مشاهده نسخه کامل
: مشکل با TV card leadtek
mhv_kntu
02-08-2008, 03:11
وقتی tv card رو نصب و اجرا می کنم اولش که هیچی نشون نمیده جز یه سری خطوط سیاه سفید بعدش که فیش آنتن رو وصل می کنم با انکه فرکانس های مختلفی رو پیدا میکنه تصویر چیزی جز یک صفحه ی سیاه نشون نمیده؟؟!!!!!!
کلی پولشو دادم زیادم باهاش کار نکرده بودم .لطفا کمک کنین که چه خاکی تو سرم بریزم !!
امیدوارم سوخته نباشه!
وقتی tv card رو نصب و اجرا می کنم اولش که هیچی نشون نمیده جز یه سری خطوط سیاه سفید بعدش که فیش آنتن رو وصل می کنم با انکه فرکانس های مختلفی رو پیدا میکنه تصویر چیزی جز یک صفحه ی سیاه نشون نمیده؟؟!!!!!!
کلی پولشو دادم زیادم باهاش کار نکرده بودم .لطفا کمک کنین که چه خاکی تو سرم بریزم !!
امیدوارم سوخته نباشه!
دوست عزیز حالت دریافت کارت رو باید طوری تنظیم کنید تا با شرایط منطقه ای شما مناسبت داشته باشه
فکر برای ایران SECAM BG یا PAL جواب بده.
:11:
mhv_kntu
03-08-2008, 02:15
دوست عزیز حالت دریافت کارت رو باید طوری تنظیم کنید تا با شرایط منطقه ای شما مناسبت داشته باشه
فکر برای ایران SECAM BG یا PAL جواب بده.
:11:
اینو که دیگه میدونم.2 هفته بود داشتم با هاش کار میکردم. بعد از یه بار عوض کردن ویندوز دیگه هر کاری کردم درست نشد.
اینو که دیگه میدونم.2 هفته بود داشتم با هاش کار میکردم. بعد از یه بار عوض کردن ویندوز دیگه هر کاری کردم درست نشد.
نمیدونم
این یکی رو نیمدونم:13::19:
شاید با نصب دوباره ی درایورش درست بشه:20:
farshad9
23-08-2008, 16:00
امیدوارم سوخته نباشه!
کشور رو روی سنگاپور قرار بدید و اسکن کنید اگه باز هم درست نشد به صورت دستی روی کانالهای 5 یا 11 برید (کشور روی سنگاپور باشه) ببینید تصویر دارید یا نه
برید توی تنضیمات برنامه تب دومی و گزینه های OVERALY MODE و USE WMR9 رو تغییر بدید
اگه باز هم درست نشد درایور کارت گرافیک رو تغییر بدید
و همینطور حتما ورژن جدید برنامه PVR این کارت رو از سایت لیدتک دریافت کنید
yasiyasi
22-10-2008, 22:56
آیا میشه درایور Tvcard Leadtek Winfast2000 Expertیا درایور Tv Card Provision Pctv Xtremeرا از شما خرید کرد؟
farshad9
23-10-2008, 06:42
آیا میشه درایور Tvcard Leadtek Winfast2000 Expertیا درایور Tv Card Provision Pctv Xtremeرا از شما خرید کرد؟
از لینک پایین میتونید درایورهای مختلف TV2000 XP Expert رو داونلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CopyRight
07-12-2008, 17:41
salam doostan
man password TV Card Provision ro gom kardam
va nemitoonam install konam ?
ki mitoon komak kone ?
mInI_ClockEr
13-03-2014, 19:46
با سلام
دوستان کسی درایور ی که روی 8 یا 8.1 ورژن 64 بیتی جواب بده براش نداره ؟؟؟
اگه دارید لینک بزارید ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.