ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ipod touch + samsung p2 + ebook reader=n8x0

farzadsw
31-07-2008, 16:23
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تاپیک های ipodtouch و samsung yp-p2 رو کامل خوندم و گفتم جای Nokia n8x0 اینجا خالیه:
من از ۳ ماه پیش دنبال n800 بودم ولی هر جای تهران رفتم پیدا نکردم بنابر این گفتم اینجا مطرح کنم شاید فرجی شه!!!
حتما تا حالا یه چیزایی ازش شنیدید(چون ۱ سال پیش اومده!).مشخصاتش از این قراره:
1.صفحه ۴.۱inch تاچ اسکرین!
2.رزولیشن 800 * 480 !!!!
3.رم ۱۲۸
4.حافظه داخلی۲۵۶
5. دوتا اسلات sd (قابل ارتقا تا ۳۲ گیگ)
6. سی پی یو 400 MHz
7. سیستم عامل لینوکس
8. Bluetooth 2.0
IEEE 802.11b/g .9
10.رادیو FM!!!!!
11.وبکم با ۳۶۰ درجه چرخش
البته این مشخصات برای N800 هست که قیمتش ۱۷۰-۲۳۰ دلاره!!!!! که متاسفانه دیگه تولید نمیشه و به آسانی قابل تهیه نیست(البته تو خارج!!!!!).
N810 که هنوز تولید میشه علاوه بر موارد بالا کیبورد کشویی و GPS و Sunlight readable transreflective display و حافظه داخلی ۲ گیگ داره با قیمت حدود 300 الی 400 دلار!
همونطور که کاملا مشخصه این دستگاه از لحاظ امکانات خیلی فراتر از ipod touch و p2 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](فقط مولتی تاچ و شتاب سنج آیپاد رو نداره) ولی با قیمت پایینتر !!!
در مورد نرم افزارها هم اینو بگم که چون سیستم عامل لینوکس داره روش همه جور نرم افزار که روی pc هست نصب میشه(حتی mathematica) و جدیدا روش ubuntu هم نصب کرده اند.

اما در این ۳ ماهه تو سایتهای ایرانی به جز خبر نمایشگاه 2007!!! چیزی در مورد وجود این دستگاه تو ایران پیدا نکردم.اگه کسی خبری از فروش این دستگاه تو ایران داره خبر بده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه در مورد دستگاه سوالی دارید بپرسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzadsw
31-07-2008, 17:56
راستی هر جفتشون بلندگوی استریو هم دارند:40:
n800:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n810:

اینم محیط برنامه ها:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dpNmxXqQ/softb2n800.png

perjixen
31-07-2008, 18:37
دوست عزیز ، این گوشی نوکیا برای جغرافیای خاصی ساخته شده........ و در یک شبکه خاص هم کار میکنه............!!
اگر اشتباه نکرده باشم............ آمریکا ، هیچ جای دیگه هم پیدا نمیشه.................!!!

aria irani
31-07-2008, 21:16
وسیله جالبی هست. مخصوصا سیتم عامل لینوکسش.

farzadsw
01-08-2008, 00:02
دوست عزیز ، این گوشی نوکیا برای جغرافیای خاصی ساخته شده........ و در یک شبکه خاص هم کار میکنه............!!
اگر اشتباه نکرده باشم............ آمریکا ، هیچ جای دیگه هم پیدا نمیشه.................!!!
ابتدا باید بگم که این گوشی نیست بلکه یه جور ppc هست.توی اوروپا سوریه و حتی دبی بعضی ها دارن استفاده میکنند:20:.همونطور که قبلا گفتم این دستگاه تمامی امکانات ipod touch و p2 و pdf reader رو یکجا داره!
درضمن با توجه به رزولیشن 800* 480 و سیستم عامل لینوکس تقریبا umpc هم حساب میشه.فقط متاسفانه کمتر کسی اسمشو شنیده و بدتر از اون نمایندگی های نوکیا فعلا قصد آوردنشو ندارند(قیمتش تو خارج از آی پاد هم ارزونتره!!!!):18:
اگه کسی آشنایی داره که بتونه به ایران وارد کنه خیلی خوب میشه:46:

moslem-visual
01-08-2008, 08:41
خب واقعا وسيله ي جالب و كارايي هست، فقط فكر ميكنم اگر در ايران وارد بشه هم قيمتش در حد 600 الي 800 باشه، من به شخصه خيلي علاقه دارم به خريدش، خصوصا اينكه بشه باهاش Pdf هم خواند كه خيلي دنبال يه وسيله ي مناسب هستم.

farzadsw
01-08-2008, 13:09
البته یه آگهی تو اینترنت هست که n800 تو ایران ۵۹۰ تومن میده.(۲۰۰ دلار کجا ۶۰۰ تومن کجا!!!!!!!!!باز اگه n810 رو این قیمت میداد یه چیزی)
با توجه به اینکه قیمت ipod touch و n800 تقریبا یکی هست اگه نمایندگی نوکیا بیاره نباید از ۴۰۰ تومن بیشتر بشه.

farzadsw
04-08-2008, 10:48
این عکسارو هم میزنم که بر حسرتمون افزوده شه!

اینم امولیتور MAC OS 8.1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EilIDctlcET4Ch95Ff8ilmjGI_35J8c1r7p_DNQ/dosboxmaplekeyok.png

اینم لینک بازی هاش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alireza20202003
06-08-2008, 12:06
مگه هنوز نخریدی؟ بابا بخر ما هم از نزدیک ببینیم دیگه:10:.

farzadsw
07-08-2008, 14:07
مگه هنوز نخریدی؟ بابا بخر ما هم از نزدیک ببینیم دیگه:10:.

بالاخره خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از آمریکا) 3 هفته دیگه میرسه.الان باید روی آب باشه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

oMID-END
26-08-2008, 14:46
حالا چه چوري و چند خريدي؟
بگو اگه مناسب بود منم بخرم!

songa
27-08-2008, 09:36
سلام سلام به همه جواب مار كسي نميده كه
من يه چيز ميخوامكه فايل هاي فارسي راب خونه
خواهش مكنم كمكم كنيد

seymour
27-08-2008, 21:59
سلام سلام به همه جواب مار كسي نميده كه
من يه چيز ميخوامكه فايل هاي فارسي راب خونه
خواهش مكنم كمكم كنيد
برای این کار شما باید دنبال دستگاهی باشی که بتونه فایل های pdf رو بخونه .. براساس بودجه ات می تونی یه سری گزینه داشته باشی ... توی همین تاپیک و این تاپیک زیر بحث های خوبی شده :

همونی که توی پست های قبلی توضیحش رو داده ظاهرا ... n800

farzadsw
28-08-2008, 00:27
N810همین امروز رسید دستم:31::31::31::31:
من که دارم کلی فیض میبرم ، امیدوارم خدا قسمت شما هم کنه!
اصلا همه امکاناتش یه طرف ، کیفیت lcd یش یه طرف . واقعا باید از نزدیک ببینید تا معنی dpi رو درک کنید!
فردا هم چنتا عکس ازش میزارم:31::31::31:

farzadsw
28-08-2008, 00:36
واقعا 5 ماه دنبالش بودم تا بالاخره با هر جونکندنی بود یه آشنا پیدا کردم که از آمریکا (همراه جنسای خودش) آورد.
قیمتش حدود 500 تومن شد(واقعا مفته!)

از مناسب یه چیزی اونورتره!!!!(اگه به اینترنت دسترسی داشته باشی) اگه تونستی بخری حتما بخر، شک نکن.

farzadsw
28-08-2008, 09:55
به علت ذغالی بودن دوربین فقط این یه دونه عکسو گرفتم!

seymour
28-08-2008, 14:44
مبارکه ... ساپورت pdf و فارسی اش چطوره ؟

farzadsw
29-08-2008, 17:07
مبارکه ... ساپورت pdf و فارسی اش چطوره ؟
ممنون !
فقط 40 کیلوبایت فونت نصب کردم؛ خیلی راحت و روون مثل خود کامپیوتر نشون میده.
فقط فعلا سایت maemo.org از ایران باز نمیشه! باید دورش بزنم تابتونم برنامه هارو نصب کنم.

italodance
01-09-2008, 12:10
salam agha khobi?

ummm ba tabrik be in entekhab shoma va vorod be donyayeh MAEMO

man N800 daram va har roz bash hal mikonam

man inja reply shoma ra dadam:

har moshkeli dashtid be man begid

:10:

italodance
01-09-2008, 12:22
ممنون !
فقط 40 کیلوبایت فونت نصب کردم؛ خیلی راحت و روون مثل خود کامپیوتر نشون میده.
فقط فعلا سایت maemo.org از ایران باز نمیشه! باید دورش بزنم تابتونم برنامه هارو نصب کنم.

vala man koli daeva kardam bashon va baz kardand ta 1 mahpish vali app manager bash moshkel dareh?

extra devel ro mikhoneh

INTERNET TABLET nokia faghat makhsoseh USA va 14 keshvareh europe hast

va hichja nist

man az dubai kharidam

onja ham faghat 2 ta bod to city center!

cpu 400 va ram 128 pc ro dareh

alan daram ro bazihayeh pc max payne va gta 3 kar mikonam ta run besheh

mikham vaseh game maemo kar konam :11::8:

hatman to anjomaneh ma:

ozv sho

user man italodance hast baz!!!!!!

to IRC chan maemo ham bia sohbat bishtar konim:

chat.freenode.net #maemo

italodance
01-09-2008, 14:38
dar zamn IT faghat 1 pda nist yani aslan nist

1 pocket laptop hast

shoma mitonid ono az tarigheh USB be harchi bezanid

HDD

Flash Memory

Camera

CD/DVD-Rom

farzadsw
01-09-2008, 23:44
مگه درایور چیپ Powervr رو نوشتن که میخوای بازی سه بعدی اجرا کنی؟!!!

farzadsw
01-09-2008, 23:51
خیلی ممنون italodance جان!
اون آداپتور دو سر مادگی usb رو از ایران خریدی دیگه؟
الان برمApplicationManagerRedPillMode رو امتحان کنم .اگه کار کنه که عالی میشه !فقط با این فایل های وابسته(lib ها) چی کار کنم؟ همشونو با فایل اصلی یه جا کپی کنم؟
راستی از n800 پست میدی که فارسی نداری؟!:31:
بازم ممنون

farzadsw
04-09-2008, 00:14
نکته جالب در مورد این دستگاه اینه که همه ی فرمتهارو اجرا میکنه از جمله cbr(کتابهای کمیک استریپ) و حتی فیلم های Xvid !
گفتم چنتا screenshot زیبا بزارم:

اگه گفتید این ساختمون سه گوشه چیه؟ خط قرمزه هم منم

فیلم Xvid یا همون dvdrip شده رو هم با زیرنویس فارسی!(فایل srt) بدون هیچ وقفه ای نشون میداد:18: ولی متاسفانه دیگه نمیشد ازش screenshot گرفت!
برنامه octave (همون matlab) رو هم نصب کردم !
یدونه تبدیل usb خریدم ، فلشو وصل کردم به n810 دیدم جواب داد! حالا باید امتحان کنم ببینم میتونم cd write کنم!!!!!
به این میگن لینوکس!

farzadsw
15-09-2008, 08:56
لطفا این پست رو حذف کنید!

rozy_1500
17-09-2008, 01:42
این سیمکارت میخوره؟
راستی تو دبی هم پیدا میشه؟
الان من اگه بخوام بدون دردسر اینو بخرم باید چی کار کنم؟

farzadsw
17-09-2008, 15:12
این سیمکارت میخوره؟
راستی تو دبی هم پیدا میشه؟
الان من اگه بخوام بدون دردسر اینو بخرم باید چی کار کنم؟
سیم کارت نمیخوره.
تو دبی به سختی پیدا میشه!
بدون درد سر راهی وجود نداره!

farzadsw
03-11-2008, 09:30
اگه كسي مايله اين دستگاه رو داشته باشه يه pm بزنه.

m.active
06-11-2008, 14:13
منظورتون از اینکه سیم نمیخوره چیه ؟

seymour
06-11-2008, 17:21
اصلا این موبایل نیست ... درسته که نوکیاس ، ولی موبایل نیست ...

hibye5
02-12-2008, 17:49
اگه كسي مايله اين دستگاه رو داشته باشه يه pm بزنه.

آقا بابت توضيحاتت ممنون
اول اينكه من ميخوام اين و داشته باشم جه كنم :31: شما گفتي خواستيد پيغام بديد
دوم اينكه آيا همه ي برنامه ها و بازيهاي پي سي روش نصب ميشه؟
سوما حافظش چنده؟
چهارم اينكه ام پي تري پلايرش قوي هستش؟يعني صداش مثل mp3 player قوي هست؟
پنجم اينكه گفته شد ميشه هارد ديسك و cd writer رو وصل كرد بهش يعني ميشه باهاش دي وي دي ديد يا رايت كرد؟بعدشم برقشو از كجا بايد گرفت؟
آخر اينكه دوربينش چجوريه؟
مرسي:11::40::11:

hibye5
02-12-2008, 18:00
آقا من ميخوام

farzadsw
04-12-2008, 16:41
آقا بابت توضيحاتت ممنون
اول اينكه من ميخوام اين و داشته باشم جه كنم :31: شما گفتي خواستيد پيغام بديد
دوم اينكه آيا همه ي برنامه ها و بازيهاي پي سي روش نصب ميشه؟
سوما حافظش چنده؟
چهارم اينكه ام پي تري پلايرش قوي هستش؟يعني صداش مثل mp3 player قوي هست؟
پنجم اينكه گفته شد ميشه هارد ديسك و cd writer رو وصل كرد بهش يعني ميشه باهاش دي وي دي ديد يا رايت كرد؟بعدشم برقشو از كجا بايد گرفت؟
آخر اينكه دوربينش چجوريه؟
مرسي:11::40::11:

اول: عرض کنم منظورم از pm پیغام خصوصی بود ، چون در مورد خرید و فروش تو تاپیک نمیشه بحث کرد.
دوم: معلومه که نه! این دستگاه cpu 416 MHz و رم 128 داره.در ضمن چون سیستم عامل این دستگاه لینوکسه بازی های لینوکس میتونن توش اجرا بشن(در صورت port شدن)
سوما: 256 مگ + 2 گیگ + یه اسلات کارت minisd که میتونید تا 64 گیگ(در صورت داشتن کارت 64 گیگ !) بهش اضافه کنید
چهارم: منظورتونو خوب متوجه نشدم. برای پخش mp3 چندتا نرم افزار داره که یکیش دقیقا مثل winamp هست.
پنجم: من خودم فلش مموری و کیبورد و هارد رو بهش وصل کردم و کار میکرد ؛ اما چون cd rom external نداشتم نتونستم این موردو امتحان کنم ؛ البته بقیه (تو خارج) این کارو انجام دادن.در مورد پخش dvd: خود فرمت dvd رو امتحان نکردم ولی فیلم های dvdrip شده (پسوند divx یا xvid ) اجرا میشن.اون دستگاه هایی هم که برق لازم دارن(مثل هارد و cd rom ) باید با آداپتور تغذیه بشن.
اما آخر: دور بین نداره ! فقط یه وبکم 3. داره.
در ضمن این دستگاهی که برای فروش هست دست دوم،ولی کاملا سالم و نو ! ،هست.
اگر نمیتونید pm بزنید این ایمیلم:
farzadsw@gmail.com

sayyedahmad
06-12-2008, 17:16
سلام اینو فروختیش یا هنوز هست ؟

اگه داری من با یه قیمت خوب ازت میخرم ؟

راستی با این همه تعریف چرا داری میفروشی ؟

seymour
07-12-2008, 13:53
راستی با این همه تعریف چرا داری میفروشی ؟
واسه منم همین سوال پیش اومد ... بعد از اون همه که واسه خریدش وقت گذاشتی ..

farzadsw
10-12-2008, 16:01
واسه منم همین سوال پیش اومد ... بعد از اون همه که واسه خریدش وقت گذاشتی ..

ما 2تا از اين دستگا ها خريديم. ايني كه ميخوام بفروشم واسه خودم نيست ، براي پدرم هست(براي همينم زياد استفاده نشده!).

psp2004
07-01-2009, 15:34
صفحه تاچ داره يا نه؟

seymour
08-01-2009, 20:07
صفحه تاچ داره يا نه؟
نه-تاچ نداره ...

farzadsw
09-01-2009, 17:03
نه-تاچ نداره ...
اگه منظورتون multitouch یا تاچ فلوی(مخصوص htc !!!!) هست ، نداره.
ولی اگه منظورتون تاچ اسکرین هست،معلومه که داره.مثل همه ی ppc ها.
**مشخصات کامل تو اولین پست هست**

psp2004
09-01-2009, 20:30
منظورم همون صفحه ي لمسي بود كه داره ميشه يه چند تا عكس از هموني كه مي خايد بفروشيد بزاريد..؟

farzadsw
10-01-2009, 08:48
2 شنبه چند تا عکس میزام(چون قبلش امتحان دارم) ، البته اگه از نظر بقیه دوستان اشکالی نداشته باشه. چون من نمی خوام این تاپیک بشه فروشگاه آنلاین! و هدفم از زدن این تاپیک این بوده که کسانی که این دستگاه رو دارن بتونن به هم کمک کنن و به سوالات همدیگه جواب بدن(مثل بقیه تاپیک ها!)

seymour
10-01-2009, 16:08
اگه منظورتون multitouch یا تاچ فلوی(مخصوص htc !!!!) هست ، نداره.
ولی اگه منظورتون تاچ اسکرین هست،معلومه که داره.مثل همه ی ppc ها.
**مشخصات کامل تو اولین پست هست**
نه - اصلا تقصیر من بود که قاطی کردم ... بجای n800 ، مدل n80 اومد توی ذهنم !!! ...

2 شنبه چند تا عکس میزام(چون قبلش امتحان دارم) ، البته اگه از نظر بقیه دوستان اشکالی نداشته باشه. چون من نمی خوام این تاپیک بشه فروشگاه آنلاین! و هدفم از زدن این تاپیک این بوده که کسانی که این دستگاه رو دارن بتونن به هم کمک کنن و به سوالات همدیگه جواب بدن(مثل بقیه تاپیک ها!)
عکس رو که بذار ... فوقش آخر میگی اگه کسی می خواد پی.ام یا ای.میل بزنه که ریا نشه ! ...

orc1990
11-01-2009, 00:00
یه سوال داشتم : gpsش پولی (مثل n95) نقشه های ایران را داره یا نه؟

farzadsw
12-01-2009, 21:53
یه سوال داشتم : gpsش پولی (مثل n95) نقشه های ایران را داره یا نه؟

نقشه هاش مجانیه (google street , yahoo maps , openstreets , ....google satellite).البته پولی هم داره .

farzadsw
12-01-2009, 22:19
اینم از screenshot ها:

خواندن ebook و ترجمه لغات با 2 بار کلیک رو شون !

عکس از دسکتاپ + برنامه xmms (همون winamp)

نقشه ماهواره ای تهران و برج asp (تکراری!)

مجموعه کامل openoffice 2.4 (وورد ،اکسل ، پاورپوینت ...)

impress یا همون powerpoint

Gimp مشابه photoshop

Debian

همونطور که قبلا هم گفتم ؛ من دوربین عکاسی ندارم برای همین عکسایی که از n810 انداختم(در فایل زیپ زیر) اصلا کیفیت ندارن ولی بازم آپلود کردم::13:

psp2004
14-01-2009, 23:21
یه سوال :
میخاستم بدونم می شه بهش هارد external وصل کرد .

farzadsw
14-01-2009, 23:50
اگه هارد تغذیه خارجی(آداپتور) داشته باشه میشه.چون برق هارد رو دیگه نمیتونی از n810 بگیری!

hossein1111
15-01-2009, 00:07
آقا از نظز پخش صدا و تصویر چطوره؟
یعنی کیفیت صداش به آیپاد یا ... میرسه؟ فرمت های تصویری سنگین رو میشه توش پخش کرد؟

farzadsw
15-01-2009, 01:50
آقا از نظز پخش صدا و تصویر چطوره؟
یعنی کیفیت صداش به آیپاد یا ... میرسه؟ فرمت های تصویری سنگین رو میشه توش پخش کرد؟

از لحاظ کیفیت صدا مثل کامپیوتر میمونه ، یعنی بستگی یه برنامه ای داره که ازش استفاده میکنی.مثلا یه برنامه داره که دقیقا همون winamp ه(اکولایزر و افکت و تم و... ) که عکسش تو یکی از اسکرین شات ها بود. (من تو زمینه کیفیت صدا تخصصی ندارم!)
اما در مورد هدفون : فکر کنم p2 , touch چون مخصوص این کارن مسلما هدفونشون کیفیت بهتری داره. هدفون این ، تقریبا مثل بقیه گوشیای سری N هست.
در کل پخش آهنگ و فیلم(حتی dvdrip با زیر نویس فارسی!) مزیت اصلی این دستگاه ها نیست، برای همین اگه بیشتر به خاطر اینا میخوای یه دستگاه بخری touch , p2 قیمت کمتری دارن(200-250 < 400) و برای همین مناسب ترن.

touch.1387
16-01-2009, 12:33
:31:یه سوال
پس با توجه به حرف شما ما میتونیم هر وسیله ی usb که منبع تغزیه برق داره بهش وصل کنیم ؟
مثل tv cart

farzadsw
16-01-2009, 15:40
:31:یه سوال
پس با توجه به حرف شما ما میتونیم هر وسیله ی usb که منبع تغزیه برق داره بهش وصل کنیم ؟
مثل tv cart

از حرفای من چه جوری این مطلب رو استنباط کردید؟!!؟
برای وصل کردن هر وسیله ای به هرچیز دیگه(!) با کابل usb ،باید درایور اون وسیله نصب شده باشه، و تا اونجایی که من میدونم برای n810 درایور کارت tv وجود نداره.

touch.1387
17-01-2009, 15:54
یعنی چه ؟درایور برای n810 نداره یا برای لینوکس؟چون من قصد خرید دارم یه چند تا سوال ازتون دارم

1.با gps ش تو ایران کار می کنه؟
2.نسبت به ipod touch کدومشون بیشتر می ارزه (البته من زیاد به کیفیت صدا و این جور چیزا توجهی ندارم)
3.برنامه ای مانند c++ برای برنامه نویسی داره یا نه؟
4.باتریش در حالت کارکرد عادی چقدر کار می کنه؟
5.صدای بلند گو هاش خوبه یا نه؟ .
6.در کل شما از n810 راضی هستید؟؟؟؟؟

farzadsw
17-01-2009, 18:00
یعنی چه ؟درایور برای n810 نداره یا برای لینوکس؟چون من قصد خرید دارم یه چند تا سوال ازتون دارم

1.با gps ش تو ایران کار می کنه؟
2.نسبت به ipod touch کدومشون بیشتر می ارزه (البته من زیاد به کیفیت صدا و این جور چیزا توجهی ندارم)
3.برنامه ای مانند c++ برای برنامه نویسی داره یا نه؟
4.باتریش در حالت کارکرد عادی چقدر کار می کنه؟
5.صدای بلند گو هاش خوبه یا نه؟ .
6.در کل شما از n810 راضی هستید؟؟؟؟؟

همونطور که میدونید اصطلاح درایور مخصوص مایکروسافته؛ تو لینوکس به کرنل یه سری ماژول اضافه میشه.مسلما درایور(ماژول کرنل) مودم برای لینوکس هست اما برای n810 من جایی ندیدم(دنبالشم نبودم). در ضمن اگه به لینوکس وارد باشی(مسلط باشی) میتونی خودت ماژول مودم اکسترنال رو از روی ماژول های دیگه برای کرنل n810 بسازی.
مثلا چون n810 کیبورد فارسی نداشت ، مجبور شدم یکی براش درست کنم(البته با توجه به اپن سورس بودن کار زیاد سختی نیست)
در کل n810 برای افراد تازه کار(مثلا کسایی که حتی با ppc نمیتونن کارکنن!) مناسب نیست ، برای افرادی که یکم خوره کامپیوترن مناسبه و هرچی تو زمینه لینوکس بیشتر اطلاعات داشته باشی بیشتر برات مفیده. ولی touch بر عکسه (چون به شدت close source و اصلا انعطاف پذیری n810 رو نداره)

1.gps هر جای کره زمین کار میکنه(شاید بعدا تو کره ماه هم راه بندازن!) ؛ فقط مشکلی که ممکنه باشه مشکل نقشه هاست.نقشه های google stttelite , yahoo satelite , google street , openstreet ,........ (برای بار 100 ام) میشه استفاده کرد.حالا اگه میخواید ببینید نقشه محل مورد نظر شما رو داره یا نه ، برید از خود سایت google yahoo و غیره ببینید.
2.از نظر امکانات تاچ در مقابل n810 مثل اسباب بازی میمونه و البته قیمتشم کمتره.(بقیشو هم قبلا توضیح دادم)
3.تحت ترمینال داره . در ضمن چند تا code editor با قابلیت تشخیص syntax error داره. مثل : Maemo C++ Development v2.0.1 و PyGTKEditor v2.1.0

4.اگه پشت سر هم باهاش فیلم ببینی 6 ساعت، mp3 20 ساعت، اینترنت با وایرلس 6 ساعت و idle 5 روز
5.دو تا بلند گو داره که صدارو به صورت استریو پخش میکنه . کیفیت و بلندیش هم خوبه.
6.من راضی هستم !

touch.1387
17-01-2009, 21:36
همونطور که میدونید اصطلاح درایور مخصوص مایکروسافته؛ تو لینوکس به کرنل یه سری ماژول اضافه میشه.مسلما درایور(ماژول کرنل) مودم برای لینوکس هست اما برای n810 من جایی ندیدم(دنبالشم نبودم). در ضمن اگه به لینوکس وارد باشی(مسلط باشی) میتونی خودت ماژول مودم اکسترنال رو از روی ماژول های دیگه برای کرنل n810 بسازی.
مثلا چون n810 کیبورد فارسی نداشت ، مجبور شدم یکی براش درست کنم(البته با توجه به اپن سورس بودن کار زیاد سختی نیست)
در کل n810 برای افراد تازه کار(مثلا کسایی که حتی با ppc نمیتونن کارکنن!) مناسب نیست ، برای افرادی که یکم خوره کامپیوترن مناسبه و هرچی تو زمینه لینوکس بیشتر اطلاعات داشته باشی بیشتر برات مفیده. ولی touch بر عکسه (چون به شدت close source و اصلا انعطاف پذیری n810 رو نداره)

1.gps هر جای کره زمین کار میکنه(شاید بعدا تو کره ماه هم راه بندازن!) ؛ فقط مشکلی که ممکنه باشه مشکل نقشه هاست.نقشه های google stttelite , yahoo satelite , google street , openstreet ,........ (برای بار 100 ام) میشه استفاده کرد.حالا اگه میخواید ببینید نقشه محل مورد نظر شما رو داره یا نه ، برید از خود سایت google yahoo و غیره ببینید.
2.از نظر امکانات تاچ در مقابل n810 مثل اسباب بازی میمونه و البته قیمتشم کمتره.(بقیشو هم قبلا توضیح دادم)
3.تحت ترمینال داره . در ضمن چند تا code editor با قابلیت تشخیص syntax error داره. مثل : Maemo c++ development v2.0.1 و pygtkeditor v2.1.0

4.اگه پشت سر هم باهاش فیلم ببینی 6 ساعت، mp3 20 ساعت، اینترنت با وایرلس 6 ساعت و idle 5 روز
5.دو تا بلند گو داره که صدارو به صورت استریو پخش میکنه . کیفیت و بلندیش هم خوبه.
6.من راضی هستم !

خیلی ممنون که به سوال هام جواب دادید
منظورم هم از gps نشان دادن موقعیّت تنها نیست منظورم همون نشان دادن مسیر و این جور مسائله البته نه با استفاده از اینترنت:31:

farzadsw
19-01-2009, 12:05
منظور منو متوجه نشدید!
برنامه maemo mapper (داخل n810) میتونه نقشه های سایت های مذکور رو (هرجایی که مد نظر باشه) دانلود و ذخیره کنه و لازم نیست همیشه آنلاین باشید، فقط باید یه بار دانلود بشن.در ضمن این برنامه و نقشه ها کاملا رایگانه .

touch.1387
19-01-2009, 18:15
می خاستم بدونم کسی در باره ی سری n810 wimax چیزی می دونه؟

farzadsw
20-01-2009, 05:58
n810 wimax دقیقا همون n810 هست که wimax هم داره.

touch.1387
01-02-2009, 18:48
راستی یه سوال دیگه n810 ساخت فنلانده یا جایه دیگه؟

farzadsw
02-02-2009, 00:10
(ما پست کوتاه بخوایم بدیم باید کیو ببینیم؟!؟!)
کره

armin_software
06-02-2009, 21:06
این دستگاه wimax داره؟
میگن الان تو ایران 260 تومنه!

psp2004
08-02-2009, 16:00
چی 260 تومن
مگه میشه:18:؟؟؟؟؟

farzadsw
09-02-2009, 12:44
اگه کسی خریده میتونه سوالاتشو اینجا مطرح کنه.
(اون دستگاهی رو که میگفتم برای فروش هست رو فروختم)