مشاهده نسخه کامل
: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
shahram83
21-03-2020, 12:39
حذف شود...
farshad_scientist
21-03-2020, 13:10
من که دارم جشنواره تیک آف 16 مگ 6 ماهه 5000 گیگ پیشگامان رو میگیرم یادمه حداقل پشتیبانی و پینگ و سرعت داخلی خوبی داشت حتی اگر تک کانکشن بد باشه حداقل این همه ضرر نمی کنم قیمتش مناسب هست 261600 جمعا، این 6 ماه رو منتظر فیبرنوری و زیتل و پتیاک میمونم بلکه یکیشون اومد منطقه ما، پیشنهاد من که ایناست :)
shahram83
21-03-2020, 15:56
داتک به معنای واقعی کلمه آشغال. کمبود پهنای باند از یک سو ( گاهی زیر 1 م.بیت ) و از سوی دیگه به ازای هر 10 پاسخ از سرور 4.2.2.4 دو timed out. عملاً حتی نمیشه آنلاین بازی کرد.
هر بار هم تماس می گیری گفته می شود که از مشکل آگاه هستند و در حال رفع مشکل هستند.
The Dreadnaught
21-03-2020, 18:37
من که دارم جشنواره تیک آف 16 مگ 6 ماهه 5000 گیگ پیشگامان رو میگیرم یادمه حداقل پشتیبانی و پینگ و سرعت داخلی خوبی داشت حتی اگر تک کانکشن بد باشه حداقل این همه ضرر نمی کنم قیمتش مناسب هست 261600 جمعا، این 6 ماه رو منتظر فیبرنوری و زیتل و پتیاک میمونم بلکه یکیشون اومد منطقه ما، پیشنهاد من که ایناست :)
من خودم از پیشگامان اومدم داتک! اونم همین افتضاح بود
من تا اواخر اردیبهشت از اینا سرویس دارم بعدش احتمالا میرم سمت شاتل
فیبرنوری که هزینه اش به حجمش نمی ارزه، زیتل هم تو تاپیکش بخونی افتضاحه پول 40 مگابیت میگیره به جاش 8 مگ سرعت میده
مسئله چیز دیگه ای هست، مسئله اساسی تو این خراب شده اینه که قصد دارن تا میتونن دسترسی کاربران به اینترنت بین الملل رو محدود و محدودتر کنن و بگن به جاش از فیلترنت میلی استفاده کنید. کاملا به صورت سیستماتیک دارن این جریان رو پیش میبرن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سگش شرف داره به داتک
bagbagoo
22-03-2020, 10:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سگش شرف داره به داتک
مبارک باشه.سرعتش برات بچرخه:)
کدوم سرویسش روگرفتی؟
والا منم داتک دارم سرعت رو قشنگ به صورت نرم افزاری محدود کردن روی دو مگ (240 کیلوبایت).من سرویس 4 مگ دارم وخطم هم تا 6 مگ کشش داره ولی عملا سرعتی که میگیرم 2 مگه.
farshad_scientist
22-03-2020, 11:05
کدوم سرویسش روگرفتی؟
والا منم داتک دارم سرعت رو قشنگ به صورت نرم افزاری محدود کردن روی دو مگ (240 کیلوبایت).من سرویس 4 مگ دارم وخطم هم تا 6 مگ کشش داره ولی عملا سرعتی که میگیرم 2 مگه.
منم امروز سوییچ میکنم رو پیشگامان نتابج رو میگم چون بعضی ها میگفتن خوب شده
داتک که هم پینگ بالاست و یکی در میون تایم اوت و پروفالتم فست نمیذارن و سرعت همه سرویس ها داخلی نصف الان ۱۶ رو ۸ بزور هست و تک کانکشن که نیم مگم نیست.
shahram83
22-03-2020, 11:38
سگش شرف داره به داتک
این نتیجه آزمایش سرعت اینترانت هست. اگه می تونی نتیجه آزمایش های سرعت در حالت اتصال تک برای سرورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی را با ما به اشتراک بزار. در واقع اون آزمایش های سرعت دارای اهمیت هستند.
چندین ماه پیش من از پیشگامان به داتک آمدم. هر چند که الان داتک از شرکت های دیگر در بی کیفیت بودن سبقت گرفته اما پیشگامان هم یه شرکت آشغال بود.
farshad_scientist
22-03-2020, 11:55
سگش شرف داره به داتک
آپلودتم بگو بزارن رو 1 مگ برات خیلی کم گذاشتن :goatee:
کدوم سرویسش روگرفتی؟
مرسی عزیز 16 مگ ماهیانه 200 گیگ
این سرویس یکی از سرویس هام هست. از داتک هم سرویس دارم متاسفانه که به محض اینکه اشتراکم تموم بشه جمع میکنم خطو. البته بعد از 12 سال
این نتیجه آزمایش سرعت اینترانت هست. اگه می تونی نتیجه آزمایش های سرعت در حالت اتصال تک برای سرورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی را با ما به اشتراک بزار. در واقع اون آزمایش های سرعت دارای اهمیت هستند.
چندین ماه پیش من از پیشگامان به داتک آمدم. هر چند که الان داتک از شرکت های دیگر در بی کیفیت بودن سبقت گرفته اما پیشگامان هم یه شرکت آشغال بود.
سرور معرفی کنید بزارم.
من نمیگم خیلی سرویس شاخی هست.نه اینجا هم مشکلات داره اما هرچی باشه از داتک خیلی بهتره. لااقل تو عید اذیت نمیکنه و میشه راحت دانلود کرد
داتک کی حجم اش رو کم کرد؟ ۱۶ مگ ،ماهی ۱۰۰ گیگ!
مار رو بگو میخواستیم به خاطر حجم بالا بیاییم داتک.
farshad_scientist
22-03-2020, 13:10
داتک کی حجم اش رو کم کرد؟ ۱۶ مگ ،ماهی ۱۰۰ گیگ!
مار رو بگو میخواستیم به خاطر حجم بالا بیاییم داتک.
آره مفتی هم به من بدن نمیگیرم دیگه، کلا همه isp ها باید انگار طرح نقره ای بزارن مثل دیده بان که اونم اینجوری گرون کرد
داتک که اصلا نباید دیگه هیچکس بگیره باید محو بشن مشتری مداری پشتیبانی سرعت همه چیز 0
shahram83
22-03-2020, 14:06
سرور معرفی کنید بزارم.
من نمیگم خیلی سرویس شاخی هست.نه اینجا هم مشکلات داره اما هرچی باشه از داتک حرومزاده خیلی بهتره. لااقل تو عید اذیت نمیکنه و میشه راحت دانلود کرد
من فقط تجربه خودم از این شرکت را که برای چندین ماه پیش است بازگو کردم.
من خوب بیاد می آرم که پیشگامان از متولیان محدود کردن سرعت روی 4 م.بیت بود. اینکه الان چطور عمل می کنه رو نمی دونم.
اگر برات امکانش هست در زمان میانه ی روز و در زمان انتهای روز با سرورهای غرب اروپا مثل آمستردام، فرانکفورت و ... و همچنین با سرورهای ساحل شرقی و غربی آمریکا آزمایش سرعت انجام بده ( فقط اتصال تک وگرنه اتصال چندتایی حتی اررزش مطرح شدن را هم نداره ) و نتیجه ها رو اینجا قرار بده.
پیشاپیش سپاس
وضعیت زمان تأخیر بسته های اطلاعاتی این شرکت اکنون چطور هست؟ (اون موقع ها این مورد بد نبود)
The Dreadnaught
22-03-2020, 17:17
من فقط تجربه خودم از این شرکت را که برای چندین ماه پیش است بازگو کردم.
من خوب بیاد می آرم که پیشگامان از متولیان محدود کردن سرعت روی 4 م.بیت بود. اینکه الان چطور عمل می کنه رو نمی دونم.
اگر برات امکانش هست در زمان میانه ی روز و در زمان انتهای روز با سرورهای غرب اروپا مثل آمستردام، فرانکفورت و ... و همچنین با سرورهای ساحل شرقی و غربی آمریکا آزمایش سرعت انجام بده ( فقط اتصال تک وگرنه اتصال چندتایی حتی اررزش مطرح شدن را هم نداره ) و نتیجه ها رو اینجا قرار بده.
پیشاپیش سپاس
وضعیت زمان تأخیر بسته های اطلاعاتی این شرکت اکنون چطور هست؟ (اون موقع ها این مورد بد نبود)
دقیقا یادمه من هم، پیشگامان شروع کرد سرعت 16 مگ رو روی 4 مگابیت محدود کرد حتی سرویس 125 هزارتومنی رو من برای یه ماه تست کردم باز همین وضع بود!!
الان هم سرویس 6 ماهه رو کرده 4 تا 16 مگ، اینطوری هر وقت دلشون بخواد روی 4 قفل میکنن و طرف هم هیچ چیزی نمیتونه بگه چون قرارداد همینه، 80 درصد مواقع هم روی 4 مگابیت قفل باشه دست طرف به جایی بند نیست
پیشگامان و داتک برای من رفتن تو لیست سیاه
منتظر اون روزی هستم که اوضاع مملکت زیر و رو بشه چهارتا شرکت خارجی بیان، در همه این شرکتهای غارتگر که این همه سال پول مردم رو بالا کشیدن و خونشون رو تو شیشه کردن تخته بشه
shahram83
23-03-2020, 13:25
نتیجه آزمایش سرعت اتصال تک در میانه ی روز برای شرکت داتک: ( سرعت 8 م.بیت )
در اغلب ساعت های روز، نتیجه های آزمایش سرعت، یکسان با این نتیجه است.
در سامانه ی 195 هم شکایت کرده ام اما هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده است.
همچنین اتصال اینترنت بدلیل timed out های زیاد، پایدار نیست.
اینم نتیجه تست:
داتک:
سپنتا:
هر دو اشتراک، 16 مگابیتی هستن. فک کنم همه چی واضحه. بازم میگم من نمیگم سپنتا خیلی شرکت شاخیه.لااقل از این آشغالی که داتک به اسم اینترنت پرسرعت میده خیلی بهتره
یه نکته ای که امروز با کارشناس شاتل صحبت میکردم گفت این بود که میگفت مرکز مخابراتی شما (عاطف) دوسالی هست که به هیچ شرکت خصوصی دیگه اجازه نمیده بخوان توی مخابرات منطقه شما ارائه سرویس بدن و به صورت انحصاری فقط داره سرویس های خودشو ارائه میده و علیرغم تلاش های ما، نتونستیم هیچ مشترکی اون طرف نداریم. میگفت بهت پیشنهاد میکنم با همون شرکتی که هستی ادامه بدی چون اگه خطت از رانژه دربیاد سریع خطتتو فیبر نوری میکنن و در این صورت فقط باید از مخابرات سرویس بگیری:angry::angry:
wallacemyers
23-03-2020, 17:50
چرا از مخابرات نمیگیری؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا از مخابرات نمیگیری؟
کدوم مرکز مخابراتی
wallacemyers
23-03-2020, 22:42
مرکز مخابرات پاسداران
shahram83
23-03-2020, 22:55
چرا از مخابرات نمیگیری؟
اتصال تک یا چندتایی؟
همه از مخابرات بد می گن و از کیفیتش مینالن. تو نخستین کسی هستی که چنین نتیجه ای را رو می کنه. داستان این نتیجه چیه؟ من برم تنقلات بیارم که داستان جالب و طولانی برای شنیدن خواهیم داشت.
The Dreadnaught
24-03-2020, 01:17
همین الان ساعت دو نصفه شب داره به جای 16 مگابیت با دانلود منیجر به من سرعت 2 مگابیت میده!
عجب گرفتاری شدیم تو این خراب شده، لعنت به باعث و بانی این وضعیت
bagbagoo
24-03-2020, 09:49
همین الان ساعت دو نصفه شب داره به جای 16 مگابیت با دانلود منیجر به من سرعت 2 مگابیت میده!
عجب گرفتاری شدیم تو این خراب شده، لعنت به باعث و بانی این وضعیت
دقیقا سرعت منم محدود شده به 2 مگابیت.ساعت 3 صبح هم امتحان کردم همین بوده.
پس ظاهرا همون طور که حدس میزدم ایجاد محدودیت عمدی هست که احتمالا به دلیل کمبود پهنای باند و همین طور اون بسته 100 گیگی اعمال شده.
من فکر می کنم در بدترین حالت دیگه باید تا بعد از 15 فروردین این محدودیت مسخره برداشته بشه.
The Dreadnaught
24-03-2020, 15:02
دقیقا سرعت منم محدود شده به 2 مگابیت.ساعت 3 صبح هم امتحان کردم همین بوده.
پس ظاهرا همون طور که حدس میزدم ایجاد محدودیت عمدی هست که احتمالا به دلیل کمبود پهنای باند و همین طور اون بسته 100 گیگی اعمال شده.
من فکر می کنم در بدترین حالت دیگه باید تا بعد از 15 فروردین این محدودیت مسخره برداشته بشه.
بسته 100 گیگی که تموم شد داتک تمدید نکرده
حداکثر سرعت دانلودی که نصفه شب یا صبح زود که خلوت ترین موقع هست و کیفیت سرویس در بهترین حالت خودش هست، برای من 8 مگابیته یعنی نصف سرعت سرویسی که ازشون خریدم
بعد از اون هم بیام 80 هزار تومن بهشون بدم برای 100 گیگ؟
تو ایران دیگه کار از کم فروشی و دزدی و این حرفها گذشته رسما دارن کاربرا رو غارت میکنن!
bagbagoo
24-03-2020, 17:32
بسته 100 گیگی که تموم شد داتک تمدید نکرده
حداکثر سرعت دانلودی که نصفه شب یا صبح زود که خلوت ترین موقع هست و کیفیت سرویس در بهترین حالت خودش هست، برای من 8 مگابیته یعنی نصف سرعت سرویسی که ازشون خریدم
بعد از اون هم بیام 80 هزار تومن بهشون بدم برای 100 گیگ؟
تو ایران دیگه کار از کم فروشی و دزدی و این حرفها گذشته رسما دارن کاربرا رو غارت میکنن!
سرویسی که من خریداری کردم هم 4 مگ هست که من هم در بهترین حالت 2 مگابیت دریافتی دارم.البته من خطم بیشتر از 6 مگ کشش نداره و از طرفی حجم 200 گیگ سرویس 8 مگ برام زیاد بود برای همین سرویس 4 مگ رو خریداری کردم.
با این حساب که شما گفتی احتمالا سرعت سرویس هر کسی رو نصف کردن یعنی شما 16 خریدی بهت 8 میدن و من 4 خریدم بهم 2 دادن.
واقعا نمیدونم چی بگم.:sad::sad:
داتک همون بسته های حجمی که قیمتش مناسب بود همونا رو هم روی سایتش برداشت
Battlefield2
27-03-2020, 13:02
منم ده ساله داتک دارم، توی این مدت خیلی اذیت شدم. این یک ماه پیش کلکسیون این چند سال بود. قطعی و پینگ بالا و سرعت کم (سرعت 16 که خریدم رو گذاشتن روی 10).
تنها خوبیش اون 1000 گیگ در ماه بود که حالا با همون قیمت قبل (به زور و نصفه شبی) کردنش 100 گیگ :n08:
دیگه هیچی اینا هم رد دادن. پیش به سوی جمع آوری
shahram83
02-04-2020, 18:08
شرکت داتک واقعا بدترین شرکت اینترنت ایران است. یک بخش به نام حامی مشتری داره که همه بخش های دیگه همواره شما رو به اونجا ارجاع می دن ( بخش فنی و فروش بی مصرف هستند ). بخش حامی ( یه بخش نمایشی ) که همیشه چندین نفر در صف انتظارش هستند( مطمئن نیستم اون عدد واقعی باشه ) امروز با اون بخش تماس گرفتم تقریبا 33 نفر در صف انتظار بودند و زمان تقریبی انتظار 40 دقیقه برآورد شده بود. یعنی باید چند هزار تومن پول تلفن بدی تا فقط بتونی با اینا صحبت کنی.
با بخش فنی تماس گرفتم و درباره جبران خسارت قرارداد یک ماهه ی گذشته جویا شدم که اونم گفت با بخش حامی مشتری صحبت کن. در پاسخ به این که مگر شرکت قانون تعریف شده ای برای جبران خسارت مشتری نداره باز حرفشو تکرار کرد.
این شرکت واقعاً آشغال است. از کمبود شدید پهنای باندش بگیر تا عدم ثبات در اتصال و تا اینکه همیشه از تو تصویر cmd یا idm را می خوان تا مطمئن بشوند دروغ نمی گی انگار نه اینکه isp هستند و مشترک ها از طریق اونها به اینترنت متصل هستند و مشرف به همه اتصال. ( لودگی می کنند )
من باید باز در 195 از اینها شکایت کنم.
امروز (جمعه) داشتم یه فایل 500 مگی را دانلود میکردم که دیدم سرعتم برگشته به قبل از ماجرای 100 گیگ و سرعت بهتر شده
کاملا واضحه داتک با این صد گیگ که وزیر عوضی داد، بهونه ای شد برای داتک که مدتی هم سرعت رو از عمد کاهش بده و هم ترافیک هارو ( به بهانه فشار روی شبکه) 90 درصد کم کنه
چطور شده الان دوباره سرعتها برگشته؟مگه ساختارتون توی این چند هفته عوض شده که الان سرعتا رفته بالا؟
متاسفانه نه شرکت هایی مثه زیتل و پتیاک سمت ما اینترنت ارائه میکنن نه میشه از شرکت های دیگه مثه سپنتا میشه اینترنت گرفت.چون اینجا مخابرات (عاطف) اجازه کار به بقیه شرکت های خصوصی رو نمیده
منتظرم یکی از این شرایط درست شه.به محض اینکه درست شه زنگ میزنم داتک هر چی از دهنم دربیاد نثارشون میکنم. شرکتی که بین کاربر 12 ساله و کاربر جدید هیچ فرقی نمیذاره هر حرفی که بزنن لایقشونه
فقط منتظرم شرایط عوض شه.
امروز (جمعه) داشتم یه فایل 500 مگی را دانلود میکردم که دیدم سرعتم برگشته به قبل از ماجرای 100 گیگ و سرعت بهتر شده
کاملا واضحه داتک با این صد گیگ که وزیر عوضی داد، بهونه ای شد برای داتک که مدتی هم سرعت رو از عمد کاهش بده و هم ترافیک هارو ( به بهانه فشار روی شبکه) 90 درصد کم کنه
چطور شده الان دوباره سرعتها برگشته؟مگه ساختارتون توی این چند هفته عوض شده که الان سرعتا رفته بالا؟
متاسفانه نه شرکت هایی مثه زیتل و پتیاک سمت ما اینترنت ارائه میکنن نه میشه از شرکت های دیگه مثه سپنتا میشه اینترنت گرفت.چون اینجا مخابرات (عاطف) اجازه کار به بقیه شرکت های خصوصی رو نمیده
منتظرم یکی از این شرایط درست شه.به محض اینکه درست شه زنگ میزنم داتک هر چی از دهنم دربیاد نثارشون میکنم. شرکتی که بین کاربر 12 ساله و کاربر جدید هیچ فرقی نمیذاره هر حرفی که بزنن لایقشونه
فقط منتظرم شرایط عوض شه.
داکت فقط بخاطر حجم ترافیک بالای که قبلا داشت توانست مشتری جذب کنه اما الان دیگه کمترین حجم را نسبت به شرکتهای دیگه داره و اصلا به صرفه نیست بیشتر مشتریاش هم به شرکتهای دیگه کوچ کردند
سلام.
دوستان این صد گیگ و همه دریافت کردین ؟
برای من اصلا تو پنلم نیومد ...
سرعت هم که افتضاح شده بود ، حالا از دیروز اوضاع خوب شده ولی این مدتی که نتونستن مثل آدم سرویس دهی کنن چی!؟
کسی شکایت نکرده به 195؟
Battlefield2
04-04-2020, 15:05
سلام.
دوستان این صد گیگ و همه دریافت کردین ؟
برای من اصلا تو پنلم نیومد ...
سرعت هم که افتضاح شده بود ، حالا از دیروز اوضاع خوب شده ولی این مدتی که نتونستن مثل آدم سرویس دهی کنن چی!؟
کسی شکایت نکرده به 195؟
دیگه یاد گرفتن چطور با احترام دزدی کنن. زنگ میزنی می پرسی چرا یک شبه حجم از 1000 گیگ شده 100 گیگ اون هم وسط دوره و نه زنگ زدین، نه اس ام اس دادین، نه تو پروفایل کاربرا نوشین، می گن خب این تصمیمات بخش بازرگانی شرکت بوده! یعنی اگر فحش می دادن ادم انقدر عصبانی نمی شد. فکر کن شب عید باشه، سرعت بشه 100 کیلو بایت بر ثانیه اون هم تا یک هفته. بعدش هم ببینی حجم دوره شده یک دهم قبل و زنگ بزنی اون جواب رو بهت بدن و هیچ عذر خواهی هم نکنن.
بهترین شکایت از اینها همون درخواست جمع آوریه
دیگه یاد گرفتن چطور با احترام دزدی کنن. زنگ میزنی می پرسی چرا یک شبه حجم از 1000 گیگ شده 100 گیگ اون هم وسط دوره و نه زنگ زدین، نه اس ام اس دادین، نه تو پروفایل کاربرا نوشین، می گن خب این تصمیمات بخش بازرگانی شرکت بوده! یعنی اگر فحش می دادن ادم انقدر عصبانی نمی شد. فکر کن شب عید باشه، سرعت بشه 100 کیلو بایت بر ثانیه اون هم تا یک هفته. بعدش هم ببینی حجم دوره شده یک دهم قبل و زنگ بزنی اون جواب رو بهت بدن و هیچ عذر خواهی هم نکنن.
بهترین شکایت از اینها همون درخواست جمع آوریه
باهاتون مخالفم.
بهترین شکایت همون شکایت کردن و پدرشون و درآوردنه ...
لطفا همه برید 195 شکایت کنید.
کاری با حجم و اینا ندارم! این مدتی که کیفیت و سرعت سرویس افت فاحشی کرده بود معنیش کم فروشی نیست ؟ مگه اینترنت حجمی قرار نبود 95 درصد تایمی که داریم سرعتش همون سرعت اسمی باشه و تو 5 درصد اوقات بتونه تا 50 درصد کاهش پیدا کنه ؟ این خود مصوبه قانون مگه نیست!؟
ما که تا همین دو روز سرعتمون نصف سرعت اسمی شده بود!
شرکت غلط میکنه وقتی نمیتونه سرویس دهی کنه این حجم از یوزر و میگیره یا 1000 گیگ حجم میده که بعدا بیاد اینجوری بزنه زیرش!
اگه تعداد شکایت ها زیاد نباشه هر وقت اراده میکنن هر بلایی سرمون میارن ...
The Dreadnaught
06-04-2020, 10:52
باهاتون مخالفم.
بهترین شکایت همون شکایت کردن و پدرشون و درآوردنه ...
لطفا همه برید 195 شکایت کنید.
کاری با حجم و اینا ندارم! این مدتی که کیفیت و سرعت سرویس افت فاحشی کرده بود معنیش کم فروشی نیست ؟ مگه اینترنت حجمی قرار نبود 95 درصد تایمی که داریم سرعتش همون سرعت اسمی باشه و تو 5 درصد اوقات بتونه تا 50 درصد کاهش پیدا کنه ؟ این خود مصوبه قانون مگه نیست!؟
ما که تا همین دو روز سرعتمون نصف سرعت اسمی شده بود!
شرکت غلط میکنه وقتی نمیتونه سرویس دهی کنه این حجم از یوزر و میگیره یا 1000 گیگ حجم میده که بعدا بیاد اینجوری بزنه زیرش!
اگه تعداد شکایت ها زیاد نباشه هر وقت اراده میکنن هر بلایی سرمون میارن ...
بریم 195 از دزد به جانی شکایت کنیم؟
اینم شکایت 195 ببینید بعد از 11 روز طرف اومده با وقاحت تمام چه جوابی داده:
خودت را علاف شکایت تو 195 نکن راحت درخواست جمع آوری بده این شکایتها برای شرکتها در حد جوک هست بهترین تنبیه برای این شرکتها ریزش شدید مشتری هست
The Dreadnaught
08-04-2020, 08:16
خودت را علاف شکایت تو 195 نکن راحت درخواست جمع آوری بده این شکایتها برای شرکتها در حد جوک هست بهترین تنبیه برای این شرکتها ریزش شدید مشتری هست
همین کارو میکنم، تو این مملکت به خاطر بیقانونی و ویران بودن خانه از پایبست، تمام این شرکتا وقیح و پررو شدن. بیصبرانه انتظار اون روزی رو میکشم که حقشون گذاشته بشه کف دستشون
بله به منم همینو اول گفتن ...
ولی پیگیری لازم داره.
من الان مرحله تجدید نظرخواهی دوم هستم.
من شده آخرش از خود کارشناس 195 هم شکایت کنم ، ادامه میدم.
اخه دوست عزیز همچین صحبت از جمع اوری خط میشه که انگار یه شرکت درست و درمون و مشتری مدار داریم که منتظر ما نشسته! بابا اکثرا یه دور کل شرکتها رو زدیم . اگه شرکت بهتری بود که معطل نمیکردیم ...
اتفاقا با جمع اوری خط فقط دو هفته ای اعصاب خودمون داغون میشه تا دوباره دایری خطمون انجام بشه.
امروز اینترنتم وسط قطع شدناش یه ذره هم کار میکنه:thumbsdow
امیدوارم هرچه زودتر برای سرویس وایرلس بیان تا من اینو جمعش کنم
shahram83
13-04-2020, 00:08
شرکت آشغال داتک باز خرابکاری هاشو آغار کرده است. از دیروز باز کمبود پهنای باند و قطعی های لحظه ای شروع شده. از این شرکت دور بمونید یا اگر تونستید تخلیه کنید.
shahram83
14-04-2020, 11:45
چند روز است که ف.لتر شکن ها دچار اختلال در سرعت شده اند و سرعت اتصالشون گاهی حتی نزدیک به صفر است. این شرکت آشغال داتک در همه ی زمینه ها مشکل داشت و حالا این مورد هم به آنها اضافه شده است.
The Dreadnaught
14-04-2020, 17:15
بله به منم همینو اول گفتن ...
ولی پیگیری لازم داره.
من الان مرحله تجدید نظرخواهی دوم هستم.
من شده آخرش از خود کارشناس 195 هم شکایت کنم ، ادامه میدم.
اخه دوست عزیز همچین صحبت از جمع اوری خط میشه که انگار یه شرکت درست و درمون و مشتری مدار داریم که منتظر ما نشسته! بابا اکثرا یه دور کل شرکتها رو زدیم . اگه شرکت بهتری بود که معطل نمیکردیم ...
اتفاقا با جمع اوری خط فقط دو هفته ای اعصاب خودمون داغون میشه تا دوباره دایری خطمون انجام بشه.
من دو تا خط دارم برای همین مشکلی از اون لحاظ ندارم، این که همه شرکت ها تو این خراب شده از یه قماش هستن رو قبول دارم، اما بعد از این پاسخ وقیحانه داتک هیچ جوره امکان نداره با این شرکت تمدید کنم، بره به جهنم
من دو تا خط دارم برای همین مشکلی از اون لحاظ ندارم، این که همه شرکت ها تو این خراب شده از یه قماش هستن رو قبول دارم، اما بعد از این پاسخ وقیحانه داتک هیچ جوره امکان نداره با این شرکت تمدید کنم، بره به جهنم
منم 2 تا خط دارم. بارها بسادگی پررو گری شون و از این راه تلافی کردم. ولی چه فایده ای داشته؟ منطقه ما بیش از حد شلوغه من خطمو جمع کنم یکی دیگه خیلی سریع جایگزین میشه ...
ظاهرا همین جوابی که به شما دادن رو به همه دادن!
فعلا من دارم شکایتو میبرم جلو ببینم چی میشه تهش ...
منم 2 تا خط دارم. بارها بسادگی پررو گری شون و از این راه تلافی کردم. ولی چه فایده ای داشته؟ منطقه ما بیش از حد شلوغه من خطمو جمع کنم یکی دیگه خیلی سریع جایگزین میشه ...
اتفاقا منم دو خط دارم. در ایام عید هم با یکی از اپراتور های شاتل صحبت میکردم میگفت که مراکز مخابراتی ترجیح میدن با شرکتا کار نکن و یه جورایی انحصار طلبی دارن. به همین خاطر تا کسی خطتشو از رانژه درمیاره بلافاصله خطتو از سیم مسی به فیبر تبدیل میکنن و اجازه نمیدن هیچ شرکت دیگه ای به مشترک سرویس بده.به همین خاطر توصیه کرد تا سرویس جدید رو اوکی نکردی خطمو از رانژه درنیارم. البته یه مشکل دیگه ای که برای منطقه مخابراتی ما وجود داره اینکه اصلا مرکز مخابراتی ما اجازه فعالیت به هیچ شرکت خصوصیه دیگه نمیده و اینم شده یه ماجرای جدید و مسخره. رو این حسابه که دست من یکم بسته اس.ولی اگه داتک مسخره بازیشو تموم نکنه جمعش میکنم. منکه دارم به اندازه سرویس های پوینت تو پوینت هزینه میکنم، خوب میشه از اون شرکتا اینترنت گرفت.اینقدم با این شرکت ها و مخابرات و هزار تا ماجرای دیگه دست به گریبان نبود
shahram83
15-04-2020, 18:44
پس از سه روز پیگیری امروز کارشناس فنی به من گفت که اختلال سراسری وجود داره ( این ادعای داتک است که این مشکل مربوط به داتک نیست و سراسری است ). سه روز است که واقعاً اتصال اینترنت مختل شده به این شکل که چند ثانیه حداکثر پهنای باند را داری و سپس برای چند ثانیه کلاً پهنای باندت صفر می شود و این روند بطور مداوم تکرار می شود.
این هم از داستان جدید شرکت آشغال داتک
The Dreadnaught
16-04-2020, 17:03
هر طور صلاح میدونید
از نظر من کاهش حجم به میزان 90 درصد و اختصاص حجم 100 گیگ برای سرعت 16 مگابیت اصلا قابل تحمل نیست
پس از سه روز پیگیری امروز کارشناس فنی به من گفت که اختلال سراسری وجود داره ( این ادعای داتک است که این مشکل مربوط به داتک نیست و سراسری است ). سه روز است که واقعاً اتصال اینترنت مختل شده به این شکل که چند ثانیه حداکثر پهنای باند را داری و سپس برای چند ثانیه کلاً پهنای باندت صفر می شود و این روند بطور مداوم تکرار می شود.
این هم از داستان جدید شرکت آشغال داتک
این مشکل سراسری نیست علتش کمبود پهنای باند داتک هست علت کاهش زیاد حجم ترافیک سرویسهاشون هم همین هست چون نمیخوان هزینه کنن و پهنای باندشون را افزایش بدن اینجور شرکتها باید درشون را تخته کرد چون فقط به فکر پر کردن جیب خودشون هستن
The Dreadnaught
22-04-2020, 14:15
راستی شما که داری شکایت رو پیگیری میکنی از طریق تماس تلفنی با 195 هم اقدام کن، ظاهرا روندش کاملا متفاوت هست با ثبت اینترنتی شکایت
برادر من تماس گرفته از های وب شکایت کرده یه ساعت بعدش از های وب باهاش تماس گرفتن
sina1112
22-05-2020, 12:59
شرکت مزخرف داتک اومده تمدید یکماه رو برداشته :thumbsdow
اون از کم گردن حجم بینالملل، اینهم از حذف تمدید یکماهه}
نظرات صفحه اینستاگرامشونم بخاطر انتقادات زیاد بستن
persian.godfather
22-05-2020, 15:38
کاملا مشخصه این شرکت در آینده جمع میشه
خیلی خوبن این دوستانی که تو بخش فروش و بازرگانی فعالیت میکنن. کلا چیزی به اسم عقل در وجود این دوستان بی معنیه:biggrin:
soheil.nilavari2
21-07-2020, 21:16
من می خوام درخواست تخلیه از داتک بدم.باید دقیقا چه کاری انجام بدم؟ به کدوم بخش زنگ بزنم؟
راستی شما که داری شکایت رو پیگیری میکنی از طریق تماس تلفنی با 195 هم اقدام کن، ظاهرا روندش کاملا متفاوت هست با ثبت اینترنتی شکایت
برادر من تماس گرفته از های وب شکایت کرده یه ساعت بعدش از های وب باهاش تماس گرفتن
هنوز بابت شکایت دارن زنگ میزنن هربار باید بهشون توضیح بدم الان مشکل کیفی ندارم مشکل اسفند و فروردین بود بعد میگن خب حله دیگه الان باید چیکار کنیم پس؟ میگم باید بخاطر کم فروشی خسارت بدن. میگن اها ! خب باشه و این چرخه باز تکرار میشه :دی
بله. شکایت که ثابت شده بمن بی نتیجه اس ولی ایندفه از تلفن 195 شکایت میکنم ببینم چی میشه ...
دوستان قندشکن هاتون کار میکنه !؟
من یا وصل نمیشم یا اگرم وصل میشه سرعتش در حد زیر 1 مگ میشه ...
شرکت دزدتک آشغال ...
یه ایمیل هم نمیشه باز کرد با سرویسش اشغالش بعد مشترک و مجبور هم میکنن 3 ماه به بالا تمدید کنن.
افتضاحه داتک منم دارم، سمتش نیایید که سرویس میشید
جدیدا زمانی که از یه نت دیگه سوییچ میکنم روی داتک و مودم مربوط به اینترنت داتک رو سرچ میکنم بعد از اینکه به مودم متصل میشه بدون اینکه من کاری بکنم اول یه پیج اینترنتی باز میکنه و یه صفحه مربوط به سایت مایکروسافت رو باز میکنه و بعد اینترنت به طور کامل وصل میشه.قبلا اینطور نبود.یعنی زمانی که به مودم متصل میشدی به نت هم وصل میشد و نیاز به باز شدن یه صفحه جدید نبود.
دوستان سرعت دانلود از سرورهای خارجی برای شما هم به شدت محدود شده؟
شب که در حد 2 مگابیت میرسه اونم هندلی!
الان که مثلا ساعت کاری هم هست در هم 5 الی 6 مگ ...
ای لعنت بر داتک که اب خوش از گلوی ادم نمیذاره پایین بره!
دوستان سرعت دانلود از سرورهای خارجی برای شما هم به شدت محدود شده؟
شب که در حد 2 مگابیت میرسه اونم هندلی!
الان که مثلا ساعت کاری هم هست در هم 5 الی 6 مگ ...
ای لعنت بر داتک که اب خوش از گلوی ادم نمیذاره پایین بره!
من فکر میکنم 5 شنبه ای که ازش دانلود کردم مشکلی نداشت.
در کل که اینترنت افتضاح شده صدقه سر وزیر جدید. حتی اینترنت موبایلی هم به شدت افتضاحه
حالا شب برسم خونه حتما چک میکنم که سرعت نت چطوری هست
الان ساعت 10 شب هست و از یه سرور آلمانی با سرعتی بین 8-10 مگابیت داره دانلود میکنه. قبلا اکثرا روی 12 مگابیت دانلود میکرد که به لطف وزیر جدید کم و کمتر میشه
الان ساعت 10 شب هست و از یه سرور آلمانی با سرعتی بین 8-10 مگابیت داره دانلود میکنه. قبلا اکثرا روی 12 مگابیت دانلود میکرد که به لطف وزیر جدید کم و کمتر میشه
سلام.
این که قابل تحمله برای من افتضاح تر از این حرفا شده.
جدیدا هم با اینکه پینگ دارم هر از گاهی هیچ سایتی باز نمیشه ارور dns میده مرورگر.
ولی به مساله خوبی اشاره کردی ...
وزیر قبلی دقیقا خلاف تمام سیاستهای قبلی و داریم میبینیم حتی بعدی! عمل کرد. نمیدونم اینم خودش یجور سیاستیه که دوباره 4 سال بعد مردم خر بشن برن پای صندوق یا نه ولی حداقل در ظاهر جهرمی کلمه هایی و به زبون آورد که تا حالا از اینا نشنیده بودیم مثل پینگ ، جیت ، سرور گیم و از این دست !
سلام.
این که قابل تحمله برای من افتضاح تر از این حرفا شده.
جدیدا هم با اینکه پینگ دارم هر از گاهی هیچ سایتی باز نمیشه ارور dns میده مرورگر.
ولی به مساله خوبی اشاره کردی ...
وزیر قبلی دقیقا خلاف تمام سیاستهای قبلی و داریم میبینیم حتی بعدی! عمل کرد. نمیدونم اینم خودش یجور سیاستیه که دوباره 4 سال بعد مردم خر بشن برن پای صندوق یا نه ولی حداقل در ظاهر جهرمی کلمه هایی و به زبون آورد که تا حالا از اینا نشنیده بودیم مثل پینگ ، جیت ، سرور گیم و از این دست !
بلاخره شما به یه بهانه ای باید مردم رو پای صندوق بیاری دیگه. دوره بعدی میگن مردم دیدی نفر قبلی لولو بود و اینترنتتون رو خراب کرد؟ بیاید به ما رای بدید که ما درستش کنیم که دقیقا میشه چهار سال قبل. دوباره 4 سال بعدش یکی میاد که وضع رو خراب میکنه و بعد دواره میگن: وای مردم دیدی چقد بدبخت شدید؟
...
..
.
و این داستان جذاب همچنان وجود داره:jealous::n15:
من الان متوجه شدم که داتک اینترنت غیر حجمی خودشو از ترافیک ماهی 100 رسونده به ماهی 60 گیگ. داتکی که یه زمان روی همین سرویس 3000 گیگ ترافیک به شما میداد روز به روز داره کم و کمترش میکنه.
آقایون مدیر فقط قرار بود 4 قلم اصلی رو گرون کنن. الان فروشنده سنگ پا هم قیمتاشو حداقل 50 درصد زیاد کرده
bagbagoo
23-05-2022, 10:34
من الان متوجه شدم که داتک اینترنت غیر حجمی خودشو از ترافیک ماهی 100 رسونده به ماهی 60 گیگ. داتکی که یه زمان روی همین سرویس 3000 گیگ ترافیک به شما میداد روز به روز داره کم و کمترش میکنه.
آقایون مدیر فقط قرار بود 4 قلم اصلی رو گرون کنن. الان فروشنده سنگ پا هم قیمتاشو حداقل 50 درصد زیاد کرده
قبلا روی سرویس 4 مگ 40 تومنی 60 گیگ حجم می داد.الان همون 60 گیگ حجم رو روی سرویس 80 تومنیش میده.به عبارتی قیمت 60 گیگ حجم اینترنت از 40 تومن به 80 تومن رسیده یعنی 100 درصد افزایش قیمت!
قبلا روی سرویس 4 مگ 40 تومنی 60 گیگ حجم می داد.الان همون 60 گیگ حجم رو روی سرویس 80 تومنیش میده.به عبارتی قیمت 60 گیگ حجم اینترنت از 40 تومن به 80 تومن رسیده یعنی 100 درصد افزایش قیمت!
خلاصه هرکی هرطور که میتونه داره میکنه از مردم. من نمیدونم چطوری به این ملت میشه فهموند که اگه تو جنستو گرون بفروشی دیگری هم به تو جنسش رو گرون خواهد فروخت و این یه بازی دو سر باخت برای همه اس.
سیمکارت رایتل در نمایشگاه کتاب بخرید و از هدیه ویژه اینترنت خانگی داتک بهرهمند شوید
✔️سرویس یکماهه رایگان شامل 50 گیگابایت اینترنت بینالملل
✅ همراه با نصب و راهاندازی به ارزش 220 هزار تومان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.