مشاهده نسخه کامل
: یعنی مانیتور من سوخت؟؟
مانیتور من 15 اینچ قدیمی ATLAS هستش...
مدتی وقتی داشتم کار می کردم یه دفعه مانیتورم خاموش و یه خط قرمز رو صفحه می آمد و مانیتور خاموش می شد و من یه ضریه مشت آهنین! می کبیدم پشتش! و درست می شد ، این اتفاق تقریبا هر 1 روز در میان می افتاد که امروز دوباره اونجوری شد و با مشت و لگد درست نشد، مانیتور رو باز کردم تمام فیش ها رو چک کردم بازم درست نشد،چراغ مانیتور سبزه یعنی الان باید تصویر نشون بده ولی صفحش سیاه هستش وهیچی نشون نمی ده، مانیتورم مرد؟!!
تعمیر می شه؟ چقدری آب می خوره؟!
الان دارم با این tv پست میدم ، چشام کر شد ، چون سیاه و سفید نشون می ده لعنتی...؟!؟
موفق باشید...
Lord_theOne
03-08-2008, 22:12
ببرش تعميرگاه درستش كنند فكر كنم بيشتر از 10 تومان خرجش بشه
مانیتور من 15 اینچ قدیمی ATLAS هستش...
مدتی وقتی داشتم کار می کردم یه دفعه مانیتورم خاموش و یه خط قرمز رو صفحه می آمد و مانیتور خاموش می شد و من یه ضریه مشت آهنین! می کبیدم پشتش! و درست می شد ، این اتفاق تقریبا هر 1 روز در میان می افتاد که امروز دوباره اونجوری شد و با مشت و لگد درست نشد، مانیتور رو باز کردم تمام فیش ها رو چک کردم بازم درست نشد،چراغ مانیتور سبزه یعنی الان باید تصویر نشون بده ولی صفحش سیاه هستش وهیچی نشون نمی ده، مانیتورم مرد؟!!
تعمیر می شه؟ چقدری آب می خوره؟!
الان دارم با این tv پست میدم ، چشام کر شد ، چون سیاه و سفید نشون می ده لعنتی...؟!؟
موفق باشید...
بندازش دور یه LCD بخر.
ارزش نداره حتی یک ریال بدی اینا رو تعمیر کنی.
arashbi2
04-08-2008, 06:31
بندازش دور یه LCD بخر.
ارزش نداره حتی یک ریال بدی اینا رو تعمیر کنی.
من هم با شما در این زمینه موافقم خودم تازه 2 ماه رفتم lcd 19 گرفتم خیلی بهتره:8::8::8:
MicroSystem
04-08-2008, 17:00
من هم با شما در این زمینه موافقم خودم تازه 2 ماه رفتم lcd 19 گرفتم خیلی بهتره:8::8::8:
مال منم سوخت بردم تعميرگاه ديدم هزينه تعميرش بيشتر از ارزش خودش ميشه
البته مال من 15 اينچ بود فلت هم نبود
H@mid-Vista
05-08-2008, 17:32
حیف تهران نیستی و گرنه یك مانیتور 15 تی وی ام دارم كه بعد از اینكه ال سی دی خریدم بیكار مونده به عنوان هدیه ناقابل میدادم بهت
(اگه خواستی و یا كسی در تهران داری بگو بهت بدم)
حیف تهران نیستی و گرنه یك مانیتور 15 تی وی ام دارم كه بعد از اینكه ال سی دی خریدم بیكار مونده به عنوان هدیه ناقابل میدادم بهت
(اگه خواستی و یا كسی در تهران داری بگو بهت بدم)
منم یک کیس دارم که بعد از اینکه سیستم جدید خریدم بیکار مونده:31:
قربان معرفت بچه های p30word برم..
دمتون گرم یکی می خرم...
موفق باشید...
Lord_theOne
07-08-2008, 07:29
منم كه سيستم ندارم به سيستم احتياج دارم
ممنون
mohammad_1ta
01-09-2008, 11:45
منم یک مانیتور 17 Lg با یک کیس در به داغون و کیبورد و موس دارم... اگه چیزی از بین اینها لازم داری، بیا بگیر ;) D:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.