مشاهده نسخه کامل
: آواتار را چه بگذاریم
ostad reza
03-08-2008, 22:44
سلام.من فکر میکنم در سایتی مثل p30world که هم علمیه و هم فرهنگی درست نیست که اعضا آواتارشونو عکسهای هنر پیشه های خارجی یا انیمیشن های اجق وجق بگذارند.به نظر من در این سایت که اعضایش مثل دانشجوهای یک دانشگاه یا یک کلاس با هم بحث و تبادل نظر می کنند،بهتره که عکس خود اعضا آواتار قرار گیرد.البته اگر امکان مشاهده ی آن برای اعضا پس از مدتی فعالیت صورت گیرد بهتر است.و بهتره که بازدید کنندگان میهمان قابلیت مشاهده را نداشته باشند.براش نظرسنجی هم گذاشتم.خواهشا" اول علت موافقت یا مخالفت رو بنویسید، بعد از اینکه مطمئن شدید رای بدین.چون نتایج نظر سنجی روی افکار اعضا اثر داره.من یک پیشنهاد دارم: یک هفته امتحانی میگذاریم ببینیم چی میشه.اول خودم شروع میکنم.همین جا از همـه ی کسانی که پیشنهادم رو پذیرفتند تشکر می کنم.
ممکنه بعضیا نخوان عکسشونو بزارن!
FarzadSport
03-08-2008, 22:52
پیشنهاد من برای عکس آواتار اینه که هر کس متناسب با بخشی که درباره اون فعالیت میکنه عکس آواتارش رو انتخاب کنه مثلا کسی که در بخش موبایل هست خیلی جالب به نظر نمیاد که از یک آواتار با موضوع مثلا آشپزی! استفاده کنه...
البته برای مثال عرض کردم و شخص خاصی مورد نظر من نبود...:10:
ولی به هر حال پیشنهاد من رعایت تناسب در بخشی که شخص قصد فعالیت داره با عکس آواتار هست...:46:
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
V A H I D
03-08-2008, 22:53
legh lk u;s o,nl v, 'chaj
مثلا اواتار من که خوبه ؟؟؟ عکس خودمه !!! به جان صاحب عکس راست می گم !! :دی
REGISTERED USER
03-08-2008, 22:54
عکس شخصی ؟ اینجا متاسفانه امکان سواستفادش بالاست (کلا ایران رو میگم)
بعد آواتور با عکس شخصی فرق داره و مطابق میل افراده
مگه نمیدونی این عکس تو آتار من هم خودمم.:31::31::31::31:
ولی کلا به نظر من همین بهتره که آواتارمون رو متناسب با انجمنی که بیشتر توش فعالیت میکنیم انتخاب کنیم مثل من.
ostad reza
03-08-2008, 23:06
عکس شخصی ؟ اینجا متاسفانه امکانسواستفادش بالایت (کلا ایران رو میگم)
به هر حال یکی باید از یک جایی فرهنگ سازی رو شروع کنه . چه خوبه که اونجا P30WORLD باشه.
REGISTERED USER
03-08-2008, 23:14
پیشنهاد خوبی هست البته قانونی برا آواتور نداریم فقط عکس غیر اخلاقی یا سیاسی نباید گذاشت و مجبور کردن کاربران به این کار زیاد وجه خوبی نداره!
اما میشه به کاربرانی که این قصد رو داشته باشند امتیاز داد که برای این دسته تشویقی باشد
Bill Gates
03-08-2008, 23:17
من رای بلی رو زدم به نظر من هم هرکی عکس خودش رو بزاره خیلی بهتره من خودم 2 هفته آزمایشی گذاشتم ببینم بقیه هم میزارن یا نه دیدم که هیچکی نذاشت و عوض کردم
ostad reza
03-08-2008, 23:18
عکس شخصی ؟ اینجا متاسفانه امکان سواستفادش بالاست (کلا ایران رو میگم)
راستی چجوری میشه از یک عکس که مشخصات صاحبش معلوم نیست سوء استفاده کرد؟؟؟فرض کن عکس من رو تو خیابون پیدا کردی، چه کار می خواهی بکنی؟؟؟
با سلام و سپاس از لطف شما به کاربران این فروم
به نظر من در این سایت که اعضایش مثل دانشجوهای یک دانشگاه یا یک کلاس با هم بحث و تبادل نظر می کنن
شما در مورد این قسمت مطمئنید؟:27:
راستی اسم صاحاب آواتورتو بگو دور هم یه چیز یاد بگیریم:31:
ostad reza
03-08-2008, 23:28
با سلام و سپاس از لطف شما به کاربران این فروم
شما در مورد این قسمت مطمئنید؟:27:
:31:
آیا شما در مورد اینکه اعضای یک دانشگاه با هم بحث و تبادل نظر می کنند مطمئن هستید؟مثبت اندیشی را فراموش نکنید:11:
V A H I D
03-08-2008, 23:34
تو شناسنامه که وحیده ! :دی
ولی بروبکس Proof صدام می کنن !! :دی البته وقتی اونجوری تیپ می زنم !
V A H I D
03-08-2008, 23:34
راستی چرا گزینه ها رو تیکی گزاشتی برادر ؟؟؟ این جوری جفتش رو می شه تیک زد !! :دی
ostad reza
03-08-2008, 23:42
راستی چرا گزینه ها رو تیکی گزاشتی برادر ؟؟؟ این جوری جفتش رو می شه تیک زد !! :دی
ببخشید.وارد نیستم.:41:
REGISTERED USER
03-08-2008, 23:42
راه زیاده ... دیوار ... شاه کلید و ...!
شوخی کردم
خوب طرف همیشه ناشناس نیست ... مثلا بنده چند تا از دوستان و آشنایان هم اینجا فعالند دلیل نمیشه با گذاشتن عکی شخصی مرا بشناسند
خوب یه چیز شخصی هست آواتور ... من خودم دوست دارم عکس جدید بزارم که خسته کننده نباشه و پروفایلم توی ذوق نزنه ... 90 درصد کاربران فعال اینجا اینطوریند
راستی چجوری میشه از یک عکس که مشخصات صاحبش معلوم نیست سوء استفاده کرد؟؟؟فرض کن عکس من رو تو خیابون پیدا کردی، چه کار می خواهی بکنی؟؟؟
سلام...
رای من خیر هست، به نظر من عکس ما کلا یک مساله ی کاملا خصوصیه...
بنا بر این مطلب اجبار که کلا منتفی هست...
در مورد پوئن مثبت و... هم که دوستان گفتن من باز هم مخالفم...
در مورد سوء استفاده اما...
من امروز عکس شما رو در خیابون پیدا می کنم و فردا با اون شناسنامه جعل می کنم، به جای یک نفر دیگه قالب می کنم یا هزار جور سوء استفاده ی دیگه...
اصلا فرض بگیرید می رم آگهی می کنم صاحب عکس فوت شده...
می رم به همه به عنوان کلاهبردار معرفیش می کنم...
هزار جور سوء استفاده می شه کرد...
نظر شما چیه؟
سلام.من فکر میکنم در سایتی مثل p30world که هم علمیه و هم فرهنگی درست نیست که اعضا آواتارشونو عکسهای هنر پیشه های خارجی یا انیمیشن های اجق وجق بگذارند.به نظر من در این سایت که اعضایش مثل دانشجوهای یک دانشگاه یا یک کلاس با هم بحث و تبادل نظر می کنند،بهتره که عکس خود اعضا آواتار قرار گیرد.البته اگر امکان مشاهده ی آن برای اعضا پس از مدتی فعالیت صورت گیرد بهتر است.و بهتره که بازدید کنندگان میهمان قابلیت مشاهده را نداشته باشند.
لزومی نداره که عکس شخصیشون رو بذارن.
چون همه ی ما دو جور شخصیت داریم.
یکی خودمون در دنیای واقعی.دومی خودمون در دنیای مجازی.
این دو تا کم پیش میاد دقیقا مثل هم باشن.
بنابراین لزومی نداره از عکس واقعی توی دنیای مجازی استفاده کنیم.
استدلال رو داشتید ؟
در حد اکبر بیکار !
V A H I D
03-08-2008, 23:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ostad reza
03-08-2008, 23:57
لزومی نداره که عکس شخصیشون رو بذارن.
چون همه ی ما دو جور شخصیت داریم.
بنابراین لزومی نداره از عکس واقعی توی دنیای مجازی استفاده کنیم.
استدلال رو داشتید ؟
در حد اکبر بیکار !
حرفاتو قبول دارم.اماقبول کن اگه یک تصویر از من در ذهنت شکل بگیره، بهتر میتونی با من ارتباط برقرار کنی.
ostad reza
04-08-2008, 00:01
سلام...
رای من خیر هست، به نظر من عکس ما کلا یک مساله ی کاملا خصوصیه...
بنا بر این مطلب اجبار که کلا منتفی هست...
در مورد پوئن مثبت و... هم که دوستان گفتن من باز هم مخالفم...
در مورد سوء استفاده اما...
من امروز عکس شما رو در خیابون پیدا می کنم و فردا با اون شناسنامه جعل می کنم، به جای یک نفر دیگه قالب می کنم یا هزار جور سوء استفاده ی دیگه...
اصلا فرض بگیرید می رم آگهی می کنم صاحب عکس فوت شده...
می رم به همه به عنوان کلاهبردار معرفیش می کنم...
هزار جور سوء استفاده می شه کرد...
نظر شما چیه؟
عجب.بابا تو دیگه کی هستی:18:
REGISTERED USER
04-08-2008, 00:02
حالا شما بجای کفتر، بیا عکس خودت رو بزارم که عالم با عمل بشی دوست من ... لااقل خودت شروع کننده باشی
ostad reza
04-08-2008, 00:07
اولا" کفتر نه کبوتر<نماد آزادگی>.دوما" من یک پیشنهاد دارم: یک هفته امتحانی میگذاریم ببینیم چی میشه.اول خودم شروع میکنم.همین جا از همـه ی کسانی که پیشنهادم رو پذیرفتند تشکر می کنم.
REGISTERED USER
04-08-2008, 00:10
کفتر بازاری کبوتره ... بگذریم بچه های خوزستانی باکلاس نیستند میگن : کفتر !
بسم الله ... البته بگم خودم نه رای دادم
ostad reza
04-08-2008, 00:14
البته میشه از مدیران سایت درخواست کرد که ترتیبی بدن بازدید کنندگان میهمان و اعضای جدید قادر به مشاهدۀ آواتار نباشند.
Bill Gates
04-08-2008, 00:15
رجیستر ژون خودتون چرا نمیزارید؟ :31: چه دلیلی دارید؟
REGISTERED USER
04-08-2008, 00:29
آخه بزارم بد تابلو میشم ... من مدیر و همکار چندین سایت هستم ... فکرشو بکن شناسایی بشم چی میشه !
Antonio Andolini
04-08-2008, 00:29
این جا معمولن کاربران از گفتن اسم و رسم خودشون هم ابا دارن چه برسه عکسشون!
vahid_vaezinia
04-08-2008, 00:30
این جوری تکلیف خانوم ها چی میشه اونا هم باید بذارن؟!؟
ostad reza
04-08-2008, 00:32
آخه بزارم بد تابلو میشم ... من مدیر و همکار چندین سایت هستم ... فکرشو بکن شناسایی بشم چی میشه !
مگه ما تو محیط زندگیمون،کارمون و... شناسایی نمیشیم؟چی میشه؟
REGISTERED USER
04-08-2008, 00:34
عمومی نمیزارم والا توی بخش همکارا چند تا عکس بزرگ گذاشتم چه برسه آواتور
Bill Gates
04-08-2008, 00:34
خیلی باحال میشه :31: :31:
این جوری تکلیف خانوم ها چی میشه اونا هم باید بذارن؟!؟
خوب حجابشون رو حفظ کنند بزارن اینکه کاری نداره :31: حالا آقا وحید مگه شما خانوم هستی؟ :31:
اشاره نشده وگرنه یه اشاره کافیه :31:
ostad reza
04-08-2008, 00:41
اولا" اسم و رسم با عکس فرق داره<همون هم به نظر من مشکلی نداره>.دوما" ما می خواهیم اینجا رو عوض کنیم.
vahid_vaezinia
04-08-2008, 00:42
خوب حجابشون رو حفظ کنند بزارن اینکه کاری نداره :31: حالا آقا وحید مگه شما خانوم هستی؟ :31:
شاید یکی دوست نداشت!
خیر شما چطور؟
در ضمن نمیشه کسی رو مجبور کرد!
این رو هم بگم که تا حالا بیش از 30-40 تا تاپیک پیشنهاد اینجوری زده شده که همشون قفل شدن!
اولا" اسم و رسم با عکس فرق داره<همون هم به نظر من مشکلی نداره>.دوما" ما می خواهیم اینجا رو عوض کنیم.
همه که مثل شما خوشتیپ نیستن.
در ضمن منم عکسم رو توی جاهایی که کاربرا محدود هستن گذاشتم.
مثلا بیشتر بچه هاب "تریبال وارز" عکس همدیگرو دارن.
اما اینکه عکسم رو توی آواتار بذارم برام سنگینه.
ممکنه یه آشنای نزدیکم توی همین فروم باشه که از یوزر همدیگه خبر نداشته باشیم.
بعد من شناسایی بشم .....
Bill Gates
04-08-2008, 00:49
خیر شما چطور؟
این رو هم بگم که تا حالا بیش از 30-40 تا تاپیک پیشنهاد اینجوری زده شده که همشون قفل شدن!
فکر نکنم باشم :31: :31:
واسه اجبار راه های مختلفی هست ولی خوب حرف شما هم حرفه :31:
ا ا ا - اسم قفل رو نیار خطرناک --- :31:
ostad reza
04-08-2008, 00:50
شاید یکی دوست نداشت!
خیر شما چطور؟
این یه پیشنهاده .هیچ اجباری در کار نیست.خوب اگه قفل شد ما هم همرنگ جماعت میشیم.هدف من اینه که محیط دوستانه تر بشه.به هر حال همه ی ما داریم تو این سایت فعالیت میکنیم و نظر همه مهمه.هیچ دیکتاتوری بدون دلیل هیچ تایپیکی رو قفل نمیکنه.
ostad reza
04-08-2008, 00:57
همه که مثل شما خوشتیپ نیستن.
در ضمن منم عکسم رو توی جاهایی که کاربرا محدود هستن گذاشتم.
مثلا بیشتر بچه هاب "تریبال وارز" عکس همدیگرو دارن.
اما اینکه عکسم رو توی آواتار بذارم برام سنگینه.
ممکنه یه آشنای نزدیکم توی همین فروم باشه که از یوزر همدیگه خبر نداشته باشیم.
بعد من شناسایی بشم .....
چشمات خوشتیپ میبینه .:11:اصلا" بحث خوشتیپی نیست.میشه بعد از اینکه اکثریت پذیرفتند درخواست کرد که آواتار رو محدود کنن یا اصلا" یه چیز دیگه برای این کار طراحی بشه.
Bill Gates
04-08-2008, 01:07
استاد رضا منم عکسم رو گذاشتم خوب هستش؟:31:
سلام.من فکر میکنم در سایتی مثل p30world که هم علمیه و هم فرهنگی درست نیست که اعضا آواتارشونو عکسهای هنر پیشه های خارجی یا انیمیشن های اجق وجق بگذارند.به نظر من در این سایت که اعضایش مثل دانشجوهای یک دانشگاه یا یک کلاس با هم بحث و تبادل نظر می کنند،بهتره که عکس خود اعضا آواتار قرار گیرد.البته اگر امکان مشاهده ی آن برای اعضا پس از مدتی فعالیت صورت گیرد بهتر است.و بهتره که بازدید کنندگان میهمان قابلیت مشاهده را نداشته باشند.براش نظرسنجی هم گذاشتم.خواهشا" اول علت موافقت یا مخالفت رو بنویسید، بعد از اینکه مطمئن شدید رای بدین.چون نتایج نظر سنجی روی افکار اعضا اثر داره.
عزیزم این کار خیلی غیر حرفه ای هست به دو دلیل
انواع و اقسام قوانین و کدینیگ های امنیتی در فروم ها نوشته شده تا افراد قابل ردگیری نباشند و شناسایی نشوند تا گروه های که در هر صورت باهاشون هم نظر نیستند مزاحم نشوند
فروم هایی که خیلی پیشرفته و حرفه ای هستند این کار رو ممنوع هم می کنند چون اصولآ غیر حرف ای هست و جز دیسپلین ها فروم نیست زبونم لال یکی از جای دیگه بیاد ببینه کلی میخنده..
Don Thomas
04-08-2008, 02:39
سلام ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نکته رو در نظر داشته باشید که انتخاب آواتار کاملا اختیاریست ... تصمیم گیری برای انتخاب آن بر عهده خود عضو می باشد :46:
فرقی نمی کنه بهر حال آزاده هر کی دوست داره بذاره اونی که هم دست نداره حداقل متناسب با اسمش عکس بذاره ؟
بر اساس نظر كاربران گذاشتن آواتور كه عكس خودمون باشه رد شده چون كساني هستن كه نمي خوان ديده بشن از جمله بنده
پس هركس به اختيار خودش آواتور بزاره بهتره
اصلا آواتار یه کلمه ی فارسی هست که معنای عکس شخصی آدمو نمیده
به تعریفش دقت کنید
a picture of a person or animal that represents you on a computer screen, for example in some chat rooms or when you are playing games over the Internet
ولی هرکی دوست داره میتونه عکس خودشم بزاره ... ایرادی نداره که !
واسه من قشنگه ؟
ostad reza
04-08-2008, 08:50
عزیزم این کار خیلی غیر حرفه ای هست به دو دلیل
انواع و اقسام قوانین و کدینیگ های امنیتی در فروم ها نوشته شده تا افراد قابل ردگیری نباشند و شناسایی نشوند تا گروه های که در هر صورت باهاشون هم نظر نیستند مزاحم نشوند
فروم هایی که خیلی پیشرفته و حرفه ای هستند این کار رو ممنوع هم می کنند چون اصولآ غیر حرف ای هست و جز دیسپلین ها فروم نیست زبونم لال یکی از جای دیگه بیاد ببینه کلی میخنده..
عزیزم تا حرفه ای بودن رو چی تعریف کنیم
ostad reza
04-08-2008, 08:57
اصلا آواتار یه کلمه ی فارسی هست که معنای عکس شخصی آدمو نمیده
به تعریفش دقت کنید
a picture of a person or animal that represents you on a computer screen, for example in some chat rooms or when you are playing games over the Internet
ولی هرکی دوست داره میتونه عکس خودشم بزاره ... ایرادی نداره که !
واسه من قشنگه ؟
پس یه پیشنهاد بدین که اعضا تو انجمنها عکس یکدیگر رو ببینند.دشوارترین قدم،قدم اول است
abed1990
04-08-2008, 09:26
می زنمش:31::31::31:
Dangerous-boy
04-08-2008, 10:24
چرا باید عکس همدیگرو ببینن ؟
حتی تو انجمنای خارجی هم که این مسائل واسشون مهم نیس کمتر عکس خودشونو میذارن
hellbrain666
04-08-2008, 10:33
پست بالا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
04-08-2008, 10:41
شاید طرف دختر باشه نخواد ملت عکسشو ببینن !
mahsa1469
04-08-2008, 11:52
برای آقایون این مهم نیست که آواتور عکس خودشون باشه یا نه ولی فکر نمی کن هیچ خانومی موافق باشه عکسه خودشو بذاره!
خانمها که کلا نمیزارن.دوست عزیز اینجا اونجوری هم که فکر میکنی زیاد دوستانه نیست.آدمای اونجوری هم توش پیدا میشه.مثلا یه خانم به طور مثال عکسشو بزاره،میدونی چه مزاحمتهایی یه سری براش توی همین نت درست میکنن؟
با عکس مدیرای سایت یه سری بی جنبه یه کارایی کرده بودن که آدم خجالت میکشید.
محیط اونجوری هم که فکر میکنید نیست.
پس یه پیشنهاد بدین که اعضا تو انجمنها عکس یکدیگر رو ببینند
تاپیکایی زده شده توی انجمن متفرقه و کسایی که مایل بودن عکسشونو گذاشتن.
ostad reza
04-08-2008, 12:35
چرا باید عکس همدیگرو ببینن ؟
حتی تو انجمنای خارجی هم که این مسائل واسشون مهم نیس کمتر عکس خودشونو میذارن
خوب ما ایرانی هستیم و بر خلاف خارج به شخصیت افراد اهمیت میدیم.ایرانی ها نماد اخلاق در تمام دنیا هستند
Bill Gates
04-08-2008, 12:38
خارج رو ول کن اینجا ایرانه :31:
ostad reza
04-08-2008, 12:42
برای آقایون این مهم نیست که آواتور عکس خودشون باشه یا نه ولی فکر نمی کن هیچ خانومی موافق باشه عکسه خودشو بذاره!
مشکل اینجاست که ما فکر می کنیم محیطهای مجازی با محیطهای واقعی فرق دارن.مگه تو خیابون یا هر جای دیگری نمیشه سو، استفاده کرد؟آیا تا به حال دیدید که یک نفر تو خیابون ماسک بزنه یا گونی بکشه رو صورتش
M.etallic.A
04-08-2008, 12:47
خوب ما ایرانی هستیم و بر خلاف خارج به شخصیت افراد اهمیت میدیم.ایرانی ها نماد اخلاق در تمام دنیا هستند
دوست عزیز این حرفها همش ادعاست. ایرانی ها نماد اخلاق هستن ؟ بهتره یه نگاهی به دورو ورت و جامعه ای که توش زندگی میکنی بندازی.
در مورد عکس هم به نظر من آواتور کاملا اختیاریه حتما نباید عکس شخصی گذاشت. کلا فسلفه ش این نیست که آدم عکس خودش رو بزاره. در ضمن فکر نمیکنم قیافه آدمها چندان اهمیتی تو به قول شما بحث و تبادل نظر داشته باشه. اینکه مثلا من بدونم فلان کاربر قیافه ش چجوریه چه فایده ای داره ؟ کلا ضررش بیشتره...
ostad reza
04-08-2008, 12:50
خانمها که کلا نمیزارن.دوست عزیز اینجا اونجوری هم که فکر میکنی زیاد دوستانه نیست.آدمای اونجوری هم توش پیدا میشه.مثلا یه خانم به طور مثال عکسشو بزاره،میدونی چه مزاحمتهایی یه سری براش توی همین نت درست میکنن؟
با عکس مدیرای سایت یه سری بی جنبه یه کارایی کرده بودن که آدم خجالت میکشید.
محیط اونجوری هم که فکر میکنید نیست.
.
مادر ترزا برندۀ جایزۀ صلح نوبل میگه اگه روزی من به همایشی با محتوای مبارزه با تروریست دعوت بشم هرگز شرکت نخواهم کرد.اما در همایش گسترش صلح حتما" شرکت خواهم کرد.مسلما" افزایش ورزش از مبارزه با مواد مخدر بهتره.اینم همین حکم رو داره .بهتره بجای ترس از سو، استفاده کمک کنیم تا یک فرهنگ جا بیفته.بعد از یه مدت عادی میشه.
ostad reza
04-08-2008, 12:55
دوست عزیز این حرفها همش ادعاست. ایرانی ها نماد اخلاق هستن ؟ بهتره یه نگاهی به دورو ورت و جامعه ای که توش زندگی میکنی بندازی.
در مورد عکس هم به نظر من آواتور کاملا اختیاریه حتما نباید عکس شخصی گذاشت. کلا فسلفه ش این نیست که آدم عکس خودش رو بزاره. در ضمن فکر نمیکنم قیافه آدمها چندان اهمیتی تو به قول شما بحث و تبادل نظر داشته باشه. اینکه مثلا من بدونم فلان کاربر قیافه ش چجوریه چه فایده ای داره ؟ کلا ضررش بیشتره...
چشمای ما عادت کردن فقط نکات منفی رو ببینن.من به این فکر میکن اگه این کار از این سایت شروع بشه و بعد به سایت های بیشتری سرایت کنه دیگه جایی برای سو، استفاده باقی نمیمونه
خوب من باهاش مخالفم ... توی دنیای واقعی آدم واقعیه و توی دنیای مجازی هم مجازیه ... در کل خوشم نمیاد آواتارم عکس خودم باشه ... و به نظرم زیاد هم جالب نیست چون محیط خشک و رسمی میشه و تنوع کم میشه ...
یکی از مشکلاتش رو میگم : من عکسم رو میذارم و همین طور اسمم رو , به هر حال عقاید متفاوته و یک نفر توی این انجمن دشمن من میشه , بعد عکس و اسم من رو بر میداره و باهاش تو 100 تا انجمن عضو میشه و هرچی از دهنش در اومد میگه ...
خانوم ها هم که قضیه اش مشخصه گفتن نداره ...
M A R S H A L L
04-08-2008, 13:17
چشمای ما عادت کردن فقط نکات منفی رو ببینن.من به این فکر میکن اگه این کار از این سایت شروع بشه و بعد به سایت های بیشتری سرایت کنه دیگه جایی برای سو، استفاده باقی نمیمونهاين اولين باري نيست كه شما اين پيشنهاد رو ميديد در سايت Cloob تقريباً يه همچين سيستمي حاكمه و من ميدونم كه پيامدهايي هم متوجه اون هست.
ظاهر و چهره مهم نيست اتفاقاً بهتره همه به روياهاي خودمون احترام بذاريم و يكم از خود واقعيمون كه 1000 تا مشكلات ريز و درشت روش آوار شده فاصله بگيريم.
يه كم هم ببينيم ايده آل هاي هر يك از كاربرا چيه.همين تفاوته كه قشنگه.
پس با اجازتون بنده هم مخالفم!
hassan_mojtahedi
04-08-2008, 13:21
به نظر من این یه سلیقه ی شخصیه و هیچ اجباری نیست که کاربران رو مجبور به عکس گذاشتن کنیم ....
اما من که عکسمو از قبل از اینکه شما بگین گذاشتم
Maxwell_1989
04-08-2008, 13:30
آوتار=عکس شخصی
مزیت ها:
1-احساس نزدیکی بین اعضا و این که شما فکر میکنی داری فیس تو فیس با طرفت (یا حالا طرفات!) صحبت می کنی.
2-حالت رسمی پیدا کردن و نزدیکی به یک انجمن حقیقی.
3-ایجاد حس اعتماد به یکدیگر(البته در جایی که همه آدم حسابی باشند.قصد توهین به شماها رو ندارم ولی توی همین فروم هم آدم
بیخود پیدا میشه-ما که نمی شناسیمشون)
و اون چیزایی که دوستان گفتن
معایب:
امکان سوء استفاده از عکس خانمهای محترم توسط یک عده ...
و اون چیزایی که دوستان گفتن
من خودم عکس خودمو گذاشته بودم اما بعد با خودم گفتم 1-انگار استقبال نشد 2-نمیشه که آقایون عکسشونو بذارن و خانوما نه.یه جور تبعیضه خدا وکیلی.نه؟!
ضمنا مردم ایران خیلی هم با فرهنگ و با اخلاق هستن.:21:
با تشکر
Bill Gates
04-08-2008, 13:41
آوتار=عکس شخصی >> این شخصی خیلی مهم مکس ول :31:
mohamad23
04-08-2008, 15:04
به جاي عكس چهره شخص بايد عكسي نشانگر عقايد او باشد چون بعضي ها قيافشون به عقايدشون نميخوره:دي
M.etallic.A
04-08-2008, 15:10
چشمای ما عادت کردن فقط نکات منفی رو ببینن.من به این فکر میکن اگه این کار از این سایت شروع بشه و بعد به سایت های بیشتری سرایت کنه دیگه جایی برای سو، استفاده باقی نمیمونه
چشمهای ما معمولا چیزهایی رو که بیشتر هستن میبینه. مثلا تو یه نقاشی که رنگ سیاه از بقیه رنگها بیشتر باشه ما اون نقاشی رو تیره و سیاه میبینیم حتی اگه توش یه کم رنگ روشن هم باشه.
من سوال اینه حالا فرض بر اینکه همه کاربرها عکساشون رو گذاشتن و به سایتهای دیگه هم سرایت کرد و کلا همه تو همه سایتها عکس خودشون رو بزارن. خوب که چی ؟ چه فایده ای داره ؟
sorrowdancer
04-08-2008, 15:55
این چه بحثیه
مشخصاً اینکه آواتور ما نشان دهنده عقاید ما باشه خیلی بهتر از تصویر چهره شخص هست
و البته خیلی راحت تر میشه با اون کنار اومد و با طرف تو انجمن ها بحث کرد
تصور کنید قیافه یه نفر رو ببینید و دیگه کلا دیسکانکت شید بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یه تصور ذهنی از طرف مقابل.
اصلا شاید خیلیا از قیافه شما خوششون نیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم کسی خاصی نبود، شوخی کردم.
قشنگی انجمن به این هست که آواتور هر کسی هرجوری دوس داره باشه
یکی با شخصیت محبوب خودش.
یکی با مفهومی که از عکس می رسونه.
یکی با هنرمندیش در ادیت عکس
و ..
mohamad23
04-08-2008, 15:58
آقا اصلا چه اصراريه كه عكس بذارن,1-شايد يه كسي خجالتي باشه نخواد كسي عكسشو ببينه.در كل خيلي از اين جور افراد به اينترنت پناه مي برن چون مجبور نيستن مثل دنياي واقعي face2face حرفاشونو بزنن شما مي خواي اين نعمتو از اونا بگيري.و در واقع يكي از مزايا و جذابيت هاي اينترنت و چنين فضاهايي اينه كه آدم مي تونه ناشناس باقي بونه .2-در ضمن امكان سو استفاده از عكس شخصي هم بالا ميره ,مخصوصا عكس خانومها كه البته اونا كه اصلا حاضر نيستن عكسشونو بذارن.3-4-بعدشم از كجا معلوم كه كسي عكس خودشو حتما بذاره شايد عكس يه نفرو ديگر بذاره,از كجا ميشه فهميد و اينم يه نوع سو استفادست.
4-همين طور كسي شايد نخواد دوستس يا آشنا و فاميلي ببيندش.5- يا بعضي ها ممكنه زشت نباشن ولي بد عكس باشند يا حتي ممكنه به نظرشون زشت باشن و دوست نداشته باشن عكسشونو بذارن هر چند كه خوش قيافه ها هم امكان سو استفاده از عكسشون بيشتره.و من به اونايي هم كه عكسشونو مي ذارن انتقاد دارم. 6- بعضيا عادتشون مسخره كردنه مخصوصا قيافه افراد و فكر ميكنن خودشون بي عيبو نقصن ,و ممكنه نا خودآگاه به عكس بعضيا بخندن يا مايه مسخره كردن قرار بدن توي تاپيك و باعث بحث و جدل و توهين و بن شدن و اخراج شدن بشه.
ostad reza
04-08-2008, 18:26
یکی از مشکلاتش رو میگم : من عکسم رو میذارم و همین طور اسمم رو , به هر حال عقاید متفاوته و یک نفر توی این انجمن دشمن من میشه , بعد عکس و اسم من رو بر میداره و باهاش تو 100 تا انجمن عضو میشه و هرچی از دهنش در اومد میگه ...
خانوم ها هم که قضیه اش مشخصه گفتن نداره ...
خوب میشه تدابیر امنیتی اندیشید.
ostad reza
04-08-2008, 18:40
همش غر میزنیم که کو پیشرفت؟این خودمونیم که نمی خواهیم پیشرفت کنیم.برای هر پیشرفتی باید ریسکشو هم بپذیریم.اینکه همش بگیم اگه اینجوری بشه ، شاید اونجوری بشه ، ممکنه اصلا" نشه ، خوب صد در صد به جایی نمیرسیم حالا در هر زمینه ای باشیه.اگر دقت کنیم علت مخالفت همه ترسه.بازم میگم این نظر اکثریته که مهمه.
سلام
دوست عزیز استاد رضا ... شما خوب بیا اسم و فامیلت رو بگو !
عقایدی رو که فقط بر روی زبون میاد رو نمیگن عقیده میگن حرف ...
عقیده وقتی که اجرا بشه میشه ...
ostad reza
04-08-2008, 18:54
نمیدونم چرا انقدر آقایون به جای خانمها تصمیم می گیرند.راستی چرا آقایون پیشنهادمو قبول نمیکنن.
ostad reza
04-08-2008, 19:05
سلام
دوست عزیز استاد رضا ... شما خوب بیا اسم و فامیلت رو بگو !
عقایدی رو که فقط بر روی زبون میاد رو نمیگن عقیده میگن حرف ...
عقیده وقتی که اجرا بشه میشه ...
اسمم که رضاست.این عقاید هستند که به گفتار و رفتار تبدیل میشن.گفتار معلول و نتایج عقاید و افکارند.از کوزه همان تراود که در اوست.
اینهایی که شما میگید عقاید ذاتی اند ... بعد به گفتار و گفتار به اعمال ...
sweet_mahsa
04-08-2008, 21:33
منم اصلا با این که در آواتور از عکس شخصی استفاده بشه موافق نیستم
آواتور من چیزی رو میگه که من در ذهنم دارم و ذهنمو درگیر کرده
آواتور بعضی ها عقاید اونارو میگه
آواتور بعضی ها علاقمندی هاشونو میگه
و...
ولی دلیل نمیشه که من از عکس خودم استفاده کنم
شما که گفتید دنیای مجازی هم مثل دنیای واقعی هستش اصلا اینطور نیست
من در دنیای واقعی می تونم حرف بزنم و از طریق کلماتم احساساتمو کامل بروز بدم چشمام حرفامو تائید یا رد میکنه
اما در دنیای مجازی من می تونم احساسم رو بروز بدم
می تونم اونارو تغیر بدم
یا حتی اونارو نگم
پس دیدی مثل هم نیست
بیشتر آدما توی دنیای مجازی اونی میشن که در آرزوهاشو می پروروندن
واسه همین شاید عکس من با عقاید من فرق کنه و این باعث میشه که شما تصویر خوبی از من در ذهنت نمونه
Maxwell_1989
04-08-2008, 21:40
آره! منم با اوس رضا موافقم.راس میگه.فقط مشکل همونه که گفتم.
ضمنا خدمت جناب بیل گیتس عارضم که منظور بنده از آواتار=عکس شخصی این نبود که اینطور هست.بل منظورم این بود که آواتار=عکس شخصی مزیتها...معایب... مث تیتر روزنامه ها.
شد؟
Mohsen EA
04-08-2008, 21:42
با اين كه بچم ولي يه چيزايي حاليم ميشه
خوب معلومه اسكن ميكنم به اسم تو هر چي فحش و.... به ..... مي دم بعد كه دنبال من نمي گردن دنبال تو مي گردن خلاصه كارت به اعدام مي كشه اينو گفتم تا روشن شي :11:
منم تو انجمني كه كار مي كنم آواتارمو ميزارم هميني كه تو امضام هست
هر جور راحتی
تصمیم با خودته
ostad reza
04-08-2008, 22:06
با اين كه بچم ولي يه چيزايي حاليم ميشه
خوب معلومه اسكن ميكنم به اسم تو هر چي فحش و.... به ..... مي دم بعد كه دنبال من نمي گردن دنبال تو مي گردن خلاصه كارت به اعدام مي كشه اينو گفتم تا روشن شي :11:
منم تو انجمني كه كار مي كنم آواتارمو ميزارم هميني كه تو امضام هست
من به بزرگتر شما توصیه میکنم که نگزارن که زیاد فیلم پلیسی ببینی.آخه بد جوری روت تاثیر گذاشته.این جوری هم که فکر میکنی شیرتوشیر نیست.فرض کن یه آدم معروفی و همه عکس و اسم ورسم وآدرستو دارن.اون وقت چکار مکنی؟؟؟
ostad reza
04-08-2008, 22:14
اینهایی که شما میگید عقاید ذاتی اند ... بعد به گفتار و گفتار به اعمال ...
عقاید و افکار هیچگاه نمیتوانند ذاتی و فطری باشن و به مرور شکل میگیرند وکامل میشوند واز عوامل خارجی مثل تبلیغات و محیط و...تاثیر می پذیرند.
hellbrain666
04-08-2008, 22:16
ببینید
این فروم صرفا به خاطر تبادل معلومات ایجاد شده و فرومی برای آشنایی و دوست یابی نیست
پس ما هم طبق آداب و رسوم سایر فروم ها همینطور رعایت می کنیم
در ضمن با صیمیت بیش از حد هم مخالفم تجربه ثابت کرده که باعث بیمزه گی و باند بازی میشه(البته نه در همه موارد ودر بعضی انجمن ها)
عقاید شما و هم بقیه هم قابل احترامه
پس هر کس هرجور راحته عمل می کنه
من يه جورايي با اين بالايي موافقم ، پست 81
Mohsen EA
04-08-2008, 22:27
مي خواي من اين كارو كنم عملي هستا؟
p30boy.s
04-08-2008, 23:10
ببینید
این فروم صرفا به خاطر تبادل معلومات ایجاد شده و فرومی برای آشنایی و دوست یابی نیست
پس ما هم طبق آداب و رسوم سایر فروم ها همینطور رعایت می کنیم
در ضمن با صیمیت بیش از حد هم مخالفم تجربه ثابت کرده که باعث بیمزه گی و باند بازی میشه(البته نه در همه موارد ودر بعضی انجمن ها)
عقاید شما و هم بقیه هم قابل احترامه
پس هر کس هرجور راحته عمل می کنه
كاملا با نظر اين دوستمون موافقم:46:
هركي با توجه به سليقه ونوع فكر كردن خودش اواتور ميزاره
انجمن p30world براي اينكه توش خبري از بچه بازي نيست جز برترينها ست
اين كارا فرومو لوس ميكنه:5:
منم مخالفم ...... از مسائل سواستفاده و اينا كه بگذريم ، آدم دوست داره اينجا راحت باشه ،هرچيزي كه ميخواد بنويسه ..... پس فردا هزار تا دوست و آشنا ميان رد ميشن آدمو ميشناسن تمام زير و بم پستاي آدمو ميخونن و به قول معروف گل ميگيرن و ............ با اونايي هم كه گفتن هركس با توجه به سليقش و ..... آواتارشو انتخاب ميكنه موافقم ، تازه اينطوري تنوعش هم بيشتره
عزیزم تا حرفه ای بودن رو چی تعریف کنیم
حرفه ای بودن یعنی اینکه دنیای اینترنت دنیای بسیار آزادی هست و تکنولوژی هایی مثل SSL ساخته شدند که کاربران بتونند مطالبشون رو به آزادی بیان کنن واز هیچ کجا نتونن شناسایی بشوند..
سایت های مثل کلوب برای دوست یابی هستند و لی اینجا برای تبادل نظر و افکار هستش.
تفاوت اصلی انسان ها در افکارشون هست
حالا اگه همه از حودشون عکس بگذارند و چهره شناخته شده بشنود با بیرون چه تفاوتی داره و مجبور میشن که حرف هاشون رو حساب شده بزنند...
در هیچ جای دنیا همچین چیزی برای فروم ها مرسوم نیست و فقط برای سایت های دوست یابی میشه از این مورد استفاده کرد..
نباید عکستون رو آواتار کنین
اماقبول کن اگه یک تصویر از من در ذهنت شکل بگیره، بهتر میتونی با من ارتباط برقرار کنی.
وقتی شما با کسی صحبت میکنی مطابق تصویر ظاهرت صحبت میکنی یا افکارت ؟ البته تو دنیای مجازی
MJNeghabi
05-08-2008, 03:02
آقا تو رو خدا زودتر قفلش کنین...:20:
چه بگذاريم؟! هر چه دوست بداريم مىگذاريم.
◙
بحث بی موردی هست! هر کس هرچه بخواد می گزاره! و با توجه به اینکه شاید در کل این فروم چند نفر بیشتر نباشند که اینکار رو می کنند! مشخص هست فرهنگ فروم اینطور هست، و این فرهنگ فروم و اینترنت در ایران نیست! چون در تمام فرومها با ملیت های مختلف هم همین بوده و هست.
آواتار باید نماینده ی تفکر شما باشه، نه خود شما، صمیمیت هم همونطور که قبلا گفته شده نباید به خاطر عکس شما باشه! باید بخاطر عقاید و علم شما باشه! من با چند نفری که در اینجا آشنا هستم و صمیمت کاری هم داریم حتی تصور چهرشون رو هم نمی تونم بکنم!
ولی دوستان همه آزاد هستند که یا عکس خودشون رو بگزارند و یا عکس از یک موضوع که ازش خوششون می آد.
MJNeghabi
05-08-2008, 06:36
بحث بی موردی هست! هر کس هرچه بخواد می گزاره! و با توجه به اینکه شاید در کل این فروم چند نفر بیشتر نباشند که اینکار رو می کنند! مشخص هست فرهنگ فروم اینطور هست، و این فرهنگ فروم و اینترنت در ایران نیست! چون در تمام فرومها با ملیت های مختلف هم همین بوده و هست.
آواتار باید نماینده ی تفکر شما باشه، نه خود شما، صمیمیت هم همونطور که قبلا گفته شده نباید به خاطر عکس شما باشه! باید بخاطر عقاید و علم شما باشه! من با چند نفری که در اینجا آشنا هستم و صمیمت کاری هم داریم حتی تصور چهرشون رو هم نمی تونم بکنم!
ولی دوستان همه آزاد هستند که یا عکس خودشون رو بگزارند و یا عکس از یک موضوع که ازش خوششون می آد.
درسته ........و زیر نویس عکس امضات هم تایید میشه :20:
ostad reza
05-08-2008, 10:00
تازه دارم به این نتیجه میرسم که اینجا اونقدر هم که فکر میکنم ایده آل نیست.تا حالا فکر می کردم کسی اینجا حرفی نمیزنه که با شخصیتش در تناقض باشه.خوب اگه حرفامون طوری هستند که از نشون دادن شخصیتمون شرم داریم اصلا" چرا این حرفا رو بزنیم.به نظر من باید مثل آب صاف و ساده بود.بر خلاف نظر بهضی ها اتفاقا" تو سایتهای دوست یابیه که نباید آدم چهره شو بذاره.چون در این حالت فقط خوشتیپا هستند که بازارشون داغ میشه.اما اینجا که یه محیط علمی وراحته ...
تازه دارم به این نتیجه میرسم که اینجا اونقدر هم که فکر میکنم ایده آل نیست.تا حالا فکر می کردم کسی اینجا حرفی نمیزنه که با شخصیتش در تناقض باشه.خوب اگه حرفامون طوری هستند که از نشون دادن شخصیتمون شرم داریم اصلا" چرا این حرفا رو بزنیم.به نظر من باید مثل آب صاف و ساده بود.بر خلاف نظر بهضی ها اتفاقا" تو سایتهای دوست یابیه که نباید آدم چهره شو بذاره.چون در این حالت فقط خوشتیپا هستند که بازارشون داغ میشه.اما اینجا که یه محیط علمی وراحته .
شما داری سعی میکنی عقیده شخصی رو به بقیه تحمیل کنی , از نظر من این جا ایده آله ولی از نظر شما نیست...
شخصیت یک نفر رو با عکسش بهتر میشه فهمید یا با عقایدش ؟
عکس فقط یک عکسه ولی آواتار نشون دهنده عقایده ...
این جا هیچ کس از این که آواتارش عکس خودش باشه منع نشده همین طور که شما این کار رو کردی و کسی بهت نگفت چرا اما هیچ کس هم اجباری به گذاشتن عکسش نداره ...
مطمین باش توی دنیای واقعی هم اگه آدم ها میتونستن قیافشون رو تغییر بدن تغییر میدادن و همین چیزهایی رو میگذاشتن که این جا از آواتار هاشون میشه فهمید ...
نظر سنجی بالا هم نشون میده نتایج رو بنابراین ادامه این بحث راه به جایی نمیبره ...
ostad reza
05-08-2008, 11:04
شما داری سعی میکنی عقیده شخصی رو به بقیه تحمیل کنی , از نظر من این جا ایده آله ولی از نظر شما نیست...
این جا هیچ کس از این که آواتارش عکس خودش باشه منع نشده همین طور که شما این کار رو کردی و کسی بهت نگفت چرا اما هیچ کس هم اجباری به گذاشتن عکسش نداره ...
مطمین باش توی دنیای واقعی هم اگه آدم ها میتونستن قیافشون رو تغییر بدن تغییر میدادن و همین چیزهایی رو میگذاشتن که این جا از آواتار هاشون میشه فهمید ...
نظر سنجی بالا هم نشون میده نتایج رو بنابراین ادامه این بحث راه به جایی نمیبره ...
نه شریم جون اصلا" اینجوری نیست.به هرحال جایی که بحث میشه همه نظراشونو میگن.من اصلا" قصد تحمیل کردن وکل کل ندارم،اصلا" توانایی تحمیل ندارم.همون اول هم که گفتم این اکثریته که تصمیم میگیره.شاید منم بهد از یک هفته آواتارم رو عوض کنم شاید هم نه.احتمالا" محیط اونجوری که من فکر میکردم نیست.اما من هنوز بر سر عقیدم وایستادم.در آرزوی روزی که هیچ سودجویی قصد سو،استفاده نداشته باشه و به امید روزی که هیچ کسی اجازه، سودجویی به کسی نده<البته تلاش و از خود گذشتگی میخواد>.شاید هیچ وقت، شاید به زودی.آرزو بر جوانان عیب نیست.
Mohsen EA
05-08-2008, 11:13
كاملا تاييد ميشه
سلام.
حرف دل منو زدی D:
اصلا من با تمام حرفات موافقم!!!
Maxwell_1989
05-08-2008, 12:57
استاد رضا جان!
خوشحالم که به این نکته پی بردید که این سایت ایده آل نیست.این کلید حل همه ی مشکلاته.
خدمت مخالفین هم عرض کنم شما فرض کنید توی دانشگاه با یک نفر دوست می شید.محیط هم کاملا علمیه.شما واقعا دوست ندارید چهره اونو ببینید؟مثلا دلتون می خواد گونی بکشه روی صورتش؟واقعا این مساله براتون اهمیت نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.