PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مومبا یا جوملا

samotras
31-07-2008, 18:27
با سلام به همه دوستان

اینجا بسیار مطالب خوبی هستش که منه مبتدی با چند روز وقت صرف کردن اینجا میتونم براحتی اون وب سایتی رو که میخوام راه اندازی کنم :31:

فقط چند سوال :

۱- مامبو بهتره یا جوملا
۲- اگر میشه به این ادرس سر بزنین اساتید نظر بدن من از اینجا هاست بگیرم خوبه یا نه (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۳-و مهمترین سوال من با سیستم مکینتاش کار میکنم و تمام برنامه هایی که اینجا عزیزان گذاشتن تحت ویندوز اجرا میشه همین منو زمین گیر کرده :13:
ایا جوملا یامامبوا تحت مکینتاش کار میکنن و دوم easyphp چطور؟

۴-من یه وب با برنامه iweb اپل درست کردم ایا تو easyphp میتونم تستش کنم؟

پیشاپیش از جوابهای شما متشکرم

bahdar
31-07-2008, 18:29
مومبا اشتباهه عزیز،مامبو درسته!

samotras
31-07-2008, 18:41
مومبا اشتباهه عزیز،مامبو درسته!

با تشکر از گرفتن غلط املایی و یاد اوری اون

bahdar
31-07-2008, 20:14
خوب از دکمه تشکر استفاده کن ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b350

tabriz-info
31-07-2008, 20:55
اولا حداقل تو این بخش از انجمن از دادن پستهای بی ربط که پاسخ سوال مطرح شده رو نمیرسونه جدا خودداری کنید
مامبو مومبا ممبو و.......... همشون غطلط هستن چون mombo درست هست و هر کسی میتونه اون رو به حروف دلخواه برگردونه چه درست باشه چه غلط به هر حال در اصلا غطل هست و تلفظ رو نمیشه با حروف فارسی و نوشتن بیان کرد این از این

با سلام به همه دوستان

اینجا بسیار مطالب خوبی هستش که منه مبتدی با چند روز وقت صرف کردن اینجا میتونم براحتی اون وب سایتی رو که میخوام راه اندازی کنم :31:

فقط چند سوال :

۱- مامبو بهتره یا جوملا
۲- اگر میشه به این ادرس سر بزنین اساتید نظر بدن من از اینجا هاست بگیرم خوبه یا نه (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۳-و مهمترین سوال من با سیستم مکینتاش کار میکنم و تمام برنامه هایی که اینجا عزیزان گذاشتن تحت ویندوز اجرا میشه همین منو زمین گیر کرده :13:
ایا جوملا یامامبوا تحت مکینتاش کار میکنن و دوم easyphp چطور؟

۴-من یه وب با برنامه iweb اپل درست کردم ایا تو easyphp میتونم تستش کنم؟

پیشاپیش از جوابهای شما متشکرم

1- بهتره سایت پشتیبانی هر دو سایت را ببینید و تصمیم بگیرید
2- همچنین میتونید هاستهای مختلف رو مقایسه کنید و نتیجه بگیرید
3 جوملا هیچ ربطی به سیستم شما نداره چون تحت وب و سرور شما کار میکنه که فکر میکنم سازگار باشه
ewasyphp , wamp تا اونجا که میدونم رو ویندوز ویستا کار میکنن ولی مکینتاش تا حالا امتحان نکردم ولی اگه رو لینوکس بودید میتونستم راهنمائی کنم

4- با اینکه خودم عشق اپل دارم اما تا حالا هیچ فرصتی نشده ازش استفاده کنم البته در این حد میتونید تست کنید در ضمن شما میتونید بدون لوکال هاست رو سرورتون تست کنید

bahdar
31-07-2008, 22:03
اولا حداقل تو این بخش از انجمن از دادن پستهای بی ربط که پاسخ سوال مطرح شده رو نمیرسونه جدا خودداری کنید
مامبو مومبا ممبو و.......... همشون غطلط هستن چون mombo درست هست و هر کسی میتونه اون رو به حروف دلخواه برگردونه چه درست باشه چه غلط به هر حال در اصلا غطل هست و تلفظ رو نمیشه با حروف فارسی و نوشتن بیان کرد این از این
من هر جا شنیدم مامبو بوده و به خاطر این گفتم که مثلا ممکن بود برن گوگل سرچ کنن مومبا و نتیجه مناسب نگیرند...