ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل عجیبC#:نتیجه ی runکردن به طور معمولی و step step متفاوت است

adamak88
02-08-2008, 00:18
سلام

//
MessageBox.Show(CmbPersonTitle.Text.Trim(), "1");
//
MessageBox.Show(CmbPersonTitle.Text.Trim(), "2");
//

در تابع سازنده یک فرم نیاز به خاصیت text یک combobox دارم اگر به طور معمول start debugging کنم مقدار"System.Data.DataRowView " را به آن میدهد که ایجاد exeption میکند
برای تست 2 messagebox بالا را نوشتم و دو breakpoint قرار دادم اگر از پنجره locals خاصیت text combox را چک کنم مقدار صحیح در آن قرار دارد و messagebox مقدار صحیح را نشان میدهد ولی اگر چک نکنم System.Data.DataRowView چاپ میشود حتی اگر messagebox اول رو چک نکنم System.Data.DataRowView را چاپ میکند و قبل از اجرای دومی از locals,خاصیت Text مربوط را چک کنم مقدار صحیح در آن قرار دارد و messagebox مقدار صحیح را نشان میدهد

خیلی عجیبه برام نمیدونم :13:چرا فرق میکنه
از راهنماییتون ممنون میشم

adamak88
04-08-2008, 01:39
کسی نمیدونه چراااااااااااااااا؟:41:

_H2_
04-08-2008, 02:52
سلام
عزیز دل بابا، تو اون سایت هم براتون نوشتم، چشم بسته و بدون کد چندان فایده ای ندارد.

adamak88
04-08-2008, 23:17
درست شد
کاری رو که در تابع سازنده انجام میدادم و به DataSource و Displaymember مقدار میدادم و از combobox استفاده میکردم را در تابع form-load انجام دادم که دیگه مشکلی پیش نمیاد و درست شد
از یکی از دوستام که پرسیدم این مشکل تو VB براش پیش اومده بود که با این روش درست میشه