enchantress_boy
01-08-2008, 08:55
مشکل please wait من حل نشد پچ معرفی شده رو هم نصب کردم ولی باز گیر میکنه
مشخصات گوشی:Model:W700i
MAPP CXC article: R1DB001 prgCXC1250514_EU_1_CR
MAPP CXC version: R1DB001
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102663/31
CDA version: R1A
Default article: cxc1250522
Default version: R1DB001
FLASH CID:49 COLOR:RED
در ضمن من واسه فلش کردن فایل های main و FS رو از سایت زیر دانلود کردم / آیا فایل های این سایت درسته؟خواهش میکنم زودتر کمکم کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از همه من از طریق خود سایت Sonyericsson و نرم افزارUpdate Service اقدام به آپدیت گوشیم کردم که خطای Simcard میداد و گوشی بعد چند ثانیه هنگ میکرد/بعد به سراغ SETOOL2LITE v1.1 رفتم که از سایتی که بالا گفتم فایلهای main و FS رو دانلود کردم و گوشی رو فلش کردم که مشکل please wait پیدا کرد
پچ please wait رو هم نصب کردم ولی مشکل از بین نرفت/حالا چی کار کنم؟؟؟؟
الان تو این وضعیت من که گند زدم چاره چیه؟میگن با باکس درست میشه!اصلا باکس چی هست؟نرم افزاره؟میشه دانلودش کرد؟یا باید ببرمش بیرون؟اگه تو خونه نمیتونم درستش کنم یه جا معرفی کنید که بتونه درستش کنه/مرسی
مشخصات گوشی:Model:W700i
MAPP CXC article: R1DB001 prgCXC1250514_EU_1_CR
MAPP CXC version: R1DB001
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102663/31
CDA version: R1A
Default article: cxc1250522
Default version: R1DB001
FLASH CID:49 COLOR:RED
در ضمن من واسه فلش کردن فایل های main و FS رو از سایت زیر دانلود کردم / آیا فایل های این سایت درسته؟خواهش میکنم زودتر کمکم کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از همه من از طریق خود سایت Sonyericsson و نرم افزارUpdate Service اقدام به آپدیت گوشیم کردم که خطای Simcard میداد و گوشی بعد چند ثانیه هنگ میکرد/بعد به سراغ SETOOL2LITE v1.1 رفتم که از سایتی که بالا گفتم فایلهای main و FS رو دانلود کردم و گوشی رو فلش کردم که مشکل please wait پیدا کرد
پچ please wait رو هم نصب کردم ولی مشکل از بین نرفت/حالا چی کار کنم؟؟؟؟
الان تو این وضعیت من که گند زدم چاره چیه؟میگن با باکس درست میشه!اصلا باکس چی هست؟نرم افزاره؟میشه دانلودش کرد؟یا باید ببرمش بیرون؟اگه تو خونه نمیتونم درستش کنم یه جا معرفی کنید که بتونه درستش کنه/مرسی