ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهمترین سوال بعد از 7 سال کار با رایانه

r.gh45
03-08-2008, 23:54
سلام بچه ها
می خوام مهمترین سوالی که تا حالا برام پیش اومده از تون بپرسم و از همه خواهش می کنم به اون جواب بدن:42::42:
بیشتر کسایی که اینجا هستیم از دوست دارای کامپیوتریم و هتما برای یاد گرفتن نرم افزارای زیادی وقت صرف کردیم و حالا از مرز یک کاربر ساده رد شدیم یا میخوایم یا در حال ردشدنیم و خودمون تبدیل به تولید کننده شدیم.شاید شما به جواب سوالی که می خوام بپرسم رسیدید اگه اینتوره پس به اون جواب بدید تا من و کسایی مثل من که اومید وارم تعدادشون کم باشه ( آرزو بر جوانان عیب نیست ) از سردرگمی در بیان و اگر هم مثل منید نظراتونو بگید تا شاید با یاری خدا کمک هم و دوستان دسته فوق به جواب برسیم.
اما سوال(سادست ولی جواب ساده ای نداره):این حجم زیاد اطلاعات ما رو ( من از سال دوم هنرستان تا الان که 6 ماه از گرفتن مدرک کاردانیم میگزره) چه جوری کاربردی کنیم یعنی چه جوری ازش کسب درامد (پول) کنیم تا مجبور نشیم از عشقمون ( هر چی مربوط به کامپیوتر میشه) دل بکنیم و نریم وردست بابامون ( که خودشو خیلی دوست داریم ولی از کارش خوشمون نمییاد) کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

_H2_
04-08-2008, 09:42
سلام
اگر منظورتان برنامه نویسی است،(البته در موارد دیگر هم راهش جواب میدهد)
یک راهش به همان سادگی سوالتان است!
یا باید ملحقیده بشید به یک گروه یا یک گروه پیدا کنید، ملحقیده بشند به شما!
افزایش دانش (یک فکر در مقابل ...)، افزایش اعتبار (مادی و معنوی ...)، افزایش ارتباط (دوست و آشنا ...)، افزایش نیروی کار (یک دست در مقابل ...) ...