مشاهده نسخه کامل
: Print dialog
mohsen_sir
31-07-2008, 18:14
من از روي كتاب آقاي هاشميان دارم آموزش ميبينم رسيدم به موضوع پرينت كردن هرچي ميخونم نمي فهمم يكي منو كمك كنه ممنون ميشم .
اصلاً يه سري كدارو نميفهمم مثلاً:
PrintDocument objPrintDocument = new PrintDocument();
يعني چي؟
سلام
متاسفانه دوستان #C کار سوالاتشان را در تالار C میپرسند، و این طور که من دیدم، اغلب هم حتی یک پست جواب نمیگیرند.
#C یک زبان تحت Framework>net است و اگر در تالار خودش پرسیده شود، مطمئناً راحت تر به جواب میرسد.
دستور فوق یک وهله یا نمونه از کلاسس PrintDocument میسازد، این کلاسس بومی پرینتر مستقیم است که میتوان تحت آن دستورات گرافیکی مربوط به چاپ را نوشت.
mohsen_sir
02-08-2008, 22:51
سلام
متاسفانه دوستان #C کار سوالاتشان را در تالار C میپرسند، و این طور که من دیدم، اغلب هم حتی یک پست جواب نمیگیرند.
#C یک زبان تحت Framework>net است و اگر در تالار خودش پرسیده شود، مطمئناً راحت تر به جواب میرسد.
دستور فوق یک وهله یا نمونه از کلاسس PrintDocument میسازد، این کلاسس بومی پرینتر مستقیم است که میتوان تحت آن دستورات گرافیکی مربوط به چاپ را نوشت.
من پيدا نكردم اگه ممكنه كدشو لطف كنيد!
سلام
برای استفاده از کلاسس فوق شما سه راه مرسوم دارید.
1- وراثت مستقیم از کلاسس PrintDocument
2- وراثت از کلاسس PrintController
3- کد نویسی برای رویدادهای PrintDocument
کد زیر نمونه ای از روش اول است که موجب پرینت متن "Microsft Visual Studio.Net 2008" با فونت پیش فرض سیستم، یه رنگ سیاه و در نقظه 10 و 10 میشود.
(برای چاپ انواع اشکال و نوشته ها و حالات مختلف، باید از دستورات استاندارد +GDI استفاده کنید.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.