مشاهده نسخه کامل
: كمك : كسي ميدونه Fsb چيه؟
ahmadblue
31-07-2008, 18:43
خواهش ميكنم يكي به من توضيح بده كه Fsb چيه و بيشتر بودنش چه فايده اي داره و آيا همه ي قطعات كامپيوتر Fsb مخصوص خودشون رو دارن؟ خيلي متشكرم
miladmasiha
31-07-2008, 21:40
آقا يكي جواب بده !!
مخفف Front Side Bus هست به معني يك باس پرقدرت بين CPU و North Bridge كه در پردازنده هاي اينتل وجود داره. بطور كلي باس به مسيرهاي ارتباط ديتا گفته ميشه كه همه اين مسيرها بهم مربوطه و همه قطعات هم در اين سيستم با هم در ارتباطند و در واقع هر قطعه اي باس مربوط به خودشو داره از مموري گرفته تا موس و كيبورد. نهايتا همه اين مسيرها از طريق شاهراه FSB به پردازنده مي رسه . سرعت ارتباط در اين مسير ها به پهناي مسير (Bandwidth) و فركانس انتقال ديتا (Transfer per Clock) بستگي داره كه مسلما در باس هاي اصلي مثل FSB و Memory BUS بيشتر بودن نرخ انتقال ديتا تا حدي باعث بهبود كارايي ميشه.
ahmadblue
05-08-2008, 22:43
خيلي ممنون از اين توضيحتون
ahmadblue
05-08-2008, 22:50
اگه ميشه توضيح بدين Fsb هاي جديد تا چند هستند؟مثلا سي پي يوي من اف اس پي اش 800 هستش.اين مقدار آيا كمه يا نه؟ و يه سوال ديگه اينكه مادربوردهاي جديد تا چه اندازه Fsb رو ساپورت ميكنند يعني اگه بخوام مادربوردي بخرم كه تا 6 - 7 سال ديگه قطعات جديد رو ساپورت كنه Fsb اون وساير مشخصات مادربورد بايد تا چه حدودي باشه؟ خيلي ممنون
ahmadblue
05-08-2008, 22:53
آيا براي اينكه قطعات سيستم به هم بخورن و از حداكثر توانشون استفاده بشه بايد Fsb اونها برابر باشه يا نه ؟اگه ميشه بيشتر توضيح بدين.قربون دستت
ahmadblue
05-08-2008, 22:58
از اين كه كمكم خواهيد كرد متشكرم
اگه ميشه توضيح بدين Fsb هاي جديد تا چند هستند؟مثلا سي پي يوي من اف اس پي اش 800 هستش.اين مقدار آيا كمه يا نه؟ و يه سوال ديگه اينكه مادربوردهاي جديد تا چه اندازه Fsb رو ساپورت ميكنند يعني اگه بخوام مادربوردي بخرم كه تا 6 - 7 سال ديگه قطعات جديد رو ساپورت كنه Fsb اون وساير مشخصات مادربورد بايد تا چه حدودي باشه؟ خيلي ممنون
بیشترین fsb 1600 فک میکنم باشه
که بیشتر مادربرد های مبتنی بر چیپست های p35 _ p45 _x38 _x48 سایر چیپهای جدید اینتل مثل بعضی مدلای p31
ساپرت میکنن.
تا 6 7 سال دیگه امکان نداره مادربرد باشه که قطعات رو ساپرت کنه . مثلا سوکت cpu کلا عوض میشه میشه LGA 1366 که شما مجبور میشی مادربردم عوض کنی
ahmadblue
06-08-2008, 00:20
ميشه در مورد چيپستهاي x48 , 38 توضيح بدي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.