ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم حتما خوانده شوند!)

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

choory
28-05-2011, 23:54
سلام

من ps2000 slim را با این روش آپدیت کردم و همچنین کپی خور و درست هم کار می کنه

آیا اگه خاموش یا باتری دستگاه در بیاورم کپی خور بودن از بین می ره؟

و نیاز هست آپدیت دیگه یا روش جدید تری بریزم ؟؟ آپدیت جدید تر برای دستگاه من آمده؟

سلام.
بله شما اگه باطری را خارج کنی یا کنسول را به صورت کامل خاموش کنی (گرفتن کلید پاور برای چند ثانیه) دستگاه از حالت کپی خور خارج میشه.

اگه دستگاه شما از سری 2000 با مادربورد قدیمی باشه (خرید برای حدود 2.5 پیش) میشه روش فریمور 6.38me2 هم نصب کرد.
اما اگر جدیدا خریده باشید در حال حاضر همین 6.35 آخرین فریمور هست.

سلامِ دوستان
شرمنده اگه سوالِ من تکراریه .
یکی از دوستان یه PSP 3004 داده به من ، گفته روش بازی بریزم واسش.
منم میخوام کپی خورش کنم.
مشخصاتِ نرم افزاریش هم اینه : System Software Version 6.35
Nickname P434
اینو از تو system information دیدم.
آیا میشه با آموزشِ شما کپی خورش کنم ؟
اگه نه ، آموزشِ دیگه ای دارین بشه این psp رو کپی خور کرد؟
با تشکر فراوان

خواهش میکنم.
دشمنت شرمنده باشه.

بله شما میتونی از همین روش دستگاه را کپی خور کنی.فقط چون دستگاه ورژنش 6.35 هست دیگه نیازی به اون قسکت که گفته حالا باید PSP رو به فریمور رسمی خود سونی آپدیت کنید.... را نیازی نیست و میتونی مستقیم از قسمت حالا مرحله کپی خور کردن شروع میشه که در این جا باید این فایل: شروع کنی.

موفق باشید.
علی

BiG M2M
29-05-2011, 20:23
سلام دوستان
اقا ما پی اس پی یکی از دوستان رو گرفتیم بعدش یکمی هم مهندس بازی در اوردیم پی اس پی دیگه روشن نمیشه
وقتی روشنش میکنم صفحه به کل روشن نمیشه و به نظر یکمی اونورتر از برک رفته موقعی که پی اس پی برک میشه صفحه روشن میشه اما سیاه هست ولی این پی اس پی ما صفحه اش روشن هم نمیشه
چراغ سبزش 10 ثانیه روشنه بعدش خاموش میشه
بدون باتری و با شارژر هم امتحان کردم همون حالت قبلیه
باترش رو با 1 پی اس پی دیگه هم عوض کردم و بازم همین مورد بود در صورتی که اون یکی پی اس پی با باتریه این روشن شد و موردی نداشت
پی اس پی من هم فت هستش (psp fat)
این اتفاق زمانی افتاد که من داشتم فریمورش رو داونگرید میکردم به 5.03 . 2 3 ساعت طول کشید ولی داونگرید نشد منم باتریش رو کشیدم و بعدش به این حالت در اومد
حالا کسی کمکی از دستش بر میاد ؟

choory
29-05-2011, 23:38
سلام دوستان
اقا ما پی اس پی یکی از دوستان رو گرفتیم بعدش یکمی هم مهندس بازی در اوردیم پی اس پی دیگه روشن نمیشه
وقتی روشنش میکنم صفحه به کل روشن نمیشه و به نظر یکمی اونورتر از برک رفته موقعی که پی اس پی برک میشه صفحه روشن میشه اما سیاه هست ولی این پی اس پی ما صفحه اش روشن هم نمیشه
چراغ سبزش 10 ثانیه روشنه بعدش خاموش میشه
بدون باتری و با شارژر هم امتحان کردم همون حالت قبلیه
باترش رو با 1 پی اس پی دیگه هم عوض کردم و بازم همین مورد بود در صورتی که اون یکی پی اس پی با باتریه این روشن شد و موردی نداشت
پی اس پی من هم فت هستش (psp fat)
این اتفاق زمانی افتاد که من داشتم فریمورش رو داونگرید میکردم به 5.03 . 2 3 ساعت طول کشید ولی داونگرید نشد منم باتریش رو کشیدم و بعدش به این حالت در اومد
حالا کسی کمکی از دستش بر میاد ؟

سلام دوست عزیز.
شما لطف گن بگو مدل این psp که زدی ترکوندی مدلش چی هست؟
و از چه روش و آموزشی داشتی دانگرید میکردی.

BiG M2M
30-05-2011, 19:09
مدلش پی اس پی که ترکیده (PSP FAT(1000 هست
والا تو فاروم بازی سنتر یه اموزشی بود من داشتم از روی همون این کارو میکردم
کاری که من کردم اینطوری بود ورژن فریمورش 5.50 بود ولی کپی خور نبود و فریمور دیگری رو باید نصب میکردم ولی نمی شد یه پیغام میداد که می گفت فریمور پی اس پی شما تا 9.90 رو ساپورت میکنه و واسه اینکه از این حالت در بیاد باید فریمورش رو به 5.03 داونگرید می کردم . اینکارو کردم فایل eboot 5.03 رو گیر اوردم ریختم تو گیم و دانگرید کردم ولی تا جایی که میدونم باید 2 3 دقیقه ایی داونگرید می شد که نشد من هم تا 3 4 ساعت صبر کردم ولی دانگرید نشده بود پی اس پی هم خاموش نمی شد واسه همین باتریش رو کشیدم بعد او اینطوری شد :-؟؟

choory
30-05-2011, 20:45
مدلش پی اس پی که ترکیده (PSP FAT(1000 هست
والا تو فاروم بازی سنتر یه اموزشی بود من داشتم از روی همون این کارو میکردم
کاری که من کردم اینطوری بود ورژن فریمورش 5.50 بود ولی کپی خور نبود و فریمور دیگری رو باید نصب میکردم ولی نمی شد یه پیغام میداد که می گفت فریمور پی اس پی شما تا 9.90 رو ساپورت میکنه و واسه اینکه از این حالت در بیاد باید فریمورش رو به 5.03 داونگرید می کردم . اینکارو کردم فایل eboot 5.03 رو گیر اوردم ریختم تو گیم و دانگرید کردم ولی تا جایی که میدونم باید 2 3 دقیقه ایی داونگرید می شد که نشد من هم تا 3 4 ساعت صبر کردم ولی دانگرید نشده بود پی اس پی هم خاموش نمی شد واسه همین باتریش رو کشیدم بعد او اینطوری شد :-؟؟

خدا را شکر 1000 هست و میشه درستش کرد.

البته وقتی میگفته 9.90 هست معلوم هست که کپی خور بوده و فریمور 5.50Prometheus روش نصب بوده.
و شما با این کار اشتباهی که انجام دادی دستگاه را زدی بریک کردی.دانگرید کردن که به این راحتی نیست.

شما باید روش پاندورا دستگاه را دوباره کپی خور کنی.میتونی از آموزش هایی که برای پاندورا داخل پست سوم هست استفاده کنی یا بدی بیرون برات پاندورا کنند.(هزینش 5-6 تومن بیشتر نیست)

راستی شما الان کلید R را بگیر و دستگاه را روشن کن ببین وارد ریکاوری منو میشه یا نه.

BiG M2M
31-05-2011, 02:54
منم امیدوارم که درست بشه :44:
منوی ریکاوری که بالا نمیاد الان دوباره هم تست کردم ولی نمیاد
پانادورا هم کردم ولی یا من اینکاره نیستم یا اینکه با پانادورا درست نمیشه !!!

BiG M2M
31-05-2011, 04:54
اقا مثکه مورد حل شد یعنی الان به این نتیجه رسیدم که من درست پانادورا نکرده بودم
از طریق این اموزش رفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم کلی الان شاد شدم
فقط اون لینکایی که توش خرابه یکم سختر میکنه کارو ! به هر حال مرسی بابت راهنمایی هات .

BiG M2M
31-05-2011, 06:21
اقا شرمنده یه مورد دیگه الان برام پیش اومده اونم اینه که اون باتری که پانادورا کردم + اون ممروی که مجیک کردم فقط با هم دیگه میان بالا
البته مموری به صورت جدا میاد روی یه پی اس پی دیگه ولی باتری بدون اون مموری که مجیک شده بود کار نمیکنه
وقتی میزارم تو پی اس پی ، پی اس پی روشن میشه و صفحه سیاهه و پی اس پی هم خاموش نمیشه تا اینکه باتری رو در بیارم
روی یه پی اس پی دیگه هم تست کردم همینطوریه
وقتی که رم رو میزارم تو پی اس پی و باتری رو هم میزارم باز پی اس پی روشن میشه ولی اینسری کاملا سالمه و میاد بالا
کجا رو گند زدم :دی ؟

choory
31-05-2011, 07:18
اقا شرمنده یه مورد دیگه الان برام پیش اومده اونم اینه که اون باتری که پانادورا کردم + اون ممروی که مجیک کردم فقط با هم دیگه میان بالا
البته مموری به صورت جدا میاد روی یه پی اس پی دیگه ولی باتری بدون اون مموری که مجیک شده بود کار نمیکنه
وقتی میزارم تو پی اس پی ، پی اس پی روشن میشه و صفحه سیاهه و پی اس پی هم خاموش نمیشه تا اینکه باتری رو در بیارم
روی یه پی اس پی دیگه هم تست کردم همینطوریه
وقتی که رم رو میزارم تو پی اس پی و باتری رو هم میزارم باز پی اس پی روشن میشه ولی اینسری کاملا سالمه و میاد بالا
کجا رو گند زدم :دی ؟

شما باطریتون روی حالت پاندورا مانده.باید از حالت پاندورا خارج کنید تا باطری به حالت عادی برگرده.

یک قسمت از این آموزش گفته

نکته : برای تبدیل کردن باطری پاندورا به باطری معمولی از درون همین برنامه ی Hellcat's Pandora Installer دکمه ی R رو به همراه دکمه ی مربع بزنید ، و یا اینکه فقط دکمه ی مربع رو بزنید .

که شما انجام ندادی.این کار را انجام بده درست میشه.

لطفا سعی کنید اگه بعد از پست شما پستی نیست و میخواهی مطلب جدیدی عنوان کنی از کلید ویرایش استفاده کن.
موفق باشید.
علی

Diego
31-05-2011, 13:26
من یه 1004 دارم و کپی خور دائمه.زیاد در رابطه با پاندورا و ...اطلاعات ندارم،اگه بخوام باطریش رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟کپی خورش نمیپره؟ باطری مدل خاصی میخواد؟(ربطی که به باطری پاندورا نداره؟!:31:)
یه سوال دیگه،وقتی دکمه ی select رو نگه میدارم یه منو میاد که نوشته پاندورا و فلان ...و یه گزینه داره که نوشته shut down device ،اگه از اون گزینه psp رو خاموش کنم مشکلی پیش میاد؟

choory
31-05-2011, 14:54
من یه 1004 دارم و کپی خور دائمه.زیاد در رابطه با پاندورا و ...اطلاعات ندارم،اگه بخوام باطریش رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟کپی خورش نمیپره؟ باطری مدل خاصی میخواد؟(ربطی که به باطری پاندورا نداره؟!:31:)
یه سوال دیگه،وقتی دکمه ی select رو نگه میدارم یه منو میاد که نوشته پاندورا و فلان ...و یه گزینه داره که نوشته shut down device ،اگه از اون گزینه psp رو خاموش کنم مشکلی پیش میاد؟

نه مشکلی نداره.کلا پاندورا بحثش جدا هست و ربطی به psp شما نداره.شما میتونی از هر باطری استفاده کنی.
با آن گزینه هم میتونی دستگاه را خاموش کنی و مشکلی نیست.

BiG M2M
31-05-2011, 15:15
شما باطریتون روی حالت پاندورا مانده.باید از حالت پاندورا خارج کنید تا باطری به حالت عادی برگرده.

یک قسمت از این آموزش گفته

که شما انجام ندادی.این کار را انجام بده درست میشه.

لطفا سعی کنید اگه بعد از پست شما پستی نیست و میخواهی مطلب جدیدی عنوان کنی از کلید ویرایش استفاده کن.
موفق باشید.
علی

والا از اونجایی که تازه واردم وقتی پست میزنم نمیبینمش که بخوام ویرایش بزنم و باید صبر کنم یکی اونو تایید کنه تا بیاد و ...
من باطری رو از حالت پانادورا در اورده بودم که این مورد بوجود اومد. چند بار دیگه هم واسه اینکه از پانادورا در بیاد تلاش کردم ولی یا نشد یا اینکه مورد از چیز دیگس !

choory
01-06-2011, 10:18
والا از اونجایی که تازه واردم وقتی پست میزنم نمیبینمش که بخوام ویرایش بزنم و باید صبر کنم یکی اونو تایید کنه تا بیاد و ...
من باطری رو از حالت پانادورا در اورده بودم که این مورد بوجود اومد. چند بار دیگه هم واسه اینکه از پانادورا در بیاد تلاش کردم ولی یا نشد یا اینکه مورد از چیز دیگس !

این حالتی که شما میگی وقتی باطری را میزاری داخل دستگاه چراغ سبز دستگاه خودکار روشن میشه و تصویر سیاه هست فقط وقتی اتفاق می افته که باطری پاندورا باشه و داخل دستگاه قرار دهی.
متاسفانه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

choory
01-06-2011, 10:31
طریقه تشخیص مدل مادربورد انواع PSP

برای اینکه از این روش بتوانید مدل مادربورد دستگاه خودتون (+ یک سری اطلاعات دیگه) را ببینید ابتدا نیاز هست که دستگاه شما کپی خور باشه(ورژنش مهم نیست)

سپس از لینک زیر برنامه PSPident را دانلود کنید.

سپس فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و فولدر PSPIDENT را در مسیر زیر کپی کنید.

X:\PSP\GAME
X نام درایور PSP در سیستم شما

سپس به منوی بازی رفته و برنامه PSPIDENT 0.74 را اجرا کنید.

با محیط زیر روبرو میشوید که اطلاعات مورد نظر را میتونید ببینید.(اگر کلید O را بزنید از صفحه اسکرین شات تهیه میکنه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY و سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

موفق باشید.
علی

choory
01-06-2011, 11:49
آموزش کپی خور کردن psp با مادربورد های نوع 01g و 02g با فریمور 6.39ME-2

سلام دوستان

خواهشنا فقط و فقط و فقط روی مدل های 1000 و 2000 مادربود قدیم نصب کنید.و از نصب کردن روی دستگاه های 3000 و 2000 مادربورد جدید (ta-088 v3 و بالاتر) و مدل go خوداری کنید.

این آموزش فقط برای دستگاه هایی هست که مدل مادربوردشان 01g و 02g میباشد.(با توجه به گفته های فایل readme همراه Installer for CFW 6.39 ME-2 ا)
اگر دستگاه شما دارای این مادربورد نیست از این آموزش استفاده نکنید.

برای پی بردن به نوع مادربورد کنسول خود از آموزش زیر استفاده کنید.

طریقه تشخیص مدل مادربورد انواع PSP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دستگاه را به فریمور 6.39 اصلی سونی آپدیت کنید.

برای این کار ابتدا فریمور زیر را دانلود کرده

از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر و فایل EBOOT.PBP را در مسیر زیر کپی کنید.

x:\PSP\GAME\UPDATE
x نام درایور psp در سیستم شما.

سپس از قسمت بازی ها شروع به آپدیت کردن psp کنید و در پایان آپدیت کلید x را زده تا دستگاه دوباره راه اندازی شود.
الان باید ورژن فریمور شما 6.39 باشد.

حال برنامه زیر را دانلود کرده:

از حالت فشرده خارج کرده و فولدر installer در مسیر زیر کپی کنید.

x:\PSP\GAME

از قسمت بازی ها برنامه 639kxploit را اجرا کنید.

صبر کنید تا نوشته press X to start the update, R to exit. بیاد.
سپس کلید x را بزنید تا آپدیت انجام بشود.
دستگاه به صورت خودکار ریست میشود.

در آخر به فریمور 6.39ME-2 خوش آمدید.

مسئولیت تمام مشکلات احتمالی به عهده خود شما هست.البته طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمی آید.
تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY و سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

موفق باشید.
علی:46:

amirfour
02-06-2011, 02:50
سلام.
بله شما اگه باطری را خارج کنی یا کنسول را به صورت کامل خاموش کنی (گرفتن کلید پاور برای چند ثانیه) دستگاه از حالت کپی خور خارج میشه.

اگه دستگاه شما از سری 2000 با مادربورد قدیمی باشه (خرید برای حدود 2.5 پیش) میشه روش فریمور 6.38me2 هم نصب کرد.
اما اگر جدیدا خریده باشید در حال حاضر همین 6.35 آخرین فریمور هست.

علی جان سلام

با روشی که توضیح دادی من از مشخصاتم یک اسکرین شات گرفتم

الان با چه ورژنی می تونم آپدیت کنم و با چه روشی کپی خور دایم بکنم؟

علی جان منظور از

possiblle CFW : 5.3 HEN and UP

یعنی چه؟؟ این را میشه آپدیت کرد به چه روشی؟

choory
02-06-2011, 15:15
علی جان سلام

با روشی که توضیح دادی من از مشخصاتم یک اسکرین شات گرفتم

الان با چه ورژنی می تونم آپدیت کنم و با چه روشی کپی خور دایم بکنم؟

علی جان منظور از

possiblle CFW : 5.3 HEN and UP

یعنی چه؟؟ این را میشه آپدیت کرد به چه روشی؟

سلام

ببین داخل فایل readme این کاستوم فریمور نوشته شده که فقط بر روی ورژن های 01g و 02g کار میکند.

-- What is this? --
This is CFW installer for OFW6.39.
Only work on 01g and 02g model.

باز هم ذکر میکنم تمام مسئولیت این کار به عهده خودتون هست.

به نظر من اکه با این فریمور 6.35 مشکلی نداری احتیاج به آپدیت نیست.

amirfour
02-06-2011, 21:37
علی جان من می خواهم کپی خور دایم بشه لطفا بگو کدام روش بهتره؟

amirfour
04-06-2011, 05:58
باز هم سلام

علی جان مهندس بازی در اوردم و ریسک کردم ولی خوب بود این کار نمی کردم

من کاملا طبق آموزش شما برای ورژن 6.39ME-2 پیش رفتم ولی در مرحله آخر برنامه 639kxploit اجرا کردم ولی دستگاه خاموش شد

الان وقتی دکمه پاور می زنم صفحه سیاه می ماند ولی چراغ سبز فقط روش می شه

علی جان چی کار کنم امیدی به درست شدنش هست؟

choory
04-06-2011, 10:21
باز هم سلام

علی جان مهندس بازی در اوردم و ریسک کردم ولی خوب بود این کار نمی کردم

من کاملا طبق آموزش شما برای ورژن 6.39ME-2 پیش رفتم ولی در مرحله آخر برنامه 639kxploit اجرا کردم ولی دستگاه خاموش شد

الان وقتی دکمه پاور می زنم صفحه سیاه می ماند ولی چراغ سبز فقط روش می شه

علی جان چی کار کنم امیدی به درست شدنش هست؟

سلام امیر جان.
من که گفتم شما که روی 6.35 هستی به نظرم احتیاج به آپدیت نداری.
حداقل صبر میکردی پست بعدی را جواب میدام بعد آپدیت میزدی.

چراغ سبز روش میمونه یا بعد از10-20 ثانیه خاموش میشه؟
داخل انجمن bc یک آموزش دیده بودم برای درست کردن.(البته روی دستگاه یکی از دوستان کار کرده بود)پیدا کردم لینکش را براتون میفرستم.امتحان کنید شاید جواب داد.
راه بعدی هم تعویض مادربورد هست.

واقعا شرمنده و متاسف هستم.

amirfour
04-06-2011, 11:13
علی جان دشمنت شرمنده مشکل از خودم بود اتفاقا readme هم خواندم ولی همانطور که عرض کردی نباید مشکلی پیش می اورد

چراغش خاموش نمیشه همینجوری سبز میمونه خاموش هم نمیشه الان دقیقا چه اتفاقی افتاده ؟؟؟

در تهران جایی را سراغ داری درستش کنه؟

The Black Dahlia
08-06-2011, 09:31
علی جان دشمنت شرمنده مشکل از خودم بود اتفاقا readme هم خواندم ولی همانطور که عرض کردی نباید مشکلی پیش می اورد

چراغش خاموش نمیشه همینجوری سبز میمونه خاموش هم نمیشه الان دقیقا چه اتفاقی افتاده ؟؟؟

فک کنم بریک شدی برادر!!

amirfour
10-06-2011, 05:02
علی جان کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

general_sorena
10-06-2011, 18:14
دوستان سلام! من مدتی بود psp خودمو گذاشته بودم کنار به دلایلی. حالا دوباره می خواستم ازش استفاده کنم. اولا یک رم جدید گرفتم که 8 گیگ هست. (اینم بگم psp من 3000 هستش) قبلا با همون روش CFW و chicekhen هکش کرده بودیم و مشکلی نداشت. حالا از همون روش که میرم هیچ اتفاقی نمیفته و توی مرحله لود عکسها خاموش میشه و ریست نمیشه! چرا؟ راستی روش جدیدی اومده؟ من مدتی بود کاملا بی خبر از دنیای psp بودم. در ضمن ورژنش هم هنوز 5.03 هستش.
بماند که فایل های پست اول لینکشون خرابه و من با بدبختی پیداشون کردم از جای دیگه.

choory
10-06-2011, 20:17

علی جان کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.
این چند وقت به خاطر امتحان ها و تحویل پروژه ها یکم کمتر سر میزنم.شرمنده.
چون اهل تهران نیستم کسی را داخل تهران نمیشاسم.بهتره دوستان تهرانی کمک کنن.
بهتره یک سر به توپ خونه بزنی.

دوستان سلام! من مدتی بود psp خودمو گذاشته بودم کنار به دلایلی. حالا دوباره می خواستم ازش استفاده کنم. اولا یک رم جدید گرفتم که 8 گیگ هست. (اینم بگم psp من 3000 هستش) قبلا با همون روش CFW و chicekhen هکش کرده بودیم و مشکلی نداشت. حالا از همون روش که میرم هیچ اتفاقی نمیفته و توی مرحله لود عکسها خاموش میشه و ریست نمیشه! چرا؟ راستی روش جدیدی اومده؟ من مدتی بود کاملا بی خبر از دنیای psp بودم. در ضمن ورژنش هم هنوز 5.03 هستش.
بماند که فایل های پست اول لینکشون خرابه و من با بدبختی پیداشون کردم از جای دیگه.

سلام دوست عزیز.

شما میتونی از یکی از 2 تا آموزش زیر به دلخواه استفاده کنی.

آموش کپی خور کردن تمام مدل های psp با فریمور 6.20pro-b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش کپی خور کردن تمام مدل های PSP با فریمور 6.35pro-b5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

LiverBarca
10-06-2011, 21:34
دوستان psp من3000 هست و الان فریمرش5.3 هست...
میخواستم بدونم بهترین فریموری که تا حالا برای این مدل اومده چیه تا اونو بزنم...
راستی این 6.20 واقعآ کپی خور دائم میشه؟؟؟
ممنون:11:

majid322
10-06-2011, 21:38
اره کپی خور دایم شده مال خوده من کپی خور دایمه

اموزشش اینه که اینجا گزاشتم

6.20 هم همه ی بازی ها رو اجرا میکنه

general_sorena
11-06-2011, 10:33
سلام.
این چند وقت به خاطر امتحان ها و تحویل پروژه ها یکم کمتر سر میزنم.شرمنده.
چون اهل تهران نیستم کسی را داخل تهران نمیشاسم.بهتره دوستان تهرانی کمک کنن.
بهتره یک سر به توپ خونه بزنی.

سلام دوست عزیز.

شما میتونی از یکی از 2 تا آموزش زیر به دلخواه استفاده کنی.

آموش کپی خور کردن تمام مدل های psp با فریمور 6.20pro-b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش کپی خور کردن تمام مدل های PSP با فریمور 6.35pro-b5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

همه چیز به خوبی پیش رفت فقط بازی هایی که دانلود کردم و با پسوند cso هست باید کجا بریزم؟ تو همون پوشه psp\game؟

majid322
11-06-2011, 11:32
نه باید یه پوشه ی جدا بسازی توی شاخه ی اصلی مموری به نام ISO و بازیا رو بریزی توش

راستی از کدوم روش رفتی ؟

general_sorena
11-06-2011, 12:14
نه باید یه پوشه ی جدا بسازی توی شاخه ی اصلی مموری به نام ISO و بازیا رو بریزی توش

راستی از کدوم روش رفتی ؟

از این روش:

الان هم در system setting در قسمت information جلوی system software نوشته:
6.20 Pro - B6
همه چیز درسته دیگه؟

majid322
11-06-2011, 12:25
اره حله psp ات کپی خور دایم شده

الان هر بازی که میخوای میتونی بریزی توش و بازی کن

aha2012
11-06-2011, 12:59
salam
من فریمور پی اس پیم 5.5 gen D3 هست
الان بازیهای جدیدو که دان میکنم اجرا نمیکنه و ارور 800201500 اینطورا میده
بازیهای :tron-patapon3 و .................
خلاصه میخواستم بدونم بعد از این 5.5 فریمور جدیدی نیومده که به راحتی همین 5.5 بی دردسر بریزیم و راحت بازیهارو اجرا کنیم؟؟؟؟
پی اس پی من 2000 هست
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

general_sorena
11-06-2011, 16:50
اره حله psp ات کپی خور دایم شده

الان هر بازی که میخوای میتونی بریزی توش و بازی کن

آقا همه چيز حل شد! خيلي عالي شد. باتري رو هم دراوردم و باز بدون مشكل كار كرد. بازي ها رو هم ريختم و مشكلي نداشت. دمتون گرم.

choory
11-06-2011, 17:16
salam
من فریمور پی اس پیم 5.5 gen D3 هست
الان بازیهای جدیدو که دان میکنم اجرا نمیکنه و ارور 800201500 اینطورا میده
بازیهای :tron-patapon3 و .................
خلاصه میخواستم بدونم بعد از این 5.5 فریمور جدیدی نیومده که به راحتی همین 5.5 بی دردسر بریزیم و راحت بازیهارو اجرا کنیم؟؟؟؟
پی اس پی من 2000 هست
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.

شما میتونی به یکی از 2 تا فریمور زیر آپدیت کنی.

آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.38ME2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش کپی خور کردن psp با مادربورد های نوع 01g و 02g با فریمور 6.39ME-2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روی هر 2 تا بازی های جدید اجرا میشوند.فقط 6.39 قابلیت اتصال به PSN را هم داره.

موفق باشید.

aha2012
11-06-2011, 17:32
سلام.

شما میتونی به یکی از 2 تا فریمور زیر آپدیت کنی.

آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.38ME2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش کپی خور کردن psp با مادربورد های نوع 01g و 02g با فریمور 6.39ME-2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روی هر 2 تا بازی های جدید اجرا میشوند.فقط 6.39 قابلیت اتصال به PSN را هم داره.

موفق باشید.
ممنونم علی جون
فقط میخواستم بدونم ریختنش مثل 5.5 بی دردسره؟
بعد اینکه آخرین گزینه توی psp مربوط میشه به psnوps store،میخواستم بدونم اگه بریم تو این قسمتها کپی خورمون میپره؟(با وجود 5.5،بعد از 5.5 چطور؟)
بعد خودت کدومو پیشنهاد میکنی؟6.39 یا 6.38
بعد این دو ورژن بازیهای قدیمی هم ران میکنه؟
راستی این آخرین فریموره که اومده؟بعدش قرار نیست بیاد؟یعنی رفت برای psvita?
خلاصه ممنونم ازت و اگه بازم سوال داشتم میپرسم
راستی نیاز نداره که این 5.5 و تبدیل کنم به یه چیزی بعد اون چیزرو تبدیل کنم به 6.39؟
اینم بگو دمت گرم::31:
این 6.39Me2 مثل 5.5 gen D3 قابل اعتماده؟اینطوری بگم یعنی حکش مثل 5.5 باقلواست ؟؟؟:31:

Punisher_2008
11-06-2011, 21:41
سلام به همگی..
یکی از دوستام میخواد پی اس پی 3000 بگیره...
میخواستم بدونم همه فریمور ها کپی خور میشه؟

Alex Fera
12-06-2011, 14:17
سلام به همگی..
یکی از دوستام میخواد پی اس پی 3000 بگیره...
میخواستم بدونم همه فریمور ها کپی خور میشه؟

بله دوست عزیز تمام فریمور ها کپی خور میشه........

البته برای کپی دایم باید زیر 6.20 باشه.....

choory
12-06-2011, 18:18
ممنونم علی جون
فقط میخواستم بدونم ریختنش مثل 5.5 بی دردسره؟
بعد اینکه آخرین گزینه توی psp مربوط میشه به psnوps store،میخواستم بدونم اگه بریم تو این قسمتها کپی خورمون میپره؟(با وجود 5.5،بعد از 5.5 چطور؟)
بعد خودت کدومو پیشنهاد میکنی؟6.39 یا 6.38
بعد این دو ورژن بازیهای قدیمی هم ران میکنه؟
راستی این آخرین فریموره که اومده؟بعدش قرار نیست بیاد؟یعنی رفت برای psvita?
خلاصه ممنونم ازت و اگه بازم سوال داشتم میپرسم
راستی نیاز نداره که این 5.5 و تبدیل کنم به یه چیزی بعد اون چیزرو تبدیل کنم به 6.39؟
اینم بگو دمت گرم::31:
این 6.39Me2 مثل 5.5 gen D3 قابل اعتماده؟اینطوری بگم یعنی حکش مثل 5.5 باقلواست ؟؟؟:31:

خواهش میکنم.

-ریختنش که توی آموش ها معلومه به صورت هست.درکل راحته.

-نه متصل شدن به این قسمت ها کاری به کپی خور دستگاه نداره.کلا 2 صورت داره یا متصل میشه یا متصل نمیشه.که فعلا در فریمور 6.39 قابلیت اتصال هست و با فریمور های پایین تر کلا نمیتونید کانکت بشوید.

-من خودم الان 6.39 دارم مشکلی باهاش نداشتم.قبلش هم 6.38 بودم آن هم مشکلی نداشت.

-تست نکردم اما اصولا نباید مشکلی داشته باشه.

-معلوم نیست.اما فکر نکنم آخرین فریمور باشه.تا عرضه vita و سونی بیخیال psp نمیشه.

-خواهش میکنم

-نه مشتقیم بریز مشکلی نیست.

-کلا شما که دستگاه کپی خور دایم هست نگران این چیز ها نباش هر موقعی که خواستی میتونی هر بلایی که خواستی سر دستگاه بیاری و یا به هر ورژنی که خواستی دانگرید کنی.:20::31:

aha2012
12-06-2011, 18:33
خواهش میکنم.

-ریختنش که توی آموش ها معلومه به صورت هست.درکل راحته.

-نه متصل شدن به این قسمت ها کاری به کپی خور دستگاه نداره.کلا 2 صورت داره یا متصل میشه یا متصل نمیشه.که فعلا در فریمور 6.39 قابلیت اتصال هست و با فریمور های پایین تر کلا نمیتونید کانکت بشوید.

-من خودم الان 6.39 دارم مشکلی باهاش نداشتم.قبلش هم 6.38 بودم آن هم مشکلی نداشت.

-تست نکردم اما اصولا نباید مشکلی داشته باشه.

-معلوم نیست.اما فکر نکنم آخرین فریمور باشه.تا عرضه vita و سونی بیخیال psp نمیشه.

-خواهش میکنم

-نه مشتقیم بریز مشکلی نیست.

-کلا شما که دستگاه کپی خور دایم هست نگران این چیز ها نباش هر موقعی که خواستی میتونی هر بلایی که خواستی سر دستگاه بیاری و یا به هر ورژنی که خواستی دانگرید کنی.:20::31:
پسر ممنونم:11:
بعد این 02g و g01 یعنی چی؟
بعد من میخوام به 6.39 آپ کنم باید مثل قبلیا شارژ باتری بالای 80 درصد باشه؟

choory
12-06-2011, 18:39
پسر ممنونم:11:
بعد این 02g و g01 یعنی چی؟
بعد من میخوام به 6.39 آپ کنم باید مثل قبلیا شارژ باتری بالای 80 درصد باشه؟

خواهش میکنم.

01g و 02g تیپ مادربورد ها هست.که داخل آموزش توضیح دادم.این آموزش برای مدل های 1000 و 2000 قدیمی (کپی خور دایم) با مادربورد تیپ 01g و 02g هست که کافیه یک برنامه (داخل آموزش هست) بریزی و اجرا کنی تا تیپ مادربورد را نشان بده.

بله باید بالای 80 درصد باشه.بهتره دستگاه هم به شارژر متصل باشه.

aha2012
12-06-2011, 18:49
خواهش میکنم.

01g و 02g تیپ مادربورد ها هست.که داخل آموزش توضیح دادم.این آموزش برای مدل های 1000 و 2000 قدیمی (کپی خور دایم) با مادربورد تیپ 01g و 02g هست که کافیه یک برنامه (داخل آموزش هست) بریزی و اجرا کنی تا تیپ مادربورد را نشان بده.

بله باید بالای 80 درصد باشه.بهتره دستگاه هم به شارژر متصل باشه.
خیلی خیلی ممنون علی جون
بازم سوال داشتم حتما ازت میپرسم
tnx

choory
15-06-2011, 18:20
آپدیت PRO-B6 برای فریمور 6.35 و 6.20

آپدیت PRO-B6 برای فریمور 6.20

این آپدیت برای فریمور 6.20 هست.که بر روی دستگاه هایی که مادربورد آنها تیپ 1g, 2g, 3g, 4g, 5g هست سازگاری داره.

آپدیت PRO-B6 برای فریمور 6.35

این آپدیت برای فریمور 6.35 هست.که بر روی دستگاه هایی که مادربورد آنها تیپ 1g, 2g, 3g, 4g, 5g, 7g, 9g هست سازگاری داره.

choory
15-06-2011, 18:37
آموزش کپی خور کردن psp با فریمور 6.39PRO-B6

سلام دوستان.
این ورژن چند وقتی هست که کپی خور شده.(به خاطر یک سری مشکلات نشده بود آموزشش را قرار بدهم)
به گفته سازنده بر روی همه psp ها کار میده و با دستگاه هایی که مادربورد آنها تیپ 1g, 2g, 3g, 4g, 5g, 7g, 9g دارند سازگاری داره.(من خودم فقط روی مدل 2000 کپی خور دایم و 3000 تست کردم مشکلی نداشت)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ابتدا فریمور 6.39 را از لینک زیر دانلود کنید.

پس از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایل EBOOT.PHP را در مسیر زیر کپی کنید.
X:\PSP\GAME\UPDATE
x نام درایو psp در سیستم شما

سپس از قسمت بازی ها شروع به آپدیت کردن فریمور کنید.

حال فایل زیر را دانلود کنید.

بعد از خارج کردن از حالت فشرده و پوشه PROUPDATE را در مسیر زیر کپی کنید.

سپس برنامه update pro را اجرا کنید.

سپس کلید x فشار دهید تا فریمور نصب بشه.پس از نصب شدن دوباره باید کلید x را فشار دهید تا به محیط xmb برگردید.

در آخر به فریمور6.39PRO-B6 خوش آمدید.:8:

مسئولیت تمام مشکلات احتمالی به عهده خود شما هست.البته طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمی آید.

موفق باشید.

aha2012
15-06-2011, 18:45
salam علی جون
من هنوز اون آپدیتی که راهنماییم کردیو نریختم.الان این آموزشتو دیدم میخواستم بدونم کدوم بهتره و کدومو بریزم؟
6.39 me2 یا 6.39 pro b6 ?????
چندروز پیش او.لیو گفتی بریزم.الان به نظرت کدوم خوبه؟اصلا امکانات این جدیده چیه؟برای پی اس پیهای کپی دائم خوبه؟
دیگه هر چی الاعات داره بگو
درضمن تفاوتشو با این قبلیه بگو.ممنونم

choory
15-06-2011, 18:51
salam علی جون
من هنوز اون آپدیتی که راهنماییم کردیو نریختم.الان این آموزشتو دیدم میخواستم بدونم کدوم بهتره و کدومو بریزم؟
6.39 me2 یا 6.39 pro b6 ?????
چندروز پیش او.لیو گفتی بریزم.الان به نظرت کدوم خوبه؟اصلا امکانات این جدیده چیه؟برای پی اس پیهای کپی دائم خوبه؟
دیگه هر چی الاعات داره بگو
درضمن تفاوتشو با این قبلیه بگو.ممنونم

سلام امید جان.

نه شما همان 6.39ME-2 را بریز.برای دستگاه شما که کپی خور دایم هست فریمور 6.39ME-2 بهتره.

این 2 هم تفاوت خاصی باهم ندارن.فقط me2 دائمی هست (فقط برای 1000 و 2000 کپی دائم) و pro-b6 موقت هست روی همه psp ها نصب میشه.

koroshfe
16-06-2011, 00:24
سلام بچه ها . ببخشید . یه چند وقته نبودم تو دنیای پی اس پی . من 3000 دارم . 35 6 کنم می تونم با این جریان کرک دائم کنم ؟ دوستان این آرزوی ما بر آورده شد . یه آرزوی دیگه داریم . پی اس ان در کنار کپی . امکانش هست به نظرتون ؟؟؟
با تشکر

majid322
16-06-2011, 00:42
شما باید 6.20 رو نصب کنی مگرنه 6.35 کپی دایم نیست

این اموزشش هست که خودم تهیه کردم خیلی ها هم از این راه کپی خور کردن

خودت برو تو تاپیک نگاه کن psn هم من باهاش میرم پی اس پی رو باطریشم در میارم کپیش نمیپره

اینم ادرسش

راستی یه سوال شما میرید تو پی اس ان چیکار میکنید پولیه که

koroshfe
16-06-2011, 02:23
الان من این 39 6 رو نصب کنم دائمه ؟؟؟
کدوم بالاتره و دائمه ؟؟؟
منظور من بازی کردن پی اس ان بدون یو ام دی بودا . توقع زیاد ایرانی هاست دیگه .
پی اس پی من 3000 هستش . 35 6 از اون کپی هایی که باید بازی رو از روی اون صفحه های سیاه اورد :دی همون پرو 35 6 . من یه چیزی دیدم که 20 6 برای 3000 دائمه . داگرید می شه کرد ؟؟؟
کلا راهنمایی کنید دیگه :دی
خیلی وقته تو نخ پی اس پی نیستم . بعدش راستی منو ریکاوری برام خیلی مهمه . هر کاری می کنم ، حتی با آیپد هم ور می رم این 8 تا دکمه ی سونی باز هم اذیتم می کنه :دی (کلیه ی کنسول ها ، بیشتر پی اس پی)
دستتون درد نکنه . شمه خسته تنی دا بمیرم .

sonixax
16-06-2011, 03:03
علی جان برای فت ها فرمور 6 با هَک دایمی اومده یا نه ؟

choory
16-06-2011, 09:42
الان من این 39 6 رو نصب کنم دائمه ؟؟؟
کدوم بالاتره و دائمه ؟؟؟
منظور من بازی کردن پی اس ان بدون یو ام دی بودا . توقع زیاد ایرانی هاست دیگه .
پی اس پی من 3000 هستش . 35 6 از اون کپی هایی که باید بازی رو از روی اون صفحه های سیاه اورد :دی همون پرو 35 6 . من یه چیزی دیدم که 20 6 برای 3000 دائمه . داگرید می شه کرد ؟؟؟
کلا راهنمایی کنید دیگه :دی
خیلی وقته تو نخ پی اس پی نیستم . بعدش راستی منو ریکاوری برام خیلی مهمه . هر کاری می کنم ، حتی با آیپد هم ور می رم این 8 تا دکمه ی سونی باز هم اذیتم می کنه :دی (کلیه ی کنسول ها ، بیشتر پی اس پی)
دستتون درد نکنه . شمه خسته تنی دا بمیرم .

ببین دوست عزیز شما که الان ورژن دستگاهت 6.35 هست دیگه نمیتونی فریمور 6.20 را نصب کنی.البته میشه دانگرید کرد اما ریسکش زیاده.
شما همین 6.39PRO-B6 را نصب کن هم همه بازی ها را اجرا میکنه.هم اینکه منوی ریکاوری داره و باهاش میتونی psn هم بری (تنها فریموری که الان میشه باهاش psn رفت ورژن 6.39 هست.)
فقط به صورت دایم نیست که اون هم هیچ مشکلی نداره چون سر جمع کپی خور کردنش 20 ثانیه هم بیشتر زمان نمیبره.چون فقط باید یک برنامه اجرا کنی و یک کلید x بزنی تا دستگاه کپی خور بشه.

علی جان برای فت ها فرمور 6 با هَک دایمی اومده یا نه ؟

سلام میلاد جان.

آخرین فریموری که اومده 6.39ME-2 هست که به صورت کپی خور دائم هست و با دستگاه شما هم مشکلی نداره.

panther99
16-06-2011, 10:23
آقا من یه سوالی دارم :
اگه الان برم و از بازار یه psp کپی نشده بگیرم و بیارم برنامه های مورد نیاز رو هم واسه کپی خور کردن داشته باشم و مثلا طبق دستورالعمل زیر که تو سایت لینک دادید پیش برم ( دقیقا طبق همین ) psp من مثلا با ورژن 6.39PRO-B6 کپی خور میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( البته کپی دایم ) یا کارهای دیگه هم باید انجام بدم ؟؟؟؟!!!!

choory
16-06-2011, 10:37
آقا من یه سوالی دارم :
اگه الان برم و از بازار یه psp کپی نشده بگیرم و بیارم برنامه های مورد نیاز رو هم واسه کپی خور کردن داشته باشم و مثلا طبق دستورالعمل زیر که تو سایت لینک دادید پیش برم ( دقیقا طبق همین ) psp من مثلا با ورژن 6.39PRO-B6 کپی خور میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( البته کپی دایم ) یا کارهای دیگه هم باید انجام بدم ؟؟؟؟!!!!

بله در صورتی که فریمور دستگاهی که میخوری زیر 6.39 باشه(البته فعلا همه دستگاه های موجود در بازار فریمور های پایین تر از 6.39 یا حداکثر 6.39 هستن چون آخرین فریموری که سونی داده همین 6.39 هست)

البته من جایی داخل آموزش نگفتم که دستگاه کپی خور دایم میشه.این آموزش به صورت کپی خور موقت هست و در صورتی که باطری را خارج کنید یا دستگاه را به صورت کامل خاموش کنید از حالت کپی خور در میاد و باید برای کپی خور کردن مجدد برنامه را دوباره اجرا کنید که خیلی زمان ببره 20 ثانیه هست..

koroshfe
16-06-2011, 13:13
ببین دوست عزیز شما که الان ورژن دستگاهت 6.35 هست دیگه نمیتونی فریمور 6.20 را نصب کنی.البته میشه دانگرید کرد اما ریسکش زیاده.
شما همین 6.39PRO-B6 را نصب کن هم همه بازی ها را اجرا میکنه.هم اینکه منوی ریکاوری داره و باهاش میتونی psn هم بری (تنها فریموری که الان میشه باهاش psn رفت ورژن 6.39 هست.)
فقط به صورت دایم نیست که اون هم هیچ مشکلی نداره چون سر جمع کپی خور کردنش 20 ثانیه هم بیشتر زمان نمیبره.چون فقط باید یک برنامه اجرا کنی و یک کلید x بزنی تا دستگاه کپی خور بشه.

سلام میلاد جان.

آخرین فریموری که اومده 6.39ME-2 هست که به صورت کپی خور دائم هست و با دستگاه شما هم مشکلی نداره.

حیف شد . می خواستیم کپی دائمش کنیم باتری رو در بیاریم بذاریم کپی باشه یه ذره ذوق کنیما :31:
دستتون درد نکنه .

koroshfe
16-06-2011, 13:27
چند درصد احتمال دائمه 39 6 هست ؟

choory
16-06-2011, 13:38
حیف شد . می خواستیم کپی دائمش کنیم باتری رو در بیاریم بذاریم کپی باشه یه ذره ذوق کنیما :31:
دستتون درد نکنه .

چند درصد احتمال دائمه 39 6 هست ؟

اصلا معلوم نیست.ممکنه همین فردا بیاد ممکن هم هست هیچ وفت نیاد که من خودم فکر میکنم دومی قوی تر هست.

الان کپی دایم و موقت هیچ تفاوت خاصی باهم ندارند.(مثلا خود من دستگاهم قابلیت کپی خور دایم شدن را داره اما به خاطر نوشتن این آموزش به 6.39pro-b6 آپدیت کردم و الان کپی موقت هست.هیچ کمبود و خلائی هم حس نمیکنم.)

پس بهتره به کپی دایم و موقت فکر نکنید و فقط از بازی کردن با دستگاه لذت ببرید.

تنها برتری که مدل های قدیمی دارند این هست که پاندورا روش جواب میده و هر بلایی سر psp بیارید میتونین با پاندورا درستش کنید که دستگاه های جدید این قابلیت را ندارند.(که این قابلیت هم هیچ ربطی به کپی دایم و موقت بودن دستگاه نداره)

لطفا پشت سر هم پست ارسال نکنید و اگر نوشته ای را ارسال کردید و بعدا تصمیم گرفتید متن دیگری بهش اضافه کنید از کلید ویرایش استفاده کنید.
ممنون.

koroshfe
16-06-2011, 13:41
متوجه هستم که مهم نیست ، ولی خودتون می دونید دیگه ، یه وسیله ی پورتابل ممکنه یه جایی بدون امکانات شارژش تموم شه . اونم مهم نیست . می دونم منظورتون چیه . حتی اگه هم پرید بعد 20 ثانیه می آد . پس فرقی نداره .
دستتون درد نکنه

sonixax
16-06-2011, 15:46
سلام میلاد جان.

قربونت ، علی جان این با پلاگین ها و اینها که مشکلی نداره ؟
من الان Gen-D3 دارم .

koroshfe
16-06-2011, 16:56
لطفا پشت سر هم پست ارسال نکنید و اگر نوشته ای را ارسال کردید و بعدا تصمیم گرفتید متن دیگری بهش اضافه کنید از کلید ویرایش استفاده کنید.
ممنون.

یه سوال : کسی بیشتر پست بده بهش (بیشتر) حلوا می دن ؟؟؟
ببخشید ، حواسم نبود .

پوول
17-06-2011, 09:21
دوستان من psp مدل 2..4 هستش و نقره ای هستش!
فریم ور دستگاهم روزی که خریدم این فریم ور ChickHEN روش بود 5.03
که هی می پرید باید میرفتیم عکسهای تخم مرغ رو میدیدیم!
سال 2009 خریدمش!
می خواستم بدونم الان برای این که مطمون شم این فریم دائم روش نصب میشه یا نه چه جوریه؟
صد در صد مدلای 2009 نمیشن کپی خور دائم دیگه مادر برد جدیدن؟!

Alex Fera
17-06-2011, 11:09
سال 2009 خریدمش!
می خواستم بدونم الان برای این که مطمون شم این فریم دائم روش نصب میشه یا نه چه جوریه؟

آقا به خدا سونی تا 3000 بیشتر هنوز PSP نزده،واسه شما حتما Vita رو فرستادن امتحان کنید،درسته؟؟؟؟((آقا شوخی کردم،به دل نگیر))

اگه شما PSP 3000 دارید به نظر من بهترینش همون 6.35 PRO B5 هستش،ولی کلا سری 3000 دائم نمیشه........

majid322
17-06-2011, 12:43
شما کلا مثل اینکه مشکل داری با این روش

چرا گمراه میکنی بچه مردمو

من خودم پی اس پیم کپی دایمه اینم روشش که نوشتم شما اومدی میگی نمیشه

چی بگم والا دیگه اینجوریشو ندیده بودم

دوست عزیز شما با این روش پی اس پیت کپی خور دایم میشه و تا حالا بیشتر از 20 نفر رو دیدم

این کار رو انجام دادن

بازم تصمیم با خودته

panther99
17-06-2011, 14:49
بله در صورتی که فریمور دستگاهی که میخوری زیر 6.39 باشه(البته فعلا همه دستگاه های موجود در بازار فریمور های پایین تر از 6.39 یا حداکثر 6.39 هستن چون آخرین فریموری که سونی داده همین 6.39 هست)

البته من جایی داخل آموزش نگفتم که دستگاه کپی خور دایم میشه.این آموزش به صورت کپی خور موقت هست و در صورتی که باطری را خارج کنید یا دستگاه را به صورت کامل خاموش کنید از حالت کپی خور در میاد و باید برای کپی خور کردن مجدد برنامه را دوباره اجرا کنید که خیلی زمان ببره 20 ثانیه هست..

ممنون . خب برای کپی دائم چه عملیاتی باید انجام داد ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koroshfe
17-06-2011, 17:04
فکر کنم منظورشون 2004 بودا .

sonixax
17-06-2011, 17:22
شما کلا مثل اینکه مشکل داری با این روش

چرا گمراه میکنی بچه مردمو

من خودم پی اس پیم کپی دایمه اینم روشش که نوشتم شما اومدی میگی نمیشه

چی بگم والا دیگه اینجوریشو ندیده بودم

دوست عزیز شما با این روش پی اس پیت کپی خور دایم میشه و تا حالا بیشتر از 20 نفر رو دیدم

این کار رو انجام دادن

بازم تصمیم با خودته

علی جان توی اون تاپیک نوشتند که همه ی مطالب اینجا آرشیو شده ، ولی این آموزش شما که به نظر من آموزش با ارزشی هست آرشیو نشده !!! :13:

majid322
17-06-2011, 17:26
سلام خیلی ممنون

چرا توی همین تاپیک با عنوان آموش کپی خور کردن تمام مدل های psp با فریمور 6.20pro-b

توی پست سوم قرار داده شده

فقط کاش گفته میشد که کپی دایم هست نه موقت

metal gear
17-06-2011, 22:41
مجید جان این روش برای 3004 جواب میده؟

majid322
17-06-2011, 22:51
بله کاملا جواب میده ماله خودم 3000 هست

سوالی بود در خدمتم

metal gear
18-06-2011, 08:33
3004 با 3000 فرق نداره؟؟؟ من منظورم 3004 بودا!

majid322
18-06-2011, 08:40
نه فرقی نداره اون مربوط به نواحی مختلفه مثلا اسیا 3004 هست اورپا یه چیز دیگست

مگرنه همشون 3000 هستن و این روش روشون جواب میده

موفق باشید

choory
18-06-2011, 13:54
قربونت ، علی جان این با پلاگین ها و اینها که مشکلی نداره ؟
من الان Gen-D3 دارم .

راستش خودم با چند تا پلاگینی که داشتم مشکلی نداشته و باهاش سازگاری داشته.فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه.

یه سوال : کسی بیشتر پست بده بهش (بیشتر) حلوا می دن ؟؟؟
ببخشید ، حواسم نبود .

خواهش میکنم دوست عزیز.
نه اصلا و ابدا تعداد پست ها مهم نیست.فقط برای کنترل نظم تاپیک ها یادآوری کردم.

ممنون . خب برای کپی دائم چه عملیاتی باید انجام داد ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خواهش میکنم.
متاسفانه هیچ یک از دستگاه های جدید کپی خور دائم نمی شوند.

سال 2009 خریدمش!

اگه دستگاه شما با chickHEN کپی خور بوده میشه گفت که 99.5 % مدل مادربورد دستگاه TA-088 v3 به بالا هست و این مدل دستگاه ها را نمیشه کپی خور دایم کرد.

علی جان توی اون تاپیک نوشتند که همه ی مطالب اینجا آرشیو شده ، ولی این آموزش شما که به نظر من آموزش با ارزشی هست آرشیو نشده !!! :13:

همانطور که دوستان گفتن داخل پست سوم قرار دادم.

سلام خیلی ممنون

چرا توی همین تاپیک با عنوان آموش کپی خور کردن تمام مدل های psp با فریمور 6.20pro-b

توی پست سوم قرار داده شده

فقط کاش گفته میشد که کپی دایم هست نه موقت

نوشته کپی دایم اضافه شد.

نیما.م
20-06-2011, 12:53
کسی روی پی اس پی گو امتحان کرده که ببینه جواب میده یا نه

Alex Fera
20-06-2011, 15:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش کپی خور کردن psp با فریمور 6.39PRO-B6
کسی روی پی اس پی گو امتحان کرده که ببینه جواب میده یا نه

بله جواب میده و مشکلی نداره............

نیما.م
20-06-2011, 19:30
کار هایی که گفت انجام دادم
فقط نمی دونم چجوری بازی هایی که کپی هستن رو توش اجرا کنم
مثلا یه بازی دانلود کردم براش که فرمتش iso هست
چی کار باید بکنم که اجراش کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریختمش تو پوشه ی گیم ولی اجراش نمی کنه:19:

choory
20-06-2011, 22:42
کار هایی که گفت انجام دادم
فقط نمی دونم چجوری بازی هایی که کپی هستن رو توش اجرا کنم
مثلا یه بازی دانلود کردم براش که فرمتش iso هست
چی کار باید بکنم که اجراش کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریختمش تو پوشه ی گیم ولی اجراش نمی کنه:19:

شما کافی یک پوشه ISO (به بزرگ بودن حروف دقت کن)ایجاد کنی و بازی هایی که فرمت آنها iso و cso است داخل این فولدر بریزی و بازی ها را اجرا کنی.

نیما.م
21-06-2011, 09:16
اینکار هم کردم می نویسه
the game cannot be started
the data is corrupted
ورژن مادر بوردم هست v5
05g
همه کار ها رو هم کردم یا راه کپی خور کردن اشتباه بوده یا روی پی اس پی گو کار نمی کنه

choory
21-06-2011, 09:54
اینکار هم کردم می نویسه
the game cannot be started
the data is corrupted
ورژن مادر بوردم هست v5
05g
همه کار ها رو هم کردم یا راه کپی خور کردن اشتباه بوده یا روی پی اس پی گو کار نمی کنه

شما به مسیر زیر برو

setting>system settings>system information

ببین جلو گزینه system software چی نوشته.اگه نوشته بود 6.39PRO-B6 که یعنی کپی خور شده.

حالا برای اجرا کردن بازی ها کافیه کلید select را فشار دهی تا به vsh menu بره و گزینه umd iso mode را روی یکی از حالت های sony np9669 یا m33 driver تنظیم کنی و بازی هایی که داخل پوشه iso ریختی را اجرا کنی.

نیما.م
21-06-2011, 11:07
چک کردم اون کار ها هم انجام دادم کپی خور شده
ولی باز همون پیام را میده
در پوشه ISOکه تو گیم هست دوتا بازی با فرمت های isoوcsoریختم ولی یکی نشون می ده و اجرا هم نمی کنه

choory
21-06-2011, 11:22
چک کردم اون کار ها هم انجام دادم کپی خور شده
ولی باز همون پیام را میده
در پوشه ISOکه تو گیم هست دوتا بازی با فرمت های isoوcsoریختم ولی یکی نشون می ده و اجرا هم نمی کنه

دوست عزیز شما باید پوشه iso را در root مموری (صفحه اصلی مموری) ایجاد کنی نه داخل پوشه game

یعنی بازی ها را در مسیر زیر بریزی.

x:\ISO

نیما.م
21-06-2011, 11:27
دستتون درد نکنه بالاخره پی اس پی گو من پس از یک سال کپی خور شد:31:

kolahesiah
22-06-2011, 09:19
من 639 رو ریختم توی پوشه ی X:\PSP\GAME\UPDATE
اما وقتی میرم قسمت بازی هااجرا کنم میزنه Currepted Data !!!!!!!!
چرا !؟
پی اس پی من هم 2004 هست
5.5 Prome 4 نصب هست

ckl_aseman
22-06-2011, 15:31
ورژن psp من 6.35 pro - b7 هستش. میخواستم ببینم میتونم به ورژن 6.38ME2 کپی خور دایم آپدیت کنم یا نه ؟

نیما.م
22-06-2011, 19:32
من با این روش مشکل پیدا کردم
تو پی اس پی گو یک قسمت برای بیرون اومدن و کوچیک کردن بازی داره(pause game)
بیشتر موقع خودش از یه جای بازی که قبلا کوچیک کرده بوده یه قسمت درست می کنه به عنوان بازی کوچک شده که اگه روش کلیک کنم به ادامه ی بازی می رم در صورتی که من قبلا این قسمت رو حذف کرده بودم:18:

Alex Fera
22-06-2011, 20:05
ورژن psp من 6.35 pro - b7 هستش. میخواستم ببینم میتونم به ورژن 6.38ME2 کپی خور دایم آپدیت کنم یا نه ؟

اگه PSP شما 1000 یا ورژن 1 و 2 مدل 2000 باشه،مشکلی پیش نمیاد.........

kolahesiah
23-06-2011, 18:03
کسی جواب نمیده!؟

choory
23-06-2011, 18:37
من 639 رو ریختم توی پوشه ی X:\PSP\GAME\UPDATE
اما وقتی میرم قسمت بازی هااجرا کنم میزنه Currepted Data !!!!!!!!
چرا !؟
پی اس پی من هم 2004 هست
5.5 Prome 4 نصب هست

شما فایل EBOOT.PBP را داخل مسیر X:\PSP\GAME\UPDATE میریزی و ارور Currepted Data میده؟

kolahesiah
24-06-2011, 11:04
شما فایل EBOOT.PBP را داخل مسیر X:\PSP\GAME\UPDATE میریزی و ارور Currepted Data میده؟

بله ! میریزم ارور میده !!!

نیما.م
24-06-2011, 11:10
یه نکته برای دارندگان پی اس پی گو وقتی کپی خور کردن
وقتی از puase dgame استفاده می کنن نباید ابزی دیگه ای رو اجرا کنن چون وقتی بخوان ادامه بدن همون بازی رو دستگاه هنگ می کنه وباید خاموشش کنن من فقط برای اون هایی که از pro-b6 6.39 استفاده میکننن اینو توصیه می کنم

Alex Fera
24-06-2011, 11:47
بله ! میریزم ارور میده !!!

با اجازه علی جان.........
شما دستگاه رو از حالت کپی خور در بیار بعد امتحان بکن...............

choory
24-06-2011, 11:54

اجازه ما هم دست شماست محمد جان :46:

راستش من خودم تا حالا برای نصب کردن ofw روی cfw مشکلی نداشتم.یعنی مستقیم ofw را روی cfw نصب میکردم و مشکلی نبوده.

kolahesiah
24-06-2011, 13:47

اقا مرسی !
چجوری از کپی خور در بیارم ؟!

Alex Fera
25-06-2011, 12:40
الان فریمور شما دائم هستش یا موقت؟؟؟
اگه موقته خوب باطری رو در بیار تا بپره........
اگه هم نه که بگو تا بهت بگم چجوری از CFW در بیای...............

__Jamaica__
25-06-2011, 19:41
دوستان من الان PRO-A4 6.35 دارم.
میشه منو راهنمایی کنید به 6.38 ME2 آپ کنم.

Alex Fera
25-06-2011, 19:55
دوستان من الان PRO-A4 6.35 دارم.
میشه منو راهنمایی کنید به 6.38 ME2 آپ کنم.

ميتونيد از اين آموزش استفاده كنيد...................

vahid.hh
01-07-2011, 19:53
آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.38ME2

سلام دوستان

این آموزش فقط برای دستگاه های مدل 1000 و 2000 که قابلیت کپی خور شدن دایم را دارند هست.لطقا دوستانی که مدل های 2000 جدید و 3000 و go دارند از این آموزش استفاده نکنند که باعث بریک شدن دستگاه میشه و تا این زمان راه برگشتی هم براش و جود ندارد.

برای آپدیت کردن به این فریمور دستگاه شما باید حداقل روی یکی از فریمور های زیر باشه.

به گفته سازنده ممکن است روی فریمور 5.50GEN و 5.50Prometheus نیاز به ویرایش VERSION.txt باشه.من خودم از 6.35PRO-B3 به این فریمور آمدم و مشکلی هم نبود.

ابتدا فایل زیر را دانلود کنید.
حجم:451 کیلوبایت

سپس فایل را از حالت فشرده خارج کنید و فولدر UPDATE را در مسیر زیر کپی کنید.

حال باید فریمور 6.38 را از لینک زیر دانلود کنید.
حجم:30.15MB

پس از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر نام دهید و در مسیر زیر کپی کنید.

به منوی بازی در داخل psp رفته و برنامه PSP Update ver 6.38 را اجرا کنید.

برای شروع شدن نصب ضربدر را زده و بقیه مراحل را طی کنید تا فریمور نصب شود.در آخر از شما میخواد که کلید x را زده تا psp دوباره بوت شود.

در آخر به فریمور 6.38Me2 خوش آمدید.:8:

موفق باشید.

کپی خور دائم نشد
psp 1004
فقط بازیهای ps1 اجرا میشه و موقع اجرای بازیهای psp این ارور میده :
80010087

حالا چجوری باید کپی خور دائمش کنم؟
میشه به 6.20 دانگریدش کرد؟

choory
01-07-2011, 20:32
کپی خور دائم نشد
psp 1004
فقط بازیهای ps1 اجرا میشه و موقع اجرای بازیهای psp این ارور میده :
80010087

حالا چجوری باید کپی خور دائمش کنم؟
میشه به 6.20 دانگریدش کرد؟

6.38ME2 کپی خور دایم هست.و فقط روی دستگاه های 1000 و 2000 قدیمی نصب میشه.پس دلیلی نداره که کپی خور دایم نباشه.
الان ورژن دستگاه شما چی هست؟

برای اجرا بازی ها باید کلید select را بزنید و umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 قرار بدهی.

vahid.hh
01-07-2011, 21:10
6.38ME2 کپی خور دایم هست.و فقط روی دستگاه های 1000 و 2000 قدیمی نصب میشه.پس دلیلی نداره که کپی خور دایم نباشه.
الان ورژن دستگاه شما چی هست؟

برای اجرا بازی ها باید کلید select را بزنید و umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 قرار بدهی.

وایییییییییی چقدر زود جواب دادین !!!:40:

System Software 6.38 ME-2
منظورتون همینه دیگه؟

من psp fat 1000 دارم مادر بوردشم نگاه کردم 1g بود
ببخشید جواب دیر شد داشتم سریال ستایش نگاه میکردم :11::31:

vahid.hh
01-07-2011, 21:16
[QUOTE=choory;6225989

برای اجرا بازی ها باید کلید select را بزنید و umd iso mode را روی حالت m33 driver یا sony np9660 قرار بدهی.[/QUOTE]

راستی این کارم انجام دادم و روی sony np966 گذاشتم و بعنوان نمونه یه بازی ISO و یه بازی CSO اجرا کردم و جواب داد و دیگه اون ارور نیومد
umd iso mode هم قبلشروی Default بود !!

مرسیییییییی کارم انجام شد !!!!!

feri.lynn
01-07-2011, 23:44
با سلام خدمت شما عزیزان و خسته نباشید .
من PSP 3004 دارم با مادربورد TA-090 v2 که تا وقتی که آموزش آقا majid322 ندیده بودم , فکر نمی کردم کپی خور دائم بشه ! الان من با نرم افزار ورژن 5,03 با استفاده از chikHEN به صورت موقت کپی خورش کردم , اما می خوام که راحت باشم و دائمی باشه .
آقا مجید ,اول از آشنای با شما خوشبختم .و بعد اینکه آموزشی که شما با نرم افزار 6,20 در اون پست قرار دادید,روی PSP 3004 یا 3000 با مادربورد TA-090 v2 به صورت دائمی امکان پذیره ؟؟؟؟ آیا بدون تغییر در باطری یا دست کاری روی سخت افزار , امکان پذیره؟؟؟ ممنونم اگه پاسخ بدید .
باتشکر. :10:

sahand 0631
04-07-2011, 14:53
آموزش کپی خور کردن psp با مادربورد های نوع 01g و 02g با فریمور 6.39ME-2

سلام دوستان

خواهشنا فقط و فقط و فقط روی مدل های 1000 و 2000 مادربود قدیم نصب کنید.و از نصب کردن روی دستگاه های 3000 و 2000 مادربورد جدید (ta-088 v3 و بالاتر) و مدل go خوداری کنید.

این آموزش فقط برای دستگاه هایی هست که مدل مادربوردشان 01g و 02g میباشد.(با توجه به گفته های فایل readme همراه Installer for CFW 6.39 ME-2 ا)
اگر دستگاه شما دارای این مادربورد نیست از این آموزش استفاده نکنید.

طریقه تشخیص مدل مادربورد انواع PSP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویرایش:مثل اینکه نوشته های داخل readme همراه برنامه معتبر نبوده و متاسفانه یکی از دوستان هم که دستگاهش 02g بوده با این روش دستگاه بریک شده.پس خواهشنا فقط و فقط و فثط روی مدل های 1000 و 2000 مادربود قدیم نصب کنید.و از نصب کردن روی دستگاه های 3000 و 2000 مادربورد جدید (ta-088 v3 و بالاتر) و مدل go خوداری کنید.

دستگاه را به فریمور 6.39 اصلی سونی آپدیت کنید.

برای این کار ابتدا فریمور زیر را دانلود کرده

از حالت فشرده خارج کنید و در مسیر و فایل EBOOT.PBP را در مسیر زیر کپی کنید.

x:\PSP\GAME\UPDATE

سپس از قسمت بازی ها شروع به آپدیت کردن psp کنید و در پایان آپدیت کلید x را زده تا دستگاه دوباره راه اندازی شود.
الان باید ورژن فریمور شما 6.39 باشد.

حال برنامه زیر را دانلود کرده:

از حالت فشرده خارج کرده و فولدر installer در مسیر زیر کپی کنید.

x:\PSP\GAME

از قسمت بازی ها برنامه 639kxploit را اجرا کنید.

صبر کنید تا نوشته press X to start the update, R to exit. بیاد.
سپس کلید x را بزنید تا آپدیت انجام بشود.
دستگاه به صورت خودکار ریست میشود.

در آخر به فریمور 6.39ME-2 خوش آمدید.

موفق باشید.

سلام و خسته نباشید خدمت شما و مرسی از این آموزش مفید:20:
من یک psp 1000 کپی خور دائم با فریمور gen 5.50 d2 دارم که روی آن prometheus 4 نصب کردم . از آن جایی که من دوست دارم آخرین فریمور را داشته باشم:27: آیا طبق این آموزش می توانم psp خود را به 6.39 آپ کنم؟:2:
راستی از کپی خور رائمش که در نمیاد؟ و یک نکته را اضاف کنم که من در پی اس پی خود برنامه و پلاگین و تم های خیلی زیادی دارم . مشکلی برایشان پیش نمی اید؟ :13:در ضمن آیا این فریمور قابلیت اجرای بازی های ps1 را هم دارد یا نه؟ و در آخر مشکلی برای save بازی هایم پیش نمی اید؟(برای بار اولی که psp خود را از فریمور 4.01 به این فریمور فعلی یعنی 5.50 آپدیت کردم , بعضی از سیو های بازی هام اجرا نشد و خراب شده بودند :18:حتی من قبل از آپ کردن از سیو هام روی کامپیوتر Backup گرفته بودم اما آن ها را هم اجرا نکرد :18:.البته این سیو ها همه روی psp دوستم که فریمور 4.01 داشت اجرا شد :41:) ببخشید که تعداد سوالاتم خیلی زیاد شد اما تک تک این سوالات برایم بسیار مهم است :31:. ممنون از همگی شما [SAHAND GHAZIAN]

p30worldapm
05-07-2011, 00:48
من یه psp 2000 کپی موقت دارم که بریک شده. هنوز راهی برای آنبریکش نیست؟

Alex Fera
05-07-2011, 10:04
سلام و خسته نباشید خدمت شما و مرسی از این آموزش مفید:20:
من یک psp 1000 کپی خور دائم با فریمور gen 5.50 d2 دارم که روی آن prometheus 4 نصب کردم . از آن جایی که من دوست دارم آخرین فریمور را داشته باشم:27: آیا طبق این آموزش می توانم psp خود را به 6.39 آپ کنم؟:2:
راستی از کپی خور رائمش که در نمیاد؟ و یک نکته را اضاف کنم که من در پی اس پی خود برنامه و پلاگین و تم های خیلی زیادی دارم . مشکلی برایشان پیش نمی اید؟ :13:در ضمن آیا این فریمور قابلیت اجرای بازی های ps1 را هم دارد یا نه؟ و در آخر مشکلی برای save بازی هایم پیش نمی اید؟(برای بار اولی که psp خود را از فریمور 4.01 به این فریمور فعلی یعنی 5.50 آپدیت کردم , بعضی از سیو های بازی هام اجرا نشد و خراب شده بودند :18:حتی من قبل از آپ کردن از سیو هام روی کامپیوتر Backup گرفته بودم اما آن ها را هم اجرا نکرد :18:.البته این سیو ها همه روی psp دوستم که فریمور 4.01 داشت اجرا شد :41:) ببخشید که تعداد سوالاتم خیلی زیاد شد اما تک تک این سوالات برایم بسیار مهم است :31:. ممنون از همگی شما [SAHAND GHAZIAN]

خیر،اگه مدل دستگاه شما 1000 هستش هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونید با خیال راحت نصب کنید............
هـک این FW هم به صورت دایمی هستش...............
بازیهای PSX هم میتونید اجرا کنید.............
به Save Data هم هیچ آسیبی نمیرسه...........
تم ها و پلاگین ها رو هم مثل قبل میتونید ازشون استفاده کنید..............

sahand 0631
05-07-2011, 14:27
ممنون از جواب سریعی که دادین:31:
من رفتم psp رو آپ کنم ولی وقتی که روی آپدیت 6.39 می روم با این پیغام عجیب مواجه می شوم: فریمور 5.50 gen تا فریمور 9.90 را ساپرت می کند .
یعنی چی؟ فریمور 9.90 که هنوز نیومده:24:
لطفا کمک کنید:41::41::18::41::41:

duman-seven
06-07-2011, 13:07
سلام من PSP 3004 با ورژن 6 داشتم که اونو به 6.20 آپدیت کرده بودم و -- کرده بودم.
امروز خواستم به 6.39 آپدیت کنم که موقع آپدیت برا مموری کارت ارور داد و حالا دیگه psp کلا بالا نمیاد. تورو خدا کمک کنین چکار کنم؟

kolahesiah
06-07-2011, 13:14
الان فریمور شما دائم هستش یا موقت؟؟؟
اگه موقته خوب باطری رو در بیار تا بپره........
اگه هم نه که بگو تا بهت بگم چجوری از CFW در بیای...............

دایم هست !

hemad.ir
06-07-2011, 13:37
سلام می خواستم بدونم گارانتی برای خرید psp مهمه یا نه
می تونیم از خارج کشور بخریم؟
بازی هایی که می خونه حتما باید ارجینال باشه؟ یا می تونیم کپی خورش کنیم؟
مدل های خوبشو بگین لطفا

p30worldapm
06-07-2011, 13:43

کسی نمی دونه؟

choory
07-07-2011, 01:58
ممنون از جواب سریعی که دادین:31:
من رفتم psp رو آپ کنم ولی وقتی که روی آپدیت 6.39 می روم با این پیغام عجیب مواجه می شوم: فریمور 5.50 gen تا فریمور 9.90 را ساپرت می کند .
یعنی چی؟ فریمور 9.90 که هنوز نیومده:24:
لطفا کمک کنید:41::41::18::41::41:

شما از راهنمایی زیر استفاده کنید.

سلام من PSP 3004 با ورژن 6 داشتم که اونو به 6.20 آپدیت کرده بودم و -- کرده بودم.
امروز خواستم به 6.39 آپدیت کنم که موقع آپدیت برا مموری کارت ارور داد و حالا دیگه psp کلا بالا نمیاد. تورو خدا کمک کنین چکار کنم؟

الان چراغ پاور روشن میشه بعد چند ثانیه خاموش میشه؟
احتمالا دستگاه شما بریک کرده ومتاسفانه فعلا نمیشه درستش کرد.

سلام می خواستم بدونم گارانتی برای خرید psp مهمه یا نه
می تونیم از خارج کشور بخریم؟
بازی هایی که می خونه حتما باید ارجینال باشه؟ یا می تونیم کپی خورش کنیم؟
مدل های خوبشو بگین لطفا

گارانتی کلا داخل ایران برای هیچ چیز معنی نمیده.
شما از خارج بگیر فقط باید فریمورش 6.39 و یا پایین تر باشه تابشه کپی خور کرد (البته فعلا تمام psp ها موجود را میشه کپی خور کرد)

لطفا در این تاپیک فقط موضوع و مشکلات پیرامون کپی خور کردن را بیان کنید.

برای موضوعات عمومی در مورد psp از تاپیک زیر استفاده کنید.

تمامی مسائل در رابطه با Psp (فقط در اینجا) ! ( پست اول حتما خوانده شود ! ) ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون

کسی نمی دونه؟

نه متاسفانه دوست عزیز فعلا نمیشه برای دستگاه های بریک شده (3000 و 2000 مادربورد جدید) کاری کرد.

rrtt
07-07-2011, 08:35
دوستان چه جوری میشه psp رو دانگرید کرد از 6.35 به 6.20 ممنون میشم راهنمایی کنید

Alex Fera
07-07-2011, 17:08
Downgrade کردن PSP از فریمور های 6.35 و 6.31 به 6.20 برای دایم کردن هـک

1-فایل برنامه را از لینک زیر دریافت کنید.............

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-سپس فریمور 6.20 رسمی سونی را فقط از لینک های زیر دریافت کنید..........
PSP Go:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOther PSP:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3-بعد از خارج کردن فایل Downgrader از حالات فشرده آن را داخل پوشه PSP درون رم کپی کنید..............

4- آپدیت 6.20 رو هم در محل PSP/GAME/UPDATE کپی کنید...............
نکته:اگر پوشه Update نبود،خودتان ایجاد کنید...........

5-برنامه Downgrader رو از داخل PSP اجرا کنید و مرتحل اون رو ادامه بدید..............

نکات:
1-مسئولیت هر گونه مشکل با شماست............
2-در هنگام انجام کار شارژ دستگاه باید Full باشه..........
3-این روش برای تمام PSP ها کار میکنه...........

محمد.ج
یا حق..............

panther99
07-07-2011, 17:23
آقا من یه سوال دارم میشه مفید و مختصر توضیح بدید :
الان من برم یه PSP 3000 کپی نشده بگیرم ، میتونم با این روشهایی که گفتید اینجا اونو کپی دائم کنم ؟؟؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟ لینکی چیزی اگه بذارید ممنون میشم .

sahand 0631
07-07-2011, 20:00
سلام
من مشکل خودم رو حل کردم:27: البته نه از راهی که شما گفتید. از آموزش زیر استفاده کردم:

بعد تونستم psp رو به راحتی به 6.39 آپ کنم و کپی خور دائمش کنم:31: بازی هارو هم اجرا کرد فقط دو مشکل داشت:
1) بازی prince of persia 2 را اجرا نمی کنه(تا منوی بازی میره اما بعد هنگ میکنه:41:)
2) سیو بازی god of war ghost of sparta خراب شده(من این بازی رو با very hard تمام کرده بودم:41:)

Alex Fera
07-07-2011, 20:15
آقا من یه سوال دارم میشه مفید و مختصر توضیح بدید :
الان من برم یه PSP 3000 کپی نشده بگیرم ، میتونم با این روشهایی که گفتید اینجا اونو کپی دائم کنم ؟؟؟؟؟؟ چه جوری ؟؟؟ لینکی چیزی اگه بذارید ممنون میشم .

بله دوست عزیز الان دیگه تمام مدل های PSP با هر فریموری هـک میشه البته هـک دایم بستگی به فریمور داره،اگه تا 6.20 باشه میشه کپی دایمش کرد و اگه بالاتر از 6.20 باشه هـک میشه ولی دایم نیست............

sahand 0631
08-07-2011, 14:14
سلام دوستان
من در سایت psp dashhacks.com رفتم و متوجه شدم که فریمور 6.39me-8 نیز آمده:18: میشه بگید اون چیه؟
من اون رو دانلود کردم و رو psp خودم (psp1000 6.39 ME-2) نصب کردم و با موفقیت انجام شد.حالا ورژن دستگاهم در system information تغییر کرد و 6.39ME-8 شده . مشکلی هم پیش نیومده (هنوز کپی خور دائمه)
شما تو گوگل یک سرچ کنید پیدا می کنید . حجمه فایل هم کمه و راحت دانلود میشه
حالا اگر میشه شما خودتان هم تحقیق کنید اگر درست بود به جای me-2 این me-8 را قرار دهید:31:

Terova
08-07-2011, 19:44
سلام

برای وصل شدن به PSN مشکلی وجود نداره..؟ یعنی بن نمیشیم..؟
کار خاصی نمیخواد انجام بدیم...

Terova
09-07-2011, 14:26
خواهشا یک جوابی به ما بدین میخوام برای PSP مودم بخرم..

aha2012
09-07-2011, 14:40
سلام

برای وصل شدن به PSN مشکلی وجود نداره..؟ یعنی بن نمیشیم..؟
کار خاصی نمیخواد انجام بدیم...

خواهشا یک جوابی به ما بدین میخوام برای PSP مودم بخرم..
راستش من از وقتی آپدیت کردم میرم تو psn و هی کتاب داستان دانلود میکنم(comics)
خیلی فاز میده
نه بن من نمیشی.من هر روز تو اینترنت psp میچرخم.فاز میده عجیب

pooriya playboy
09-07-2011, 14:50
man ye psp 3004 daram ba فریمور 6.35 چیکار کنم هیچ جوری کپی خور نمیشه؟//

Terova
09-07-2011, 20:45
راستش من از وقتی آپدیت کردم میرم تو psn و هی کتاب داستان دانلود میکنم(comics)
خیلی فاز میده
نه بن من نمیشی.من هر روز تو اینترنت psp میچرخم.فاز میده عجیب

ممنون

میشه به صورت آنلاین بازی کرد..؟
مودم وایلرس چی بیگیرم که همزمان بتونم هم PSP کار کنم هم PC..؟

aha2012
09-07-2011, 20:57
ممنون

میشه به صورت آنلاین بازی کرد..؟
مودم وایلرس چی بیگیرم که همزمان بتونم هم PSP کار کنم هم PC..؟
راستش من نتونستم تابحال آنلاین بزنم.یعنی سروری پیدا نکردم
مودم من D-Linkه و راضی هستم

pedramakaay
09-07-2011, 21:57
دوستان سلام...

يك psp 1000 فت دارم...كپي خور دائم...بازي god of war ghost of sparta رو ريختم روش و با ورژن gen d3 5.50 به راحتي بازي رو تموم كردم.

همين بازي رو ريختم روي psp 2000 اسليم دوستم كه ورژنش دقيقا" همون gen d3 5.50 هست...ولي بازي رو كه مي خوام شروع كنم صفحه سياه و بعد دستگاه خاموش ميشه...علت چيست؟

با تشكر...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sahand 0631
09-07-2011, 23:45
سلام دوستان
در مورد 6.39ME-8 چیزی فهمیدید؟(ME-7...ME-3)
اینم لینک دانلود 6.39ME-8 :

من این برنامه رو از لینک بالا دانلود کردم و بعد از در آوردن فایل از حالت فشرده, فولدر update را در قسمت game کارت حافظه psp ریختم و بعد برنامه رو از psp اجرا کردم. برای من که جواب داد و فریمور من 6.39ME-8 شد:20:

Alex Fera
10-07-2011, 11:28
man ye psp 3004 daram ba فریمور 6.35 چیکار کنم هیچ جوری کپی خور نمیشه؟//

چرا عزیز همه جوره کپی خور میشه...........
شما 2 راه داری.............
1-دانگرید کنی به 6.20 و کپی خور دایم کنی............
2-روی همین 6.35 یا فریمور های بالاتر CFW بریزی ولی دایم نیستش..........

لینک آموزش ها هم توی پست سوم صفحه اول هستش..........

rrtt
10-07-2011, 13:57
دوستان اگر دانگرید کنیم دستگاه رو مشکلی براش پیش نمیاد مثلا خاموش بشه؟؟

Alex Fera
10-07-2011, 16:38
خاموش که همه دستگاه ها،خاموش میشن عزیزمِD:
دانگرید هم مشکلی پیش نمیاره،مطمئن باشید..............

rrtt
10-07-2011, 21:53
ممنون بخاطر راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم بازی های psp رو باید از کجا دانلود کرد

Alex Fera
11-07-2011, 12:50
ممنون بخاطر راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم بازی های psp رو باید از کجا دانلود کرد

از اینجا:

a_m1357
16-07-2011, 11:04
sghl n,sjhk.
lk nv حسح مبتدي هستم.
يه دستگاه گرفتم فروشنده گفت 6.2 هست ورژنش. از كجا چك كنم مطمئن شم.
و اينكه براي كپي خور كردنش پست 3 رو خوندم و لينك

آموش کپی خور کردن تمام مدل های psp با فریمور 6.20pro-b (کپی خور دایم)

رو هم نگاه كردم و فايلاشو دانلود كردم. اما منظور از عبارت
"حالا اون برنامه ای که اسم نداره رو اجرا کنید

و ضربدر رو بزنید

3.برنامه pro-b permanent patch رو اجرا کنید "
رو نفهميدم

ميشه يكي راهنمايي كنه ون 6.2 رو چطور كپي خور كنم؟

choory
16-07-2011, 11:38
sghl n,sjhk.
lk nv حسح مبتدي هستم.
يه دستگاه گرفتم فروشنده گفت 6.2 هست ورژنش. از كجا چك كنم مطمئن شم.
و اينكه براي كپي خور كردنش پست 3 رو خوندم و لينك

آموش کپی خور کردن تمام مدل های psp با فریمور 6.20pro-b (کپی خور دایم)

رو هم نگاه كردم و فايلاشو دانلود كردم. اما منظور از عبارت
"حالا اون برنامه ای که اسم نداره رو اجرا کنید

و ضربدر رو بزنید

3.برنامه pro-b permanent patch رو اجرا کنید "
رو نفهميدم

ميشه يكي راهنمايي كنه ون 6.2 رو چطور كپي خور كنم؟

سلام دوست عزیز

اول از همه مبارک باشه.انشاا... لحظات خوبی با psp داشته باشی.

برای دیدن ورژن فریمور شما به مسیر زیر برو

setting>system settings>system information
نوشته جلوی system software ورژن دستگاه هست.

برای کپی خور کردن هم شما میتونی از 3 تا آموزش زیر استفاده کنی (من خودم آموزش آخر را ترجیح میدهم چون فریمور به روز تری هست)

آموزش کپی خور کردن psp با فریمور 6.39PRO-B6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

a_m1357
16-07-2011, 12:38
سلام خواهش میکنم اره اون موقع زیادم دور نیست موقعی که برای اجرای CHICKHEN زجری میکشیدیم

الان پست سوم رو خوندم واقعا کامله و خیلی خوبه

خواهش میکنم این اموزش هست میتونید توی پست سوم قرار بدید

سلام شاید با دیدن این قضیه شاخ در اورده باشید

خودمم خیلی تعجب کردم :18:

ولی الان پی اس پی خودمو با این روش کاملا کپی خور دایم کردم

و حتی باطریشم در اوردم ولی هکش نپرید

خوب اول باید دستگاتونو به فریمور 6.20 تغییر بدید

1.تبدیل فریمور به 6.20

این برای psp 3000 , 2000v3

اینم برای psp go

خوب برای اینکار فایلو بریزید توی پوشه ی psp/game /update اگه پوشه نبود ایجادش کنید پی اس پی رو از حالت کپی خور

در بیارید

پی اس پی رو روشن کنید و فایله update رو از پوشه game اجرا کنید بقیه مراحل ساده ست

اگه توضیح بیشتر خواستید بگید تا توضیح بدم

2.فایل زیر رو دانلود کنید

این فایل اجرا کننده cfw هست

از فایل دانلود شده پوشه های PROUPDATE و 620PRO_Permanen رو توی فولدر psp /game بریزید

حالا اون برنامه ای که اسم نداره رو اجرا کنید

و ضربدر رو بزنید

3.برنامه pro-b permanent patch رو اجرا کنید

بعد از اومدن برناه دکمه ضربدر رو بزنید بعد کمی صبر کنید و بعد از اون دایره رو بزنید

تبریک میگم پی اس پی تون کپی خور دایم شد حالا میتونید با خیال راحت باطریشو در بیارید

اینم بگم که این تستو من خودم شخصا انجام دادم روی psp 3000 و کاملا جواب میده

سلام و تشكر از توضيحاتتون
من ورژن 6.02 دارم و فايلايي كه گفتي رو دانلود كردم. اما فايل pro-b permanent patch و اون فايل كه مي گي اسم نداره كجا هستند؟ ميشه بيشتر در سطح مبتدي توضيح بدي

choory
16-07-2011, 12:57
سلام و تشكر از توضيحاتتون
من ورژن 6.02 دارم و فايلايي كه گفتي رو دانلود كردم. اما فايل pro-b permanent patch و اون فايل كه مي گي اسم نداره كجا هستند؟ ميشه بيشتر در سطح مبتدي توضيح بدي

شما وقتی فایل های مورد نظر را دانلود کردی و در مسیر توضیح داده بر روی مموری دستگاه ریختی وقتی مموری را داخل psp بزاری از قسمت game کنسول میتونی به برنامه های نام برده دسترسی داشته باشی.

البته این آموزش فقط برای فریمور 6.20 هست.که مثل اینکه شما گفتید ورژن دستگاه 6.02 هست.اگه ورژن شما 6.02 هست ابتدا باید طبق آموزش به 6.20 آپدیت کنید.

موفق باشید.
علی

a_m1357
16-07-2011, 13:18
آقا دكمه تشكر رو پيدا نكردم. ممنون از راهنماييتون

littlebigplanet
16-07-2011, 15:52
سلام
من سه ماه پیش یه 3000 خریدم پول نداشتم رم 4 گیگ انداختم حالا پولدار شدم میخوام یه رم دیگه بخرم رم قبلیم کپی خوره و -- شده هستش ورژن psp من 6.35 a3 هست حالا اگه رم جدید بخرم دوباره باید پول بدم کپی خورش کنم یا از رم قبلیم میتونم استفاده کنم و اونو کپی خور کنم یا کلا وقتی یک بار psp کپی خور میشه دیگه هر رمی بزارم کپی خوره اگه راهی هست توضیح بدید
ممنون

choory
16-07-2011, 16:46
سلام
من سه ماه پیش یه 3000 خریدم پول نداشتم رم 4 گیگ انداختم حالا پولدار شدم میخوام یه رم دیگه بخرم رم قبلیم کپی خوره و -- شده هستش ورژن psp من 6.35 a3 هست حالا اگه رم جدید بخرم دوباره باید پول بدم کپی خورش کنم یا از رم قبلیم میتونم استفاده کنم و اونو کپی خور کنم یا کلا وقتی یک بار psp کپی خور میشه دیگه هر رمی بزارم کپی خوره اگه راهی هست توضیح بدید
ممنون

سلام دوست عزیز.
کپی خور بودن دستگاه ربطی به مموری نداره.شما هر مموری بزاری نیازی به کپی خور کردن نداری.
فقط اگه دستگاه از جالت کپی خور خارج شد میتونی از مموری قبلی استفاده کنی و اگه میخواهی برنامه کپی خور کردن داخل مموری جدیدت هم باشه فقط کافیه محتویات پوشه X:\PSP\GAME را کپی کنی و به مموری جدید منتقل کنی.

راستی ورژن دستگاهت هم پایین هست دوست داشتی میتونی با آموزش زیر به ورژن بالاتر آپدیت کنی.

آموزش کپی خور کردن psp با فریمور 6.39PRO-B6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

choory
16-07-2011, 17:01
آپدیت PRO-B8 برای فریمور های 6.20 و 6.35 و 6.39 و آپدیت ME-8 برای فریمور 6.39

آپدیت PRO-B8 برای فریمور 6.20

آموزش کلی نصب این فریمور

---------------------------------------------------

آپدیت PRO-B8 برای فریمور 6.35

آموزش کلی نصب این فریمور

----------------------------------------------------

آپدیت PRO-B8 برای فریمور 6.39

آموزش کلی نصب این فریمور

-----------------------------------------------------

آپدیت ME-8 برای فریمور 6.39

آموزش کلی نصب این فریمور

littlebigplanet
16-07-2011, 17:04
من تو فولدر game فولدر update ندارم میتونم خودم این پوشه رو درست کنم بعد اینکه نوشتید مسولیتش به عهده ی خودتون یعنی ممکن خراب بشه دیگه خوب اگر خراب شد میشه اونو به حالت قبلی یا حالت اولیه برگردوند یا کلا خراب میشه و باید psp رو انداخت دور؟ بعدش اگر من فریمورمو آپدیت کنم چه فرقی حاصل میشه یعنی از لحاظ کیفیتی بهتر میشه یا همون آش و همون کاسست فقط اسمش عوض شده؟

choory
16-07-2011, 17:17
من تو فولدر game فولدر update ندارم میتونم خودم این پوشه رو درست کنم بعد اینکه نوشتید مسولیتش به عهده ی خودتون یعنی ممکن خراب بشه دیگه خوب اگر خراب شد میشه اونو به حالت قبلی یا حالت اولیه برگردوند یا کلا خراب میشه و باید psp رو انداخت دور؟ بعدش اگر من فریمورمو آپدیت کنم چه فرقی حاصل میشه یعنی از لحاظ کیفیتی بهتر میشه یا همون آش و همون کاسست فقط اسمش عوض شده؟

شما میتونی اون پوشه را خودت درست کنی البته باید توجه کنی که با حروف بزگ باشه.

ببین این آموزش را غیر از من چندین نفر دیگه هم انجام داده اند و مشکلی نبوده.البته ممکنه بعضی وقت ها اتفاقات غیر قابل پیش بینی شده ای پیش بیاد که دستگاه از بین بره (مثلا تمام شدن باطری هنگام آپدیت و بریک شدن دستگاه و ....) که نویسنده معمولا این نوشته را مینویسه که زیر بار مسئولیتی نباشه.
متاسفانه داخل مدل های جدید اگه مشکلی هنگاه آپدیت کردن پیش بیاد فعلا از دستگاه نمیشه استفاده ای کرد.

داخل فریمور 6.39 یک سری باگ فیکس شده.
قابلیت اجرا بازی ها جدید را داره
به psn میشه متصل شد و.....

البته فریموری 6.35 هم فریموری بدی نیست و میتونید روی همین فریمور اگر مشکلی ندارید باشید (آپدیت کردن اختیاری هست)

littlebigplanet
16-07-2011, 17:25
آقا شیفته ی این سرعت شتابم یه ربه واسم اومد دستتون واقعا درد نکنه واقعا سایت خوبیه

sahand 0631
17-07-2011, 17:50
سلام به شما
من psp 3000 برادرم را چند روز پیش از فریمور 5.03 (کپی خور موقت) به فریمور 6.20PRO B6 (کپی خور دائم) آپدیت کردم .آیا من می توانم از 6.20 به 6.35 آپدیت کنم؟ آیا 6.35PRO B5 کپی خور دائمه یا موقت؟ وقتی من psp 1000 خودم رو به 6.39me-8 آپ کردم برادرم هم می خواست فریمورش به روز تر باشه :31:حال اگر 6.35 برای psp 3000 کپی خور دائم باشه بگید تا من آن را آپ کنم. ممنون از شما:40:

Alex Fera
17-07-2011, 18:00
دوست عزیز 6.35 کپی خور دائم نیست....................

sasan816
17-07-2011, 19:27
دوستان میخوام go بخرم کپی خور دايم میشه

choory
18-07-2011, 00:17
دوستان میخوام go بخرم کپی خور دايم میشه

شما برو بخر فریمور دستگاه باید زیر 6.39 باشه(البته فعلا همه psp های موجود در بازار فریمور پایین تر از 6.39 دارن)
راحت هم کپی خور میشه.
فکر کپی خور دایم و کپی خورم وقت هم نکن که کلا فرقی ندارن و با فریمور های جدید دیگه کلا دوره کپی خور موقت که هی از حالت کپی خور خارج میشد و باید کلی وقت میگذاشتی تا دستگاه کپی خور بشه کلا گذشته.

سلام به شما
من psp 3000 برادرم را چند روز پیش از فریمور 5.03 (کپی خور موقت) به فریمور 6.20PRO B6 (کپی خور دائم) آپدیت کردم .آیا من می توانم از 6.20 به 6.35 آپدیت کنم؟ آیا 6.35PRO B5 کپی خور دائمه یا موقت؟ وقتی من psp 1000 خودم رو به 6.39me-8 آپ کردم برادرم هم می خواست فریمورش به روز تر باشه :31:حال اگر 6.35 برای psp 3000 کپی خور دائم باشه بگید تا من آن را آپ کنم. ممنون از شما:40:

همانطور که بالا گفتم هیچ فرقی بین کپی دایم (6.20) و کپی خور موقت نیست.یعنی شما با خیال راحت به هر فریموری دوست داشتی آپدیت کن.اگه دوست داره فریمورش به روز باشه من بهت فریمور 6.39PRO-B8 را توصیه میکنم.با این فریمور به psn هم میتونی دسترسی داشته باشی.

آموزش اصلی

آپدیت PRO-B8

آپدیت PRO-B8 برای فریمور های 6.20 و 6.35 و 6.39 و آپدیت ME-8 برای فریمور 6.39 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پس خواهشا دوستان دیگه اصراری روی کپی خور دایم و کپی خور موقت دستگاه نکنند.

a_m1357
21-07-2011, 20:08
سلام.
آقا من PSP 6.20 دارم و طبق فرمایش شما اون دو پوشه
620PRO_Permanen و PROUPDATE در مسیر psp /game ریختم بعد مموری رو در مسیر گذاشتم و به قسمت GAME رفتم سه گزینه داشت که هیچکدوم برنامه برای نصب نشون نمیده و مییگه THERE IS NO DATA . حالا من چطور باید
pro-b permanent patch و برنامه ای که میگید اسم نداره رو اجرا کنم؟ اصلا تو PSP نمی بینمشون. راستی اینا که ربطی به ارتباط با پورت USB دستگاه PSP نداره؟ من با رم ریدر اینارو کپی کردم.

a_m1357
22-07-2011, 17:01
سلام.
620PRO_Permanen و PROUPDATE در مسیر psp /game ریختم بعد مموری رو در مسیر گذاشتم و به قسمت GAME رفتم سه گزینه داشت که هیچکدوم برنامه برای نصب نشون نمیده و مییگه THERE IS NO DATA . حالا من چطور باید
pro-b permanent patch و برنامه ای که میگید اسم نداره رو اجرا کنم؟ اصلا تو PSP نمی بینمشون. راستی اینا که ربطی به ارتباط با پورت USB دستگاه PSP نداره؟ من با رم ریدر اینارو کپی کردم.

سلام مجدد.
من بلاخره تونستم اون فایل رو که اسم نداره و pro-b permanent patch رو اجرا کنم. بعد از اجرا چند تا بازی که در مسیر x:iso ریخته بودمدر کنار همون برنامه ها اومدند وبازی کردم. اما وقتی دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم باز بازیا رو نشون نمیداد که مجبور شدم مجددا دو فایل رو اجرا کنم تا بازایا بیان. اینجوری که دایم نمیشه. مشکل از کجاست. اینجوری همش باید از اول شروع کنم بازیارو. نمیشه مموری رو فرمت کرد و از اول کپی خورش کرد؟

tonypb
23-07-2011, 14:30
سلام..
برای آپدیت و کپی خور کردن دائم psp 2001 چه کار کنم...
ممنون میشم لینک آموزش رو برام بزارید که از کدوم روش برم...

choory
23-07-2011, 19:28
سلام.

سلام مجدد.
من بلاخره تونستم اون فایل رو که اسم نداره و pro-b permanent patch رو اجرا کنم. بعد از اجرا چند تا بازی که در مسیر x:iso ریخته بودمدر کنار همون برنامه ها اومدند وبازی کردم. اما وقتی دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم باز بازیا رو نشون نمیداد که مجبور شدم مجددا دو فایل رو اجرا کنم تا بازایا بیان. اینجوری که دایم نمیشه. مشکل از کجاست. اینجوری همش باید از اول شروع کنم بازیارو. نمیشه مموری رو فرمت کرد و از اول کپی خورش کرد؟

سلام.
من این آموزش را ننوشتم و امتحان هم نکردم.برای همین نمیتونم دربارش نظری بدهم.
اما من به شما فریمور 6.39pro-b6 را پیشنهاد میکنم که از هز نظری بهتر هست.

خواهشنا از این به بعد با فونت استاندارد پست بزن.
مرسی

سلام..
برای آپدیت و کپی خور کردن دائم psp 2001 چه کار کنم...
ممنون میشم لینک آموزش رو برام بزارید که از کدوم روش برم...

سلام.
شما میتونی از آموزش زیر استفاده کنی

اگه از طریق آموزش زیر هم مدل مادربورد دستگاهت را بگی شاید بتونم فریمور دیگه هم بهت پیشنهاد بدهم

موفق باشید.

tonypb
23-07-2011, 21:01
سلام.
شما میتونی از آموزش زیر استفاده کنی

اگه از طریق آموزش زیر هم مدل مادربورد دستگاهت را بگی شاید بتونم فریمور دیگه هم بهت پیشنهاد بدهم

موفق باشید.

ta-088 v1/v2
slim 2001 (02g
سلام...اینا رو پیدا کردم...

choory
23-07-2011, 22:24
ta-088 v1/v2
slim 2001 (02g
سلام...اینا رو پیدا کردم...

شما همان 6.39PRO-B6 را نصب کن.آخرین فریور سازگار با دستگاه شما هست.

sahand 0631
29-07-2011, 17:56
سلام خدمت شما
psp من یک مشکلی دارد بعضی از بازی ها مثل کشتی کج 2010 و فیفا 11 و God of War Ghost of Sparta را اجرا نمی کند فریمورم هم که 6.39ME-8 هست . همه این بازی ها را روی psp 3000 برادرم (6.20pro B8) امتحان کردم اومد اما روی psp من نه(تو بازی که میرم صفحه سیاه میشه بعد هنگ میکنه):41: البته قبل از آبدیت کردن psp ام به 6.39 , بازی God of War Ghost of Sparta را اجرا میکرد ولی حالا این را هم اجرا نمی کنه در ضمن umd mode را هم روی تمامی گزینه ها گذاشتم اما فایده ای نداشت . به نظر شما مشکل از چیست؟:wac:

adook
01-08-2011, 23:19
سلام اقای چوری من از روشی که شما گفتین رفتم ولی موقع آپدیت پیغام میده که سیستم شما ورژن 9.90 هست و نیازه آپدیت نداره ورژن دستگاهم 5.50 gen d3 هست میشه راهنمایی کنید لطفا پی اس پیم هم فت 1004 هست

choory
02-08-2011, 08:46
سلام خدمت شما
psp من یک مشکلی دارد بعضی از بازی ها مثل کشتی کج 2010 و فیفا 11 و God of War Ghost of Sparta را اجرا نمی کند فریمورم هم که 6.39ME-8 هست . همه این بازی ها را روی psp 3000 برادرم (6.20pro B8) امتحان کردم اومد اما روی psp من نه(تو بازی که میرم صفحه سیاه میشه بعد هنگ میکنه):41: البته قبل از آبدیت کردن psp ام به 6.39 , بازی God of War Ghost of Sparta را اجرا میکرد ولی حالا این را هم اجرا نمی کنه در ضمن umd mode را هم روی تمامی گزینه ها گذاشتم اما فایده ای نداشت . به نظر شما مشکل از چیست؟:wac:

سلام دوست عزیز.
شرمنده یکم دیر شد.
مشکل شما هنوز پا برجا هست؟

سلام اقای چوری من از روشی که شما گفتین رفتم ولی موقع آپدیت پیغام میده که سیستم شما ورژن 9.90 هست و نیازه آپدیت نداره ورژن دستگاهم 5.50 gen d3 هست میشه راهنمایی کنید لطفا پی اس پیم هم فت 1004 هست

سلام
آقای چوری چیه دیگه : دی اسمم علی هست.اگه میخواهی نام کاربریم را هم بنویسی حتما به EN بنویس.

اما بریم سراغ مشکل دستگاه.
شما از راهنمایی زیر استفاده کن مشکت حل میشه.

adook
02-08-2011, 23:51
واقعا ممنون آموزش کامل و بدون نقص بود آقا علی ! یه سوال داشتم ببینید پی اس پی تقریبا مثل شناسنامه برای من میمونه سالی یه بار میارمش بیرون و آپدیتش میکنم و رفت تا سال بعد آیا نرم افزار کاربردی جالبی براش نیومده

aha2012
02-08-2011, 23:58
واقعا ممنون آموزش کامل و بدون نقص بود آقا علی ! یه سوال داشتم ببینید پی اس پی تقریبا مثل شناسنامه برای من میمونه سالی یه بار میارمش بیرون و آپدیتش میکنم و رفت تا سال بعد آیا نرم افزار کاربردی جالبی براش نیومده
نرم افزار نه ولی با این آپدیتهای آخری چیزای جالبی بهش اضافه شده
comics-media player-psn -...............

sahand 0631
03-08-2011, 13:21
سلام
هنوز مشکلم حل نشده:41::41::41:
لطفا راهنمایی ام کنید

adook
03-08-2011, 13:29
نرم افزار نه ولی با این آپدیتهای آخری چیزای جالبی بهش اضافه شده
comics-media player-psn -...............
یعنی با این ورژن میشه فرمتهای مختلفو بدون کانورت نگاه کرد تو پی اس پی ؟ من که چیزی ندیدم و یه سوال دیگه مسلن واسه کمیک اگه به اینترنت وصل بشم کپی خورم نمیپره؟ و در آخر این psn چیه ؟

aha2012
03-08-2011, 13:41
یعنی با این ورژن میشه فرمتهای مختلفو بدون کانورت نگاه کرد تو پی اس پی ؟ من که چیزی ندیدم و یه سوال دیگه مسلن واسه کمیک اگه به اینترنت وصل بشم کپی خورم نمیپره؟ و در آخر این psn چیه ؟
خیر-یه مدیا پلیر همین.چیز خاصی نیست.یه کم ژیگول شده:31:
خیر-کپی خورت نمیپره(البته من با 6.39 me2 وصل شدم و مشکلی نداشت)
psn هم یعنی playstation network-میتونی وصل بشی به اینترنتو از محتویات داخل psn استفاده کنی.(توش مثلا دانلود بازی-کمیک و .... داره)

Alex Fera
03-08-2011, 20:29
امید جون همچین گفتی مدیا پلیر فکر کردم یه چیز جدید کشف کردی تویه فریمور 6.39.............
همون Sens Me رو میگی دیگه؟؟؟
اون که MP3 پلیر هستش،نه مدیا پلیر.............

aha2012
03-08-2011, 21:19
واقعــــــــــا !!
هه هه هه هه .....:38::38:
من همیشه مدیا پلیر-mp3پلیر-dvd پلیر و cd پلیرو قاتی میکنم

.
.
.
.
.
.
دمت گرم که گفتی محمد-آره همون منظورمه

hamham1
04-08-2011, 18:22

hessam2006
05-08-2011, 13:32
سلام

آقا من یدونه psp اسلیم کپی خور دایم دارم ورژن فیمور 5.50 gen-d2 هستش میتوننم آپدیتش کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
اگر اره چه ورژنی ؟

اینم مشخصاتش

choory
05-08-2011, 13:57
سلام

آقا من یدونه psp اسلیم کپی خور دایم دارم ورژن فیمور 5.50 gen-d2 هستش میتوننم آپدیتش کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
اگر اره چه ورژنی ؟

سلام.شما میتونی بدون هیچ مشکلی به آخرین فریمور -- شده یعنی 6.39me2 آپدیت کنی.

رفع ارور 9.90 موقع آپدیت کردن از فریمور 5.50gen و 5.50Prometheus به فریمور های بالاتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
هنوز مشکلم حل نشده:41::41::41:
لطفا راهنمایی ام کنید

راستش الان چیزی به ذهنم نمیرسه.
من خودم الان دارم God of War Ghost of Sparta را روی 6.39 بدون مشکلی اجرا میکنم.برای شما اگه ممکنه بازی را از یک سورس دیگه تهیه کن ببین باز هم مشکل داره یا نه.

hessam2006
05-08-2011, 14:03
این چیه پس ؟

تاپیک دومی که گفتید باید حتما انجام بدم ؟ یا نه

choory
05-08-2011, 14:18
این چیه پس ؟

تاپیک دومی که گفتید باید حتما انجام بدم ؟ یا نه

این آموزشی که شما لینکش را گذاشتی مربوط به فریمور 6.39pr0-b6 هست.از این آموزش هم میتونی بری اما به صورت موقت هست و بعد از هر باز خاموش شدن دستگاه باید یک برنامه را اجرا کنی تا دستگاه دوباره کپی خور بشه.

تاپیک دوم هم که گذاشتم چون فریمور که شما الان روی دستگاهت هست 5.50gen-2 هست ممکنه ارور 9.90 بده که باید با آموزش زیر از این ارور رد بشی.

hessam2006
05-08-2011, 14:21
این آموزشی که شما لینکش را گذاشتی مربوط به فریمور 6.39pr0-b6 هست.از این آموزش هم میتونی بری اما به صورت موقت هست و بعد از هر باز خاموش شدن دستگاه باید یک برنامه را اجرا کنی تا دستگاه دوباره کپی خور بشه.

تاپیک دوم هم که گذاشتم چون فریمور که شما الان روی دستگاهت هست 5.50gen-2 هست ممکنه ارور 9.90 بده که باید با آموزش زیر از این ارور رد بشی.
خوب الان کدوم کپی خور دایم هست ؟؟ و بدون مشکل هست ؟

choory
05-08-2011, 14:26
خوب الان کدوم کپی خور دایم هست ؟؟ و بدون مشکل هست ؟

داخل چند پست قبل که گفتم.شما از فریمور 6.39me2 استفاده کن به صورت دایم هست.الان روی دستگاه خودم هست و تا الان هم مشکل خاصی باهاش نداشتم.

hessam2006
05-08-2011, 17:33
اینو چجوری میشه توی psp ریخت

Music Unlimited powered by Qriocity™ version 1.01

میشه ریخت اصلا ؟

اینو چی

اینم میشه ؟

مشکلی پیش نمیاد ؟

mohammad_87
05-08-2011, 18:21
سلام
من psp 3000 دارم.رمش رو فرمت کردم حالا می خواک کپی خورش کنم.می خوام از این آموزش استفاده کنم:

ورژن دائم برای 3000 هستش یا همین 6.35 رو بریزم؟در کل الان بهترین ورژنی که می تونم کپی خورش کنم کدومه؟

choory
06-08-2011, 10:51
اینو چجوری میشه توی psp ریخت

Music Unlimited powered by Qriocity™ version 1.01

میشه ریخت اصلا ؟

اینو چی

اینم میشه ؟

مشکلی پیش نمیاد ؟

هر 2 تا برنامه ایکه گفتی به صورت پیش فرض روی فریمور 6.39 نصب هست و احتیاج به نصب کردن ندارن.

این تاپیک فقط برای بحث درباره کپی خور کردن psp هست لطفا سوالات متفرقه و عمومی را در تاپیک زیر بپرس.

سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
من psp 3000 دارم.رمش رو فرمت کردم حالا می خواک کپی خورش کنم.می خوام از این آموزش استفاده کنم:

ورژن دائم برای 3000 هستش یا همین 6.35 رو بریزم؟در کل الان بهترین ورژنی که می تونم کپی خورش کنم کدومه؟

سلام

به نظر من شما به فریمور زیر آپدیت کن.

amirfour
12-08-2011, 04:46
سلام علی جان چند ماه پیش psp اسلیم من بریک شد ( ورژن 6.39ME-2 ریختم)

روشی برای انبریک کردن دستگاه نیامده؟

aha2012
12-08-2011, 12:44
سلام علی جان چند ماه پیش psp اسلیم من بریک شد ( ورژن 6.39ME-2 ریختم)

روشی برای انبریک کردن دستگاه نیامده؟
مدل pspات چی بوده که 6.39 ریختی روش؟باید 1000یا 2000 ورژن 1و2 میبود

amirfour
12-08-2011, 13:45
مدل pspات چی بوده که 6.39 ریختی روش؟باید 1000یا 2000 ورژن 1و2 میبود

مدل 2000 بود

اینم اسکرین شات از مشخصات خدا بیامرز

راهی نیست؟

aha2012
12-08-2011, 15:48
اشتباه کردی دیگه پسر
برای تو ورژن 3 بود(TA-088v3)
نمیدونم راستش.باید کلی از نظر مالی پیاده بشی(نزدیک 100 تومن)

choory
15-08-2011, 01:05
آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.60ME

سلام دوستان

این آموزش فقط برای دستگاه های مدل 1000 و 2000 که قابلیت کپی خور شدن دایم را دارند هست.لطفا دوستانی که مدل های 2000 جدید (ta-088 v3 و بالاتر) و 3000 و go دارند از این آموزش استفاده نکنند که باعث بریک شدن دستگاه میشه و تا این زمان راه برگشتی هم براش و جود ندارد.

برای آپدیت کردن به این فریمور دستگاه شما باید حداقل روی یکی از فریمور های زیر باشه.

حال باید فریمور 6.60 را از لینک زیر دانلود کنید.

پس از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر نام دهید و در مسیر زیر کپی کنید.

به منوی بازی در داخل psp رفته و برنامه PSP Update ver 6.60 را اجرا کنید.

برای شروع شدن نصب ضربدر را زده و بقیه مراحل را طی کنید تا فریمور نصب شود.در آخر از شما میخواد که کلید x را زده تا psp دوباره بوت شود.

در آخر به فریمور 6.60Me خوش آمدید.:8:

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سایت p30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

موفق باشید.

hit_me_baby
15-08-2011, 14:03
سلام، چند وقتیه که وقتی دکمه ی select رو می زنم vsh menu و recovery menu نمیاد فکر کنم use vsh menu رو غیر فعال کردم اگه میشه کمکم کنید تا بتونم دوباره vsh menu و recovery menu رو برگردونم.مدل pspم :psp3000 v 5.03

aha2012
15-08-2011, 18:39
ممنون علی جون
من که 6.39 me2 دارم میتونم بریزم؟؟راستی اینی که گذاشتی نسخه ی کامله دیگه؟بازیهارو راحت ران میکنه؟منظورم طوری نباشه که دیگه نشه بازیهای کپیو اجرا کرد

choory
15-08-2011, 19:55
سلام، چند وقتیه که وقتی دکمه ی select رو می زنم vsh menu و recovery menu نمیاد فکر کنم use vsh menu رو غیر فعال کردم اگه میشه کمکم کنید تا بتونم دوباره vsh menu و recovery menu رو برگردونم.مدل pspم :psp3000 v 5.03

شما vsh منو را از داخل ریکاوری غیر فعال کردی.برای اینکه دوباره بتونی فعال کنی باید بری توی ریکاوری منو که با این ورژنی که شما داری تنها راه دسترسی به ریکاوری منو همان vsh منو هست.یعنی یه جورایی نمیتونی فعالش کنی.

به نظر من شما ورژن دستگاه را آپدیت کن هم مشکلت حل میشه هم ورژن فریمور دستگاهت که قدیمی هست آپدیت میشه.

پیشنهاد من به شما فریمور زیر هست

ممنون علی جون
من که 6.39 me2 دارم میتونم بریزم؟؟راستی اینی که گذاشتی نسخه ی کامله دیگه؟بازیهارو راحت ران میکنه؟منظورم طوری نباشه که دیگه نشه بازیهای کپیو اجرا کرد

خواهش می کنم امید جان.

بله شمایی که 6.39ME-2 داری میتونی به راحتی این فریمور را بدون مشکل نصب کنی.
این اولین نسخه بعد از سه ورژن beta بود.نباید مشکل خاصی داشته باشه.
من خودم تازه دیروز نصب کردم و چند تا بازی که روی دستگاه بود را تست کردم بدون مشکلی اجرا کرد.با توجه به این که این فریمور هم کار گروه me هست پس نباید مشکلی باشه.
اما باز انتخاب و تصمیم گیری با خودته.

faraz_fireboy
19-08-2011, 21:41
با سلام خدمت اساتید عزیز...
آقا من جدیدا یه دستگاه psp go با گارانتی بانیان و فیرمور 6.35 گرفتم...برنامه pro-b updater 635 روش نصبه به صورت استوک...
فکر کنم که CFW هستش آیا این همون کپی خوره موقته؟
وقتی دوبازه دستگاهو روشن میکنم باید اجراش کنم....؟
و لطفا یه آموزش خلاصه برای نصب بازیهای کپی بدید ..... خیلی ممنون... مخلصیم

pooria_k2
20-08-2011, 13:31
سلام psp من 5.3gen هست.الان بعد 1 سال اومدم سراقش.الان برای آپ کدوم فریمور خوبه؟
راستی فریمورم اینجوریه که باید بری یه عکسو باز کنی بعد ریست میشه و اون وقت باید کرکشو نصب کنی.
ممنون

www.hadi
20-08-2011, 15:56
سلام ورجن 6.39 برای 3000 کپی خور دایم میشه یا نه؟

choory
20-08-2011, 17:40
با سلام خدمت اساتید عزیز...
آقا من جدیدا یه دستگاه psp go با گارانتی بانیان و فیرمور 6.35 گرفتم...برنامه pro-b updater 635 روش نصبه به صورت استوک...
فکر کنم که CFW هستش آیا این همون کپی خوره موقته؟
وقتی دوبازه دستگاهو روشن میکنم باید اجراش کنم....؟
و لطفا یه آموزش خلاصه برای نصب بازیهای کپی بدید ..... خیلی ممنون... مخلصیم

سلام دوست عزیز.
دستگاه شما وقتی اون برنامه را اجرا کنی کپی خور میشه و تا زمانی که دستگاه را به صورت کامل خاموش نکنی (گرفتن دکمه پاور برای چند ثانیه) نیازی به اجرای دوباره اون برنامه نیست.برای خاموش کردن دستگاه هم کافیه کلید پاور را 1 بار بزنی بالا.در این حالت دستگاه به حالت استند بای رفته و دستگاه از کپی خور بودن خارج نمیشه.(نکته:دستگاه روی استند بای باشه هیچ مشکلی برای دستگاه ایجاد نمیشه)

بازی ها نیازی به نصب ندارند و فقط کافی هست شما فایل بازی با فرمت iso یا cso را تهیه کنید و این فایل را در پوشه iso مموری بریزید (اگه این پوشه برای شما نیست خودتون با نام بزرگ ایجاد کنید)

سلام psp من 5.3gen هست.الان بعد 1 سال اومدم سراقش.الان برای آپ کدوم فریمور خوبه؟
راستی فریمورم اینجوریه که باید بری یه عکسو باز کنی بعد ریست میشه و اون وقت باید کرکشو نصب کنی.
ممنون

الان بهترین و آخرین فریمور -- شده برای دستگاه شما فریمور زیر هست.

سلام ورجن 6.39 برای 3000 کپی خور دایم میشه یا نه؟

خیر دوست عزیز.

sahand 0631
21-08-2011, 14:03
باسلام خدمت شما و ممنون از آموزش مفیدتان:20:
من دیروز بعد از خواندن این آموزش از طریق خود psp (اینترنت بی سیم) فریمور دستگاه را آپ کردم و 6.60ME_1.1 شد.:31: بعد به خودم گفتم که با عوض شدن فریمور دستگاهم باید مشکلم(اجرا نشدن اون چند تا بازی که گفته بودم) حل شده باشد. اما نه باز هم اجرا نشدن:41:
باید چه کاری بکنم؟:24::24::24:

pooria_k2
21-08-2011, 21:13
سلام من ار 6.39me آپ کردم به pro-b6 و توی سبستم نوشتهpro nightly و وقتی ریست میکنم بر میگرده به حالت قبل.

choory
23-08-2011, 13:44
سلام من ار 6.39me آپ کردم به pro-b6 و توی سبستم نوشتهpro nightly و وقتی ریست میکنم بر میگرده به حالت قبل.

خب دلیل این کار چی بود؟

me ورژن دایم هست و pro ورژن موقت.وقتی شما به pro آپ کردی کپی دستگاه به صورت موقت شده و باید از اول اجراش کنی.

www.hadi
23-08-2011, 16:22
سلام علیکم 6.39 در 3000 دانگرید میشه ه ک دایم بکنم یه راه حلی لطف کنید بابا موند رو دستم الان موقت شده.

choory
23-08-2011, 16:29
سلام علیکم 6.39 در 3000 دانگرید میشه ه ک دایم بکنم یه راه حلی لطف کنید بابا موند رو دستم الان موقت شده.

سلام
راهی نیست.

از چه نظر مونده رو دستت.؟؟!!!
شما میشه لطف کنی یکی از عیب هایی این موقت بودن را به من بگی.
الان شما مگه با کپی خور موقت بودن دستگاه مشکلی داری؟(غیر از اینکه شاید فقط شاید ماهی 1 بار یک برنامه باید باز کنی که کلا 30 ثانیه هم وقت نمیگیره تا دستگاه کپی خور بشه)
بارها و بارها داخل همین تاپیک گفتم هیچ فرقی بین این دو نیست فقط فکر خودتون را الکی مشغول میکنید که دستگاه کپی خور دایمه یا کپی خور موقت.

pooria_k2
23-08-2011, 20:16
سلام به نظرتون از6.39 آپ کنم به 6.60؟ با مادربوردم سازگاره
از نظر اجرای بازی مشکلی نداره؟

www.hadi
24-08-2011, 16:31
سلام
راهی نیست.

از چه نظر مونده رو دستت.؟؟!!!
شما میشه لطف کنی یکی از عیب هایی این موقت بودن را به من بگی.
الان شما مگه با کپی خور موقت بودن دستگاه مشکلی داری؟(غیر از اینکه شاید فقط شاید ماهی 1 بار یک برنامه باید باز کنی که کلا 30 ثانیه هم وقت نمیگیره تا دستگاه کپی خور بشه)
بارها و بارها داخل همین تاپیک گفتم هیچ فرقی بین این دو نیست فقط فکر خودتون را الکی مشغول میکنید که دستگاه کپی خور دایمه یا کپی خور موقت.
سلام وقتی دستگاهو خاموش میکنم کپی میپره کلید پاور رو خیلی آروم و لحظه ای خاموش میکنم ولی باز دستگاهم استندبای نمیشه:18: رفته به مخم حل نشه میفروشمش:27:

mehdi2000mm
26-08-2011, 20:24
سلام
من اپ کردم به 6:39 و مراحل رو ادامه دادم تا اینجا که
تو قسما گیم 2تا ایکون آب رنگ اضافه شده .اما اصلا بازی نمی تونم بریزم این اولین پی اس پی که این کارو کردم
وقتی تو مای کامپیوتر می رم و درایو psp رو باز می کنم این پوشه ها توشه:
MP_ROOT
VIDEO
PSP و داخل این قسمت :GAME SYSTEM RSSCH THEME COMMON
MUSIC

بازیو رو کجا باید بریزم ؟ برای نمونه بازی Worms - Battle Islands دانلود کردم

اگه جایی دیگه ای باید بپرسم بگید

mego1373
27-08-2011, 14:32
با تشکر از همه ی دوستان
من تازه امروز یک عدد psp 3004 خریدم
حالا می خوام پی خورش بکنم
ورژنش 6.35 هستش
اگه میشه لینک اموزش رو برام بزارین
راستش خودم یه چیزایی فهمیدم ولی متوجه نمیشم وقتی اون فایل دومی که حجمش حدود 1 مگابایت هست رو دانلود میکنم و اکترکت میکنم سه تا پوشه به نام هایFastRecovery وPROUPDATE وsdk به وجود مییاد خوب حالا وقتی ریختم تو پوشه game بعد چکار کنم

نیما.م
27-08-2011, 16:25
سلام
من اپ کردم به 6:39 و مراحل رو ادامه دادم تا اینجا که
تو قسما گیم 2تا ایکون آب رنگ اضافه شده .اما اصلا بازی نمی تونم بریزم این اولین پی اس پی که این کارو کردم
وقتی تو مای کامپیوتر می رم و درایو psp رو باز می کنم این پوشه ها توشه:
MP_ROOT
VIDEO
PSP و داخل این قسمت :GAME SYSTEM RSSCH THEME COMMON
MUSIC

بازیو رو کجا باید بریزم ؟ برای نمونه بازی Worms - Battle Islands دانلود کردم

اگه جایی دیگه ای باید بپرسم بگید
باید داخل همون درایو یه فایل با نامISO دقت کن با حروف بزرگ می سازی بازی رو میریزی اونجا
بازی ها باید با فرمتisoیاcso باشند:8::8:

freedom110
02-09-2011, 12:59
سلام، من یه psp GO 16GB برام آوردن، هیچی بازی روش نصب نیست. اولش روشنش کردم و با wireless خونه update ش کردم، الان ورژنش رو داخل system software که می بینی 6.6 نشون میده، یکی دو صفحه از پیغامای سایت و خوندم و داخل ممور ISO درست کردم و دو تا بازی با پسود iso و cso رو داخلش کپی کردم. اما بازم هیچ بازیو نشون نمی ده. با مطالبی که خوندم فکر می کنین که کپی خور نباشه!؟ من یه هفتس گیر کردم. خواهش می کنم کمک کنین بتونم راش بندازم.
کمککککککککک

alyx
02-09-2011, 19:38
سلام، من یه psp GO 16GB برام آوردن، هیچی بازی روش نصب نیست. اولش روشنش کردم و با wireless خونه update ش کردم، الان ورژنش رو داخل system software که می بینی 6.6 نشون میده، یکی دو صفحه از پیغامای سایت و خوندم و داخل ممور ISO درست کردم و دو تا بازی با پسود iso و cso رو داخلش کپی کردم. اما بازم هیچ بازیو نشون نمی ده. با مطالبی که خوندم فکر می کنین که کپی خور نباشه!؟ من یه هفتس گیر کردم. خواهش می کنم کمک کنین بتونم راش بندازم.
کمککککککککک

ورژن مخصوص این فیرمور هم اومده نگران نباش.تو سایت psp----- بری پیدا میکنی.واسه آموزش فارسیشم اگه عجله نداری علی آقا زحمتشو میکشه!

freedom110
03-09-2011, 00:53
ورژن مخصوص این فیرمور هم اومده نگران نباش.تو سایت psp----- بری پیدا میکنی.واسه آموزش فارسیشم اگه عجله نداری علی آقا زحمتشو میکشه!
واقعا ممنونم. اگه لطف کنین لینکشو اینجا بذارین ممنون می شم، چون خیلی گشتم ولی متاسفانه پیداش نکردم.
تشکر.

sahand 0631
06-09-2011, 22:06
سلام وخسته نباشید به شما
من بالاخره تونستم مشکل اجرا نشدن اون بازی هام رو حل کنم:31:این مشکل حتی با آپ شدن فریمور به 6.60 نیز حل نشده بود تا این که به منوی ریکاوری دستگاه رفتم و از قسمت advanced به format flash 1 رفتم و دستگاه را ریست کردم بعد دیدم که اون بازی هارو اجرا کرد :46:نمی دونم من چندین بار دستگاه را از منویsystem setting ریست کرده بودم اما فایده ای نداشت اما از این راه درست شد. این را گفتم تا اگه شما هم مشکل من رو داشتید درستش کنید >>> ممنون از همه شما

Alex Fera
07-09-2011, 15:41
واقعا ممنونم. اگه لطف کنین لینکشو اینجا بذارین ممنون می شم، چون خیلی گشتم ولی متاسفانه پیداش نکردم.
تشکر.

فعلا که CFW برای 6.60 Go نیومده اما شما میتونید از 6.60 به فریمورهای پایین تر دانگرید کنید...............

lordhackers
11-09-2011, 22:36
با سلام
من یه psp 3004 دارم که آپش کردم به 6.39 ولی وقتی می خام فایل PRO-B9 رو اجرا کنم
sorry this program dosent suport your FW (0*06030910
به نظرتون مشکل از چیه
با تشکر

Alex Fera
12-09-2011, 12:48
با سلام
من یه psp 3004 دارم که آپش کردم به 6.39 ولی وقتی می خام فایل PRO-B9 رو اجرا کنم
sorry this program dosent suport your FW (0*06030910
به نظرتون مشکل از چیه
با تشکر

شما مطمئنی عینا از آموزش زیر پیروی کردی؟؟؟؟

lordhackers
12-09-2011, 13:13
ممنون درست شد ولی چرا بازی god of war ghost of sparta کامل اجرا نمی شه یعنی تا انتخاب میزان سختی میاد دیگه بعد از اون صفحه سفید می شه و فقط صدا میاد

M.R.P
15-09-2011, 17:43
سلام برادرا.من نزدیک 3ساله psp2000 دارم و میشه گفت از سری اولاشه.چندماه پیش خودم خواستم آپدیتش کنم ولی چون هیچی هالیم نبود نتونستم درست آپدیتش کنم،چون بعد از آپدیت دیگه بازیای کپی ک توی iso میریختمو نشون نمیداد تو دستگاه.الان دلم خیلی برا بازی کردن باش تنگ شده و میخوام آپدیتش کنم تا بتونم باش بازی کنم.ورژن الانش ک نگاه میکنم 5.50 هست.میخوام کپی دائمش کنم و ورژن بالاش برام مهم نیست،فقط ورژنی باشه ک خدای جنگ جدیدو اجرا کنه با متالگیر.
خدا خیرتون بده،منو 1راهنمایی بکنید.

M.R.P
15-09-2011, 19:17
آیا میتونم با استفاده از این روش مشکلمو حل کنم؟

Alex Fera
15-09-2011, 19:59
دوست عزیز اگه PSP شما ورژن کپی دائم CFW رو داشته میتونی از آموزش زیر استفاده کنی.............

M.R.P
15-09-2011, 22:16
من ب اون تایپیکی ک گفتید رفتم و تمام کارایی ک گفته بوود انجام دادم ولی وقتی از منوی گیم میزنم روی آپدیت 6.60 اروور میده the game could not be started (80020148) حهلا باید چکار کنم؟:13:
قبلا گفتم ک من psp2000 دارموحدود 2سالو نیم پیش خریدمش و چندوقت پیش ب 5.50 آپدیتش کردم ولی بعد از آپدیت رو هر بازی یا برنامه ای ک از منوی گیم میزنم ارور بالارو میده!!!!!!:41:
حواهشا کمکم کنید.:11:

meysam333
19-09-2011, 15:36
سلام به همه دوستان
من psp 2000 فریمور 5.50gen دارم . امروز برنامه Prometheus-4 رو برای اجرای بازیهای جدید روی psp نصب کردم و لی بعد ار خاموش شدن psp روشن نشد و وقتی psp رو روشن میکنم صفحه سیاه هستش و چراغ سبز برا 20 ثانیه روشن میمونه بعد خاموش میشه.
دوستان کسی میدونه مشکل چیه و راه حلی برا اون داره؟

Alex Fera
19-09-2011, 17:41
من ب اون تایپیکی ک گفتید رفتم و تمام کارایی ک گفته بوود انجام دادم ولی وقتی از منوی گیم میزنم روی آپدیت 6.60 اروور میده the game could not be started (80020148) حهلا باید چکار کنم؟:13:
قبلا گفتم ک من psp2000 دارموحدود 2سالو نیم پیش خریدمش و چندوقت پیش ب 5.50 آپدیتش کردم ولی بعد از آپدیت رو هر بازی یا برنامه ای ک از منوی گیم میزنم ارور بالارو میده!!!!!!:41:
حواهشا کمکم کنید.:11:

چون ورژن دستگاه شما 5.50 دائم هستش باید اول از حالت کپی خور خارج کنید و بعد از اون به 6.60 آپدیت کنید....

Alex Fera
19-09-2011, 17:50
سلام به همه دوستان
من psp 2000 فریمور 5.50gen دارم . امروز برنامه Prometheus-4 رو برای اجرای بازیهای جدید روی psp نصب کردم و لی بعد ار خاموش شدن psp روشن نشد و وقتی psp رو روشن میکنم صفحه سیاه هستش و چراغ سبز برا 20 ثانیه روشن میمونه بعد خاموش میشه.
دوستان کسی میدونه مشکل چیه و راه حلی برا اون داره؟

میثم جان فکر کنم متاسفانه دستگاه شما بریک شده........

meysam333
19-09-2011, 19:04
میثم جان فکر کنم متاسفانه دستگاه شما بریک شده........
مرسی از اینکه جواب دادی. اینقدر گشتم تا تونستم راه حلشو پیدا کنم و درستش کنم :31::8:
فقط فریم ویرش برگشت به 3.71 که اونم درست میکنم :46:
آموزش هم choory عزیز توی همین سایت قرار داده

alipsp
19-09-2011, 23:11
دوستان psp من یه مدته خاک نوش جان میکنه ورژنش 5.50 Prometheus3 هست.الان بهترین آپدیت کدومه که بریزم روش(psp 2000 کپی دائم)
ممنون

Alex Fera
20-09-2011, 15:24
علی جان میتونی به 6.60 آپ کنی............

zxcvbnm_00
22-09-2011, 00:43
سلام
میخاستم بدونم psp ویتا کی میاد و چنده؟ اینم مثل ps3 باید خیلی بگذره تا -- بشه ؟
بعد اگه باید زیاد صبر کرد psp 3000 و go چطوره؟ از go خوشم نیومد کشوییه ضعیف و خوش دس نیس فک کنم 3000 خوبه گرونتر از go هس چرا؟ go cpu کلا قویتر از 3000 هست؟ psp vita بهتر از 3000 هس از نظره گرافیک و قدرت؟ کلا قیمت همه را میدید و عمر باتری و .. یک توضیح top میدید
بنظرتون کدوم بخرم خوبه؟و اصلا بدرد من میخوره یا جالب نیس بازی سخته باحاش چشم در میاد و عنوان بازی خوب داره بازم جدید میاد براش؟سنم هم زیر 20 نیستا بدردم میخوره؟ برامم جالبه تو ایم روم ها بچه ها کنسول زیاد دارن موندم سنشون همه زیر 20 ساله یا به بازی هم علاقه دارن منم زیادم نیست سنم

Alex Fera
22-09-2011, 23:58
سلام
میخاستم بدونم psp ویتا کی میاد و چنده؟ اینم مثل ps3 باید خیلی بگذره تا -- بشه ؟
بعد اگه باید زیاد صبر کرد psp 3000 و go چطوره؟ از go خوشم نیومد کشوییه ضعیف و خوش دس نیس فک کنم 3000 خوبه گرونتر از go هس چرا؟ go cpu کلا قویتر از 3000 هست؟ psp vita بهتر از 3000 هس از نظره گرافیک و قدرت؟ کلا قیمت همه را میدید و عمر باتری و .. یک توضیح top میدید
بنظرتون کدوم بخرم خوبه؟و اصلا بدرد من میخوره یا جالب نیس بازی سخته باحاش چشم در میاد و عنوان بازی خوب داره بازم جدید میاد براش؟سنم هم زیر 20 نیستا بدردم میخوره؟ برامم جالبه تو ایم روم ها بچه ها کنسول زیاد دارن موندم سنشون همه زیر 20 ساله یا به بازی هم علاقه دارن منم زیادم نیست سنم

سلام،تاریخ عرضه ویتا هنوز مشخص نیست اما اوایل 2012 باید باشه احتمالا...............
Go حدود 240 و 3000 حدود 230 هست در تهران..........
از نظر سخت افزاری 3000 و Go هیچ فرقی ندارن............
PS Vita چندین برابر از PSP قدرتمندتره.............
عمر باتری حدود 5 ساعت در بازی و 9 در موزیک هستش..............

اطلاعات تکمیلی هم تویه تاپیک زیر:

و یه نکته این که دیگه بازی جالبی برای PSP عرضه نمیشه و هیچ مشکلی هم برای چشم نداره...............
بقیش هم به خودت شما بستگی داره.........

یا حق...

svhost
27-09-2011, 16:27
دوستان psp 3004 pb با ورژن 5.55 رو نمی شه کرک خور کرد؟

نیما.م
01-10-2011, 16:09
دوستان psp 3004 pb با ورژن 5.55 رو نمی شه کرک خور کرد؟
اگه منظورتون کپی خوره که بله می شه آموزشش هم تو همین سایت هست بگردی پیدا می کنی به 6.39 آپدیت کن!:8:

alireza_azimi71
25-10-2011, 14:25
سلام دوستان
من psp1000 model 1004 با (CFW (m33-4 , 5.00 دارم که بازی Angry Birds و بعضی دیگه رو اجرا نمیکنه و کلا میخوام اپدیتش کنم لطفاً راهنماییم کنید.
با تشکر

Alex Fera
25-10-2011, 21:03
درود بر شما،میتونید با آموزش زیر فریمور دستگاهتون رو به 6.60ME آپدیت کنید:

majidadib
05-11-2011, 00:05
salam
agha framore man 3.90 m33-3 hastesh
chetor mitunam copy khor daem ba framore jadidesh konam.
mamnooooooooooon

Sorena_777
05-11-2011, 19:45
بنده یه psp 1000 دارم با فریمور 5.50 فایل های 6.60 رو دانلود کردم و میخواستم اپدیتش کنم ولی وقتی اسم فایل اصلی رو به 660 تغییر میدادم میزد فایل خراب شده واسه ی همین رفتم از بازی سنتر یه چیزی دانلود کردم که این فولدر ها داخلش بود :FastRecovery ,CIPL_Flasher, PROUPDATE
وبا با کمک اون فریمورم شد :6.60 PRO- B9
میخواستم بدونم این اخرین فریمور هستش؟؟

mosi_khafan
17-11-2011, 23:03
...............

mosi_khafan
17-11-2011, 23:37
آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.60ME

سلام دوستان

این آموزش فقط برای دستگاه های مدل 1000 و 2000 که قابلیت کپی خور شدن دایم را دارند هست.لطفا دوستانی که مدل های 2000 جدید (ta-088 v3 و بالاتر) و 3000 و go دارند از این آموزش استفاده نکنند که باعث بریک شدن دستگاه میشه و تا این زمان راه برگشتی هم براش و جود ندارد.

حال باید فریمور 6.60 را از لینک زیر دانلود کنید.

به منوی بازی در داخل psp رفته و برنامه PSP Update ver 6.60 را اجرا کنید.

در آخر به فریمور 6.60Me خوش آمدید.:8:

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سایت p30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

موفق باشید.

psp من مدل1003 p627 5.50 gen-d3 هست.اولا از کجا بدونم کپی دائم هست یا نه.
چون angry bird رو روش ریختم بدون مشکل اجرا شد.
چه ورژنی رووش بریزم بهنره؟
و با این روش همه بازیارو اجرا میکنه؟
اصلا نیازی به آپدیت داره و با همین ورژن بازی های جدیدو اجرا میکنه؟
در ضمن لینک خرابه لطفا عوض کنین

mosi_khafan
20-11-2011, 21:23
چرا هیشکی جواب نمیده داش چوریییییییییییییییییییی

choory
21-11-2011, 10:52
salam
agha framore man 3.90 m33-3 hastesh
chetor mitunam copy khor daem ba framore jadidesh konam.
mamnooooooooooon

سلام دوست عزیز.
خواهشا در انجمن به فارسی تاپیپ کنید.
شما میتونی به فریمور 6.60me آپیدت کنی.
آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.60ME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بنده یه psp 1000 دارم با فریمور 5.50 فایل های 6.60 رو دانلود کردم و میخواستم اپدیتش کنم ولی وقتی اسم فایل اصلی رو به 660 تغییر میدادم میزد فایل خراب شده واسه ی همین رفتم از بازی سنتر یه چیزی دانلود کردم که این فولدر ها داخلش بود :FastRecovery ,CIPL_Flasher, PROUPDATE
وبا با کمک اون فریمورم شد :6.60 PRO- B9
میخواستم بدونم این اخرین فریمور هستش؟؟

شما اگه دقیقا طبق آموزش پیش میرفتی میتونستی به راحتی به 6.60me آپدیت کنی.احتمالا شما وقتی اسم فایل را تغییر دادید پسوند .pbp را آخرش اضافه نکردین که میگه فایل خراب شده.
البته این فریموری هم که الان هستید مشکل خاصی نداره و خب هست.

psp من مدل1003 p627 5.50 gen-d3 هست.اولا از کجا بدونم کپی دائم هست یا نه.
چون angry bird رو روش ریختم بدون مشکل اجرا شد.
چه ورژنی رووش بریزم بهنره؟
و با این روش همه بازیارو اجرا میکنه؟
اصلا نیازی به آپدیت داره و با همین ورژن بازی های جدیدو اجرا میکنه؟
در ضمن لینک خرابه لطفا عوض کنین

چرا هیشکی جواب نمیده داش چوریییییییییییییییییییی

شما وقتی دستگاهت مدلش 1003 هست و فریمور 5.50gen-d3 داری دستگاهت کپی خور دایم هست و می توانید به فریمور 6.60me آپدت کنید.
آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.60ME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تمامی لینک ها را هم در اولین فرصت عوض میکنم.سایتی که لینک ها ازش بوده یکم تغییرات داشته همه لینک های که ازش داخل آموزش ها بوده از کار افتادن.

mosi_khafan
22-11-2011, 01:39
دمت گرم مرسی از راهنماییت اسم فایلا رو سرچ کردم از 4shared دان کردم

mosi_khafan
23-11-2011, 14:01
داش چوری من این مراحلو انجام دادم ولی موقع آپ وقتی رو آیکن آپدیت میزنم این پیغامو میده
the system softwere of your psp system is version 9.90
there is no need to update
در صورتی که تو system info ورژنو 5.5 gen-d3 نشون میده

Alex Fera
23-11-2011, 19:47
با این روش مشکلت حل میشه...............

Hessam_7800gtx
24-11-2011, 21:29
دوستان هنوز راهی پیدا نشده که psp3000 فول بریک شده رو به حیاط بازگرداند؟

choory
27-11-2011, 11:52
دوستان هنوز راهی پیدا نشده که psp3000 فول بریک شده رو به حیاط بازگرداند؟

متاسفانه میشه گفت خیر.
البته میتونی مادربورد را عوض کنی اما به دلیل اینکه یکم کم هست قیمتش یکم بالا هست.حدود 120 باید باشه.
که به نظر من اگه میخوای این کار را انجام بدی یک کنسول نو بخری بهتره.
یا اینکه برای اومدن vita صبر کنی.

raminhoo
28-11-2011, 12:56
سلام دوستان. من یه psp 2004 slim خریدم. ورژنش 6.35 هست
میخواستم بدونم چطوری کپی خور دائمش کنم؟ قبلا یکی دیگه داشتم ورژنش این بود 5.5 D3 مشکلی نداشت ولی با این نمیشه. یه راهنمایی قدم به قدم بکنید. دانگرید یا هرچی که لازمه. مرسی

gomnam23
03-12-2011, 19:50
سلام.

من 2000 دارم از اونا که کپی خور دائم نمیشد. با چیکن تا امروز کار میکرد ولی گویا یه چندتا فایلاش پاک شده و منم اینو دوسال پیش کپی خور کرده بودم و الان فایلاشو ندارم. الان رفتم که از آموزش صفحات اول استفاده کنم متاسفانه فایلا رو از رو آپلودسنترها پاک کردن. حالا میخواستم ببینم آخرین کپیخوری که واسش اومده چیه من الان چی کار کنم؟؟

علی آقا (CHOORY) ببینم چیکار می کنیا!:46:

sonixax
04-12-2011, 15:23
سلام.

من 2000 دارم از اونا که کپی خور دائم نمیشد. با چیکن تا امروز کار میکرد ولی گویا یه چندتا فایلاش پاک شده و منم اینو دوسال پیش کپی خور کرده بودم و الان فایلاشو ندارم. الان رفتم که از آموزش صفحات اول استفاده کنم متاسفانه فایلا رو از رو آپلودسنترها پاک کردن. حالا میخواستم ببینم آخرین کپیخوری که واسش اومده چیه من الان چی کار کنم؟؟

علی آقا (CHOORY) ببینم چیکار می کنیا!:46:

هر چی لازم دارید اینجا هستش :

gomnam23
04-12-2011, 15:40
هر چی لازم دارید اینجا هستش :

ممنون ولی نمی دونم چی لازم دارم. گویا اول باید ورژن 6.39 رو نصب کنم متاسفانه دکمه دانلورش رو تو سایتی که گفتید پیدا نکردم.
حالا اگه یه لطفی بکنید و بگید از کدوم یکی از آموزش هایی مه لیستش تو صفحه اول هست استفاده کنم ممنون میشم

The Dreadnaught
14-12-2011, 19:08
سلام

یه psp 2000 کپی دائم هست با این firmware :

اینجا نوشته که برای upgrade از تمام Custom Firmware های M33 ، اول باید Official Firmware 6.60 رو نصب کنیم بعد نسخه 6.60 PRO B-9 رو نصب کنیم :

حالا سوال من اینه که مشکلی پیش نمیاد من مستقیم از نسخه ای که دارم به نسخه Official Firmware 6.60 تبدیل کنم که ؟

دوم اینکه فرق 6.60 Custom Firmware نسخه PRO B-9 با نسخه ME که اینجا گذاشته شده چیه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

اینم مشخصات دستگاه :

alimirzaee38
14-12-2011, 20:14
سلام میشه با psp go کپی خور شده انلاین بازی کرد

Alex Fera
15-12-2011, 10:27
بله میشه،اما ممکنه در هنگام بازی دستگاه شناسایی بشه و دستگاتون رو از حالت کپی خور خارج کنن،البته احتمالش کمه،خودم خیلی بازی کردم و هیچی هم نشده..................

The Dreadnaught
16-12-2011, 16:02
سلام

یه psp 2000 کپی دائم هست با این firmware :

اینجا نوشته که برای upgrade از تمام Custom Firmware های M33 ، اول باید Official Firmware 6.60 رو نصب کنیم بعد نسخه 6.60 PRO B-9 رو نصب کنیم :

حالا سوال من اینه که مشکلی پیش نمیاد من مستقیم از نسخه ای که دارم به نسخه Official Firmware 6.60 تبدیل کنم که ؟

دوم اینکه فرق 6.60 Custom Firmware نسخه PRO B-9 با نسخه ME که اینجا گذاشته شده چیه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

اینم مشخصات دستگاه :

خب خودم حلش کردم و اینجا هم راهش رو میگم تا برای بقیه دوستانی که ممکنه این سوال رو داشته باشن هم شاید مفید باشه.

اول با Hellcats Recovery Flasher نسخه 6.20 OFW رو ریختم بعد به نسخه 6.60 OFW آپدیت کردم حالا هم فقط مونده که کپی خورش کنم که جدیدترین CFW نسخه PRO-B10 Fix 1 هست. اینم لینکش :

لینک نسخه 6.60 ME v1.6 هم اینه :

اینم لینک جدیدترین CFW ها :

و در آخر آموزش استفاده از Hellcat's CFW Recovery Flasher :

alirezanas
19-12-2011, 17:04
اقا کسی آپدیت PSP3004 ورژن6.45 رو داره برای دانلود ...

لطفا سریعا کمکم کنید

vista7
31-12-2011, 16:45
یه پیشنهادی برای مدیران عزیز این بخش دارم
اینکه اول تاپیک اخرین فریم ور کاستوم پی اس پی رو برای مدل های مختلف بنویسند و با اومدن اپدیت جدید هم اون رو اپدیت کنند.
که وقتی میخوایم سریع ببینیم که برای مدل ما اپدیت جدید اومده یا نه بتونیم با یک نگاه بفهمیم ، مثلا اینطوری:

PSP 1000 =
PSP 2000 =
PSP 3000 =
PSP GO =

Pami
15-01-2012, 20:21
آخرین فریموری که برای 2000 اومده چیه ؟

p3yman_xl
16-01-2012, 19:25
آخرین فریموری که برای 2000 اومده چیه ؟
سلام
6.60 هستش که مخصوص PSP های کپی خور دائم هست.

shahabprince
17-01-2012, 13:02
آخرین فریمور واسه psp 3000 چیه؟
اگه میشه لینک بدبد
راستی این psp 3000 کپی خور دایم میشه؟

vista7
26-01-2012, 12:49
سلام
ورژن 6.60 برای psp go نیومده؟

pinacle4465
09-02-2012, 18:06
آخرین آپدیتgo Psp چیه

farzadds
10-02-2012, 11:02
سلام دوستان ببخشید مزاحم شدم میخواستم ببینم چجوری میشه پی اس پی 2000 اسلیم رو کپی خور دائم کرد یعنی دیگه وسط بازی یا بعد یه مدت کپی خورش نپره از ریق اینترنت میتونم این مشکلش رو حل کنم؟تو رو خدا جواب بدین

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

ای بابا من پیام خصوصی هم نمیتونم بدم دوست عزیز که آنلاینی جواب منو بده لطفا

The Dreadnaught
10-02-2012, 16:07
سلام دوستان ببخشید مزاحم شدم میخواستم ببینم چجوری میشه پی اس پی 2000 اسلیم رو کپی خور دائم کرد یعنی دیگه وسط بازی یا بعد یه مدت کپی خورش نپره از ریق اینترنت میتونم این مشکلش رو حل کنم؟تو رو خدا جواب بدین

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

ای بابا من پیام خصوصی هم نمیتونم بدم دوست عزیز که آنلاینی جواب منو بده لطفا

بله ولی به شرطی که دستگاه شما قابلیت کپی دائم رو داشته باشه در غیر این صورت فاتحه اش خونده میشه !

vista7
28-03-2012, 12:52
الان آخرین cfw برای GO چیه؟

littlebigplanet
28-03-2012, 14:17

سلام دوستان.
این ورژن چند وقتی هست که کپی خور شده.(به خاطر یک سری مشکلات نشده بود آموزشش را قرار بدهم)
به گفته سازنده بر روی همه psp ها کار میده و با دستگاه هایی که مادربورد آنها تیپ 1g, 2g, 3g, 4g, 5g, 7g, 9g دارند سازگاری داره.(من خودم فقط روی مدل 2000 کپی خور دایم و 3000 تست کردم مشکلی نداشت)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایل EBOOT.PHP را در مسیر زیر کپی کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از خارج کردن از حالت فشرده و پوشه PROUPDATE را در مسیر زیر کپی کنید.

سپس کلید x فشار دهید تا فریمور نصب بشه.پس از نصب شدن دوباره باید کلید x را فشار دهید تا به محیط xmb برگردید.

موفق باشید.

داداش اینا که لینکاش خرابه

alireza_n_006
04-04-2012, 22:24
سلام . من PSP Firmware 6.35 رو دانلود کردم و پی اس پیمو که 3000 هست رو آپیدیت کردم ولی وقتی اون برنامه بی نام رو کلیک کردم یه صفحه مشکی میاد و مینویسه sorry باید چیکار کنم؟

hussain
27-05-2012, 17:56
سلام دوستان
من psp go ورژن 6.60 دارم چطور می تونم کپی خور دائمش کنم؟
در ضمن لینکهای این سایت کار نمیکنه

hamed2121
09-06-2012, 17:14
سلام من psp 3003 دارم با 635PROUPDATE کپی خور شده مدتیه میرم روش کلیک کنم صفحه لرزش پیدا میکنه و هنگ!!!
ایراد از کجاست؟ رم رو فرمت کردم بازم حل نشد.با تشکر

mohammad_87
13-07-2012, 20:07
من psp 3000 داشتم که برای کسی گرفته بودم.حدود یک سالی میشه که کار می کرد و کپی خور هم داشت.ولی چند روز پیش نمی دونم چکارش کرده (خودش میگه خاموش شده بعد اینجوری شده) که توی خود psp بازیهاش و اون برنامه اصلا نیست و منویسه no data....ولی به کامپیوتر که میزنم بازیها در پوشه مخصوص هستن.حالا چکارش کنم؟

gomnam23
12-08-2012, 13:01

سلام دوستان.

پس از دانلود فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایل EBOOT.PHP را در مسیر زیر کپی کنید.

بعد از خارج کردن از حالت فشرده و پوشه PROUPDATE را در مسیر زیر کپی کنید.

موفق باشید.

لینکها کار نمی کنه، چه باید کرد؟

majid13gay
31-08-2012, 23:23
سلام به همه دوستان نمی دونم از کجا شروع کنم فقط اینو می دونم که امروز یه PSP از یه بنده خدایی رسید به دستم همینطوری داد گفت مال خودت منم خوشحال اومدم خونه زدم چند تا بازی دانلود کردم ریختم تو مموری دیدم بازی نمیاد بالا ارور می زنه رفتم تو اطلاعات سیستم دیدم ورژن System Software: 3.80 M33-5 اینه و مدلش رو از پشت باطری دیدم زده Model: PSP-2004 فکر کنم خیلی پایینه ورژنش لطفا یه نفر راهنماییم کنه من هیچی سر در نمیارم چجوری می تونم آپگریدش کنم بدون دردسر به جدیدترین ورژن و بازی از کجا دانلود کنم بریزم و اجرا بشه. ممنون میشم توضیح بدید که چیکار کنم اول فکر کنم باید فریمور 6.60 رو بریزم بعد ICPL flasher و بقیه چیزها و فقط لینکش رو برام بذارید.
اینم عکس از مشخصات دستگاهم
لطفا کامل بگید اول چی رو بریزم بعدش چی به همراه لینک فایلهاش ممنون میشم. و اینکه می خوام رم (Memory Stick Pro Duo) بخرم براش نمی دونم تا چقدر رو ساپورت می کنه چند گیگ بخرم و چه مارکی خوبه؟ Transcend یا Sony ?

PatronHost
14-02-2013, 15:55
با سلام
دوستان من مشکل دارم , با برنامه PSPident خواستم ببینم سیستم PSP هستش که با اررور زیر مواجه شدم.

Kernel Version : 0X03070110

Error 0x8002013c loding/starting kpspident.prx.

Press X to exit