مشاهده نسخه کامل
: مشکل با گرافیک
bastakboys
03-08-2008, 23:12
اساتید
من با یک نوع گرافیک که بر روی چند مادربرد نصب کردم مشکل دارم
1 مدل گرافبک : Gv-nx73t256p-rh
2 مشکل : من 4 تا از نوع گرافیک بالا رو دارم که بر روی سه نوع مادر برد بسته شده
چند وقته که وقتی ویندوز بالا می آید مانیتور شروع می کنه به روشن و خاموش شدن
یا در تصویر خطوط موازی به وجود می آید حتی در عکسی که در ابتدای بالا آمدن کامپیوتر دیده می شود
عکسی رکه نوع و شرکت مادربرد را نشان می دهد.
ولی هر وقط ویندوز را عوض می کنم هیچ مشکلی ندارد تا وقتی که سیستم را ابتدا خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم این مشکل به وجود می آید
نظر شما چیست
اگر گرافیک سوخته باشد که نباید بعد از عوض کردن ویندوز مشکلی نداشته باشد
H@mid-Vista
05-08-2008, 17:30
مشكل بعیده سخت افزاری باشه چون ویستا و اكس پی در حین نصب تقریبا" همه چیز رو چك می كنن...
احتمالا" اشكال از تنظیم نامناسب فركانس و رزولوشن صفحه هست
كابل كامپیوتر به مانیتور رو جدا كن تا صفحه ای كه میگه سیگنال نداره بیاد ببین نوسان داره؟
(از مانیتورت مطمئن بشوو یا با یك كیس دیگه امتهان كن)
دریاورت رو بگذار مهونی كه ویندوز انتخاب كرده باشه و به روز نكن شاید درایورت با ویندوز مشكل داره
البته همش حدس بود...
bastakboys
05-08-2008, 19:15
مشكل بعیده سخت افزاری باشه چون ویستا و اكس پی در حین نصب تقریبا" همه چیز رو چك می كنن...
احتمالا" اشكال از تنظیم نامناسب فركانس و رزولوشن صفحه هست
كابل كامپیوتر به مانیتور رو جدا كن تا صفحه ای كه میگه سیگنال نداره بیاد ببین نوسان داره؟
(از مانیتورت مطمئن بشوو یا با یك كیس دیگه امتهان كن)
دریاورت رو بگذار مهونی كه ویندوز انتخاب كرده باشه و به روز نكن شاید درایورت با ویندوز مشكل داره
البته همش حدس بود...
از کمکت ممنونم
ولی مشکل از مانیتور نیست( آخه با چند نوع مانیتور امتحان کردم )
عجیب اینجاست که من 4 تا از این نوع گرافیک دارم و هر 4 تا با فاصله زمانی یک ماهه به این صورت در اومدند در صورتی که من از این 4 گرافیک بر روی مادر برد های متفاوت استفاده می کردم
دو تا از این مادربرد ها خودشون گرافیک اونبرد دارند که با این گرافیک هیچ مشکلی نیست.
bastakboys
05-08-2008, 19:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش
اما در مورد درایور گرافیک من قبلا همین سیستم رو با همین ویندوز و همین درایور کار می کردم وهیچ مشکلی نداشت
bastakboys
11-08-2008, 17:39
کسی نمی تونه مشکل ما رو حل کنه ؟
becareful
13-08-2008, 23:24
کارتت رو با rivatuner کلاک هاشو پایین بیار +یه فن روی کارت بزار ببین فرقی میکنه... نتیجه هر دو رو بگو.
ARASH BAHAL
14-08-2008, 17:16
کسی نمی تونه مشکل ما رو حل کنه ؟
به نظر من گارانتی بهترین راهه!!!!
اگر اهل اور کردن هستی و خودت دستکاری کردی که هر 4 تاش از دستت رفته و باید تازه بخری!
ولی اگه بعد از چند وقت خود به خود اینجوری شده باید ببری گارانتی!!
البته اینی که این اتفاق برای هر 4 تاش افتاده یه ذره مشکوکه!:21:
bastakboys
14-08-2008, 17:33
کارتت رو با rivatuner کلاک هاشو پایین بیار +یه فن روی کارت بزار ببین فرقی میکنه... نتیجه هر دو رو بگو.
دوست عزیز وقتی من نمی تونم درایور گرافیک رو نصب کنم چطوری اور کلاک کنم
اگر منظورتون از گذاشتن فن این باشه که که دمای گافیک بالا باشه من این رو امتحان کردم اما جواب نداد.
bastakboys
14-08-2008, 17:38
به نظر من گارانتی بهترین راهه!!!!
اگر اهل اور کردن هستی و خودت دستکاری کردی که هر 4 تاش از دستت رفته و باید تازه بخری!
ولی اگه بعد از چند وقت خود به خود اینجوری شده باید ببری گارانتی!!
البته اینی که این اتفاق برای هر 4 تاش افتاده یه ذره مشکوکه!:21:
راستش فکر کنم از تاریخ گارانتیش گذشته آخه یک سال ونیمی میشه که ین کارت ها رو دارم
عجیب هم اینجاست که هر چهار گرافیک اینجوری شده
yasser1680
14-08-2008, 20:09
ولی هر وقط ویندوز را عوض می کنم هیچ مشکلی ندارد تا وقتی که سیستم را ابتدا خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم این مشکل به وجود می آید
نظر شما چیست
بسیار عجیب هست!یه جورایی احساس میشه به نرم افزار هم مرتبط هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.