PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یادگیری برنامه نویسی

Elahe_11111
31-07-2008, 22:03
سلام
من در برنامه نویسی خیلی ضعیفم دانشجوی نرم افزار هستم چی کار کنم و چه کتابهایی را مطالعه کنم.
ممنون

taia
01-08-2008, 04:34
سلام
من در برنامه نویسی خیلی ضعیفم دانشجوی نرم افزار هستم چی کار کنم و چه کتابهایی را مطالعه کنم.
ممنون

دوست عزیز البته خواندن کتاب که قطعا مفید هست، ولی برنامه نویسی هم چون ریاضی هست! که از قدیم گفته اند ریاضی رو بیست سال هم بخونی فایده نداره باید تمرین حل کنی تا بفهمی!
به نظر من و راهی که خودم همواره رفتم خوندن سطحی یک کتاب(هر کتابی، نویسنده و ناشر و اسم و اینها مهم نیست) برای آشنایی با کلیت آن زبان و سپس شروع به انجام پروژه های شخصی با موضوعات مختلف ( و البته نه سطحی ) هست و در حین استفاده از مستندات منتشره برای اون سیستم خواندن.
و اگر در خود برنامه نویسی و منطق مشکل دارید به نظر من بروید به سوی یادگیری C و اگر نشد ++C با این دو می تونید به منطق خوبی برسید.
باز هم نظر نظر شماست. موفق باشید

Mina Mehdizadeh
01-08-2008, 10:44
درست میگن.....اول باید syntaxe زبانی که میخواید شروع کنید رو یاد بگیرید ( از روی کتاب یا هر چیزه دیگه ای ) و بعد بچسبید به کد نویسی......تا اونجایی که می شه خودتون بنویسید .....و سعی کنید برنامه ای که نوشتید رو خودتون اصلاح کنید ( این مسئله خیلی مهمه که خودتون باگهای خودتون رو بفهمید ).....موفق باشید