مشاهده نسخه کامل
: اکتیو ایکس پخش صدا لطف کنید!!!
tarfand4u
31-07-2008, 16:29
سلام دوستان من یه اکتیو ایکس لازم دارم که سرعت پخش کردنش بالا باشه یعنی اینکه وقتی دستور پخش برای اون اکتیو ایکس فراخوانی میشه سریعا فایل مربوطه رو پخش کنه ( برای ستفاده در رویداد MouseMove یک شی در ویژوال لازمش دارم )
ممنون...
Unknowlive
01-08-2008, 14:23
چرا از Api استفاده نمی کنی اگه می خواهی بگو تا برات کدش و بگم.برای کاری که گفتی هم خوبه
mehdibarghi
06-08-2008, 10:37
سلام ؛
خب شما اگر فایلتون کم حجم باشه خیلی سریع اجرا میشه (با کنترل مدیا پلیر) و اگر منظورتون از روی سی دی هست می تونید اول برناهم فایلتون رو رو حافظه بار گزاری کنید و بعد اجرا کنید .
برخی از اکتویکس ها برای اجرای یک فایل ابتدا کل اون رو تست میکنن (البته به زبان ساده) و بعد اجرا می کنن که از جمله اونها همون مدیا پلیره ولی بعضی دیگه در همون موقع پخش فایل این کارو میکنن و مثلاً 2 ثانیه بعدو تست می کنن پس سرعت اجراشون بالاتره پس در نتیجه بین سرعت اجرای اکتویکس های مختلف تفاوت زیادی وجود ندارد مگر اینکه یکیشون بافر نکنه ... البته اگر بافر نکنه برای اجرا از روی سی دی مشکلات زیادی داری ... چون دائماً قطع و وصل میشه ...
حالا یه راه هست که با همون مدیا پلیر میشه فایلو به صورت بهتری اجرا کرد بدون اینکه گیر کنه (البته به جز دفعه اول) و اون اینه که وقتی روی دکمه رفت فایلو اجرا کنه و وقتی خارج شد فایل pause بشه و زمان به ابتدای فایل یعنی 0 ثانیه برگرده ... چون اگر فایل stop بشه دفعه بعدی دوباره بافر میکنه ...
امیدوارم به دردتون خورده باشم ...
tarfand4u
06-08-2008, 19:50
از توجه هر دو شما خیلی ممنون و متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.