مشاهده نسخه کامل
: استفاده تلوزیون به عنوان مانیتور کامپیوتر و مشکل تصویر سیاه و سفید
سلام
من تلوزیون رو به کارت گرافیک(geforce 6200) متصل کردم ولی تلوزیون تصویر رو به صورت سیاه سفید نشون می ده چرا؟
همین جوری هست یا روش خاصی داره تا رنگی نشون بده؟ در ضمن من با کابلی که همراه کارت گرافیک بود tv رو به pc زدم..
راستی راهی وجود داره که صدای pc از تو tv پخش بشه؟ چون صداش از اسپیکر خود pc پخش می شه...
موفق باشید...
milky way
03-08-2008, 22:53
استفاده از تلویزیون به جایه کامپیوتر کار خیلی جالبی نیست چون نسبت رزولوشن/به اندازه تلویزوین خیلی جالب نیست و جزئیات معمولا کیفیتشون رو از دست میده فقط برای تماشایه فیلم خوبه تلویزیون نمگه یه تلویزیون Full HD داشته باشی که تازه اونم انقدر اندازش بزرگ هست که بازم فایده نداره , تلویزیون شما هم فکر میکنم احتمالا خیلی قدیمیه مثلا Ntsc شاید پشتیبانی نمیکنه شایدم باید بصورت دستی بزاری در حالت Ntsc البته اینا برای خیلی وقت پیشاست دقیقا یادم نمیاد ولی یه همچین مشکلاتی در سال های خیلی دور داشتم البته ممکنه کابل ها رو هم بد وصل کرده باشی یا درست وصل نکرده باشی یا اینکه کابلها مشکل داشته باشن .
hamid 3a
06-08-2008, 10:50
به احتمال زياد مشكل از تلويزيون هست كه ntsc ساپورت نميكنه! من يه بار تبديلشونو ديدم خيلي هم گرون نبود! اگه از اون تبديلا گير بياري مشكلت80% حل ميشه...
hamid 3a
06-08-2008, 10:54
براي پخش شدن صداي كامپيوتر از تلويزيون شما بايد خروجيه صدا كامپيوتر رو به وروديه صدايه تلويزيون وصل كنيد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.