصل شدن و الان روشن میشه ولی صدا ازش بیرون نمیاد .یکبار دیگه هم همین طور شده بود که به تعمیرکار دادم وگفت آمپلی فایرش سوخته و عوض کرد ولی بر اثر بی احتیاطی خودم دوباره ....
الان می خوام خودم درستش کنم .توش 2 تا قطعه به اسم lm7 داره که 3 تا پایه دارن فکر کنم آی سی آمپلی همونا باشن .مولتی متر هم دارم حالا می خوام بدونم چه طور با مولتی متر میشه فهمید که کدوم سوخته .

اگر کمک کنید خیلی ممنون میشم...:31::31:

S@l@m
05-08-2008, 17:43
خیلی اطلاعات زیادی ندارم ولی میدونم ای سی مذکور سوخته چون خیلی گرم میشه اونو معمولا بیرون یا کنار دستگاه وصل میکنن وبا یه فلز گرماگیر به بدنه وصله تا خنک شه باید اونو عوض کنی

tsjaleb
07-08-2008, 18:30
خیلی اطلاعات زیادی ندارم ولی میدونم ای سی مذکور سوخته چون خیلی گرم میشه اونو معمولا بیرون یا کنار دستگاه وصل میکنن وبا یه فلز گرماگیر به بدنه وصله تا خنک شه باید اونو عوض کنی

ولی فکر کنم کم هم بلد نباشی چون درست گفتی :31:

برای تهییه این آی سی که کدش tda8571j هست کجای جمهوری باید برم .قیمتش حدودی چنده ؟؟؟

از پاسخ شما خیلی ممنونم دوست عزیز .:11::11::11:

Vmusic
21-08-2008, 18:46
با سلام خدمت شما دوست عزیز ..

عنوانی که شما انتخاب کردید خلاف قوانین هست

پ) قوانين و راهنماي مربوط به زيرشاخه ها: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4- حتما براي طرح سوال خود در تاپيك جديد عنواني گويا انتخاب نماييد و از انتخاب عباراتي نظير «كمك!!، يك سوال داشتم و ...» خودداري نماييد.

لطفا عنوان مناسبی برای مطلب خود انتخاب کنید

S@l@m
13-09-2008, 09:44
ولی فکر کنم کم هم بلد نباشی چون درست گفتی :31:

برای تهییه این آی سی که کدش tda8571j هست کجای جمهوری باید برم .قیمتش حدودی چنده ؟؟؟

از پاسخ شما خیلی ممنونم دوست عزیز .:11::11::11:
اگه از این تعمیرکارای پخش بپرسی بهتر میتونن کمکت کنن اگه پخشت قدیمی باشه یا به هر علتی آی سی تو بازار نباشه میتونی یه آمپلی فایر دیگه به دستگاهت وصل کنی این مورد دوم قیمتش حدود 20000 تومن با دستمزد نصب فک کنم بشه

tsjaleb
13-09-2008, 22:04
اگه از این تعمیرکارای پخش بپرسی بهتر میتونن کمکت کنن اگه پخشت قدیمی باشه یا به هر علتی آی سی تو بازار نباشه میتونی یه آمپلی فایر دیگه به دستگاهت وصل کنی این مورد دوم قیمتش حدود 20000 تومن با دستمزد نصب فک کنم بشه
ممنون دوست عزیز

رفتم جمهوری آی سیش رو 3000 تومن خریدم زدم درست شد خیلی حال داد ....