مشاهده نسخه کامل
: تست انتی ویروس
سلام.قبلش بگم که اگر این بحث قبلا مطرح شده شرمنده من ندیدمش.ولی یه سوال.من اخرین ورژن کاسپر رو دارم.با اخرین اپدیت ها ولی تو این تست هیچ ویروسی نشون نمیده.چرا؟ تنظیماته انتی ویروسم خرابه یا کلا این نمیشناسه این ویروسو. در ضمن با این روش کامپیوتر ویروسی نمیشه فقط یه تست انجام میگیره واسه ویروس کش.(این تست توسط روزنامه جام جم گفته شده بود)
حالا روش کار این طوری بود که
روی دسکتاب خود راست کلیک کنید و از بخش new گزینه text document را انتخاب کنید روی فایل متنی ایجاد شده دوبار کلیک کنید
X5O!P%AP]4PZX45(P)7CC)7$EICAR
-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST
-FILE!$H+H*
را تایپ کنید.
از منوی فایل گزینه SAVE AS را انتخاب کرده و در پنجره جدید از بخش SAVE AS TYPE گزینه ALL FILE را انتخاب کنید
در کادر FILE NAME عبارت eicar.com را وارد کرده بر روی گزینه save کلیک کنید.
در این مرحله اگر ویروس یاب شما درست عمل کند هشتاری مبنی بر وجود ویروس با نام eicar را مشاهده خواهید کرد
نكته: متن را عينا كپي كنيد و به تغيرات پس از كپي توجه نكنيد (چون علامت هاي - در خط دوم و سوم به ابتداي خط خواهند آمد و علامت * در ابتداي خط سوم به انتهاي خط مي رود)
*Batman*
31-07-2008, 01:36
سلام.
این که جای درستی تاپیک زدید یا نه به کنار.:46:
ولی دستور شما غلطه . اصلا اجرا نمیشه که بخواد ویروس باشه.
لینک تست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
siavashjal
31-07-2008, 10:04
دوستمون درست میگن اون دستوری که شما تایپ کردی کلا غلطه. این ویروس به وسیله avast شناخته و مسدود شد.
این کد رو دقیقا به همون نحوی نوشتم که تو روزنامه نوشته بود.:23: و یه سری تغییرات وقتی کپی میکنی توش صورت میگیره که درستش میکنه.دیگه نمیدونم از درست بودن حروفش.ولی خوب اون کدی که تو لینک شما هم بود batman عزیز توسط کاسپر شناخته نشد.یعنی بازم کاسپر نسبت بهش بی توجه بود. البته تا جایی که من میدونم نود 32 هم نمیشناسش.
hamilton
31-07-2008, 12:36
این کد رو دقیقا به همون نحوی نوشتم که تو روزنامه نوشته بود.:23: و یه سری تغییرات وقتی کپی میکنی توش صورت میگیره که درستش میکنه.دیگه نمیدونم از درست بودن حروفش.ولی خوب اون کدی که تو لینک شما هم بود batman عزیز توسط کاسپر شناخته نشد.یعنی بازم کاسپر نسبت بهش بی توجه بود. البته تا جایی که من میدونم نود 32 هم نمیشناسش.
كاسپر نسبت به اين فايل كاملا هوشيار بود و مطابق شكل زير عمل كرد.پس كاسپر نسبت به اين فايل بي توجه نبود و انرا هم شناسايي و بلوك كرده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این ادرسی که شما زدی رو زدم همین پیغام اومد.ولی نسبت یه فایلش چرا واکنش نشون نمیده وقتی که تو کامپیوتر ساخته میشه؟
hamilton
31-07-2008, 16:36
منم این ادرسی که شما زدی رو زدم همین پیغام اومد.ولی نسبت یه فایلش چرا واکنش نشون نمیده وقتی که تو کامپیوتر ساخته میشه؟
من در كامپيوتر هم تست كردم.بلافاصله پس از ساختن فايل text با محتواي زير و ذخيره كردن آن با نام Eicar همانطور كه در تصوير نيز مشاهده ميكنيد كاسپر آنرا شناسايي و Delete كرد.
براي تست شما كافيست عبارت زير را عينا در فايل text وارد كرده و با نام Eicar آنرا ذخيره كنيد(داز بخش SAVE AS TYPE گزینه ALL FILE را انتخاب کنید).مشاهده خواهيد كرد كه كاسپر بلافاصله آنرا شناسايي ميكنه.
اين دستور را عينا در فايل text خود كپي پيست كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينهم تصوير واكنش كاسپر به فايل Text ساخته شده در كامپيوتر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KING iMAN
31-07-2008, 23:40
ناد 32 هم شناختش و حذفش كرد.
درسته.برای منم فایل رو پاک میکنه خودش.ممنون
capitan black
23-08-2008, 23:21
من الان با avast تست کردم ویروس شناخت ..
M E H R A N
24-08-2008, 00:10
این فایل حتی اگر بدون آنتی ویروس اجرا هم بشه هیچ ضرری برای سیستم نداره و صرفا فقط برای امتحان کردن گارد آنتی ویروس
بکار میره. حالا آنتی ویروس هایی که دارای Web Scanner هستند بیشتر مورد آزمایش شبه ویروس Eicar قرار میگیرند.
پس وقتی آنتی ویروس بهش حساسیت نشون میده دلیل بر بهتر بودن دیتابیس و یا بهتر بودن در زمان آلودگی سیستم برای پاک کردن
و یا بهتر بودن از لحاظ های دیگه نیست. این حساسیت فقط نشان دهنده فعال بودن گارد آنتی ویروس است.
amir_rafie
24-08-2008, 00:28
این فایل حتی اگر بدون آنتی ویروس اجرا هم بشه هیچ ضرری برای سیستم نداره و صرفا فقط برای امتحان کردن گارد آنتی ویروس
بکار میره. حالا آنتی ویروس هایی که دارای Web Scanner هستند بیشتر مورد آزمایش شبه ویروس Eicar قرار میگیرند.
پس وقتی آنتی ویروس بهش حساسیت نشون میده دلیل بر بهتر بودن دیتابیس و یا بهتر بودن در زمان آلودگی سیستم برای پاک کردن
و یا بهتر بودن از لحاظ های دیگه نیست. این حساسیت فقط نشان دهنده فعال بودن گارد آنتی ویروس است.
تایید میشه...
در ضمن bitdefender هم به این اسم پیداش کرد:
virus name :EICAR-Test-Files (not a virus
neverhood- onlin
25-08-2008, 20:58
ولی من هرکدومو نصب کردم نه شناخت نه پاکش کرد
sasan san
11-09-2008, 20:55
سلام دوست عزیز:10:
من هم با این مشکل مواجه بودم بعدازکلی جستجو فهمیدم ویروس خودآنتی ویروس از کار انداخته ون هم ازکسپراستفاده می کردم با با تعویض وندوزونصب مجدد کسپرزود آپدیت کردم و مشکل حل شد....البته این موضوع واسه سالها پیشه:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.