ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین ها تا 200 هزار تومنی + ال سی دی خفن 16 ملیونی

ravani_13
01-08-2008, 18:05
از دوستان اهل فن خواهش دارم mp3-mp4 های تا سقف 200 و دارای ال سی دی 16 ملیون رنگ رو به صورت کامل بیان کنن + راهنمایی و پشنهاد .

مرسی

seymour
02-08-2008, 14:33
حالا اصرار روی 16 میلیون رنگ بودن به کنار ... (چون به تنهایی کافی نیست) ... اما الان از نظر کیفیت تصویر اینا بهترین هستن : (200 تومن به پایین) ..

D2 از cowon

zen از creative

clix از iriver

p2 از سامسونگ ...

san206
03-08-2008, 10:16
حالا اصرار روی 16 میلیون رنگ بودن به کنار ... (چون به تنهایی کافی نیست) ... اما الان از نظر کیفیت تصویر اینا بهترین هستن : (200 تومن به پایین) ..

D2 از cowon

zen از creative

clix از iriver

p2 از سامسونگ ...

کاملا موافقم!

ravani_13
03-08-2008, 12:37

D2 از cowon

zen از creative

clix از iriver

p2 از سامسونگ ...

سلام

1. از این مدلها میشه عکس بذاری و مشخصات هر کدوم رو خودمونی بگی ( اخه اطلاعات زیادی در زمینه ی mp3-mp4 ندارم ) + قیمت هاشون

2. با توجه به lcd و صدا و ظاهر کدوم رو پیشنهاد می دی ( نگی همشون خوبنا . یکی رو بگو )

seymour
03-08-2008, 16:43
1. شما اگه زحمت بکشی و توی Images گوگل یا یاهو ... همین اسمها رو بزنی ، هزاران عکس واسه ات از هر کدوم میاره ... شرمنده ؛ من زمانم محدوده یه مقدار ...

برای مشخصات هرکدوم ، برو توی این آدرس (یه لینکه که هیچ صفحه خاصی نیست! ... ولی خب خوبی اش اینه که سریع میاد) ، بعدش اسم مدل رو سرچ کن ... (اینطوری دیگه خودکفا میشی)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...

قیمت ها به ترتیب از بالا (2 گیگ رو میگم)

220

100

200

195

//

2. از نظر من : D2 از cowon ...

--------

اگه توی گشتن به دنبال مشخصات یا عکسشون مشکل داشتی ، بگو تا من کمکم کنم ...

ravani_13
03-08-2008, 20:21
سلام

1. من از clix از iriver خوشم اومده چون جمع وجور تره . چه جور دستگاهیه ؟ امتحانشو پس داده ؟ یکم توضیح بده

2. عکساشو دیدم ولی خواستم بدونم قیافش خوبه ؟ صدا و lcd چطور ؟

3. cowon d2 خیلی ازش بهتره ؟ و در چه زمینه هایی بهتره ازش و واقعا محسوسه این ختلاف ها ؟

4. دارم میرم اروپا ( مجارستان .... ) اونجا ارزونتره یا ایران ؟

بازم تشکر

seymour
04-08-2008, 14:27
1. بسیار مدل خوبیه ... اکثر منتقدها ازش تعریف کردن و جزو محصولات برتر سایت معتبر cnet بوده ... کیفیت صدای عالی ... طراحی زیبا .. امکانات متنوع ..

2. بله - شیکه ... صدا و تصویرش رو هم که گفتم ...

3. خیلی بهتر نیست ... بهتره اینطوری بگیم که D2 صفحه بزرگتری داره و ضمنا باتری بهتر ... کیفیتش احتمالا یه ذره بالاتره ، اما مطمئنا واسه اکثر کاربرها محسوس نیست ... در این سطح بالا ، بحث سلیقه اس ... یعنی هرکدوم رو بخری ، ضرر نکردی ..

4. باید ارزونتر باشه ... بخصوص clix نسل دوم (clix g2) که شاید ایران به زحمت گیر بیاد ...

ravani_13
04-08-2008, 18:52
1. بسیار مدل خوبیه ... اکثر منتقدها ازش تعریف کردن و جزو محصولات برتر سایت معتبر cnet بوده ... کیفیت صدای عالی ... طراحی زیبا .. امکانات متنوع ..

2. بله - شیکه ... صدا و تصویرش رو هم که گفتم ...

3. خیلی بهتر نیست ... بهتره اینطوری بگیم که D2 صفحه بزرگتری داره و ضمنا باتری بهتر ... کیفیتش احتمالا یه ذره بالاتره ، اما مطمئنا واسه اکثر کاربرها محسوس نیست ... در این سطح بالا ، بحث سلیقه اس ... یعنی هرکدوم رو بخری ، ضرر نکردی ..

4. باید ارزونتر باشه ... بخصوص clix نسل دوم (clix g2) که شاید ایران به زحمت گیر بیاد ...

سلام

1. این قیمتهایی رو که گفتی با چه حافظه ای هست ؟

2. موقع خرید به چه چیزهایی دقت کنم تا هم کلاه سرم نره هم خرید بهتری داشته باشم ؟

3. توی تهران clix رو کجاها میشه گیر اورد که ادمهای کار درستی باشن ادم خیالش راحت باشه ؟

1 دنیا مرسی

seymour
05-08-2008, 17:03
1. توی همون پست هم گفتم : حافظه 2 گیگ

2. خب اول اینکه یه فروشگاه معتبری برو ... که حداقل نمایندگی یکی دوجا باشه ... مثلا توی پاساژ ایران ، یه نمایندگی iriver هست ... روبروی پله برقی ... دوم اینکه دستگاه رو باز کن و روشن کن ؛ صفحه اش رو چک کن کامل ؛ هدفون رو هم چک کن ... کلا این مدلها که حالت تقلبی و غیراصلی ندارن ؛ می مونه بحث اینکه خود دستگاه سالم باشه ..

3. یکی شون رو که گفتم .. پاساژ ایران .. توی پاساژ پایتخت هم باید باشه یه نمایندگی ... گارانتی دیجیتال ... از دوستانی که توی پایتخت ، محصولات e100 رو دیدن ، آدرس بگیر ..